MediaKit of testresults.nl

TestResults.nl: Beste Getest

Wij plaatsten sinds kort ook tests van losse producten op TestResults.nl. Dit is voor u een geweldige manier om uw producten onder de aandacht te brengen.
testresults.nl

Offered products

  • Advertorial € 0 - € 250
  • Review € 0 - € 250
  • Editorial € 0 - € 250
50k
Views every month
30k
Unique visitors every month
13
Domain Authority
The statistics of this website are automatically verified and updated every month by LinkPizza.
testresults.nl

Bas van Rijswijk

Bas van Rijswijk

Gender

Age

Language

Dutch

Social Media

Beste draadloze toetsenbord en beste koop

3 days ago


Een draadloos toetsenbord geeft je meer vrijheid. Bovendien is een draadloos toetsenbord erg handig in combinatie met een laptop, en de meeste verkochte computers zijn tegenwoordig laptops. Hier kijken we naar het beste draadloze toetsenbord uit de test en een goedkoper alternatief (de beste koop).


Onderstaande toetsenborden zijn voordelig te koop bij de Computerstore en bij andere aanbevolen computerwinkels.

Beste draadloze toetsenbord: Microsoft Wireless Desktop 3050 De Microsoft Wireless Desktop 3050 is niet zomaar een toetsenbord. Dit draadloze toetsenbord (die samen met een draadloze muis geleverd wordt) beschikt bijvoorbeeld over een zachte handsteun. Dit is comfortabel en ergonomisch want het voorkomt polsklachten. Ook maakt dit beste toetsenbord uit de test gebruik van een beveiligde verbinding tussen computer en toetsenbord. Via AES wordt alles dat je tikt versleuteld.


Voor de connectie wordt gebruik gemaakt van een USB nano adapter. Zowel het draadloze toetsenbord als de draadloze muis gebruiken deze dongel.

Voor de stroom worden er AA-batterijen meegeleverd. Deze zijn niet oplaadbaar, dus we raden je aan deze door oplaadbare batterijen te vervangen als ze leeg zijn.

Beste koop: Logitech K270Voor het bovenstaande beste draadloze toetsenbord betaal je circa 55 euro. Op deze prijs kun je ruim 20 euro besparen door te kiezen voor het Logitech K270 toetsenbord. Hou er wel rekening mee dat deze niet geleverd wordt met een muis zoals het beste toetsenbord hierboven.Ook de Logitech K270 is een prima draadloos toetsenbord dat gebruik maakt van een USB nano dongel. Het toetsenbord is voorzien van multimediatoetsen zodat je je muziek makkelijk vanaf je toetsenbord kunt bedienen, en je hebt 8 sneltoetsen tot je beschikking die je zelf kunt programmeren. Zo kun je bijvoorbeeld met 1 toetsaanslag je mail openen.

Een ander sterk punt is dat dit draadloze toetsenbord morsbestendig is. Handig, want er gaat wel eens een kop koffie om als je zit te tikken.

Ook dit toetsenbord komt met gewone batterijen.

Kijk bij de Computerstore en andere bovenaan genoemde aanbevolen winkels om deze toetsenborden (en andere computerapparatuur) goedkoop online te kopen.

Publicatie test: maart 2018
Uitgevoerd door: Computerstore

Beste geheel draadloze oortjes

4 days ago


Meestal hebben draadloze oortjes wel degelijk een draadje. Deze hangt namelijk tussen beide oordopjes. Alleen de communicatie tussen de smartphone (of ander apparaat) en de set oordopjes verloopt draadloos via Bluetooth. Wil je helemaal draadloos? Hier kijken we naar de beste geheel draadloze oortjes.

Onderstaande draadloze oordopjes zijn beide door What Hi-Fi met de maximale score beoordeeld. Kijk deze beste oortjes uit hun tests bij het overzicht geheel draadloze oortjes. Het betreft de Samsung Gear IconX en de Sony WF-1000X.

Samsung Gear IconXDe Samsung Gear IconX is veel meer dan alleen een set oortjes. Ze bevatten bijvoorbeeld een ingebouwde muziekspeler en intern geheugen voor je muziek. Je kunt tot wel 4 GB aan muziek op de oordopjes opslaan en dan je smartphone gewoon thuislaten als je gaat sporten.


En tijdens dat sporten worden ook je sportieve prestaties als toptijden, snelheid en het aantal verbrande calorieën gemeten. Zelfs een hardloopcoach is aanwezig op deze draadloze oortjes. Met de Samsung Gear IconX koop je dus veel meer dan oortjes alleen.

Maar die maximale score in de test heeft de Samsung Gear IconX natuurlijk niet alleen te danken aan deze extra's. Het is ook een prima set snoerloze oortjes, met een mooi geluid en een prima draagcomfort. Ze worden geleverd met 3 maten oordopjes en 3 maten oorclips zodat ze altijd perfect passen. Ook wordt er een opbergdoosje meegeleverd. Zodat je ze netjes en veilig kunt opbergen als je de kleine oordopjes niet gebruikt. Deze doos doet ook meteen dienst als oplader. Handig!


Dat opladen gaat snel. Al na 10 minuten opladen kun je deze beste draadloze oortjes een uur gebruiken. Met een volle accu kun je zelfs 5 uur vooruit.

Handsfree bellen kan gewoon met deze draadloze oortjes, want in één van de oordoppen zit een microfoon ingebouwd. Ook de hele bediening bevindt zich op (beide) oortjes.

Sony WF-1000XOok de Sony WF-1000X scoorde het maximaal aantal sterren bij de test van What Hi-Fi. Maar we moeten wel opmerken dat deze draadloze oortjes zich minder lenen voor sporten. Ze zijn namelijk niet zweetbestendig.


Ook de accu is een minpunt. Sony claimt "negen uur batterijlevensduur met het oplaaddoosje". Dit heeft echter wel wat uitleg nodig. De accu zelf biedt 3 uur aan stroom, maar je kunt het opbergdoosje (foto onder) als powerbank gebruiken. Deze levert 2 keer 3 uur. Dat volledig opladen kost veel tijd (3 uur!). Dus eigenlijk heb je met de Sony WF-1000X oortjes maar 3 echte speeltijd.


Verdienen deze volledig draadloze oortjes hun sterren dan niet? De Sony WF-1000X oortjes hebben weer andere kwaliteiten. De Wireless Active Noise Cancelling sluit het omgevingsgeluid perfect buiten, ook al kun je dat in het kader van de veiligheid als nadeel zien. Gelukkig kun je de hoeveelheid noise cancelling instellen. Zit je in de trein? Dan demp je het omgevingsgeluid, neem je actief aan het verkeer deel, dan kun je beter wat geluid van buiten doorlaten. Je kunt zelfs instellen dat je stemmen doorlaat en ander omgevingsgeluid blokkeert. De noise cancelling is HET sterke punt van de Sony WF-1000X oortjes.


Deze draadloze oortjes beschikken ook over een microfoon. Niet alleen voor handsfree bellen, maar ook voor de Google Assistant. Stel je vragen en krijg antwoord. Allemaal met spraak.

De Sony WF-1000X komt met 4 extra maten oordopjes (XS, S, M, L), 2 extra maten oorclips (M, L)
en 3 triple comfort oordopjes (S, M, L)

Kijk in het bovenaan genoemde overzicht van geheel draadloze oortjes voor alle specificaties, mogelijkheden en prijzen van deze draadloze oortjes, maar ook van andere geheel draadloze oortjes.

Zie ook: Meer testen oortjes
Foto bovenaan: Sony

Tefal maakt het beste krachtige stoomstrijkijzer

5 days ago


Stel je een krachtige stoomstoot op prijs bij een stoomstrijkijzer? Dan is de Tefal FV9788 Ultimate Anti-Calc voor jou het beste stoomstrijkijzer. Dit strijkijzer kan een stoomstoot van 230 gram en een continue stoomproductie van 55 gram per minuut produceren.


Coolblue riep dit strijkijzer uit tot beste krachtige stoomstrijkijzer en bij Kieskeurig haalde dit strijkijzer februari 2018 nog de hoogste waardering. Kijk op Beste Strijkijzer Kopen waar je de Tefal FV9788 (en andere strijkijzers) tegen de laagste prijs kunt kopen. Je vindt daar ook de Strijkijzer Top 10.


Beste krachtige strijkijzer: Tefal FV9788 Ultimate Anti-CalcDit beste strijkijzer is dus een kei in stoomproductie. Met de superkrachtige stoomstoot reken je probleemloos af met de meest lastige kreukels. En dankzij de continue stoomproductie van 55 gram per minuut kun je een hele berg strijkgoed snel wegwerken.

Handig is ook de kalkverzamelaar die voorkomt dat er kalk op het strijkgoed komt. Deze moet je wel af en toe reinigen. De temperatuur en stoomstand moet je wel handmatig instellen. Dit stoomstrijkijzer kent geen standaard-standen.


Wel weer handig is het hoge vermogen van 3000 watt, die er voor zorgt dat je binnen 20 seconden na het aanzetten al kunt strijken. Ook verticaal stomen is mogelijk, en het lange snoer van 2,5 meter geeft je veel bewegingsvrijheid tijdens je strijkwerk.

Kijk bij het bovenaan genoemde Beste Strijkijzer Kopen voor deze en andere goede strijkijzers tegen een lage prijs.

Zie ook: Meer testen strijkijzers

Websites by this publisher

WebsiteViewsUniqueSocialPrice
testresults.nl
MediaKit: TestResults.nl: Beste Getest
50k
50,000
30k
30,000
0 1.5k
https://twitter.com/itipsnl
0 € 0 - € 250
debestefietsen.nl
MediaKit: De Beste Fietsen fietsenblog
25k
25,000
18k
18,000
0 1.5k
https://twitter.com/itipsnl
0 € 0 - € 250
Share