MediaKit of testresults.nl

TestResults.nl: Beste Getest

Wij plaatsten sinds kort ook tests van losse producten op TestResults.nl. Dit is voor u een geweldige manier om uw producten onder de aandacht te brengen.
testresults.nl

Offered products

  • Advertorial € 0 - € 250
  • Review € 0 - € 250
  • Editorial € 0 - € 250
50k
Views every month
30k
Unique visitors every month
16
Domain Authority
The statistics of this website are automatically verified and updated every month by LinkPizza.
testresults.nl

Bas van Rijswijk

Bas van Rijswijk

Gender

Age

Language

Dutch

Social Media

Singer weer de beste naaimachine

20 hours ago


Bij een Duitse vergelijkende test van naaimachines is de Singer Curvy 8770 als Beste Koop uit de test gekomen. Rekening houdend met de prijs is dit de beste naaimachine.


De Singer Curvy 8770 is in Nederland te koop bij de aanbevolen winkels op Beste Naaimachine Kopen. Je vindt daar ook de Top 10 van naaimachines.

Dit type van de Singer is nog maar beperkt verkrijgbaar in Nederland. Maar in die top 10 vind je ook andere goede naaimachines.

Singer Curvy 8770De Singer Curvy 8770 kent niet minder dan 218 steekprogramma's dus je kan er in alle eenvoud alle kanten mee op. Ook voor knoopsgaten kent deze beste naaimachine 7 modellen. Zo kan ook een onervaren naaier of naaister goed overweg met deze Singer naaimachine.

Extra gebruiksgemak komen van het automatische inrijgsysteem en de automatische draadspanning. De meest gebruikte functies kun je onder zes sneltoetsen plaatsen en op het LCD scherm kun je alle instellingen nakijken en aanvullende informatie zien.

Een drievoudige led verlichting maakt nauwkeurig werken heel goed mogelijk.De Singer Curvy 8770 beschikt over een automatische naaldstop. Dat betekent dat je zelf kunt instellen waar de naald stopt als het voetpedaal wordt losgelaten,  beneden of boven. Daarnaast kan de naald van deze naaimachine op wel dertien verschillende posities worden afgesteld. Op deze manier kun je de naaimachine optimaal afstemmen voor bijvoorbeeld het inzetten van een rits of het doorstikken van een naad.

Testen in kleding en op andere stof naaien? Geen enkel probleem voor deze Singer naaimachine want letters, cijfers en leestekens zijn voorgeprogrammeerd. Deze kun je dus automatisch laten borduren.

Kijk voor de Single Curvy en andere goede naaimachines bij het bovenstaande Beste Naaimachine Kopen.

Publicatie test: januari 2018
Getest door: Expertentesten
Meer testen naaimachines

Beste hockeystick test

4 days ago

Welke hockeystick is de beste? Sportnieuws besloot dat uit te zoeken en deed een vergelijkende test met hockeysticks van Adidas, Dita en Grays. De Grays GX7000 kwam daarbij als beste hockeystick uit de test.


Hier vind je informatie over deze beste hockeystick uit de test en kun je een video van de test zien.


De Grays GX7000 en andere goede hockeysticks en hockeyspullen kun je kopen bij de aanbevolen winkels op Beste Hockeyspullen Kopen.

Bekijk de hockeystick testDe Grays GX7000 scoorde in de test de volle vijf sterren, en versloeg daarmee de Adidas LX24 Compo 1 (4 sterren) en de Dita Exa X 300 (twee sterren). In onderstaande video van Sportnieuws zie je de test.


Beste hockeystick test: Grays GX7000Grays is een Britse specialist in hockey-benodigdheden. De Grays GX 7000 uit hun FX collectie is een lichtgewicht hockeystick. Het is een hockeystick met een klassiek design dat geschikt is voor spelers van alle type niveau's. De sticks uit de Grays GX serie staan er om bekend dat ze veel gevoel hebben en daardoor helpen bij het versturen van goede passes. Veel Nederlandse hockeytoppers gebruiken deze hockeysticks.

Je kunt de Grays GX 7000 omschrijven als een stugge veldstick die zorgt voor hoge precisie en extra balversnelling.


De Grays GX 7000 bestaat voor driekwart uit carbon en dat heeft vele voordelen. Bijvoorbeeld extra power en meer slagkracht. Bij het slaan van de bal buigt deze stick minder waardoor de bal meer snelheid krijgt. Ook heeft de beste stick uit de test een groot schokabsorberend vermogen wat de controle en gevoel ten goede komt. De minimale kromming van 20 mm zorgt ook voor meer slagkracht en wordt door veel spelers als plezierig ervaren.

Doordat er fiberglas in de stick is verwerkt is hij duurzamer. De Grays GX 7000 is geen goedkope hockeystick, maar wel een heel goede stick waaraan je heel lang plezier kunt beleven.

Kijk bij de winkels op het bovengenoemde Beste Hockeyspullen Kopen voor deze en andere goede hockeysticks tegen de laagste prijs.

Asus C302CA Flip getest als beste Chromebook

5 days ago


Steeds meer mensen kiezen voor een Chromebook in plaats van voor een gewone laptop. Sneller opstarten, minder kwetsbaar, geen gedoe met virussen en updates, een Chromebook heeft vele voordelen. Hier kijken we naar de beste Chromebook uit de tests.


Goedkoop een Chromebook kopenVroeger stond een Chromebook voor weinig computer voor veel geld. Die tijd is echter voorbij. Tegenwoordig koop je al een goede Chromebook voor minder dan 250 euro en ook de high-end modellen zijn heel betaalbaar. Kijk bij de aanbevolen winkels op Beste Computer Kopen waar je goedkoop een goede Chromebook kunt kopen. Daar vind je ook de Asus C302CA Flip die als beste Chromebook getest is.Beste Chromebook test: Asus C302CA FlipHet Britse tijdschrift PC Advisor en het Amerikaanse Laptop Mag hebben de Asus C302CA Flip als beste Chromebook getest. En ook Tweakers tipt deze Chromebook (met een waardering van 8,5). De Asus C302CA Flip is zeker niet de goedkoopste, integendeel deze Chroomebook zit in de bovenkant van de markt. En de prestaties zijn daarnaar.


De Asus C302CA Flip is te koop in versies met een Intel Pentium processor en 4GB geheugen, en met Intel Core M3 processor en 8 GB geheugen. Wij kijken naar het laatste model.

Zoals Flip in de naam aangeeft is de Asus C302CA Flip een Chromebook die je zowel als laptop als tablet kunt gebruiken. En in beide gevallen heb je met een krachtpatser te maken. Vooral naar Chromebook maatstaven.Omdat deze Chromebook ook als tablet wordt ingezet is hij niet heel groot: 12,5 inch. Maar groot genoeg om goed op te werken, en klein genoeg om makkelijk mee te nemen. En zoals een Chromebook betaamt is de Asus C302CA Flip lekker licht.


Door zijn 8GB intern geheugen werk je vlotjes met meerdere applicaties tegelijk. Het IPS paneel zorgt voor prima kleuren vanuit alle hoeken en dankzij het 32 GB Flash geheugen start je supersnel op.

En natuurlijk profiteer je van alle Chromebook voordelen zoals het niet vatbaar zijn voor virussen en geen improductiviteit door Windows updates en systeemproblemen. En in de Google app-store is tegenwoordig alle mogelijke software te vinden.Alles werkt vlotjes en probleemloos op deze beste Chromebook van dit moment. Het enige dat je van aanschaf zou kunnen weerhouden is de prijs. Ligt de prijs van de Asus C302CA Flip boven je budget? Kijk dan bij het bovenstaande Beste Computer Kopen voor goedkopere alternatieven.

Publicatie test: januari 2018
Zie ook: Meer laptop tests

Foto's: Asus

Websites by this publisher

WebsiteViewsUniqueSocialPrice
testresults.nl
MediaKit: TestResults.nl: Beste Getest
50k
50,000
30k
30,000
0 1.5k
https://twitter.com/itipsnl
0 € 0 - € 250
debestefietsen.nl
MediaKit: De Beste Fietsen fietsenblog
25k
25,000
18k
18,000
0 1.5k
https://twitter.com/itipsnl
0 € 0 - € 250
Share