• Influencers
  • Advertisers
  • Affiliates

OptimaleGezondheid.com

Boudewijn Mintjens Boudewijn Mintjens – optimalegezondheid.com

Ontdek de nieuwste en beste tips rond gezonde voeding, afvallen en hoe jij ook een gezonder en slanker lichaam kunt krijgen waar je trots op kunt zijn!

Boudewijn Mintjens

Boudewijn Mintjens

Offered products

Not yet available

De voor- en nadelen van vitamine A

5 days ago

Vitamine A speelt een cruciale rol bij het handhaven van een gezond zicht, een goede neurologische functie, een gezonde huid en nog veel meer. Vitamine A is - zoals trouwens alle antioxidanten - betrokken bij het verminderen van ontstekingen omdat het de schade van vrije radicalen kan bestrijden.

Het bericht De voor- en nadelen van vitamine A verscheen eerst op OptimaleGezondheid.com.

Alles over pollen

7 days ago

Pollen, of stuifmeel, is een wondertje van de natuur: Het zorgt er voor dat er bestuiving plaats kan vinden tussen planten. Maar het kan ook op andere manieren bekeken worden, zoals door de ogen van de wetenschap, een allergoloog, of een bij. Laten we de verschillende gezichtspunten eens naast elkaar leggen.

Het bericht Alles over pollen verscheen eerst op OptimaleGezondheid.com.

Gezonde BBQ – Is het mogelijk?

1 week ago

Steeds vaker hoor je dat BBQ verre van gezond is. In de meeste gevallen is dat helemaal waar: Vlees verbrand snel, waardoor schadelijke transvetten ontstaan. Daarnaast is het gebruik van al die sausjes ook niet echt gezond te noemen. Maar hoe moet het dan wel? Is gezonde BBQ sowieso wel mogelijk?

Het bericht Gezonde BBQ – Is het mogelijk? verscheen eerst op OptimaleGezondheid.com.

Websites by this publisher

ui-button
WebsiteViewsUniqueSocialPrice
No records found
Share