MediaKit of optimalegezondheid.com

OptimaleGezondheid.com

Ontdek de nieuwste en beste tips rond gezonde voeding, afvallen en hoe jij ook een gezonder en slanker lichaam kunt krijgen waar je trots op kunt zijn!
optimalegezondheid.com

Offered products

Not yet available

Boudewijn Mintjens

Boudewijn Mintjens

Language

Dutch

Social Media

Alles over fructose intolerantie

2 hours ago

We weten allemaal dat overtollige fructose (suiker) gevaarlijk voor je metabolisme is. Voor de meeste mensen zijn kleine hoeveelheden fructose geen probleem - niemand heeft ooit diabetes gekregen van het eten van te veel bosbessen - maar iedereen is het er vast wel mee eens dat te veel suiker, vooral geraffineerde suiker, wel heel slecht voor je is. Maar zelfs als je er niet genoeg van eet om je een suikerkick of extra calorieën te geven, kan fructose ook een heel ander soort probleem veroorzaken, namelijk fructose intolerantie. Als je buikpijn, diarree of andere spijsverteringsproblemen krijgt na het eten van fruit of honing, kan dit de oorzaak zijn.

Het bericht Alles over fructose intolerantie verscheen eerst op OptimaleGezondheid.com.

Kropsla met peer; pompoen, uit, en tomaat

1 day ago

Recept van de dag: Kropsla met peer; pompoen, uit, en tomaat - Een peer is een echte vrucht voor in de winter en het voorjaar, dus de perfect vrucht voor in maart. Deze vrucht kun je goed combineren in een salade met bijvoorbeeld kropsla. Een overheerlijke combinatie!

Het bericht Kropsla met peer; pompoen, uit, en tomaat verscheen eerst op OptimaleGezondheid.com.

De 25 voordelen van pompoenpitten

3 days ago

Pompoenpitten zijn heerlijke en vaak over het hoofd gezien delen van een pompoen, die veel gezondheidsvoordelen en voedingsstoffen bevatten. Pompoenpitten helpen de immuniteit en het metabolisme te stimuleren, verminderen het gewicht, verbeteren de stemming en verbeteren ook de slaap. En dat is niet het enige!

Het bericht De 25 voordelen van pompoenpitten verscheen eerst op OptimaleGezondheid.com.

Websites by this publisher

WebsiteViewsUniqueSocialPrice
No records found
Share