MediaKit of mamavantweeblog.wordpress.com

mamavantweeblog

Blog over ons leven en alles wat daarbij komt.
mamavantweeblog.wordpress.com

Offered products

Not yet available

Charlene Schiffeleers

Charlene Schiffeleers

Gender

Language

Dutch

Social Media

Het leukste Sinterklaasfeest met Lidl.

2 days ago

Onlangs schreef ik een bericht over de 5 leukste sinterklaascadeautjes. Ik benoemde 5 items dat wij in ons bezit hebben en waar gretig mee gespeeld wordt. Vandaag deel ik wat de Sint brengt bij mijn kinderen. Dit jaar zal sinterklaas niet extreem veel brengen en dat heeft meerdere redenen. Ik wil geen overdaad aan speelgoed.… Lees verder Het leukste Sinterklaasfeest met Lidl.

Claudia Schiffer voor Artdeco.

3 days ago

Artdeco is een Duits merk die wordt verkocht bij schoonheidsspecialistes. Regelmatig brengt Artdeco limited editions uit en deze keer kozen ze voor een samenwerking met het Duitse model Claudia Schiffer. Ze is één van de meest iconische hedendaagse modellen ter wereld. Ik denk dat iedereen Claudia Schiffer wel kent. Claudia Schiffer heeft al haar schoonheidskennis… Lees verder Claudia Schiffer voor Artdeco.

Adventskalender + kerstmarkt Playmobil voor uren speelplezier.

1 week ago

Sinterklaas is nog niet overal toegekomen en toch ga ik het vandaag over adventskalenders hebben. Jullie kennen het wel, de adventskalenders met chocolaatjes. Wie geen fan is van 24 dagen aan een stuk een chocolaatje te geven aan hun kids is bij Playmobil op het juiste adres want zij brachten 3 hele leuke adventskalenders op… Lees verder Adventskalender + kerstmarkt Playmobil voor uren speelplezier.

Websites by this publisher

WebsiteViewsUniqueSocialPrice
No records found
Share