MediaKit of midlifeluck.blogspot.com

Midlifeluck


midlifeluck.blogspot.com

Offered products

Not yet available

Corine Robers

Corine Robers

Language

Dutch

Dat programma met die D's

10 hours ago

Terugkijken! De wereld draait door van maandag zestien januari is zeldzaam heerlijk. Een ondernemer-kunstverzamelaar met briljante uitspraken van fout tot goed, allemaal onverbeterlijk, van taal tot inhoud. Op het verkeerde been, een onverwachte onthulling, en dan weer op het goede. M’n hersenen gaan in een hogere versnelling. 
Gevolgd door een item over de aivd-puzzel. Lekker nog meer denken. 
En Diewertje Blok die, vermoed ik, per ongeluk ( op een andere manier per ongeluk dan de onthulling van de ondernemer) vroeg in het programma de indruk wekt dat een periode van haar leven seksueel rommelig was. Dat wil zeggen, ze zegt alleen ‘rommelig’ en wil er daarna niet meer op ingaan. Dus we blijven zitten met de suggestie. Tot het op seksueel en relationeel heftige leven van Picasso ter sprake komt. ‘ Rommelig’ verduidelijkt Diewertje. Ah. Kort daarvoor heeft ze zichzelf al uitgenodigd bij de kunstverzamelaar thuis. Niet lang nadat ze vergeleken was met dame op een schilderij over wie de verzamelaar iets zei als: Daar wordt half Nederland verliefd op.
Dan Zombie op viool. Ik houd niet van de wezens, maar wel van het lied en het instrument.
Regelmatig haak ik na drie minuten dwdd (verschrikkelijke afkorting) af, ik denk dat ik deze even zo vaak terug ga kijken. (Nou ja dat is overdreven, en dat is ook een vak.)

Rentertainer

13 hours ago

Als entertainers zou verhuren, dan zou ik m'n site 'Rentertainer' noemen.
Ik zag het net op een container staan. Dan vind ik het wat vergezocht, maar voor een boekingsbureau is het wel wat toch?

1 week ago

Een vlaagje wind strijkt mijn gezicht. Het komt door het zwierige gebaar waarmee de conducteur de deur heeft opengemaakt.
" De kaartjes alstublieft" hij reciteert het bijna, en kijkt verwachtingsvol de coupé rond.
Beweging, handen die op jaszakken kloppen. Zo ook de mijne.
" GRAPJE!" Dit scandeert hij. Weer kijkt hij verwachtingsvol rond. Hij vult de blik aan met een brede lach. Hij lijkt te verwachten dat wij ook allemaal in lachen uitbarsten. Ik wil wel, maar oprechte verbazing, die ik ook bij andere reizigers vermoed, verhindert het. Dapper, maar zachtjes meldt de conducteur dat dit deel niet verder rijdt dan Eindhoven.

Websites by this publisher

WebsiteViewsUniqueSocialPrice
No records found
Share