MediaKit of samenbourgondisch.com

Samen Bourgondisch – Hapjes, drankjes & gezelligheid

Hapjes, drankjes & gezelligheid
samenbourgondisch.com

Offered products

Not yet available

Deborah van der Pol

Deborah van der Pol

Language

Dutch

Social Media

Teriyaki saus zelf maken + recept

5 days ago

Op een doordeweekse dag is een snelle maaltijd meer dan welkom, deze noedels met zelfgemaakte teriyaki saus is dan ook perfect voor zo'n dag. Je hebt niet veel nodig om zelf teriyaki saus te maken, alleen wat rijstzijn, sojasaus en bruine suiker. Hoe je teriyaki saus zelf maakt lees je hieronder. Eet smakelijk!

Falafel met aubergine

2 weeks ago

Zelf falafel maken is hartstikke leuk en makkelijk. Het leuke er aan is dat je zelf kunt experimenteren met de ingrediënten. Zo maakte ik dit keer falafel met kikkererwten (duh) en aubergine. Je kunt natuurlijk ook goed variëren met de kruiden die je toevoegt of waar je bij eet. Kies je voor een pitabroodje met knoflooksaus of eet je de falafel liever naast een couscoussalade of als onderdeel van een 'mezze', een soort van tapas uit het Midden-Oosten? Wij gingen dit keer voor falafel met zelfgemaakte knoflooksaus én een frisse couscoussalade. Hoe je de falafel en de knoflooksaus maakt zie je hieronder.

Caprese Burgers | Gastblog van Culinea

3 weeks ago

Vandaag geen recept van mij, maar een recept van gastblogger Hanneke van Culinea. Zij maakte in plaats van een Caprese salade, een Caprese hamburger. Een hamburger met een Italiaans tintje dus! Wij aten hem afgelopen week en hij smaakt net zo lekker als dat hij eruitziet! Met dank aan Hanneke deel ik dit verrassende hamburger recept heel graag met jullie!

Websites by this publisher

WebsiteViewsUniqueSocialPrice
No records found
Share