MediaKit of samenbourgondisch.com

Samen Bourgondisch – Hapjes, drankjes & gezelligheid

Hapjes, drankjes & gezelligheid
samenbourgondisch.com

Offered products

Not yet available

Deborah van der Pol

Deborah van der Pol

Language

Dutch

Social Media

Risotto met pompoen, salie & pancetta

2 months ago

Het heeft even geduurd, maar ik ben eindelijk om: I love risotto! Op de een of andere manier kreeg ik het niet geregeld om lekkere risotto te maken en ook op een ander of in een restaurant werd ik er niet warm of koud van. Of het nu lag aan de bereidingswijze, het type rijst of de ingrediënten... ik weet het niet! Wat ik wel weet is dat ik ondertussen een aantal hele lekkere recepten heb geprobeerd waar dit er één van is: Risotto met pompoen, salie & pancetta. 

Lunch: Turks brood met kaas, tomaat en ui

2 months ago

Aaaaan tafelll! Wedden dat dit met kaas en tomaat belegde Turkse brood uit de oven bij iedereen in de smaak valt? Lekker voor in het weekend of gewoon voor doordeweeks als je net iets meer tijd hebt om lunch te maken. Al duurt het niet lang, maar het moet wel even in de oven. Hoe je dit Turkse brood met kaas en tomaat uit de oven maakt lees je hieronder. 

Snelle pasta met reuze garnalen & spinazie

4 months ago

Heb je geen tijd, maar wil je wel lekker en gezond eten? Flans deze snelle pasta met gamba's en spinazie in elkaar. In de tijd dat de pasta kookt, maak jij de saus klaar. Je kunt dus lekker snel aan tafel. Daarnaast is dit een prima gezond maaltje, in ieder geval altijd beter dan die snelle hap die je eerst in gedachten had ;). Hoe je deze snelle pasta met gamba's en spinazie maakt, lees je hieronder!

Websites by this publisher

WebsiteViewsUniqueSocialPrice
No records found
Share