MediaKit of samenbourgondisch.com

Samen Bourgondisch – Hapjes, drankjes & gezelligheid

Hapjes, drankjes & gezelligheid
samenbourgondisch.com

Offered products

Not yet available

Deborah van der Pol

Deborah van der Pol

Language

Dutch

Social Media

Spaanse rijstsalade met chorizo & olijven

2 days ago

Wij zijn net terug van twee weken zon, zee,strand en lekker eten op Mallorca. Altijd jammer als er een eind aan de vakantie komt, maar ik kom wel altijd opgeladen en vol inspiratie terug. Daarnaast is het deze keer wel minder erg omdat het in Nederland ook zo'n lekker weer is! Ik kreeg dan ook gelijk zin om zomerse gerechten te maken, waaronder deze koude Spaanse rijstsalade met chorizo en olijven. Picknick? Etentje met vrienden in de tuin? Deze salade kun je prima de avond ervoor al klaar maken zodat je op de dag zelf optimaal kunt genieten. 

Kruidige maïskoekjes

1 week ago

Ik ben niet zo'n zoetekauw, maar als je zoet combineert met hartig sta ik vooraan in de rij. Zo had ik ook direct spijt dat ik geen dubbele portie had gemaakt van deze kruidige maïskoekjes. Door de kruiden, rode peper en verse koriander krijgen de zoete maïskoekjes lekker veel pit. Schrik niet van de hoeveelheid aan ingrediënten. Het zijn voornamelijk veel kruiden. Heb je een kruid niet? Laat het dan achterwegen of vervang het met een ander kruid dat jou er lekker bij lijkt.

Visrolletjes van kabeljauw gevuld met zalm

2 weeks ago

Mijn moeder kocht vroeger vaak rolletjes van kabeljauw die gevuld waren met zalm. Oooh wat waren die lekker. Ja, dit is echt jeugdsentiment. Ik weet nog precies hoe ze eruitzagen en hoe ze smaakten. Om de één of andere reden moest ik er laatst aan denken en daardoor besloot ik zelf visrolletjes te maken. Het eindresultaat: ze zagen er iets minder mooi uit, maar hé... ze zijn wel zelf gemaakt! Daarnaast kwam de smaak erg in de buurt. Ik overgoot ze met een zelfgemaakte roomsaus en maakte er een paprikasalade bij en gebakken krieltjes. Een heerlijk maaltje al zeg ik het zelf.

Websites by this publisher

WebsiteViewsUniqueSocialPriceAdvertise
No records found
Share