MediaKit of samenbourgondisch.com

Samen Bourgondisch – Hapjes, drankjes & gezelligheid

Hapjes, drankjes & gezelligheid
samenbourgondisch.com

Offered products

Not yet available

Deborah van der Pol

Deborah van der Pol

Language

Dutch

Social Media

Plaatpizza met gehakt & paprika

1 week ago

Ik had zo'n zin in comfort food! Gewoon zomaar... en dat moet soms kunnen! Ik maakte een plaatpizza met gehakt en paprika en die was lekker! Het recept hiervan vind je hieronder, maar heb je nog wat andere groente in huis? Gooi die er dan ook op! Het mooie aan (plaat)pizza is dat je er van alles op kunt doen. Ook lekker, maak er een quattro stagioni van!

Friszoete couscous met harissa kip

2 weeks ago

Iedereen heeft wel een favoriete kruidenmix of pasta waar ze graag mee koken. De mijne is harissa, een kruidenpasta die veel in de Marokkaanse keuken gebruikt wordt. De ingrediënten als rode peper, knoflook en komijn geven een gerecht meer pit. Lekker om de tomatensaus mee op smaak te brengen en ook om gamba's, halloumi of kip mee te marineren. Maak bijvoorbeeld eens deze friszoete couscous met harissa kip. Lekker!

Tom kha kai oftewel Thaise kokossoep met kip

3 weeks ago

Zoooo.... het is even stil geweest op het blog. Sorry daarvoor! Wellicht heeft het nieuws jou ook al bereikt, maar zo niet: wij zijn in blijde verwachting van een kindje! Ik voel mij goed en heb eigenlijk niets te klagen, behalve dat mijn inspiratie op dit moment ver te zoeken is (ach.. als dat alles is haha). De afgelopen weken hebben wij veel simpele, standaard, saaie maaltijden gegeten waarvan we achteraf niet konden zeggen dat het lekker was. Oh my... dat is even wennen! Gelukkig kreeg ik afgelopen maand de Foodybox binnen en die zat vol met items waar ik wel iets mee kon, zoals een kruidenpasta voor Tom Kha Kai soep. Ik gebruik liever geen pakjes en zakjes, maar als ik er dan toch een keer grijp kies ik voor de meest gezonde en eerlijke variant, zoals deze van Fair Trade Original. De kruidenpasta is namelijk bereid zonder kunstmatige toevoegingen en er is een goede samenwerking tussen de boeren en producten uit het land van herkomst. Mooie bijkomstigheid: je hebt niet veel nodig, het is zo klaar & I loveeeee Tom Khai Kai!

Websites by this publisher

WebsiteViewsUniqueSocialPrice
No records found
Share