MediaKit of welkehypotheekonline.nl

Welke hypotheek kan ik online afsluiten?

Wil je zelf je goedkoper uit zijn en een online hypotheek afsluiten; met of zonder hulp van een adviseur, dan kun je ‘m hier vinden!
welkehypotheekonline.nl

Offered products

Not yet available

Diederik Klaassen

Diederik Klaassen

Language

English

Jongeren willen online hypotheek

2 years ago

22% van de jongeren staat open voor online hypotheek afsluiten Bijna 20% de consumenten zou het liefst een hypotheek geheel online afsluiten, zonder tussenkomst van een intermediair. Dat blijkt uit onderzoek van Hyarchis, specialist in content- en online samenwerkingsoplossingen. Bij de jongere generatie (18 tot 34 jaar) staat zelfs 22% open voor een volledige online [...]

The post Jongeren willen online hypotheek appeared first on Welke hypotheek kan ik online berekenen, aanvragen en afsluiten?.

Welke hypotheek kan ik online afsluiten?

2 years ago

Hypotheken online afsluiten is nieuw en er komen steeds meer aanbieders zoals bijvoorbeeld MoneYou, Hypotheek24 en bijBouwe. Er zijn overheen algemeen een paar duidelijke soorten aanbieders: execution only: helemaal online, goedkoop en zonder advies online met advies (hybride): dus een adviseur op afstand die een duidelijk advies geeft online met persoonlijk advies: niet helemaal online, [...]

The post Welke hypotheek kan ik online afsluiten? appeared first on Welke hypotheek kan ik online berekenen, aanvragen en afsluiten?.

Websites by this publisher

WebsiteViewsUniqueSocialPrice
No records found
Share