MediaKit of elsarblog.com

ElsaRblog

Super leuke blog met heel veel Diy en lekkere recepten van de Portugese keuken aangepast op Nederlandse smaak. Enjoy ♥
elsarblog.com

Offered products

  • Advertorial € 0 - € 250
  • Link € 0 - € 250
  • Mention € 0 - € 250
  • Editorial / Sponsored article € 0 - € 250
  • Review € 0 - € 250
    Example
11.9k
Views every month
5.3k
Unique visitors every month
27
Domain Authority
The statistics of this website are automatically verified and updated every month by LinkPizza.

ElsaR Blog

ElsaR Blog

Kleurrijk Lifestyleblog en Foodblog met heel veel Diy, Printables en lekkere recepten vooral van de Portugese keuken, aangepast op Nederlandse smaak.

Gender

Age

Language

Dutch

Social Media

Top 5 countries

Netherlands - 73%
Belgium - 15%
Germany - 5%
United States - 2%
United Kingdom - 1%

Servet vouwen in de vorm van een ster - Tafel dekken -

2 days ago

Wat gaat de tijd snel. Het is november maar onze gedachten zijn al bij Kerstmis.Kerstmis is een heel mooi feest.Kerstmis betekent gezelligheid, familie, cadeaus, eten en samen zijn.Bij Kerstmis denken we meteen aan kerstavond. Kerstavond moet perfect zijn. Aandacht voor elkaar is het belangrijkst, door het leven van tegenwoordig, omdat alles zo snel gaat.
Het kerstdiner word altijd goed verzorgd met het lievelings- gerecht en heel veel lekkers bv: deze bananen taart met een heerlijke roomsaus en chocolade ⏩   Banoffee pie. Om de tafel helemaal top te presenteren kun je deze super mooie servet vouwen in de vorm van een ster. Super makkelijk om te vouwen en vooral heel toepasselijk voor feestdagen zoals kerstmis.De kleur van het servet bepaald de uitstraling van je tafel. Je kunt het heel simpel en heel chic presenteren met wit servies met een gouden randje en de servetten in wit of goud kleur. Of je dekt de tafel met hele vrolijke kleuren zoals rood en groen. De kleur van kerstmis.Merry Christmas!! --------------------------------------------------------------------------------------------------------------Wat je nodig hebt:
Vierkanten servetten van papier of katoen.
Aan de slag:☆Leg het servet op tafel neer.☆Vouw één kant van de bovenste kant van het servet.☆Nu draai je het servet om.☆Open de gevouwde kant van het servet en die moet aan de rechterkant van jou zijn.☆Vouw het servet door het midden.☆Nu vouw je de rechterkant vanaf het midden op de bovenste gevouwde kant.☆Nu vouw je de helft van de bovenste kant.☆Vervolgens de linkerkant vouwen net als de rechterkant.☆Nu het bovenste puntje vouwen tot het midden van de onderste kant.☆Nu het puntje vouwen naar boven.☆Nu de linkerkant vouwen tot een driehoek.☆Vervolgens het puntje vouwen door het midden.☆Herhaal dit aan de rechterkant.☆Het servet omdraaien.

Het is klaar, nu heb je een hele mooie ster die je op jouw bord kan leggen om een mooie en feestelijke tafel te creëren.
Liefs ElsaR & Inge
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Van elke verkochte chocoladeletter gaat er 1 euro naar het goede doel - Review -

4 days ago


Daar word aan de deur geklopt hard geklopt zacht geklopt. Daar wordt aan de deur geklopt, wie zou dat zijn? Ja hoor daar komt hij dan bijna weer onze Goed Heilig Man. Vind dit zo,n leuke tijd, alleen jammer van al die discussies. Dat we ons toch om andere dingen druk maken. Bijvoorbeeld over hoeveel kinderen er wel niet ziek zijn. 
Nu heeft Hellema in Almelo iets bedacht. Hellema is een chocolade fabriek waar ze ambachtelijke chocoladeletters, chocolade harten, een zak vol met heerlijke chocolaatjes, chocolade tabletten met tekst en paaseieren maken. Al meer dan 10 jaar worden er tienduizenden ambachtelijke chocolade letters gemaakt. Elke letter uit het alfabet wordt op maat gespoten in de chocolade fabriek. Dus je ontvangt altijd een uniek exemplaar. Van elke chocoladeletter of andere vormen van chocolade gaat er 1 euro naar het goede doel. Sinds dit jaar kunnen de klanten zelf kiezen naar welk doel de euro's gaan.De ondersteunde doelen zijn: Defence for children is een internationaal georiënteerde organisatie die op komt voor de rechten van het kind. Zij bevorderen kinderrechten in Nederland.
Het doel van Kika is om de genezingskans te vergroten. Er is veel kostbaar onderzoek nodig om de genezingskans van 95% te behalen. Voor deze speciale onderzoeken werft kika fondsen dat ervoor moet zorgen dat kinderen versneld kanker kunnen overwinnen.  Stichting Semmy heeft als doel het verlengen van de levensverwachting van kinderen waarbij een hersenstamtumor is geconstateerd. Daarnaast willen ze dat de overlevingskansen van de getroffen kinderen worden vergroot. Villa Joep is ontstaan toen erbij Joep een neuroblastoom tumor werd ontdekt. Na het overlijden van Joep hebben de ouders beloofd om het gevecht tegen de ziekte voort te zetten. De stichting Villa Joep zal specifiek geld inzamelen voor onderzoek gericht tegen neuroblastoom kinder kanker.

Wij vinden dit zo,n mooi initiatief dat wij dit heel graag met jullie wilde delen. Hoe mooi is het om lekker te genieten van jou chocolade en tegelijk steun je een goed doel, super toch. Ideaal als cadeautje voor in de schoen of voor pakjesavond. Maar ook gewoon als verrassing want chocolade is altijd lekker toch!!!. Wij wensen iedereen een fijn Sinterklaasfeest.


    Groetjes ElsaR en Inge
*Deze blogpost is gesponsord      📌

Hoe maak je 3D bloemetjes op pompoenen - knutselen met papier -

2 weeks ago

Jullie zullen allemaal ooit weleens een 3D kaart hebben gekocht of gekregen. Altijd leuk om zoiets te kopen of te krijgen je ziet er ook vanaf dat het met veel plezier is gemaakt en veel werk is in gestoken. wij zelf hebben een aantal jaren een cursus gevolgd om 3D kaarten te maken.
We deden dat altijd met veel plezier en enthousiasme en veel mooie kaarten gemaakt.
Op een gegeven moment zijn we ermee gestopt omdat we zoiets hadden van we weten nu wel hoe het moet. En thuis kan je natuurlijk wel door gaan met kaarten maken en dat doen we ook nog wel eens maar niet meer zo vaak dan op de cursus.
We hebben nog zoveel spulletjes dat we er nog een aantal jaren mee vooruit kunnen. Maar nu zat ik me te bedenken wat kun je nog meer met de 3D vellen, en zo ben ik op dit idee gekomen. Pompoenen met een 3D bloemetje.
Zo wil ik jullie laten zien dat je op een eenvoudige manier hele leuke dingen kunt maken met de 3D techniek dan alleen maar op kaarten.
✂---------------------------------------------------------------------------------------------------
Wat je nodig hebt:2 kwasten ( 1 voor verf andere voor Mod Podge )
3D plakkertjes of stukjes dubbelzijdig plakband
knipvellen met bloemetjes
verf (op water basis)
Mod Podge
schaar
pincet
dikke bleek
spons of doekje
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Aan de slag:Begin met water en een beetje dikke bleek te mengen in een kom.
Vervolgens de pompoen schoon maken met een spons of doekje die is van te voren nat gemaakt in water met dikke bleek.
Goed afdrogen.
Met een kwast schilder je de pompoen met verf. minimaal 2 keer.
Laat goed drogen.
Nu knip je de bloemetjes van het 3D knipvel uit met een schaar.
Als je gebruik maakt van een 3D knipvel staan er altijd verschillende stappen op om tot het gehele patroon te komen. Je begint dus eerst met stap1 plak deze op de pompoen met Mod Podge.
Laat drogen.
Vervolgens plak je de volgende stap van het geknipt papier met de 3D plakkertjes.
en zo ga je door tot het bloemetje compleet is op 3D.
Hoe vinden jullie dat het eindresultaat is geworden???. Ik vind dat het een romantische sfeer in huis creëert. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om iets anders te kiezen dan een bloemetje, en de kleur van de pompoenen kun je aanpassen op jou interieur. Ik vond het in ieder geval weer leuk om met de 3D techniek aan de gang te zijn.


                                                             Lieve Groetjes ElsaR en Inge

Websites by this publisher

WebsiteViewsUniqueSocialPrice
elsarblog.com
MediaKit: ElsaRblog
11.9k
11,864
5.3k
5,305
1.2k
https://www.facebook.com/elsar.nl
527
https://twitter.com/ElsaRblog
359
https://www.instagram.com/elsarblog
€ 0 - € 250
Share