MediaKit of emilylotus.nl

Emily Lotus

Ik schrijf vooral over mijn chronisch ziek zijn en alsnog gelukkig leven. Ik probeer anderen te helpen, inzicht te geven, herkenning te bieden en ben erg open over alles. Daarnaast schrijf ik ook over...
emilylotus.nl

Offered products

  • Advertorial € 0 - € 250
  • Link € 0 - € 250
  • Editorial / Sponsored article € 0 - € 250
2.3k
Views every month
975
Unique visitors every month
31
Domain Authority
The statistics of this website are automatically verified and updated every month by LinkPizza.

Emily Lotus

Emily Lotus

Language

Dutch

Social Media

Angst voor de toekomst

10 hours ago

Tekening door Annemieke Rodenburg

‘Je tijd hier is niet oneindig. Je leven kan van het een op het andere moment over zijn. Jij moet beslissen wat je wil doen met de tijd die je hebt, en daar moet je nu iets mee doen. Alles wat je hebt is nu.‘ De paniek laait op in mijn borstkas, beweegt zich schokkerig en genadeloos richting mijn hoofd totdat mijn gedachten in een orkaan van angst komen te zitten. Alles raast in top snelheid door me heen, iedere emotie, iedere onzekerheid, ieder beeld, totdat ze in elkaar vast komen te zitten en ik niet meer weet wat van mij is, en wat van de paniek.
Mijn lichaam maakt zich klaar om te vluchten, mijn hart bonkt als een gek tegen mijn ribben en ik moet, ik moet bewegen.
Ik probeer mijn lijf te vertellen dat het slechts een paniekaanval is, dat er niets is om voor weg te rennen, dat mijn hart het echt wel aan kan en dat ik niet dood ga.
Maar probeer je eigen hoofd dat maar eens te laten doen wanneer je systeem op tilt slaat, de knoppen niet meer werken en je brein alleen maar bezig is met alarm slaan – GEVAAR, GEVAAR, GEVAAR.

Het waren maar een paar zinnen. Een simpel pleidooi van iemand die haar kijkers wilde inspireren om hun dromen achterna te gaan.
Waarom triggerde het me zo? Ten eerste was mijn angst centrum waarschijnlijk nog overprikkeld doordat ik enkele weken terug meermaals slecht gereageerd had op de CBD olie die ik uitprobeerde. Het middel zorgde voor paniekaanvallen, en lange tijd daarna bleef ik gevoelig voor angst.
Ten tweede, en dit is de grootste reden, ben ik heel gevoelig voor dit onderwerp. Dat was ik jaren geleden al tijdens mijn depressie en dat ben ik nu nog steeds.
Tijd. De jaren die voorbij gaan waarin ik niet beter, maar juist zieker lijk te worden. Alle jaren die ik al besteed heb aan wachten, wachten, hopen dat het volgend jaar beter zal gaan.

Het bericht Angst voor de toekomst verscheen eerst op Emily Lotus.

Voetreflexologie-massageapparaat Fuss Fit Maxx

1 day ago

Nog even, en het is alweer tijd voor Sinterklaas en kerst. Hoe snel is dit jaar gegaan? Voor mijn gevoel is het nog lang geen tijd voor de winter, maar helaas… de kou buiten voelt al niet meer als de herfst. Voor mij brengt de kou altijd meer pijn met zich mee, maar de feestdagen maken een hoop goed. De sfeer, gezelligheid, het lekkere eten en mogelijk ook cadeautjes.

Radbag verkoopt allerlei grappige en net-even-anders-dan-anders cadeaus en gadgets. Ze vroegen mij of ik producten kon vinden die bij mijn doelgroep horen, dus heb ik hun site afgespeurd voor leuke cadeaus. Het grootste deel van mijn lezers is chronisch ziek en heeft last van pijn. Dat heb ik in mijn achterhoofd gehouden en zo ben ik terecht gekomen bij de verwarmende knuffelboots, berenknuffels die je op kunt warmen in de magnetron (slechts een tikkeltje luguber) en een chocoladetaartje dat hitte afgeeft.
Daarnaast verkopen ze ook meerdere massage-apparaten, en daar review ik er één van.

Voetreflexologie-massageapparaat Fuss Fit Maxx

Het massageapparaat maakt gebruik van shiatsu- kneed- en luchtdrukmassage. Je kan handmatig instellen wat voor soort massage je wil, of je kan een van de twee automatische programma’s af laten spelen.
Het kneden heeft twee standen: langzaam en snel. De luchtdrukmassage kent 6 standen, en ook de verwarming kan je laag of hoog zetten. Tevens kan je ook kiezen voor alleen kneden, alleen de luchtdruk of alleen verwarmen.
Het apparaat belooft alle acupunctuurpunten van de voet te masseren, vanaf de tenen tot de hiel.

Het bericht Voetreflexologie-massageapparaat Fuss Fit Maxx verscheen eerst op Emily Lotus.

Hevige menstruatieklachten

4 days ago

Mijn menstruatie is altijd wel hevig geweest. Ik heb altijd veel bloedverlies gehad, en ik herinner me ook aardig wat pijn vanaf het begin. Over de jaren heen is het echter steeds heviger geworden. Tijdens mijn laatste menstruatie realiseerde ik me dat het nu té heftig is geworden.

De rest van deze blogpost gaat over welke menstruatieklachten ik ervaar, en ik deins niet terug om hier eerlijk over te praten. Menstrueren is niets vies, en niets om geheimzinnig over te doen. Als jij daar anders over denkt, stel ik voor dat je deze blogpost overslaat. (of ‘m juist leest en beseft dat dit iets natuurlijks is en je er gewoon over mag praten)

Hevige menstruatieklachten

Als ik het internet mag geloven, dan verlies je zo’n 10 tot 80 ml bloed tijdens je menstruatie. Ik gebruik een menstruatie cup waardoor ik het ooit bij heb kunnen houden, en ik ging toen over de 120 ml heen.
Helaas heb ik mijn menstruatie cup de laatste paar keer niet kunnen gebruiken omdat het in doen teveel zeer doet. Bijhouden lukte dus niet. Ik heb inmiddels bloedarmoede, waarschijnlijk vanwege het hevige bloedverlies.
De pijn tijdens mijn menstruatie is al het hele jaar eigenlijk bijna niet te doen, maar er ging eerder geen alarmbel bij mij af. Ik heb nou eenmaal altijd pijn, dus ik ben gewend om pijnsignalen zoveel mogelijk te negeren of anders gewoon te ondergaan. Het grootste deel van de tijd ben ik al huisgebonden, dus het is voor mij niet gek om de dagen rond mijn menstruatie ook niet buiten te komen.

Het bericht Hevige menstruatieklachten verscheen eerst op Emily Lotus.

Websites by this publisher

WebsiteViewsUniqueSocialPrice
emilylotus.nl
MediaKit: Emily Lotus
2.3k
2,263
975
975
143
https://www.facebook.com/EmilyLotusBlog
367
https://twitter.com/EmilyLotus_
261
https://www.instagram.com/veggie_vosje
€ 0 - € 250
Share