MediaKit of emmathings.nl

EmmaThings

EmmaThings is een persoonlijke blog waar ik vol enthousiasme schrijf over fashion, fotografie en lifestyle. Ik werk graag samen met toffe bedrijven die passen bij de doelgroep van mijn blog. Ik kijk u...
emmathings.nl

Offered products

  • Advertorial € 0 - € 249
  • Link € 0 - € 249
  • Mention € 0 - € 249
  • Editorial / Sponsored article € 0 - € 249
5k
Views every month
2k
Unique visitors every month
24
Domain Authority

Emma

Emma

Language

Dutch

Social Media

Dromen in Rome #2

16 hours ago


En we zijn weer terug in Rome! Niet echt helaas, maar ik was nog lang niet uitverteld in mijn vorige blogpost over Rome. Vandaar een deel twee. Als kers op de taart komt er nog een filmpje, maar die heb ik nu nog (steeds) niet af. Zijn jullie klaar voor prachtige gebouwen en beeldschone uitzichten? :)
Meer lezen »

Outfit | Not so golden hour

1 week ago


Het gouden uur is ontzettend mooi, maar kan ook erg stressvol zijn. Zo ging ik op een mooie zaterdagavond samen met m'n zusje foto's maken terwijl de zon bijna onderging. Eerst ging zij voor de camera, met een leuk resultaat. Maar toen het mijn beurt was verdween de zon opeens achter een wolk, en kwam daar niet meer vandaan. Doei magische gouden-uur-foto's. Dus hierbij: foto's tijdens het gouden uur met de zon achter een wolk.
Meer lezen »

Dromen in Rome #1

2 weeks agoRome, wat was je mooi. Terwijl ik dit schrijf krijg ik lichtelijk heimwee naar deze eeuwenoude stad met zijn indrukwekkende gebouwen. Ik heb er ongeveer vier dagen mogen vertoeven, en wil jullie in twee blogposts graag meenemen op reis in deze prachtige stad. Kom op, zijn jullie er klaar voor?
Meer lezen »

Websites by this publisher

WebsiteViewsUniqueSocialPrice
emmathings.nl
MediaKit: EmmaThings
5k
5,000
2k
2,000
0 0 1.2k
https://www.instagram.com/emmaathings
€ 0 - € 249
Share