MediaKit of emmathings.nl

EmmaThings

EmmaThings is een persoonlijke blog waar ik vol enthousiasme schrijf over fashion, fotografie en lifestyle. Ik werk graag samen met toffe bedrijven die passen bij de doelgroep van mijn blog. Ik kijk u...
emmathings.nl

Offered products

  • Advertorial € 0 - € 250
  • Link € 0 - € 250
  • Mention € 0 - € 250
  • Editorial / Sponsored article € 0 - € 250
5k
Views every month
2k
Unique visitors every month
24
Domain Authority
The statistics of this website are automatically verified and updated every month by LinkPizza.

Emma

Emma

Gender

Age

Language

Dutch

Social Media

Een allerlaatste terugblik

3 months ago


De vakantie is voorbij. Ruim drie maanden heb ik geen verplichtingen gehad in de vorm van school, en dat was heerlijk. Maar ach, je hebt genoeg andere dingen en op de een of andere manier waren mijn dagen altijd gevuld. Lang niet altijd met bijzondere activiteiten, hoewel de vier dagen in Rome toch echt hoogtepunten waren.
Meer lezen »

Een schrijfsel over schrijven

4 months ago

'Schrijven deed ik altijd al graag', zo beginnen veel mensen hun schrijfgeschiedenis. Maar nee, bij mij gaat deze vlieger niet op. Ik was vroeger namelijk niet echt actief bezig met schrijven. Wel met taal, ik hield ontzettend veel van lezen en op school waren dictees mijn favoriet. Maar mijn liefde voor schrijven is dus pas de laatste jaren ontstaan. En daar ga ik nu lekker over praten schrijven!
Meer lezen »

Dromen in Rome #2

4 months ago


En we zijn weer terug in Rome! Niet echt helaas, maar ik was nog lang niet uitverteld in mijn vorige blogpost over Rome. Vandaar een deel twee. Als kers op de taart komt er nog een filmpje, maar die heb ik nu nog (steeds) niet af. Zijn jullie klaar voor prachtige gebouwen en beeldschone uitzichten? :)
Meer lezen »

Websites by this publisher

WebsiteViewsUniqueSocialPrice
emmathings.nl
MediaKit: EmmaThings
5k
5,000
2k
2,000
0 0 1.4k
https://www.instagram.com/emmaathings
€ 0 - € 250
Share