MediaKit of emmathings.nl

EmmaThings

EmmaThings is een persoonlijke blog waar ik vol enthousiasme schrijf over fashion, fotografie en lifestyle. Ik werk graag samen met toffe bedrijven die passen bij de doelgroep van mijn blog. Ik kijk u...
emmathings.nl

Offered products

  • Advertorial € 0 - € 250
  • Link € 0 - € 250
  • Mention € 0 - € 250
  • Editorial € 0 - € 250
5k
Views every month
2k
Unique visitors every month
21
Domain Authority
The statistics of this website are automatically verified and updated every month by LinkPizza.

Emma

Emma

Gender

Age

Language

Dutch

Social Media

EmmaThings - The End

2 months ago

Pff.. dat voelt raar zeg, om wat te typen in het Blogger scherm. Het zal dan ook de laatste keer zijn dat het gebeurd, want ik stop met bloggen. Of beter gezegd, ik ben gestopt met bloggen. De meesten van jullie volgen me ook op Instagram en daar had ik het al bekend gemaakt, maar het voelde toch niet goed om er ook niet iets op de blog over te zeggen. Meer lezen »

Een allerlaatste terugblik

6 months ago


De vakantie is voorbij. Ruim drie maanden heb ik geen verplichtingen gehad in de vorm van school, en dat was heerlijk. Maar ach, je hebt genoeg andere dingen en op de een of andere manier waren mijn dagen altijd gevuld. Lang niet altijd met bijzondere activiteiten, hoewel de vier dagen in Rome toch echt hoogtepunten waren.
Meer lezen »

Een schrijfsel over schrijven

6 months ago

'Schrijven deed ik altijd al graag', zo beginnen veel mensen hun schrijfgeschiedenis. Maar nee, bij mij gaat deze vlieger niet op. Ik was vroeger namelijk niet echt actief bezig met schrijven. Wel met taal, ik hield ontzettend veel van lezen en op school waren dictees mijn favoriet. Maar mijn liefde voor schrijven is dus pas de laatste jaren ontstaan. En daar ga ik nu lekker over praten schrijven!
Meer lezen »

Websites by this publisher

WebsiteViewsUniqueSocialPrice
emmathings.nl
MediaKit: EmmaThings
5k
5,000
2k
2,000
0 0 1.4k
https://www.instagram.com/emmaathings
€ 0 - € 250
Share