MediaKit of hashtageva.com

Hashtag Eva


hashtageva.com

Offered products

  • Advertorial € 0 - € 250
  • Link € 0 - € 250
  • Mention € 0 - € 250
  • Editorial € 0 - € 250
  • Review € 0 - € 250
2.3k
Views every month
700
Unique visitors every month
23
Domain Authority
The statistics of this website are automatically verified and updated every month by LinkPizza.

Eva Van Den Bergh

Eva Van Den Bergh

Gender

Age

Language

Dutch

Social Media

Personal update: rijlessen & m'n gedachtes over wanneer ik 18 word

5 days ago


Ik heb het er met m'n vrienden weleens over. Op je achttiende moet je alles zelf betalen. Je zorgverzekering bijvoorbeeld, en misschien ben je op je 17de zelfs al begonnen met het betalen van je rijlessen. En dat terwijl je daar op deze leeftijd júíst nog helemaal geen geld voor hebt. Niemand weet precies wat hij of zij hiermee aanmoet, maar we doen allemaal ons best om in ieder geval wat bij te verdienen. Eigenlijk houdt dit me best wel bezig, want vanaf je 17de totdat je klaar bent met studeren, moet je steeds meer betalen én op steeds meer andere dingen gaan letten.
Lees meer

De outfit van... Roos-Marie

2 weeks ago


Deze keer stond ik niet voor, maar achter de camera. Ik had namelijk een blouse ontvangen van overhemden.com, die precies in de stijl is van Roos-Marie. Ik had haar gevraagd of ze op m'n blog wilde - dat is weer eens wat anders dan dat jullie mij altijd zien - en dat wilde ze. Op een stormachtige dag maakten we de foto's (lekker koud ook, in zo'n blouse) en we waren sneller klaar dan ooit, want ondanks dat het de enige dag in die week was dat het niet regende, was het wel ijskoud.
Lees meer

Mijn nieuwe cameratas

3 weeks ago


Ik heb ein-de-lijk een kleine rugzak gevonden waar m'n camera in past. Natuurlijk had ik een grote rugzak kunnen kopen - want daar past m'n camera sowieso in - of een megadure cameratas die er speciaal voor gemaakt is, maar ik zocht toch naar een goedkope rugzak. Het heeft een tijdje geduurd voordat ik de perfecte tas tegenkwam.
Lees meer

Websites by this publisher

WebsiteViewsUniqueSocialPrice
hashtageva.com
MediaKit: Hashtag Eva
2.3k
2,300
700
700
63
https://www.facebook.com/hashtagevablog
24
https://twitter.com/EvavandenB
513
https://www.instagram.com/evavandenb
€ 0 - € 250
Share