MediaKit

Femke van Kilsdonk

Femke van Kilsdonk

Ik blog over alles rondom kinderen en het ouderschap. Dit doe ik vanuit mijn achtergrond als pedagoog en mijn ervaring als zwangere vrouw.

Offered products

  • Giveaway € Login for price
  • Review € Login for price
  • Post € Login for price

Statistics

10k - 25k
Reach
Measured in the previous month
(unique visitors)
233
Views
Measured in the previous month
787
Domain Authority
323
Trust flow
271
Citation flow
Verified
The statistics of this channel are automatically verified and updated every month by LinkPizza.

Demographics

Gender

Age

Top 5 countries

Netherlands - 86%
Belgium - 9%
Germany - 0%
China - 0%
United Kingdom - 0%

The demographics below are an example. Log in to see the actual demographics.

7x Fijne kinderliedjes op Spotify

2 days ago
Vind je het ook zo leuk om samen met je kind naar kinderliedjes te luisteren? Maar vind je al die liedjes, ingezongen door kinderkoortjes, niet om aan te horen? Word je knettergek van animatie liedjes als de 'Hokey Pokey'? En zoek je iets anders dan K3 en Kinderen voor Kinderen? Lees dan snel verder! In deze blogpost vind je 7 fijne artiesten/albums op Spotify.1. Ageeth de HaanAgeeth de Haan is mijn favoriete artiest op Spotify op het gebied van kinderliedjes.De liedjes zijn rustig en lief.

Kraamtijd: 40 dagen rust

5 days ago
In Nederland lijken moeders vaak het doel te hebben om na de bevalling weer zo snel mogelijk op de been te zijn. Om na de eerste week alweer wasjes te draaien, voor de oudere kinderen te zorgen en om weer zelf te zorgen voor het eten op tafel. Ontzettend jammer als je het mij vraagt. In veel andere culturen pakken ze de kraamtijd heel anders aan. Daar staan de eerste 40 dagen in het teken van rust. Bedrust het liefst. In deze blogpost lees je waarom dit zo belangrijk is en vind je tips om jouw

Dé app voor (aanstaande) moeders

a week ago
Er is nu eindelijk een super complete Nederlandse app voor moeders: How about mom. De app biedt enorm veel informatie over alles waar je als (aanstaande) moeder mee te maken krijgt en en daarnaast ook heel veel tips en verhalen van andere moeders. Vanaf nu geen "Waarom heeft niemand me dat verteld?!" meer. How about mom-appDe app bestaat uit 3 onderdelen: een symptomenchecker, informatie over de zwangerschap en het eerste jaar als moeder en audio- en videocursussen. Alle onderwerpen komen aan

Channels by Femke van Kilsdonk

onlineopvoeden.nl

Femke van Kilsdonk Femke van Kilsdonk 10k - 25k
Blog over het opvoeden en opgroeien van jonge kinderen

online_opvoeden

Femke van Kilsdonk Femke van Kilsdonk 0 - 5k
Op dit account plaats ik foto's van mijn dagelijks leven en vooral van mijn zwangerschap
Share

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with.

Subscriptions