MediaKit of mizflurry.nl

MizFlurry

31 jaar | uit Utrecht | Digitale Communicatie | getrouwd met een Schot | moeder van 3 | blogt over DIY's, speelideeën & digitale dingen Op mijn blog schrijf ik over dingen die ik leuk vind en dat z...
mizflurry.nl

Offered products

Not yet available

14.5k
Views every month
7.3k
Unique visitors every month
0
Domain Authority
The statistics of this website are automatically verified and updated every month by LinkPizza.

Fleur Miller

Fleur Miller

Language

Dutch

Social Media

Chocolate chip cookies recept - met M&M's!

1 week ago

In dit bericht heb ik een chocolate chip cookies recept voor je. Alleen zijn deze niet met chocolate chips (die vind ik toch altijd lastig te vinden), maar met M&M's! Deze keer heb ik de limited edition Paas-M&M's gebruikt, dus ze zouden ook door kunnen gaan voor paaskoekjes. Maar of je nou een limited edition, met of zonder nootjes neemt, één ding is zeker; ze worden super lekker!

Meer lezen »

Star wars traktatie - gezond en makkelijk

2 weeks ago

Grote (of kleine grote) Star Wars fans in huis? En een gezond traktatiebeleid op school? Laat ze dan deze Star Wars lichtzwaarden uitdelen! In dit bericht vertel ik je hoe wij ze gemaakt hebben. 


Meer lezen »

Lego verjaardag met Batman thema

4 weeks ago

Kijk je mee hoe ik een Lego Batman verjaardag en kinderfeestje organiseerde? Ik laat je de feesttafel zien, de versieringen, taarten en hapjes. Ook vertel ik over de originele uitnodiging en wat we voor spelletjes gedaan hebben tijdens het kinderfeestje.


Meer lezen »

Websites by this publisher

WebsiteViewsUniqueSocialPrice
No records found
Share