MediaKit of mizflurry.nl

MizFlurry

31 jaar | uit Utrecht | Digitale Communicatie | getrouwd met een Schot | moeder van 3 | blogt over DIY's, speelideeën & digitale dingen Op mijn blog schrijf ik over dingen die ik leuk vind en dat z...
mizflurry.nl

Offered products

Not yet available

14.5k
Views every month
7.3k
Unique visitors every month
26
Domain Authority
The statistics of this website are automatically verified and updated every month by LinkPizza.

Fleur Miller

Fleur Miller

Language

Dutch

Social Media

De beste blogs van 2017 (negen Blogfeestje favorieten)

4 weeks ago

Twee weken gelden hielden wij ons laatste Blogfeestje en beloofden we nog een uitslag hiervan. Daar is het vandaag tijd voor. En omdat we vroegen om de beste berichten uit 2017 zijn deze negen favorieten stuk voor stuk toppers. Lees dus snel verder!
Meer lezen »

Mini saucijzenbroodjes voor het kerstdiner op school

1 month ago

In dit bericht laat ik je zien hoe je schattige mini saucijzenbroodjes met een ster (of andere vorm) maakt. Hier steelt je kind vast de show mee op het kerstdiner op school!

Meer lezen »

Cadeau labels Kerst - 9 leuke kaartjes

1 month ago

Vergeet jij ook altijd naamstickers of -labels te kopen als je cadeautjes moet inpakken voor Kerst? Of vind je het stiekem eigenlijk onzin om hier geld aan uit te geven? Dan heb ik hier iets leuks voor je: 9 leuke cadeau labels, waarmee je kunt laten zien welk kerstcadeau voor wie is. Van de drie kerstboompjes die ik heb ontworpen heb ik ook nog losse printables gemaakt. Handig om snel je huis extra te versieren (print hem als poster) of als last-minute (digitale) kerstkaart!

Meer lezen »

Websites by this publisher

WebsiteViewsUniqueSocialPrice
No records found
Share