MediaKit of halloheleen.nl

HalloHeleen.nl

Op HalloHeleen.nl komt er elke maandag, woensdag en vrijdag een artikel online die gaat over ouderschap en opvoeden, beauty en verzorging, creativiteit en DIY, kinderopvang, zwangerschap, huis en inte...
halloheleen.nl

Offered products

  • Advertorial € 0 - € 250
  • Link € 0 - € 250
  • Editorial € 0 - € 250
  • Review € 0 - € 250
  • Giveaway € 0 - € 250
2.8k
Views every month
407
Unique visitors every month
14
Domain Authority
The statistics of this website are automatically verified and updated every month by LinkPizza.

Heleen Bongers

Heleen Bongers

Gender

Age

Language

Dutch

Social Media

Etos Botanical Boost Rosemary&Fig limited edition

2 weeks ago

Een tijdje geleden heb ik met mijn collega’s een dobbelspel gedaan en hierbij heb ik de Etos Botanical Boost Rosemary&Fig showerfoam en massageolie “gewonnen”. Echt waar, blijer kun je me niet maken en stond dan ook te popelen om dit te gaan gebruiken. Ik vind de producten heel fijn en de geur is echt heerlijk! Kijk je met me mee?

De botanical lijn bestaat al een tijdje en heeft nog meer geuren in de collectie zitten. Je kunt hier verder ook nog de geuren lime&mint, elderflower&raspberry en jasmine&vanilla vinden.  Rosemary and fig is echter een limited edition, elk seizoen veranderd deze geur. Tot wanneer dit verkocht wordt is mij niet duidelijk, dus als je nog wat wilt scoren kun je het beste even gaan kijken.
De rosemary&fig lijn bestaat uit zeven producten, namelijk:
– Scented candle €6,99
– Massage oil, 50 ml €4,99
– Body cream, 200 ml €4,99
– Shower foam, 200 ml €4,99
– Scented ...

The post Etos Botanical Boost Rosemary&Fig limited edition appeared first on www.HalloHeleen.nl .

Slapen op satijn, kussensloop van Sleeptime

1 month ago

Al heel lang ben ik benieuwd naar de werking van een satijnen kussensloop. Ik hoorde hier zoveel goede verhalen over! Maar steeds als ik een nieuw dekbedovertrek koop, koop ik een set waardoor het aanschaffen van een satijnen sloop niet handig is. Ik hou er van als mijn bed één geheel is, dus dat de kussenslopen hetzelfde zijn als mijn dekbed. Maar het is zo ver; ik heb er eindelijk één! Benieuwd naar mijn ervaring? Lees dan verder!

De voordelen van slapen op satijn
Een kussensloop van satijn zou een heleboel voordelen hebben. Zo zeggen ze onder andere dat het acne vermindert! Nog meer voordelen van een satijnen kussensloop:

-Zacht
 Omdat satijn zacht is, schuurt je haar minder op het kussensloop als je je omdraait in bed. Hierdoor splijten je haarpunten minder snel en gaat het haaruitval en haarbreuk tegen. Ook raakt je haar niet snel in de knoop. Maar satijn is ook lief ...

The post Slapen op satijn, kussensloop van Sleeptime appeared first on www.HalloHeleen.nl .

7 maanden Hanne

1 month ago

Zeven maanden. Elke keer denk ik het weer: wat gaat de tijd toch hard. Veel te hard…

Want het immens harde brullen is voorbij; je draait nu terug! Het scheelt een hoop frustratie nu je ook van je buik naar je rug kunt draaien. Nu doet zich er alleen wel een ander probleem voor: door al dat draaien rol je steeds van het kleed af en bots je met je hoofd op het laminaat. Natuurlijk mag je dan even brullen, maar het is voor papa en mama soms ook vermoeiend om je weer terug te leggen. Want zodra je weer op het kleed ligt rol je er wéér vanaf. Eigenwijs ding!
Over al dat rollen en draaien gesproken; ’s avonds in bed doe je dat niet meer. Waar we je voorheen op je rug met je voeten tegen het voeteneinde aan neerlegde, vonden we je ’s ochtends op je buik bij het ...

The post 7 maanden Hanne appeared first on www.HalloHeleen.nl .

Websites by this publisher

WebsiteViewsUniqueSocialPrice
halloheleen.nl
MediaKit: HalloHeleen.nl
2.8k
2,802
407
407
129
https://www.facebook.com/halloheleen.nl
0 256
https://www.instagram.com/halloheleen
€ 0 - € 250
Share