MediaKit of halloheleen.nl

HalloHeleen.nl

Op HalloHeleen.nl komt er elke maandag, woensdag en vrijdag een artikel online die gaat over ouderschap en opvoeden, beauty en verzorging, creativiteit en DIY, kinderopvang, zwangerschap, huis en inte...
halloheleen.nl

Offered products

  • Advertorial € 0 - € 250
    Example
  • Link € 0 - € 250
  • Editorial / Sponsored article € 0 - € 250
2.8k
Views every month
407
Unique visitors every month
14
Domain Authority
The statistics of this website are automatically verified and updated every month by LinkPizza.

Heleen Bongers

Heleen Bongers

Gender

Age

Language

Dutch

Social Media

Eerste hapjes; hoe hebben wij dat aangepakt?

18 hours ago

Het voedingscentrum raad aan om tussen de 4 en 6 maanden te starten met oefenhapjes. Niet eerder en niet later volgens hun. In overleg met het consultatiebureau zijn wij eerder begonnen met het aanbieden van oefenhapjes; Hanne smult al vanaf 3,5 maanden jong van diverse groentes en fruit.

Smakken, kwijlen, het eten uit onze mond kijken en alles in haar mondje stoppen: Ze was echt aan oefenhapjes toe. Lichtelijk gefrustreerd én geïrriteerd (mijn gevoel gaf aan dat ze het makkelijk kon maar had de bevestiging nodig dat ’t prima was) belde ik het consultatiebureau op om te overleggen en zij gaven het advies wat ik wilde horen: Lekker starten met die hapjes!
Lets go!
Aan de ene kant had ik er heel veel zin in, maar stiekem vond ik het niet heel erg leuk. Een nieuwe fase, ze zal er ontzettend van smullen en het fijn vinden, maar wanneer baby’s hapjes gaan eten ...

The post Eerste hapjes; hoe hebben wij dat aangepakt? appeared first on www.HalloHeleen.nl .

Plog 7: naar diergaarde Blijdorp, babyzwemmen en meer

6 days ago

Joehoe, daar ben ik weer! Het is alweer een tijdje geleden dat er een plog online kwam, maar er is geen beter moment om er weer één online te gooien. We hebben namelijk een weekje vrij gehad! Kijk je mee?

Week 45
Maandag:
Onze week vrij begint! We gaan voor de eerste keer babyzwemmen en het bevalt erg goed. Het is alleen wel een gedoetje om een kind om te kleden en dan ook nog eens jezelf. Oefening baart kunst, verzekerden de echte professionele babyzwemmama’s mij haha. Later die middag verzin ik dat de muur in de slaapkamer nodig geverfd moet worden, dus ga ik daarmee aan de slag. De muur gaat van bruin naar early dew!
Dinsdag:
We gaan naar diergaarde Blijdorp! Het is best fris, dus we pakken Hanne goed in en vertrekken langzaam richting Rotterdam. In de dierentuin kijkt ze haar ogen uit, vooral in het oceanium.
Woensdag:
We worden wakker bij mijn ouders ...

The post Plog 7: naar diergaarde Blijdorp, babyzwemmen en meer appeared first on www.HalloHeleen.nl .

DIY Kerstversieringen

7 days ago

December staat voor mij gelijk aan lekker eten, vroeg donker, cadeaus, gezelligheid maar vooral: kerst! Elk jaar verheug ik me er weer op en dit jaar zelfs nog meer aangezien we nu een kindje hebben. De komst van Hanne afgelopen mei maakt het voor mij nóg gezelliger, knusser en intiemer. Om die sfeer goed vast te houden en door te voeren in huis, heb ik een artikel voor jullie met kerstversieringen. Uiteraard met een DIY-twist!

Maak je eigen sneeuwbol! Ideaal voor in de decembermaand, waar iedereen stiekem toch hoopt op een witte kerst. Met een leeg potje, sterke lijm, een figuurtje, wat glitters en een druppie afwasmiddel kom je een heel eind. Trouwens, zijn er nog meer mensen die nu aan Stranger Things moeten denken?

Of maak coole onderzetters! Van wat plakjes hout of kurk en een merkstift kom je een heel eind. Als je heel creatief bent (en je de materialen ...

The post DIY Kerstversieringen appeared first on www.HalloHeleen.nl .

Websites by this publisher

WebsiteViewsUniqueSocialPrice
halloheleen.nl
MediaKit: HalloHeleen.nl
2.8k
2,802
407
407
128
https://www.facebook.com/halloheleen.nl
0 256
https://www.instagram.com/halloheleen
€ 0 - € 250
Share