• Influencers
  • Advertisers
  • Affiliates

HalloHeleen.nl

Heleen Bongers Heleen Bongers – halloheleen.nl

Op HalloHeleen.nl komt er twee keer in de week een artikel online die gaat over ouderschap en opvoeden, beauty en verzorging, creativiteit en DIY, kinderopvang, zwangerschap, huis en interieur, reizen en dagjes weg, bucketlist, eten, maar bijvoorbeeld ook over films, series, televisie en boeken. Op...

Heleen Bongers

Heleen Bongers

Offered products

  • Advertorial € 0 - € 250
  • Editorial € 0 - € 250
  • Review € 0 - € 250
  • Giveaway € 0 - € 250

Statistics

1.4k
Views every month
489
Unique visitors every month
11
Domain Authority
Verified
174
256

Demographics

Gender

Age

Top 5 countries

De Koningsdagtag

1 day ago

Yay, het is vrijdag Koningsdag! Alhoewel ik nog gewend ben aan “Koninginnedag op 30 april” , heb ik er ontzettend veel zin in. Heerlijk rondstruinen over allerlei marktjes, lekker weer en tompoucen! Ik werd getagged door Maddy in deze koningsdag-tag, die verzonnen is door Nathalie.  Let’s go!

WAT IS JE ALLERLEUKSTE HERINNERING AAN KONINGSDAG?
Dat ik samen met mijn zus, naast Sportcafe Heijman, op de rommelmarkt stond. In ons opblaasbare oranje voetbaldoel stonden we in de miezer regen van alles te verkopen. Mijn tante kwam langs en van haar kregen we een snoepje. Ik vergeet dat nooit meer!
WAT VIND JE ZO LEUK AAN KONINGSDAG?
Het sfeertje. Heel Nederland loopt in oranje, alles staat op zijn kop en er heerst een gevoel van “eenheid”. Ik rij vrijwel elk jaar terug naar mijn ouders en met mijn moeder slenter ik over de rommelmarkt. En ohja, die tompoucen natuurlijk.
KLEED JIJ JEZELF OF JE KINDEREN IN HET ...

Het bericht De Koningsdagtag verscheen eerst op www.HalloHeleen.nl.

Moederdaginspiratie: 10 keer de mooiste cadeaus voor elk budget

6 days ago

Het ideale moederdagcadeau hoeft eigenlijk helemaal geen geld te kosten. Mama slaapt uit, papa vermaakt de kindjes beneden en rond een uur of 10 een ontbijtje op bed met een mooie tekening van de kindjes erbij. Dat is het toch? Nu wil ik als mama niet ondankbaar zijn (want die tekening is écht prachtig), maar een cadeautje omdat je mama bent? Graag! Ik geef je in dit artikel tips voor moederdagcadeaus voor elk budget, dus vergeet niet dit artikel even onder je partner zijn neus te schuiven 😉 .

Tot 20 euro
€7: Teenslippers bij Hema
Weg met die warme voeten, slipperstijd! Ideaal nu de zomer er weer langzaam aankomt. Voor in je vrije tijd, in het zwembad of de camping. Hoeft mama niet meer met haar voeten op een zwemmerseczeem vloertje te staan. En oh, aangezien hij maar €7 euro is, kan er ook wel een potje vrolijke nagellak bij toch?

€9,95: gepersonaliseerde mok ...

Het bericht Moederdaginspiratie: 10 keer de mooiste cadeaus voor elk budget verscheen eerst op www.HalloHeleen.nl.

12 momhacks die jij moet weten!

2 weeks ago

Er zijn van die dingen die het leven met kinderen nét wat makkelijker maken. Zoals een draagzak, een speen of een babygym, maar wist je deze momhacks al? Ik geef je mijn meestgebruikte hacks, die ik zelf verzonnen heb, meegenomen heb uit de kinderopvang of als tip heb gekregen van anderen. Hopelijk maakt het in elk geval jouw dag een stuk makkelijker!

Eten knippen
Een schaar werkt zoveel sneller en nauwkeuriger dan een mes! Knip die boterhammen, sperziebonen, spaghetti you name it. Ik beloof je dat het makkelijker is, vooral als je grote hoeveelheden maakt!
Puppymatjes
Dat je een romper naar beneden kunt uittrekken hoef ik je waarschijnlijk niet meer te vertellen, maar deze hack maakt het verschonen nog makkelijker. Als je kindje is doorgelekt, leg dan een puppy-training-pad onder je kindje voordat je hem/haar gaat uitkleden. Zo blijft sowieso je verschoonkussen schoon en kun je de schade nog een beetje beperken. Wanneer je ...

Het bericht 12 momhacks die jij moet weten! verscheen eerst op www.HalloHeleen.nl.

Websites by this publisher

ui-button
WebsiteViewsUniqueSocialPrice
halloheleen.nl 1.4k 489 174 0 256 € 0 - € 250

halloheleen.nl

1.4k
Jonge mama van 26, met passie voor bloggen en eerlijk, open artikelen schrijven!
Share