MediaKit of heleenschrijvershof.nl

Heleen Schrijvershof

Foto's voor je website leren en laten maken
heleenschrijvershof.nl

Offered products

Not yet available

4.8k
Views every month
2.2k
Unique visitors every month
28
Domain Authority
Verified
The statistics of this website are automatically verified and updated every month by LinkPizza.

Heleen Schrijvershof

Heleen Schrijvershof

Lifestyle, reizen, boeken, musea en persoonlijke posts. Dat kun je verwachten op mijn blog. Door mijn werk als fotograaf zijn beelden hét uitgangspunt.

Gender

Age

Language

Dutch

Social Media

Top 5 countries

Op pad: Bruce Davidson in het Fotomuseum Rotterdam

7 days ago

Bruce  was tien toen hij begon met fotograferen. Hij zag hoe je een foto ontwikkelde, bouwde een eigen donkere kamer en opende ‘Bruce’s Photo Shop’. Nu is hij 84 en hij fotografeert nog steeds. Blijkbaar wist de beste man wat hij met z’n leven wilde doen en dat is maar goed ook. In het Fotomuseum in Rotterdam vind je een overzicht van het werk dat hij in al die jaren heeft gemaakt, van de burgerrechtenbeweging tot Valentino en Gangs in Brooklyn. Pin voor later: Bruce Davidson “I am a photographer in the way you might be a plumber. I like it that way.” De kracht van Bruce is dat hij goed contact kon maken met zijn onderwerpen. Je ziet in de foto’s dat dit is, zoals het is. Na een poosje fotograferen bij Vogue gaat hij de burgerrechtenbeweging fotograferen. Hij kan die twee dingen niet meer combineren en stort zich hier volledig op. Ondanks dat het om grote verhalen gaat en gebeurtenissen in de geschiedenis die als geheel belangrijk zijn, vind ik de kracht dat Bruce altijd de persoonlijkheid laat zien, zoals hier bij Martin Luther King. Je ziet al die actie, maar het draait alsnog om een gezichtsuitdrukking. “So […]

The post Op pad: Bruce Davidson in het Fotomuseum Rotterdam appeared first on Heleen Schrijvershof.

Boeken die ik dit jaar nog wil lezen

1 week ago

Lezen en de herfst: voor mij is het als koffie en chocolade. Het hoort gewoon bij elkaar. Elke avond ees ik voordat ik ga slapen, als ik tijdens het koken even moet wachten op de oven of als ik foto’s aan het uploaden ben en dat langer dan 2 minuten duurt (ik ben een beetje aan de ongeduldige kant, schijnt) Vandaag laat ik je zien welke boeken er op mijn lijstje staan voor de rest van het jaar. 4,3,2,1 – Paul Aster  Beschikbaar in het Engels of Nederlands Op 3 maart 1947 wordt, twee weken te vroeg, Archibald Isaac Ferguson geboren, het enige kind van Rose en Stanley Ferguson. Archibalds leven zal gelijktijdig vier verschillende paden volgen. Vier identieke Archibalds, bestaand uit hetzelfde dna, vier jongens die fysiek een en dezelfde zijn, leiden vier parallelle en volstrekt verschillende levens. Elk levenspad neemt een andere richting. Liefdes en vriendschappen en intellectuele interesses contrasteren. Een jongen groeit keer op keer op. Iedere Archibald zal verliefd worden op Amy Schneiderman, maar hun relatie zal steeds een andere zijn. Lezers zullen meegenieten van Archibalds successen, en meeleven met de tragische gebeurtenissen die hem overkomen. Zo ontvouwen de levensverhalen van de vier Archibalds zich. Ik […]

The post Boeken die ik dit jaar nog wil lezen appeared first on Heleen Schrijvershof.

Maandagochtend werkplek inspiratie: Sabrina woont en werkt in een camper.

2 weeks ago

Sinds ik deze werkplek inspiratie serie begonnen ben heb ik veel toffe aanmeldingen gekregen. Mooi werkplekken aan huis, gedeelde kantoren en nog veel meer moois. Maar de werkplek van Sabrina is wel heel erg bijzonder. Ze woont én werkt in een omgebouwd busje en kan dus over de hele wereld reizen, werken en reizen. Sabrina is 29 jaar, komt uit Rijswijk maar heeft de afgelopen vijf jaar in Amsterdam gewoond.  Na jaren van backpacken, studeren en uitwisselingen vond ze het toch tijd om te gaan werken. Huis verkocht, baan opgezegd, en de weg op! Ze ontdekte vroeg in 2017 het fenomeen “vanlife” – het leven in een busje en zodoende de hele wereld over reizen (en rijden). Ze kocht  een lege bus en die bouwde die om tot campervan. Sinds de verbouwing af is, is ze zo’n drie maanden onderweg met met mijn bus en runt ze onderweg haar startup accessART en blog Backpacking Like A Boss. Ik vroeg Sabrina ook nog of ze een to-do lijstje of haar doelen wilde delen. Deze dame heeft flinke plannen voor 2017: Sabrina’s avontuur volgen? Je vind haar via: Backpacking Like A Boss en hier op Instagram: 

The post Maandagochtend werkplek inspiratie: Sabrina woont en werkt in een camper. appeared first on Heleen Schrijvershof.

Websites by this publisher

WebsiteViewsUniqueSocialPrice
No records found
Share