MediaKit

Helga Post

Helga Post

Fulltime werkende moeder met een druk (groen) huishouden, die op Firma Huishouden haar ervaring deelt. Inmiddels helpt ze online duizenden vrouwen hun huishouden runnen.

Offered products

  • Post € Login for price
  • Giveaway € Login for price
  • Review € Login for price

Statistics

25k - 50k
Reach
Measured in the previous month
(unique visitors)
759
Views
Measured in the previous month
490
Domain Authority
335
Trust flow
768
Citation flow
Verified
The statistics of this channel are automatically verified and updated every month by LinkPizza.

Demographics

Gender

Age

Top 5 countries

Netherlands - 81%
Belgium - 16%
Germany - 0%
Spain - 0%
France - 0%

The demographics below are an example. Log in to see the actual demographics.

6 Basisregels voor een schoonmaakroutine die bij jou past!

6 days ago
Als je het zat bent en het roer om wilt gooien, kun je op het internet bergen informatie vinden over hoe je dit kunt doen en kun je zelfs prachtige schema's downloaden, die je hierbij kunnen helpen. Ook ons gratis huishoudschema elke maand. Je volgt het een dag, een paar dagen, maar dan blijkt dat het niet werkt, gooi je het schema in de prullenbak en ben je geen steek verder. Daarom wil ik je vandaag uitleggen waarom dit niet werkt en wat er dan wél werkt. Er zijn namelijk zes basisregels voor een schoonmaakroutine waar je rekening mee moet houden, zodat een routine ook voor jou werkt.

6 Simpele manieren waarop drukke vrouwen stress kwijtraken

a week ago
Vrouwen hebben tegenwoordig een enorme takenlijst: Werken, het gezin, vrienden, het huishouden en alle andere afspraken die afgehandeld moeten worden. "Mike moet naar de voetbaltraining en Demi heeft een uitvoering van ballet", ik noem maar wat. Dan moeten de rekening nog op tijd betaald worden en de boodschappen in huis gehaald worden. Daarnaast willen we ook graag nog wat tijd voor onszelf, maar die schiet er vaak bij in. Hoe kunnen wij als drukke vrouwen stress kwijtraken?

Het geheim van streeploos schone spiegels

3 weeks ago
Urenlang kunnen sommige mensen in mijn huishouden voor de spiegels staan. Zichzelf bewonderen, elk detail bestuderen, ondertussen sputteren met de tandpasta op mijn net gepoetste spiegel. En als die spiegel dan beslagen is na het douchen en ze er niet in kunnen kijken, dan moet die hand erover. Over mijn net gepoetste spiegel... Herkennen jullie dit? En het is niet alleen de spiegel in de badkamer hoor, het zijn ze allemaal. Overal hetzelfde. Maar ik krijg ze wel weer schoon hoor, en ook nog streeploos. Ik deel hier een aantal mogelijkheden met je in het 'geheim van streeploos schone spiegels'.

Channels by Helga Post

firmahuishouden.nl

Helga Post Helga Post 25k - 50k
Online magazine voor vrouwen met een (groen) huishouden.

firmahuishouden

Helga Post Helga Post 0 - 5k
Dagelijkse tips en ideeën, en bomvol inspiratie, om je huishouden op orde te krijgen.
Share

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with.

Subscriptions