MediaKit of thelifefactory.be

The Life Factory

DIY, home + organisation, lifestyle, beauty & more
thelifefactory.be

Offered products

Not yet available

hemelsblauw.net

hemelsblauw.net

Language

Dutch

Social Media

Personaliseer je oplaadkabel

3 days ago

Mijn vriend en ik vechten wel eens om een oplaadkabel. Of nuja, zo letterlijk hoef je het niet te nemen, maar we slagen er wel echt in om de oplaadkabels telkens door mekaar te halen. Ik besloot daar een mouw aan te passen en mijn eigen kabel te voorzien van een persoonlijk tintje met wol. Niet alleen zacht, mooi en praktisch, maar ook iets wat je kabel beschermt en 'm dus langer doet meegaan!

Zo maakten wij een ingebouwde schoenenkast

1 week ago

Toen we pas voor de eerste keer in onze woning langskwamen om alles even te bekijken, zagen we dat er op de soon-to-be kleedkamer een inbouwkast was. Tenminste, dat dachten we. We zagen twee deuren die je open kon doen en gingen er eigenlijk maar vanuit dat daar een kast achter zou schuilen. What else, right? Viel het even tegen toen we ontdekten dat ze op die manier gewoon wat leidingen hadden weggestopt. Wie wil nu deuren om de leidingen te zien? En dan nog zoveel verloren ruimte? Je begrijpt dat wij al snel hadden beslist dat we van die ruimte alsnog een inbouwkast zouden maken. En dat deden we zo ...

Dit vond ik van ‘Hygge’ van Meik Wiking

2 weeks ago

Even geleden was het helemaal in om over 'Hygge' te praten. Het staat voor gezelligheid en is de typische Deense manier van leven en doen. Meik Wiking van The Happiness Research Institute in Kopenhagen schreef er een boek over en dat zag ik plots overal voorbijkomen. Gevolg? Ik mikte het zelf in m'n virtuele winkelmandje en had het de volgende dag in huis. Het is een behoorlijk dik boek dat - en dat vind ik niet onbelangrijk - er goed uitziet en dus zeker op je salontafel of kast uitgestald kan worden. Maar wat vond ik van de inhoud?

Websites by this publisher

WebsiteViewsUniqueSocialPriceAdvertise
hemelsblauw.net
MediaKit: hemelsblauw | DIY BLOG & WEBSHOP - Laat je inspireren!
29k
29,000
10.7k
10,700
1.6k
https://www.facebook.com/hemelsblauw
32
https://twitter.com/hemelsblauw_
1.1k
https://www.instagram.com/_hemelsblauw_
€ 0 - € 249
Share