MediaKit of thelifefactory.be

The Life Factory

DIY, home + organisation, lifestyle, beauty & more
thelifefactory.be

Offered products

Not yet available

hemelsblauw.net

hemelsblauw.net

Language

Dutch

Social Media

10 tips om de herfst te omarmen

2 days ago

In ons kleine Belgenlandje hebben we de luxe om gedurende het jaar vier seizoenen door te mogen maken. Van de eerste bloemetjes en zonnestraaltjes in de lente tot sneeuw in de winter en snikhete zomers. Gewoonlijk ben ik altijd een beetje sip aan het einde van de zomer: dan wordt het weer slecht, de dagen korter en is het een pakje frisser. Reden genoeg om lekker te klagen, maar daar doe ik niet (meer) aan mee!

Snapshots: na feesten komt werken

3 weeks ago

Waar de vorige snapshots nog één groot feest was, heb ik de afgelopen weken voornamelijk veel gewerkt. Gewerkt voor mijn werk (you don't say?), voor mijn bijberoep, voor de blog en voor andere lopende zaken waar jullie binnenkort vast meer over horen. In ieder geval: het waren drukke maar ook wat saaiere tijden om op de foto vast te leggen ;-). De leuke snaps die ik toch heb gemaakt, vinden jullie in deze post!

Woonkamer make-over #4: een nieuwe salontafel!

4 weeks ago

Nadat we even geleden onze plannen & 'lelijke' woonkamer deelden, startte een make-over serie waarin we de woonkamer onder handen namen. Het begon met een DIY tassel kussen, daarna kwam onze nieuwe fauteuil, we scoorden leuke accessoires en gaven de houten plank een betonlook. Volgende stap: een nieuwe salontafel! 

Websites by this publisher

WebsiteViewsUniqueSocialPrice
hemelsblauw.net
MediaKit: hemelsblauw | DIY BLOG & WEBSHOP - Laat je inspireren!
29k
29,000
10.7k
10,700
1.7k
https://www.facebook.com/hemelsblauw
36
https://twitter.com/hemelsblauw_
1.4k
https://www.instagram.com/_hemelsblauw_
€ 0 - € 249
Share