MediaKit of thelifefactory.be

The Life Factory

DIY, home + organisation, lifestyle, beauty & more
thelifefactory.be

Offered products

Not yet available

hemelsblauw.net

hemelsblauw.net

Language

Dutch

Social Media

Woonkamer make-over #1: DIY tassel kussen

3 days ago

Ik liet jullie vorige week de huidige staat van onze woonkamer zien, waarbij ik flink wat heb geklaagd over dat we ze maar niet naar onze smaak krijgen. Naast jullie geweldige tips, gaf ook het schrijven van de post zelf mij zin om met de woonkamer aan de slag te gaan. Zo gezegd zo gedaan! Ik kan al verklappen dat de houten plank op de Besta kastjes onder de tv flink donkerder zijn geworden én de zetel is verhuisd naar onze slaapkamer. Meer zelfs: ik kocht al een nieuw exemplaar! Zodoende heb ik dus flink wat om jullie binnenkort te laten zien, maar we beginnen met een kleine DIY die ik maakte voor de nieuwe zetel: een tassel kussen! Superschattig, mooi en een tikkeltje boho: exact de kant waar we met onze woonkamer mee naartoe willen!  Wil je weten hoe je zelf zo'n kussen maakt? Check deze DIY!

Onze woonkamer: plannen, struggles, inspiratie

1 week ago

Hi all! Ik typ deze blogpost op zondag, door de ruit kijkend naar de regen. Wat een sippe zomerdag! Het ideale moment voor mij om even lekker in huis te rommelen, schoon te maken en onze woonkamer wat vorm te proberen geven. Want hoewel we nu alweer meer dan een half jaar in dit huis wonen, lukt het écht niet om die 100% naar onze zin te maken. De slaapkamer vind ik bijvoorbeeld perfect, die zagen jullie hier al. Ook met het eetgedeelte van onze woonkamer ben ik tevreden, net als met de dressing (toon ik snel!). Maar de zitplek, nee: die krijgen we niet in orde. Daarom leek het me wel leuk om eens foto's ervan met jullie te delen, net als onze struggles & inspiratie. Wie weet hebben jullie wel het perfecte advies om ook van die ruimte een gezellige, fijne plek te maken!

Mooi én lekker: de Buddha Bowl

1 week ago

Alweer een tijdje geleden ontdekte ik op Instagram de 'Buddha Bowl' trend: kommetjes vol netjes en kleurrijk gerangschikt, vaak vegan, eten. Ik besloot enkele accounts te volgen met zo'n foto's en sindsdien stond mijn feed vol van deze heerlijke bowls. Je snapt dat ik die zelf ook eens moest uitproberen! Intussen heb ik mijn favoriete bowl/combinatie ontdekt en die deel ik heel graag met jullie. Het is een royale Buddha bowl met groenten, granen, rijst en wat dressing zodat het geheel niet te droog is. Pluspunt: de maaltijd is vegan en lekker gezond!

Websites by this publisher

WebsiteViewsUniqueSocialPriceAdvertise
hemelsblauw.net
MediaKit: hemelsblauw | DIY BLOG & WEBSHOP - Laat je inspireren!
29k
29,000
10.7k
10,700
1.6k
https://www.facebook.com/hemelsblauw
32
https://twitter.com/hemelsblauw_
1.2k
https://www.instagram.com/_hemelsblauw_
€ 0 - € 249
Share