• Influencers
  • Advertisers
  • Affiliates

Salami stinkt

Jacqueline van Kuilenburg Jacqueline van Kuilenburg – salamistinkt.nl

Ik ben Jacqueline, 38 jaar en heb een heel leuk leven. Ik ben getrouwd, heb twee tienermeiden, werk als docent in het mbo en vul mijn vrije tijd met dansen, fietsen en jurkjes naaien. Naast dat leuke leven heb ik een chronische aandoening, genaamd EDS (Ehlers Danlos Syndroom). Die zorgt bij mij onde...

Jacqueline van Kuilenburg

Jacqueline van Kuilenburg

Ik ben Jacqueline: moeder van twee tieners, docent in het mbo, danser bij een inclusief dansgezelschap. Maar dan wel met wat fysieke beperkingen. Salami stinkt is een blog dat zich richt op het makkelijker, mooier en leuker maken van het leven met een chronische ziekte of beperking (zoals EDS).

1 reviews

Offered products

  • Editorial € 0 - € 250
  • Review € 0 - € 250
  • PR € 0 - € 250

Statistics

4.6k
Views every month
2.1k
Unique visitors every month
28
Domain Authority
Verified
623
83
835

Demographics

Top 5 countries

Netherlands - 90%
Belgium - 7%
United States - 0%
Germany - 0%
United Kingdom - 0%

EDS Gastblog An

1 day ago

Bij An zou je het in eerste instantie niet zeggen dat ze EDS heeft. Ze heeft hard moeten werken om zover te komen als waar ze nu staat: een fulltime baan, een eigen bedrijf en het geven van yogalessen. Om dit te bereiken en vast te houden, heeft ze haar eigen plan getrokken. Hiervan licht ze nu een tipje van de sluier.

Het bericht EDS Gastblog An verscheen eerst op Salami stinkt.

EDS Gastblog Ramona Maaike

3 days ago

Het afgelopen jaar is er veel veranderd bij Ramona Maaike. Achteruitgang door haar EDS en helaas daarbij meer onbegrip, zelfs bij familie. Na een flinke dip pakte ze haar missie weer op en zette haar creativiteit in om meer begrip, acceptatie en hulp voor elkaar te krijgen.

Het bericht EDS Gastblog Ramona Maaike verscheen eerst op Salami stinkt.

EDS Gastblog Abel

6 days ago

Met zijn nog maar zes jaar heeft EDS een grote impact op het leven van Abel. In zijn eigen woorden vertelt hij hoe hij dit ervaart. Over dutjes, racen in de rolstoel en fysio.

Het bericht EDS Gastblog Abel verscheen eerst op Salami stinkt.

Websites by this publisher

ui-button
WebsiteViewsUniqueSocialPrice
No records found
Share