MediaKit of salamistinkt.nl

Salami stinkt

Ik ben Jacqueline, 37 jaar en heb een heel leuk leven. Ik ben getrouwd, heb twee tienermeiden, werk als docent in het mbo en vul mijn vrije tijd met dansen, fietsen en jurkjes naaien. Naast dat leuke...
salamistinkt.nl

Offered products

  • Advertorial € 0 - € 249
  • Link € 0 - € 249

2.9k
Views every month
1.2k
Unique visitors every month
27
Domain Authority

Jacqueline van Kuilenburg

Jacqueline van Kuilenburg

Gender

Age

Language

Dutch

Social Media

4×6 bemoederende uitspraken tijdens de zomervakantie

3 hours ago

Heerlijk hoor, die zomervakantie. Geen wekker, geen werk of school. Het enige wat ik nog mis, is een grammofoonplaat met mijn bemoederende uitspraken, zodat ik daar ook even vrij van ben. Of om wat meer van deze tijd te zijn: een app op de smartphone of Ipad die het even van mij overneemt.

Want zo met al die weken op elkaars lip, krijg ik meteen een berg respect voor de thuisblijfmoeders. Je zit (zeker met slecht weer) zoveel op elkaars lip, dat je je aan ieder dingetje wel kan gaan irriteren.

Aan de ene kant heb ik dan het geluk dat ze met hun tien en veertien jaar zichzelf best aardig weten te redden. Maar aan de andere kant hebben zij een totaal ander beeld hoe dat zichzelf weten te redden eruit moet zien. En ik heb dan weer de drang om dat als moeder bij te willen sturen.

Het bericht 4×6 bemoederende uitspraken tijdens de zomervakantie verscheen eerst op Salami stinkt.

DIY opbergvakje voor de rolstoel

3 days ago

Ik heb sinds kort nieuwe, op maat gemaakte zijschotten in mijn rolstoel. En ik heb vakantie, dus genoeg tijd om die ideetjes die door mijn hoofd schieten ook maar eens uit te voeren. Zoals dit opbergvakje, wat aan die nieuwe zijschotten bevestigd is. Het is maar een uitprobeersel, maar best een aardig gelukte en erg praktische.

Het bericht DIY opbergvakje voor de rolstoel verscheen eerst op Salami stinkt.

Slapen met Fitbit: ruim een maand later

1 week ago

Eind mei kocht ik een Fitbit Alta HR, onder andere om mijn slaappatroon goed in kaart te brengen. Ik vond dat mijn slapen wel verbeterd kon worden en wilde zien of mijn slaappatroon te verklaren was. Nu, zes weken verder, kan ik meer vertellen over mijn hoeveelheid slaap en hoe ik slaap.

Het bericht Slapen met Fitbit: ruim een maand later verscheen eerst op Salami stinkt.

Websites by this publisher

WebsiteViewsUniqueSocialPriceAdvertise
salamistinkt.nl
MediaKit: Salami stinkt
2.9k
2,900
1.2k
1,250
487
https://www.facebook.com/salamistinkt
72
https://twitter.com/salamistinkt
682
https://www.instagram.com/jacqueline_salamistinkt
€ 0 - € 249
Share