MediaKit: Website influencer

Influencer: Janine Budding

Janine Budding

Medicalfacts wordt sinds 21 december 2009 vertegenwoordig door de Stichting MedicalFacts. De eindredacteur, medisch journaliste en opiniemaker, Janine Budding, is aangesloten bij de NVJ.

Offered products

  • Review € Login for price
  • Post € Login for price

Statistics

10k - 50k
Reach
(unique visitors)
509
Views
434
Domain Authority
218
Trust flow
690
Citation flow
Verified

Demographics

Gender

Age

Top 5 countries

Netherlands - 73%
Belgium - 9%
United States - 9%
Ireland - 5%
Finland - 0%

The demographics below are an example. Log in to see the actual demographics.

Umc’s en vakbonden in goed overleg op weg naar nieuwe cao

2 months ago

Op vrijdag 29 januari hebben de cao-delegatie van de NFU en de vakbonden voor de vierde keer met elkaar overlegd over een nieuwe cao voor umc-medewerkers. Het voorstel van de NFU voor verbeteringen van de arbeidsvoorwaarden is verder toegelicht door de delegatie. Op verzoek van de vakbonden zal de cao-delegatie een integraal voorstel schriftelijk uitwerken […]

Het bericht Umc’s en vakbonden in goed overleg op weg naar nieuwe cao verscheen eerst op MedicalFacts.nl.

Ook zo’n last van winterjeuk? Met deze tips kan je de klachten verminderen

2 months ago

Winterjeuk is jeuk die je ervaart tijdens de koude wintermaanden. In de winter is de huid bij iedereen droger en kwetsbaarder. En dat gaat vaak gepaard met jeuk. Ook wordt de jeuk uitgelokt door de temperatuurwisselingen, als men bijvoorbeeld warme kleding uittrekt, naar buiten de kou in gaat, als men onder een warme douche gaat […]

Het bericht Ook zo’n last van winterjeuk? Met deze tips kan je de klachten verminderen verscheen eerst op MedicalFacts.nl.

Briljant vaccinatieplan van Huisarts van Holten: “Vaccineer per veiligheidsregio in plaats van al die subgroepjes in het hele land.”

2 months ago

Nederland bungelt inmiddels onderaan de lijst landen dat de meeste inwoners gevaccineerd heeft. In Europa doet alleen Bulgarije het nog slechter. De gekozen distributiestrategie hapert, stelt Geert-Jan van Holten (@doktweet) is huisarts in Oss, kaderhuisarts Spoedzorg en bestuurslid van de Coöperatie Huisartsenposten Oost-Brabant. In Nederland zijn tot nu toe ruim 185.000 mensen gevaccineerd. Terwijl er […]

Het bericht Briljant vaccinatieplan van Huisarts van Holten: “Vaccineer per veiligheidsregio in plaats van al die subgroepjes in het hele land.” verscheen eerst op MedicalFacts.nl.

Social media and content channels by Janine Budding

medicalfacts.nl

Janine Budding Janine Budding 10k - 50k
Medisch nieuws
Share

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with.

Subscriptions