MediaKit of japkebeleeft.amsterdam

Japke Beleeft

Een blog over het leven twee culturen, Amsterdam, Marokko, hardlopen, eten, gedachtenspinsels en nog veel meer...
japkebeleeft.amsterdam

Offered products

  • Link € 0 - € 249

560
Views every month
373
Unique visitors every month
1
Domain Authority

Japke Bahous

Japke Bahous

Language

Dutch

Social Media

Ooit je naam ingetypt in Google?

8 months ago

“Ben jij Japke van de stukjes?” Het is een vraag die ik al meermaals gesteld heb gekregen. Natuurlijk kan ik dan antwoorden: “Ja, die Japke, dat ben ik! Ik schrijf stukjes op mijn eigen persoonlijke blog waar je nu terecht bent gekomen.” Helaas weet ik maar al te goed dat ik niet díe Japke ben … Lees verder Ooit je naam ingetypt in Google?

Olympisch Stadionloop 2016: niet de vijf, niet de tien maar de één kilometer gelopen!

8 months ago

Als je wekelijks tussen de dertig en vijfenveertig kilometer bij elkaar rent, dan draai je je hand toch niet om voor een enkel kilometertje? Zeker niet als je moet wedijveren tegen een stel koters. Geloof me, zelfs als je zó getraind bent dat je volgende week weer een halve marathonafstand kunt afleggen, kan een luttele kilometer … Lees verder Olympisch Stadionloop 2016: niet de vijf, niet de tien maar de één kilometer gelopen!

Marokko een goedkoop vakantieland?

9 months ago

Wie denkt dat Marokko een goedkoop land is om naartoe op vakantie te gaan kan bedrogen uitkomen. Hoe kan dat nou, Marokko is een derde wereldland en de lonen zijn er laag, dan is alles daar toch goedkoper dan hier, denk je nu misschien.  Hoe dat kan weet ik je wel te vertellen. Wat er … Lees verder Marokko een goedkoop vakantieland?

Websites by this publisher

WebsiteViewsUniqueSocialPrice
No records found
Share