MediaKit of hamneggs.nl

Gitaarles - Leer gitaarspelen online

Leer gitaarspelen online
hamneggs.nl

Offered products

Not yet available

jonas

jonas

Language

Dutch

5 tips om gitaarakkoorden te leren

2 years ago

Noten, snaren, rechter, linkerhand techniek. Het hoort allemaal bij het leren van gitaar spelen. Maar uiteindelijk wil je toch gewoon akkoorden kunnen spelen. Met akkoorden kan je liedjes spelen. Elk pop liedje dat er bestaat is opgebouwd uit gitaar akkoorden. En het voordeel is dat gitaar akkoorden helemaal niet zo moeilijk zijn. Als je eenmaal… Lees verder 5 tips om gitaarakkoorden te leren

Het bericht 5 tips om gitaarakkoorden te leren verscheen eerst op ham&eggs.

Wat ik heb ontdekt is dat er 2 belangrijke zaken zijn waarom mensen twijfelen om te beginnen.

2 years ago

Ik heb gewoon te weinig tijd. Deze staat met stip op nummer één. Gitaar leren kost nu eenmaal tijd, dat kan niemand veranderen. Wel kan je zoeken naar de meest effectieve manier van gitaar leren spelen. Je vindt op Hamneggs een aantal erg goede lessen die je kunnen helpen met het starten van het leren… Lees verder Wat ik heb ontdekt is dat er 2 belangrijke zaken zijn waarom mensen twijfelen om te beginnen.

Het bericht Wat ik heb ontdekt is dat er 2 belangrijke zaken zijn waarom mensen twijfelen om te beginnen. verscheen eerst op ham&eggs.

Gratis Online Gitaarlessen (grote verzameling)

2 years ago

In deze post geef ik een overzicht van alle gratis gitaarlessen die er te vinden zijn. Gebruik ze als ondersteuning van je lessen met je gitaarleraar/lerares. De basis en motivatie om gitaar te leren spelen leer je van een leraar, vader, moeder of vriend. Gebruikt online video’s om beter te worden en geinspireerd te blijven.… Lees verder Gratis Online Gitaarlessen (grote verzameling)

Het bericht Gratis Online Gitaarlessen (grote verzameling) verscheen eerst op ham&eggs.

Websites by this publisher

WebsiteViewsUniqueSocialPrice
No records found
Share