MediaKit: Website influencer

Influencer: Josan Jongbloed

Josan Jongbloed

Ik ben Josan, moeder van 3 dochters. Op GoodGirlsCompany blog ik over alles wat meisjesmama's leuk vinden: mode, travel, diy's, reviews, interieur en natuurlijk kinderen en baby's.

1 reviews

Offered products

  • Review € Login for price
  • Giveaway € Login for price
  • Post € Login for price

Statistics

10k - 50k
Reach
(unique visitors)
901
Views
167
Domain Authority
644
Trust flow
309
Citation flow
Verified

Demographics

Gender

Age

The demographics below are an example. Log in to see the actual demographics.

Weekvlog | Pannenkoeken bakken met Chloé

18 hours ago

In onze eerste weekvlog van 2021 ga ik pannenkoeken bakken met Chloé en zie je welke creatieve oplossing ik heb om te voorkomen dat Novan zijn bordje naar beneden gooit. Verder hebben we een beetje stress. Grace is de oplader van haar laptop vergeten zodat ze geen thuisonderwijs kan volgen. Zal het ons lukken om op tijd voor de avondklok haar spullen op te halen en weer thuis te zijn? Video | Pannenkoeken bakken met Chloé Klik hier als je de video niet goed kan zien. Ook leuk om te lezen: Foodie Friday | Chocoladepannenkoeken met banaan en frambozen 7 tips voor de perfecte pannenkoeken Volg jij mij ook al via Google+, Bloglovin’, Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

The post Weekvlog | Pannenkoeken bakken met Chloé appeared first on The Millenial Mom.

Lieve baby, ik had me je eerste levensjaar zo anders voorgesteld

2 days ago

Bijna een jaar geleden werd ik moeder van Novan. Voor  de eerste lockdown en ruimschoots voordat de huidige pandemie serieuze vormen aannam en ons leven totaal veranderde. Het had een eerste levensjaar vol bijzondere mijlpalen moeten worden. Mijn baby is bijna een dreumes en ik kan de verloren momenten en herinneringen niet overdoen. Aankomende zondag wordt Novan alweer een jaar.  Een jaar geleden braken op woensdag de vliezen en hield ik op vrijdag dan eindelijk mijn zoon in mijn armen. Als ik naar hem kijk, kan ik het soms amper bevatten hoe de tijd voorbij gevlogen is. Wilde ik dat hij nog langer klein bleef, maar met elke dag die verstrijkt en hij meer baby-af raakt, besef ik ook dat ik een hoofdstuk afsluit. Het eerste levensjaar Het eerste levensjaar van een baby bestaat uit verschillende mijlpalen. Dat begint al in de kraamweek. Hoewel ik beviel in de periode waarin we dachten dat corona gewoon een griepje was, was ik extra voorzichtig. Doordat Bailey in de kraamweek meningitis kreeg, is de kraamperiode voor mij nooit meer onbezorgd geweest. Met alle kinderen die naar haar kwamen beperkte ik het bezoek. Je weet maar nooit wat iemand onder de leden heeft en […]

The post Lieve baby, ik had me je eerste levensjaar zo anders voorgesteld appeared first on The Millenial Mom.

Mommy Monday winactie | Ik ben bruin!

2 days ago

Het vrolijke prentenboek Ik ben Bruin! Is een ode aan kinderen die bruin zijn. Aan hun dromen, ambities en idealen. Dit leuke prentenboek kun je vandaag winnen. Kinderboeken worden steeds diverser en inclusiever. Dat moet ook wel, want de samenleving verandert. Waardoor veel kinderen zich niet herkennen in bekende kinderboeken van Annie M.G. Schmidt of bijvoorbeeld Astrid Lindgren. Ze zien er niet zo uit. Kleden zich niet zo. Eten ander voedsel en in de opvoeding worden de accenten op andere dingen gelegd. Kortom: het wordt steeds belangrijker om boeken te schrijven die ook deze doelgroep aanspreekt. Lees ook: 50 leesboeken voor zwarte kinderen Inclusieve kinderboeken Diversiteit bevorderen begint bij inclusieve kinderboeken. Boeken waarin kinderen met een andere cultuur hoofdpersoon zijn in plaats van dat ze een bijrol hebben. Die geschreven zijn vanuit hun perspectief. Waarin thema’s centraal staan waarmee ze zich kunnen identificeren. Het is namelijk heel simpel: zodra kinderen zichzelf erin kunnen herkennen, beïnvloedt hun dat op positieve wijze. Het stimuleert de fantasie en het bevordert leesplezier. Om die reden ziet onze boekenkast er dan ook anders uit dan die van een doorsnee gezin.  We hebben kinderboeken die gaan over huidskleur. Maar ook over black hair en het opgroeien […]

The post Mommy Monday winactie | Ik ben bruin! appeared first on The Millenial Mom.

Social media and content channels by Josan Jongbloed

goodgirlscompany.nl

Josan Jongbloed Josan Jongbloed 10k - 50k
Nederlands Mama blog voor moeders met dochters

TheMillennialMombyGoodGirlsCompany

Josan Jongbloed Josan Jongbloed 1k - 10k
The Millennial Mom is een blog voor moeders met dochters in de leeftijd van 0- 18 jaar.

josangoodgirlscompany

Josan Jongbloed Josan Jongbloed 1k - 10k
Hi ik ben Josan, mama van Miss G, Miss B en Miss C. Elke woensdagavond komt er een weekend

themillennialmom_nl

Josan Jongbloed Josan Jongbloed 1k - 10k
💖Life starts at the end of your comfortzone 💁🏾‍♀️Mama van @grace_de_ridder 👧🏽 miss...
Share

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with.

Subscriptions