MediaKit of beautylookbykaylee.blogspot.com

BeautyLook by Kaylee

Beauty Fashion Lifestyle Recepten Muziek Twitter
beautylookbykaylee.blogspot.com

Offered products

Not yet available

Kaylee Joosten

Kaylee Joosten

Language

Dutch

Social Media

Hallo November - Amsterdam, Verjaardag, Dineren en blogdoelen

3 weeks ago

November is alweer begonnen. Wat gaat de tijd toch enorm snel! Als ik dit typ besef ik eigenlijk nog niet helemaal dat het alweer de één na laatste maand van het jaar 2017 is. Deze maand heb ik weer een aantal leuke dingen gepland staan. Hier vertel ik jouw dan ook graag meer over. Lees jij met mij mee wat ik allemaal ga doen in november?


Verder lezen

Happy List #10

1 month ago

Wow, het is al erg lang geleden dat ik een artikel heb geplaatst. Schandalig, al zeg ik het zelf. Vandaag ben ik dan ook terug met alleen maar positiviteit. Laat ik nu net een 'happy list' voor jullie klaar hebben staan. Ik wil je dan ook graag vertellen wat voor mooie en happy dingen ik deze afgelopen maanden mee heb mogen maken. Hier dan ook een happy lijstje over de afgelopen drie maanden. Ben jij benieuwd wat mij de afgelopen tijd blij heeft gemaakt? Lees dan zeker met me mee! :)


Verder lezen

Music is Life #30

2 months ago

Vandaag deel ik jullie voor jullie alweer de dertigste keer een 'music is life'. Het is onwijs leuk om te delen als je het mij vraagt. In dit artikel komt zoveel liefde voor muziek naar boven en lees je dan ook zeker mijn favoriete nummers van dit moment. Ben jij weer benieuwd naar de nummers van deze keer? Lees dan zeker snel met me mee.


Verder lezen

Websites by this publisher

WebsiteViewsUniqueSocialPrice
No records found
Share