MediaKit of goodfoodlove.com

Goodfoodlove - GOOD life - tasty FOOD - LOVE to travel

Goodfoodlove is een foodblog bomvol met gezond bourgondische recepten, hotspots en inspiratie voor eten, drinken en reizen
goodfoodlove.com

Offered products

Not yet available

66k
Views every month
39.6k
Unique visitors every month
37
Domain Authority
The statistics of this website are automatically verified and updated every month by LinkPizza.

Kelly Camfferman

Kelly Camfferman

Gender

Age

Language

Dutch

Social Media

Op wijnreis naar het Spaanse Ribera del Duero >> hip & happening

5 days ago

Hoe tof is het om te kijken waar de roots van jouw all-time favourite wijn liggen óf om juist te ontdekken waar je smaakvoorkeur ligt? Laatst heb ik als wijnliefhebber een vierdaagse wijntrip naar het verre van toeristische Spaanse Ribera del Duero gemaakt. Laat een ding helder zijn, voordat je verder leest: wijnliefhebber, geen wijnkenner 😉

Op de to do-list: zeven visits aan bodegas – wijnhuizen – inclusief tientallen rode wijnen én Spaanse delicatessen uit de regio proeven.

Continue reading Op wijnreis naar het Spaanse Ribera del Duero >> hip & happening at Goodfoodlove.

Wanneer ‘willen’ ‘moeten’ wordt – waarom het zo lang stil is geweest op Goodfoodlove

1 week ago

Ik ben al zó lang bezig om dit stuk te beginnen. Ik weet wat ik wil vertellen, maar nog niet letterlijk wat ik wil gaan zeggen. Ook een ‘goede’ titel bedenken vind ik behoorlijk onmogelijk. Goed, ik begin maar gewoon met schrijven en vertrouw erop dat mijn gedachten vanzelf in de juiste woorden veranderen.

Het is alweer een tijdje geleden dat ik voor jullie schreef en dat heeft een reden. Zoals jullie misschien weten ben ik op reis geweest: afgelopen kerst stapte ik op het vliegtuig richting Azië, om begin maart weer terug naar Nederland te komen.

Continue reading Wanneer ‘willen’ ‘moeten’ wordt – waarom het zo lang stil is geweest op Goodfoodlove at Goodfoodlove.

Reuze Chocolade Crinkle Koek

2 months ago

Ik ben gek op koekjes en helemaal op chocolade crinkle koekjes. Knapperig van buiten en lekker fudgy van binnen. Laatst zag ik op het YouTube kanaal van Gemma Stafford (van Bigger Bolder Baking) een recept om 1 grote choco crinkle koek te maken! Ik rende meteen naar mijn keuken om het recept uit te proberen. Tegen de tijd dat vriendlief (eindelijk) uit bed rolde rook de woonkamer heerlijk naar verse koek en chocola. Is er een beter begin van je dag?

Continue reading Reuze Chocolade Crinkle Koek at Goodfoodlove.

Websites by this publisher

WebsiteViewsUniqueSocialPrice
No records found
Share