MediaKit of goodfoodlove.com

Goodfoodlove - GOOD life - tasty FOOD - LOVE to travel

Goodfoodlove is een foodblog bomvol met gezond bourgondische recepten, hotspots en inspiratie voor eten, drinken en reizen
goodfoodlove.com

Offered products

Not yet available

66k
Views every month
39.6k
Unique visitors every month
37
Domain Authority

Kelly Camfferman

Kelly Camfferman

Language

Dutch

Social Media

Bieten wraps met avocado spread en gerookte kipfilet

1 day ago

YES, het is eindelijk weer eens tijd voor een lekker lunch receptje! Het komt niet zo heel vaak voor dat ik thuis lunch, maar als ik het doe, doe ik het goed. Gewoon een boterham smeren vind ik maar saai, dus ik probeer altijd iets lekkers van mijn lunch te maken. Ook kies ik graag voor gezond, en niet al te moeilijk. Wraps met kipfilet zijn dan echt perfect.

 

De gewone wraps zijn lekker, maar heb je toevallig de ‘bieten tortilla’s’ en ‘wortel tortilla’s’ wel eens gezien?

Continue reading Bieten wraps met avocado spread en gerookte kipfilet at Goodfoodlove.

Welke wijn drink je bij mosselen?

4 days ago

Het mosselseizoen is weer van start gegaan! Oh wat kan ik smullen van zo’n heerlijke pan schelpen. Daarbij heeft het ook iets gezelligs, vind je niet? Het liefst eet ik mijn mosselen thuis met een vriend of vriendin, of op een zonnig terras. De ene keer op Thaise wijze, de andere keer liever klassiek. Maar altijd met een lekker glas wijn ernaast. Tot nog toe kocht ik ‘gewoon’ een flesje witte wijn, maar het is eigenlijk veel leuker (en lekkerder!) om een wijn te kiezen die perfect aansluit bij het gerecht.

Continue reading Welke wijn drink je bij mosselen? at Goodfoodlove.

Nieuw van evian: heerlijk zomers water met een fruitige smaak

5 days ago

googletag.pubads().definePassback('/4217/3rdparty/cottonandcream', [1, 1]).setTargeting('campaign', ['2017062864']).display();

Afgelopen week stapte ik op een druilerige dinsdagavond op mijn fiets richting de Pijp, naar de opening van de MyJewellery pop-up store. De winkel was een groot shoppingparadijs en zag er helemaal happy uit met allemaal vrolijke kleurtjes. Ik bekeek de spulletjes, kletste wat bij met bekenden en toen viel mijn oog op 3 wel hele leuke, gekleurde flesjes evian. ‘Maar dat is toch gewoon water?’, was het eerste dat er in me opkwam.

Continue reading Nieuw van evian: heerlijk zomers water met een fruitige smaak at Goodfoodlove.

Websites by this publisher

WebsiteViewsUniqueSocialPriceAdvertise
No records found
Share