MediaKit

Kimberly Michaelis

Kimberly Michaelis

Mama van 4, interieur junkie, lifestyle lover, self care voorstander

1 reviews

Offered products

  • Review € Login for price
  • Post € Login for price

Statistics

0 - 5k
Reach
Measured in the previous month
(unique visitors)
67
Views
Measured in the previous month
228
Domain Authority
468
Trust flow
763
Citation flow
Verified
The statistics of this channel are automatically verified and updated every month by LinkPizza.

Demographics

Gender

Age

Top 5 countries

Netherlands - 90%
Belgium - 6%
United States - 1%
China - 1%
United Kingdom - 0%

The demographics below are an example. Log in to see the actual demographics.

Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

a month ago


Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden mijn black beauty niet redden. Ze viel vol op haar voorkant waardoor het beeldscherm in duizenden stukjes was gekrakt. Oh men ik kan me nog zo herinneren wat voor rot gevoel ik hierover had. Zelf met een hoop geknutsel een ander schermpje erop kunnen zetten. Hij deed het weer! Maar één val en het was weer einde verhaal. En zo geschiede. 

Niet alleen struikel ik over wifi maar ook ben ik Mrs.doetnietlangerdaneenjaarmethaartelefoon. Vanaf dat moment ging het alleen maar bergafwaarts met mijn smartphone relaties. Het was een begin zonder einde. Wel nam ik mijzelf voor om in het vervolg mijn toekomstige telefoons niet meer zonder hoesje door het leven te laten gaan. Ik ging een gigantische stap terug wat betreft telefoon maar wel eentje die perfect bij mij paste. Heb dat ding wel 100 keer laten vallen en zelfs in de wc. Toch heeft ze mij in die tijd nooit in de steek gelaten. 

Inmiddels is het inderdaad zo ver dat ik echt met bizar ongeluk mijn telefoon laat vallen en het scherm direct aan diggelen is. Daarom heb ik mijzelf ook neergelegd bij het feit dat ik nooit meer een nieuwere telefoon aan zou schaffen, want zonde van het geld. Toen mijn oude beestje het na een jaar begaf omdat ik haar liet vallen, uiteraard vol op het scherm, tijdens een Whats app videogesprek besloot ik om het anders te doen. Misschien zou ik met een nieuwe telefoon wel veel zuiniger zijn. Hoewel zuiniger misschien niet het goede woord hierin in. Het is gewoon domme pech, denk ik ;-) Of Lompe Leo is back in town! 

Zo kocht ik een vrij nieuw toestel MET een hoesje! En tot op heden gaat het eigenlijk heel fijn met deze telefoon. Waar ik wel gigantisch aan moest wennen waren alle nieuwe snufjes. Ik hou daar zo enorm van maar ik vond het doodeng dat ik nu een telefoon had die gigantisch snel was, in tegenstelling tot de oude beestjes die ik recent versleten heb. Hij maakte uiteraard geweldige foto's en alle extra functies die er op deze telefoon zitten maakte mij een beetje zenuwachtig! Zou dat de generatiekloof zijn? Of zou Lompe Leo vanzelf weer om de hoek komen kijken? 

Maar, zoals ik al zei. Al die nieuwe functies, of in ieder geval nieuwe mogelijkheden. Maaaaaaaar ik ben en blijf een gigantische sucker voor dit soort dingen. Hoe meer snufjes een telefoon heeft hoe interessanter ik het ga vinden. Zo ook met bijvoorbeeld de nieuwste Apple telefoon, de iPhone SE. Hoe verzinnen ze het iedere keer weer. De foto's die deze telefoon maakt zijn adembenemend. Zo las ik ook dat hij waterbestendig is tot 1 meter en 30 minuten lang. Nice! Maar hoe zit dat met hoesjes voor een iPhone SE? Ook weer een eindeloze storm aan verschillende soorten en kleuren. Mijn voorkeur gaat uit naar een flexibel rubberen hoesje waar je een pop socket aan kunt hangen. Hoewel het voor een ander waarschijnlijk weer erg fijn is om een hoesje te hebben waarbij je ruimte hebt voor je pasjes en dergelijke. 
Die keuze is dus snel gemaakt. Want als we één ding kunnen opmaken is dat in het verleden behaalde resultaten wel degelijk een garantie kunnen zijn voor de toekomst. Hoesje iPhone SE? Scoor 'm gewoon Kim! 

Ik heb nog nooit een tekening van mijn kinderen weggegooid

a month ago

In de categorie hoarder van vandaag nomineer ik mijzelf. Voor Mamaplaats schreef ik een blogje over hoe ik nog nooit een tekening heb weg kunnen gooien van mijn kinderen. Ik kan het niet. Maar daar zit wel een gedachten achter. Check de blog hier

Gezond haar zonder luizen

a month ago

Wanneer je mij al wat langer volgt, dan weet je inmiddels ook dat ik ondertussen een enorme expert ben op het gebied van hoofdluis. Oke expert is misschien ietwat overdreven, maar ik heb meerdere keren in mijn leven te maken gehad met hoofdluis! De laatste keer kun je je misschien nog herinneren. 

Yes die laatste keer. Na de kerstvakantie. Hoofdluis is namelijk echt zo een dingetje voor na de schoolvakanties. Maakt niet uit welke. Je zou zeggen dat de winter te koud is met een knipoog. Goed hoofdluis, ik kan er dus een boek over schrijven. Misschien wel een complete reeks. Voordat ik kinderen kreeg had ik echt nul zin om mijzelf te verdiepen in de anatomie van een luis, laat staan op zoek te gaan naar werkende producten. Ik besloot om mijn haren toen gewoon simpelweg in te smeren met babyolie. Hier gaan ze uiteindelijk heus van weg. Maaaaar dit is best heftig want met zo een vet koppie van de babyolie ga je natuurlijk niet de straat op. Dus sinds het moederschap ben ik daar gelukkig een beetje boel anders in gaan staan. 

Zo heb ik met mijn gezin vorig jaar een luizenplaag gehad. Ik wist niet wat me overkwam. Althans tuurlijk wist ik dat wel, maar iedereen had ze ineens. Behalve de baby van 2 maanden en papa. Die komt overal mee weg. Ha! Uiteindelijk zijn ze met fijne en goeie producten weggegaan. En duizend keer kammen. Inmiddels heb ik dus ook al wat spulletjes geprobeerd door de jaren heen. Ik mocht kennis maken met XT luis. Iets totaal nieuws voor mij. Wel is iemand over gehoord op Instagram maar verder zelf nooit geprobeerd. Maar nu dus.... zomervakantie is voorbij en ik zit altijd de eerste weken met dichtgeknepen billen. Ik zorg dat ik de eerste paar weken na de vakantie altijd goed kam met een speciale luizenkam. Daarnaast gebruiken nu de XT luis Protect & Go spray. Een fijne en niet geurende spray, die ook nog eens anti klit is. Win win situatie hier. Oh en ik vergeet Vegan. Yes de producten zijn compleet vegan, Hoe fijn is dat?! 

Je kunt de spray op nat of droog haar aanbrengen, maar wij doen dit op net gewassen haar zodat het daarna ook makkelijk kambaar is. Dit doen we 2 keer in de week, standaard. Period haha. Nee echt de eerste weken. Mocht daarna een luizenplaag op school losbarsten, dan gebruiken we de Liquid Gel. Een gel die je in het droge haar masseert en vervolgens 15 minuten laat intrekken. Daarna shampoo inbrengen voordat je het haar nat maakt, uitspoelen met water en klaar ben je. 15 minuten, nou dat is wel te doen toch? Deze gel doodt dus hoofdluis en eitjes in 1 behandeling van maar een kwartiertje. Super fijn toch? 

En zo kom je tijdens je levensjaren allemaal verschillende producten tegen waarvan je helemaal gelukkig kan worden. Ik vind het belangrijk tijdens een luizen invasie, dat het gezinsleven niet compleet op zijn kop staat en dat je dus razendsnel van de kriebelende beestjes af bent. Belangrijker nog vind ik te vermelden dat je je nergens voor moet schamen. Echt gewoon niet! Nergens voor nodig. Mensen durven het vaak niet hardop te verkondigen, wat ik natuurlijk heel goed kan begrijpen. Het is vies, maar bedenk je dan dat je echt niet alleen bent op deze wereld.  Raak vooral niet in paniek. Met de juiste middelen zoals XT luis ben je er met een poep en zucht weer vanaf! 

De producten van XT luis zijn onder andere verkrijgbaar bij Etos. Je gaat ze hier vinden. Er is een leuke korting aan de gang bij Etos. Namelijk 30% korting op de aangegeven producten van XT luis. Nou mensen, inslaan die handel. Ik ben van mening dat je beter goed voorbereid kunt zijn. In ieder geval beter voorbereid dan de meneer die ik in mijn stories heb besproken. Ik heb nog steeds te doen met deze beste man! 

Succes lieve ouders! 


Channels by Kimberly Michaelis

kimmichaelis

Kimberly Michaelis Kimberly Michaelis 10k - 25k
Mama van 4, interieur junkie, lifestyle lover, self care voorstander

kimmichaelis.nl

Kimberly Michaelis Kimberly Michaelis 0 - 5k
Duizendpootjes blog
Share

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with.

Subscriptions