MediaKit of kimmichaelis.nl

Kimmichaelis.nl


kimmichaelis.nl

Offered products

  • Advertorial € 0 - € 249
    Example
  • Link € 0 - € 249
  • Editorial / Sponsored article € 0 - € 249
23k
Views every month
13k
Unique visitors every month
21
Domain Authority
The statistics of this website are automatically verified and updated every month by LinkPizza.

Kimberly Michaelis

Kimberly Michaelis

Gender

Age

Language

Dutch

Social Media

Andere manieren om een voedingskussen te gebruiken

11 hours agoEen voedingskussen is zo een beetje het item wat iedere mama in spe aanschaft tijdens haar zwangerschap. Gebruik je hem veel? De één wel de ander wat minder. Ikzelf heb bij beide zwangerschappen van de meisjes een voedingskussen gehad. Althans, ik gebruikte tijdens mijn zwangerschap van Esra het kussen die ik bij Vajèn ook had. Ik behoor tot de groep - amper tot niet gebruikt. Hij heeft meer weg liggen stoffen dan dat ik hem daadwerkelijk gepakt hebt. Maar wist je eigenlijk wel dat je een voedingskussen ook voor andere dingen kunt gebruiken?


Tijdens mijn zwangerschappen heb ik er nooit bij stilgestaan dan een voedingskussen wellicht wat fijner zou slapen. Daar kwam ik pas achter toen ik net was bevallen van Esra en het voedingskussen op ons bed lag. Voor de lol slingerde ik mijzelf over het kussen heen en god wat lag dat fantastisch. Dat had ik eerder moeten weten, dacht ik nog. Daarna is het kussen in de kast verdwenen en daar ligt hij eerlijk gezegd nog steeds. Terwijl wij het kussen bij Vajèn wel veel gebruikten. Zo hadden wij een speciale hoes voor eromheen om er een soort poef van te creëren waar je mini-me heerlijk in weg kon dutten. En dat is dan ook iets wat Vajèn maar al te graag deed, naast ons op de bank. Eigenlijk zou je kunnen zeggen dat zelfs een 2 jarige dreumes nog alle kanten op kan met een voedingskussen. Hoe dan? Nou zo dus...

De belangrijkste hoort natuurlijk boven want een voedingskussen heet niet voor niets een voedingskussen. Een fijne ondersteuning voor jou en je mini-me als je borstvoeding of flesvoeding geeft. Als visite je mini-me wil kroelen biedt een voedingskussen natuurlijk ook een uitkomst. Geen gesjouw met kussens e.d. 

1.  Niets is fijner dan kroelen met je newborn en uiteraard zal dit andersom voor je newborn net zo fijn zijn. Geborgenheid en daarbij kan een voedingskussen je ook perfect assisteren door je mini-me tussen het voedingskussen in het te leggen. Je vouwt het voedingskussen als het ware dicht waardoor je een soort nestje creëert.


2. Soms kan het ook fijn zijn als je je handen vol hebt om je mini-me zijn of haar flesje in het voedingskussen te geven. Zeker als je nog een kleine mini rond hebt hobbelen die ook maar al te graag de fles wil geven. Zo hoeft de grote broer of zus de nieuwste aanwinst in het gezin niet zelf vast te houden en kunnen ze alsnog heerlijk kroelen.


3. Als je bent bevallen heeft het gebied daar onderin nogal wat te voortduren gehad tijdens een vaginale bevalling. Een voedingskussen kan je daarbij ietwat verlichting bieden door het kussen op te krullen en erop te zitten. Stukken fijner dan een harde stoel, toch?


4. Hoe fijn het knuffelen met je nieuwe kroostje ook is, het kan eventjes wat zwaar worden na een langdurige knuffelsessie. Door simpelweg het voedingskussen over schoot en onder de bips van je newborn te plaatsen kun je langer genieten van de knuffelsessie zonder lamme of slapende armen.


5. Knuffelen met grote broer of zus, niets leuker dan dat maar ook voor deze kleintjes kan dit best zwaar zijn. Een voedingskussen is dé oplossing!


6. Als je mini-me ietsje groter is kan het heerlijk zijn om hem of haar met schoudertjes en hoofdje - op zijn rug - neer te leggen op het voedingskussen. Dit geeft je mini de ultieme kans om alles om hem of haar heen te bewonderen.


7. Die leuke babygyms, ja super leuk alleen zijn ze allemaal net iets te hoog als je mini op zijn of haar rug ligt en aangezien pas geboren baby's nog niet zo heel ver kunnen kijken is het toch fijn als ze iets van speelgoed zien bewegen en er misschien per ongeluk tegenaan slaan. Leg dan je mini-me op het voedingskussen - dan komt zo een fijne hoes weer heel goed van pas - en zet de babygym eroverheen.


8. Ook mini's vinden het heerlijk om op hun buikje bij je te liggen en lekker te kroelen. Net zoals papa en mama dat vinden natuurlijk. Wat je kunt doen is je mini op zijn buikje neer te leggen op het voedingskussen. Knietjes in het gat van het kussen, hoofdje op het voedingskussen en armpjes eroverheen. Dit werd ons ook geadviseerd door het consultatiebureau doordat Esra niet graag plat op haar buik lag.


9. Als zithulpje als je kindje daaraan toe is, is het voedingskussen je beste vriend. Je hoeft niet te stoeien met een grote hoeveelheid kussens. Je kunt het kussen helemaal op je mini heen vouwen zodat hij stevig kan zitten.


10. Tijdens je zwangerschap gebruik je het voedingskussen natuurlijk als extra steun voor je buik, maar als je ontzettend veel last hebt van maagzuur deze maanden kun je het voedingskussen ook net onder je schouders en hoofd plaatsen. Je maagzuur zakt doordat je met je hoofd hoger ligt dan de rest van je lichaam.

En natuurlijk niet te vergeten, ook je dreumes zal een voedingskussen geweldig vinden. Heerlijk voor de tv "chillen" en hangen. Stiekem ook erg fijn voor papa en mama als kleintjes in bed liggen ha!


Bron foto

Ik en mijn designer Fanny pack

4 days agoMijn mama-woordenboek, een woord wat ik ter plekke heb verzonnen nadat ik aan het nadenken was over de dingen die echt totaal niet meer voorkomen in mijn leven, of wel in mijn mama-woordenboek. De dingen die ik vroeger regelmatig deed en nu sporadisch op 1 vinger te tellen zijn in de 2 jaar.


Uiteraard beginnen we gewoon wéér met een mini disclaimer door je te vertellen dat dit met een dikke vette knipoog geschreven is. Zie dit blogje onderaan. 

Voor mijn kinderen, mijn lieve - soms wat irritante kleine draakjes was ik Kim (berly). Liever Kim, want ik zie mijzelf niet als een berly aan de achterkant, was Kim vooral bezig met haar online werkzaamheden maar ze vond het ook heerlijk om haarzelf even goed onder handen te nemen. Ja in de badkamer bijvoorbeeld. Niet op die manier die jij nu denkt - ik hoor je namelijk denken! Gewoon een lekker scrubje zo eentje van The Body Shop of van Therme. Als ie maar lekker rook. Ik had een behoorlijke stash laat ik het zo zeggen. Van mijn voorhoofd tot de puntjes van mijn tenen, alles ging in de scrub. Eenmaal uit de badkamer voelde ik mijzelf herboren, lekker maskertje in mijn pas gekleurde haren oh en speciale shampoo. Die ene weetje wel.. Ik ben de naam kwijt want tegenwoordig was ik mijn haar met babyshampoo.

Nu pak ik even mijn moeder-woordenboek erbij, het woord scrub kan hij niet vinden. Haren verven (kleuren or whatsoever), maskertje voor je haar wat in godsnaam is dat? Ik zou de gebruiksaanwijzing erbij moeten pakken wil ik 1 van deze dingen gaan doen. Tegenwoordig smeer ik na het douchen en voor ik veeeeeeel te laat weer mijn bed in duik mijn gezicht in met Lidl alles crème. Droge ellebogen? Lidl crème. Vieze voegen? Lidl crème. Been haar? Lidl crème! Alles Lidl crème. Voor de mensen die nu direct naar de Lidl toe rennen om deze crème te halen, die voegen moet je gewoon eerder schoonmaken. Maar goed dus, een paar kloddertjes in mijn gezicht welke ondertussen de nodige rimpels laat zien. Die kunnen eventueel dicht gestuukt worden met Lidl crème. Alhoewel daar wel grof gereedschap voor nodig is. Plamuur mes en zijn kornuiten. Niet te lang in de spiegel kijken, dan worden ze groter. Ohja dat ik deed dus ook lang in de spiegel kijken. Ik bedoel hallo alles moet wel helemaal oke zijn voor ik mijn bed in schoof en begon aan mijn schoonheidsslaapje. Je weet maar nooit wie je in dromenland tegenkomt. 

Als ik nu mijn bed in schuif heb ik waarschijnlijk nog wat rijst of macaroni in mijn haar hangen, inclusief opgedroogde babymelk en de stukjes avocado van Vajèn blijven hangen in de haren op mijn arm. Welke trouwens na mijn zwangerschappen zijn veranderd van - je ziet ons niet naar - Heeeeeey je kunt niet meer om ons heen. Weetje wel, van die haren die van licht blond naar pik zwart gaan.  Een gorilla zou er jaloers op zijn. Nog maar niet te spreken over de haren op mijn benen. Benen scheren? Nope niet in mijn mama-woordenboek. Ik douche nu zo ongeveer 2 minuten max en daar komt dan echt geen scheerbeurt voor mijn benen aan te pas. Ik bedoel mijn down under area mag blij wezen dat ik haar een beetje aandacht gun tussen neus en lippen door. Ha lippen... Haren in zepen met shampoo gebeurt regelmatig op droog haar, weetje hoe lang het duurt voor mijn haar zo nat is dat ik het normaal kan wassen. Geen tijd. Conditioner laat ik 2 seconden in mijn haar plakken voor ik het uit spoel. En we weten natuurlijk allemaal dat daar een bepaalde tijd aan vast hangt. Geen tijd! Geen tijd! Afdrogen heb ik een gruwelijke hekel aan. Heb ik nog wel een handige tip voor de mama's; Je wikkelt gewoon de handdoek om je heen en gaat achter je kids aan rennen en met die kids daar zit je vent ook al bij gerekend. Droog binnen een mum van tijd. Win win toch?

Meestal als ik lekker had gedoucht dan waren mijn voeten daarna aan de beurt. Eelt? Dat kwam niet in mijn kim-woordenboek voor maar wel in mijn mama-woordenboek. Bergen zeg ik je en mensen vinden het gek dat ik zo vaak struikel. Tsja ga maar eens in mijn schoenen staan dan. Ik verzorgde mijn voeten altijd tot in de puntjes. Speciale producten om de boel lekker smooth te houden. Tegenwoordig moeten ze het doen met een halfgare spons. Teen nagels knippen valt daar ook onder. Ik heb namelijk niet 1 paar sokken in mijn kast liggen waar geen gaatjes in te vinden zijn. Alsof er een cavia aan je sok heeft liggen knabbelen. Deden ze dat maar met mijn teennagels. Die moeten namelijk tegenwoordig zelf een seintje geven wanneer ze geknipt moeten worden. Wanneer het pijn begint te doen met lopen als ik op schoenen loop dan is het tijd, de hoogste tijd. Als ik klaar ben met knippen zit de prullenbak ook vol. Recht toe recht aan, want vroeger knipte ik ze netjes in vorm zodat mijn nagellak er über uit zag op mijn nagels. Ik kon zowel in de winter als in de zomer - en die andere twee seizoenen gewoon op slippers lopen.

Wenkbrauwen epileren is ook zo een dingetje wat ik hoogstwaarschijnlijk gewoon verleerd ben. Af en toe kijk ik net iets te lang in de spiegel en spot ik een halve uni-brauw. Ik hou dan wel van unicorns enzo maar om dit nou te laten merken met mijn wenkbrauwen is ook weer zo wat. Dat betekend dat ik dus tegenwoordig zo een hele dag bezig ben met plukken van mijn wenkbrauwen en het donsvachtje ertussenin.

Uitslapen zit er niet meer in. Ik kijk uit naar het moment dat mijn wallen tot aan mijn ballen weer ietwat rust krijgen om terug te kruipen alhoewel dat waarschijnlijk een utopie is. Hoe creëer je dit? Men krijgt een paar kinderen. Misschien mag je die van je buurvrouw, zus of vriendin lenen? En gaan met die banaan. Ohja en een matras wat toe is aan vervanging. That's it! Mensen vragen - of zeggen meer - Je ziet er moe uit. Ja mooi he? Neutrale look.. en dat was dus de gouden tip hierboven. Leuke tutorial wel.

Make-up, dat woordje kent mijn mama-woordenboek nog voor de helft. Ik heb inmiddels dezelfde producten die ik dagelijks gebruik en mijn stash is gekrompen van een vrachtwagen naar een minuscuul make-up tasje. Beeld je de kleinste in en dan nog een stukje kleiner. Mascara, foundation, bronzer en wenkbrauw shizzle is genoeg. Oh ja en een wimperkrullen. Al valt er weinig te krullen. het zijn meer kreukels die ik erin breng maar hey dat hoort bij de look. En de bronzer is te oranje maar who cares. Als mensen daar naar vragen heb ik gewoon te veel worteltjes gegeten. Want over wortels gesproken en zijn gezonde habbits. Van iedere dag smoothies bouwen en gezond eten klaar maken leef ik tegenwoordig op rijstwafels. Het leuke hiervan is? Je valt er geen donder mee af. Ja ik val wel maar niet op de goede manier. Sporten? Hmmm 1 keer in de maand ongeveer. Misschien 1 keer in de 2 maanden. Het is maar net hoe de wind staat. Ik draag in ieder geval mijn eigen fanny pack. Designed by Kim(berly). Bestellen kan via de volgende link ⇢  Fanny pack. Ik kan er wel wat missen bij veel aanvragen.

Lieve mama's en mama's to be, dit ben ik Kim zonder Berly. Ik vergeet mijzelf te vaak. Guilty as hell. Naar aanleiding van Bas zijn fijne speech na de zoveelste hartklopping, afgebroken tanden en pijnlijke gewrichten moet het roer drastisch om. Want als je mama bent betekend het niet dat je jezelf compleet moet weg cijferen.. wat ik hier net boven heb omschrijven is natuurlijk gemaakt met een grote glimlach en natuurlijk berust dit niet allemaal op de waarheid, maar het heeft mij wel aan het denken gezet. Waarom zou ik niet iets meer tijd voor mijzelf inplannen? Gewoon doen, niet omdat het moet maar omdat het kan. 

In de test - Hema baby lotion wipes

5 days ago


Als je mama bent ben je altijd op zoek naar de meest fijne baby wipes. En natuurlijk is een fijn prijsje ook helemaal niet erg. Wij gebruiken eigenlijk altijd met veel plezier de baby doekjes van Lidl. Deze heb je in 2 verschillende soorten. Sensitive en Aloë vera - Correct me if I am wrong. Bas heeft net zijn vakantie achter de rug en in zijn vakantie grepen wij mis met de baby doekjes. Shit! Bij de Lidl waren we ze vergeten en toevallig liepen wij langs de Hema. Dan maar even snel de Hema in wippen om te kijken of ze hier iets hadden liggen wat ons goed genoeg leek om mee te nemen. Daar lagen deze Baby Lotion Wipes in een pak van 3 voor € 3.50.


Trouwens, ook als je geen mama bent kun je dit blogje best blijven lezen hoor! Want zeg eens eerlijk; Ook jij gebruikt vast baby doekjes voor 1001 andere dingen? ☺

Ik weet overigens niet of deze pakken doekjes ook per stuk verkrijgbaar zijn. Bij ons lagen er alleen maar pakken met 3. Maar hier in ons oh zo "fraaie" dorpje hebben ze wel vaker bepaalde dingen niet! Maar ok, let's move on. De lotion doekjes. Eerst eens de ingrediënten onder de loep nemen.

AQUA, GLYCERIN, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM SORBATE, PARFUM, ALLANTOIN, SODIUM BENZOATE, PANTHENOL, CITRIC ACID, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, PROPYLENE GLYCOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, LACTIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, PANTOLACTONE

Wat mij meteen opvalt is dat de Castor Oil - of wel Wonderolie hoog boven aan het lijstje staan. Daar word ik in ieder geval erg blij van. De Castor oil die hierin verwerkt zit is zo een typische olie die iedereen standaard in huis zou moeten hebben.

Daar tegenover staat wel weer dat parfum ook erg hoog op het lijstje staan. Bummer!  Geen alcohol en dat geeft deze baby wipes sowieso al dikke plus als je het mij vraagt. Er is ooit eens een test geweest van de consumenten bond, nog niet zo lang geleden waaruit kwam dat een bekende winkel onder ons - ik noem geen namen - babydoekjes verkocht met erg veel alochol erin. Ohjee! Of ze deze nog verkopen weet ik niet, maar we hoeven niet slim te zijn om te begrijpen dat doekjes met alcohol alles behalve oke zijn voor je kleine mini-me zijn of haar billen? Zeker wanneer de tandjes doorkomen waarbij er hier en daar ook nog wel eens rode billetjes willen ontstaan. Snapje?! Dit zelfde geldt natuurlijk voor parfum!


Hema beloofd nogal wat en daar is geen woord aan gelogen. Als je het pak met doekjes open maakt ruik je de lotion. DING DING DING we have a winner! Allebei mijn meisjes hadden de laatste tijd wat last van rode billetjes en deze doekjes hebben ervoor gezorgd dat dit absoluut niet erger werd. In tegenstelling tot andere doekjes die hier en daar nog wel eens willen zorgen voor open plekjes bij het schoonmaken van de rode billetjes. Fijn! Toch?


De doekjes ruiken op hun manier erg fijn! In ieder geval geen overheersende parfum geur. Voor deze moeke ook een pluspunt aangezien ik nog wel eens uit luiheid een paar doekjes wil pakken om het 1 en ander in huis schoon te maken ha.  De doekjes voelen ook stukken droger aan dan andere doekjes die wij in het verleden wel eens hebben geprobeerd. Of als ik ze naast de doekjes leg van de Lidl, zijn deze kruk droog. Wat ik zelf erg fijn vind. Zodra je de billetjes afveegt lijkt het alsof de doekjes een soort lotion laagje achterlaat. Bonus!

Zelfs als mijn keutels hun eigen keuteltjes hebben getorpedeerd in hun luiers en het best een hardnekkig klusje lijkt te zijn om de keutel restjes van hun billen af te vegen, zonder dat daar een plamuurmes aan te pas hoeft te komen, doen deze doekjes geweldig hun werk zoals het hoort.


In ieder pak zitten 72 doekjes. Dat bekent dat je dus 216 doekjes hebt voor € 3.50. Een midden prijsje wel, toch? Volgens mij zelfs 10 cent goedkoper dan de doekjes die wij normaal gesproken altijd gebruiken. Althans, wij halen het liefst de doekjes uit Duitsland. Want ja lieve mensen, Duitsland über alles! Daar schelen de prijzen met hier in Nederland enorm.

Niet geheel onbelangrijk ook, de doekjes scheuren niet. Hoewel je dat misschien wel zou denken met doekjes die iets minder vochtig zijn. Maar nee! No worries, je kunt er aan trekken wat je wil ze scheuren niet.


Ik had niet verwacht dat de doekjes van Hema, de lotion variant ook echt de Lotion werking hebben. Zeker niet met eerdere doekjes die ik heb geprobeerd. Weliswaar van een ander merk maar hey, een beetje sceptisch zijn is niet erg. Ik heb naast de doekjes van Lidl, waar ik trouwens bij zweer - Ondanks dat deze erg nattig zijn hoe verder je onder in het pak komt en de geur is ook nog niet helemaal zoals ik het fijn zou vinden, een nieuw fav gevonden hoor! Ik durf ze eigenlijk niet op te maken haha. Typisch Kim kwaaltje!

In de 2 jaar dat ik mama ben hebben wij heel wat verschillende doekjes geprobeerd, maar deze zijn by far erg fijn. Zeker een aanrader als je opzoek bent naar andere doekjes dan de huidige die je gebruikt. Oh enne, deze doekjes zijn niet alleen fijn voor de mini billetjes maar ook om de make up van mama te verwijderen! Proberen waard.

Je kunt de doekjes ook online bestellen. Ze hebben nu namelijk online bij Hema ook een paar behoorlijke leuke koopjes voor onze mini-me's.DIT VINDT JE VAST OOK LEUK: 
Luier test Lidl luiers
Getest; Luiers van Action 
DM drogist luiers 

Websites by this publisher

WebsiteViewsUniqueSocialPrice
kimmichaelis.nl
MediaKit: Kimmichaelis.nl
23k
23,000
13k
13,000
1.3k
https://www.facebook.com/kimmichaelis.nl
703
https://twitter.com/kimmichaelisNL
7.7k
https://www.instagram.com/kimmichaelis.nl
€ 0 - € 249
Share