MediaKit of kimmichaelis.nl

Kimmichaelis.nl


kimmichaelis.nl

Offered products

  • Advertorial € 0 - € 250
    Example
  • Link € 0 - € 250
  • Editorial / Sponsored article € 0 - € 250
23k
Views every month
13k
Unique visitors every month
19
Domain Authority
The statistics of this website are automatically verified and updated every month by LinkPizza.

Kimberly Michaelis

Kimberly Michaelis

Gender

Age

Language

Dutch

Social Media

Voor de papa's - Hemd voor hem + WINACTIE

4 hours agoJingle bells jingle bells.... Op Facebook wordt er al massaal afgeteld naar de dagen dat de kerstboom het middelpunt van ieder huishouden is. Ik durf de dagen niet meer te tellen, want eerlijk? Dit jaar is toch weer ontzettend snel omgevlogen? Maar goed, bij kerst horen natuurlijk niet alleen de good old kerstmuziek waar we stiekem het hele jaar naar uitkijken, maar ook voor iedere kerstdag een andere outfit. Wij vrouwen zijn daar wat kieskeuriger in dan mannen. Mannen kiezen toch sneller voor een overhemd bijvoorbeeld. Mijn wederhelft idem. Die heeft zijn kast er vol mee hangen.

Benieuwd wat hij dit jaar uit de kast gaat trekken 😉 Mannen die overhemden dragen zijn toch best sexy nietwaar? Althans, mijn wederhelft in een mooi overhemd.... daar is helemaaaaal niets mis mee. Toch kiest hij vaker voor een shirt omdat het strijken van een overhemd best wat tijd in beslag kan nemen. Nou weten we ook allemaal dat mannen natuurlijk áltijd als laatste klaar zijn, als jullie snel weg moeten. Zeker wanneer je een gezin hebt. Race tegen de klok hoor voor die mannen... Wij vrouwen kunnen dat gewoon sneller. Toch?! Wij doen onze kinders en maken onszelf klaar én presteren het dan ook nog om sneller klaar te zijn 😃 Bas heeft niet altijd zin om zijn overhemd te strijken voor hij hem aan doet. En ik ben heus de beroerdste niet om hem een handje te helpen hoor, maar ik strijk voor zijn werk ook behoorlijk wat overhemden. Dus ik pas voor strijken op de vrije dagen. 
Maar toen......toen kwam er een fantastische webshop om de hoek kijken Hemdvoorhem.nl Een webshop met de focus op strijkvrije overhemden. Hooray hooray! Er is waarschijnlijk niets waar beide partijen vrolijker van worden. Het liefst zou ik meteen Bas zijn  garderobe helemaal strijkvrij maken. Ik bedoel, dat bespaart je toch een heleboel tijd. Of  je nou zo een fantastische vrouw bent die voor haar vriend of man zijn overhemden strijkt of  hij doet het zelf, dat doet er niet toe. Strijkvrije overhemden = WIN WIN! Als ik kijk naar ons gezin, dan zouden wij een stuk sneller in de auto zitten! 

Enne waar ik het meest enthousiast over ben naast natuurlijk de strijkvrije overhemden, zijn de overhemden die de naam Michaelis dragen. Ha! That's my name. Eigenlijk zou  Bas al zijn overhemden moeten weg kieperen en alleen maar Michaelis overhemden in zijn kast moeten hebben. Nu is de perfecte tijd want dames en heren ( vooral de heren natuurlijk) Hemd voor hem heeft nu een toffe actie. Namelijk; 2 Michaelis overhemden voor € 99,- Bingo! En speciaal voor de mannen met lange armen zijn er 3 overhemden met extra lange mouwen. De witte Michaelis overhemden vind ik persoonlijk erg gaaf omdat deze een extra kleur design hebben bij o.a de mouwen. Dus als je geliefde wederhelft zijn mouwen omrolt is het ineens geen effen wit overhemd meer. I like it! Of de basic zwarte overhemden, die doen het altijd goed. Althans als ik mijn hart mag geloven haha. 


Naast overhemden heeft Hemd voor hem ook nog; Poloshirts, Stropdassen, Truien, Ondergoed, Sokken, parfum enzovoort! Je zou dus kunnen zeggen dat je man of vriend hier de perfecte kerstoutfit vandaan kunt halen. Behalve de broek. Maar als de kast van je wederhelft er net zo uitziet als die van mij, dan hoef je je daar niet druk om te maken. Lees: Meer broeken dan ik! Echt! Ik zou er wel aan kunnen wennen, dat meer tijd voor andere dingen i.p.v overhemden strijken. Dus als Bas zijn werkgever dit leest - Strijkvrije overhemden bij Hemd voor hem! 😉
Er zijn ontelbaar veel keuzes wat betreft overhemden. Mocht je man of vriend dus nog geen outfit hebben voor de feestdagen of ben jij het ook beu om alles te strijken? Hemd voor hem is je BFF! En vergeet dan ook die leuke actie niet he? 

WIN WIN WIN WIN WIN WIN
Ik mag 1 van jullie blij maken met een Michaelis overhemd naar keuze. Hoe leuk?! Wat moet je daarvoor doen? 
♥ Laat hieronder in een reactie weten welk overhemd je zou kiezen door middel van het linkje te plaatsen. 
♥ Vergeet niet een geldig email adres in te vullen.
♥ Volg Kimmichaelis.nl en Hemdvoorhem.nl op Facebook
♥ Easy as 1, 2 , 3! Succes! De winactie loopt tot 28 November. 


Herinneringen in een fotoboek

3 days ago


Sinds ik mama ben geworden heb ik zo'n beetje alle USB sticks die aanwezig zijn in dit huis ingepikt voor alle kids foto's. Zelfs de externe harde schijf moest eraan geloven. Ik durf eigenlijk niet eens te kijken hoeveel gb's al deze foto's bevatten. Echt het zijn er zoveel! Eerlijk is eerlijk, ik dacht na het lezen van verschillende verhalen mama's met een tweede spruitje, dat foto's maken van de tweede niet zo vlot zou gaan als van de eerste. Niets is minder waar! Vajèn heeft nu namelijk vaak genoeg dat ze weg rent zodra ik met mijn camera of telefoon aan kom lopen 😌 Hartstikke leuk natuurlijk al die digitale foto's. Maar hoe leuk zou het zijn om ze in een boek te binden? Een persoonlijk boek van baby tot....... you name it. 
Ik heb wel eens vaker nagedacht om iets leuks te doen met de foto's die ik inmiddels heb verzameld. Vergroten op een poster? Check! Maar verder dan dat kwam ik niet. En toen was daar het fotoboek optie. Ineens vloog mijn brein vol met fantastische ideeën voor bepaalde fotoboeken. Luister en huiver.

Kerst staat bijna weer voor de deur. Ik durf niet eens in mijn agenda te kijken zo akelig dichtbij komt het 😉 Neemt overigens niet weg dat ik er ontzettend veel zin in heb. Maar het bedenken van cadeautjes is best wel een dingetje. Wat mij betreft is een gepersonaliseerd fotoboek een geweldig idee. Bijvoorbeeld voor je opa & oma. Mijn oma mag alle achter klein kindertjes die geboren worden gelukkig nog mee maken en zij is gek op foto's. In haar huisje hangen ontzettend veel foto's van haar kleinkinderen (wij dus) en achter kleinkinderen. Voor deze generatie mensen is het toch meer dan fantastisch om een mooi fotoboek cadeau te doen met kerst? Een verzamelalbum van alle mooie momenten van de fijne mensen om haar heen. Online is zo’n fotoboek heel gemakkelijk samen te stellen en te bestellen, bijvoorbeeld via  PosterXXL. Ik kreeg een aantal dagen terug een foto doorgestuurd van mijn moeder. Een foto van onze kleine Esra die bij omi-omi op schoot zit. Dit soort foto's zijn meer dan goud waard ♥ Dat zijn van die foto's die ik bedoel. 
Maar ook voor voor oma's en opa's van je kindjes is een fotoboek toch een prachtig idee? Origineel en iets tastbaars. Enne voor de papa van je kindjes? Ik maak zelf regelmatig foto's van papa met zijn kroost en het leuke is dat deze foto's spontaan genomen zijn. Dat zijn toch vaak de mooiste foto's. 


Wat dacht je anders van een babyfotoboek? Een zussen/broertjes fotoboek? Je kunt echt alle kanten op. Tijdens mijn zwangerschap van Esra wou ik graag een geboortefotograaf. Helaas liep dit iets anders en had ik eerlijk gezegd geen puf zelf meer om op het laatste moment dé fotograaf te contacten. Maar deze keer moet dit anders en wil ik hoe dan ook een geboortefotograaf. Ik vind dit zo ontzettend mooi! Alle foto's die er dan op het moment worden gemaakt kun je bundelen in een fotoboek. Hoe onwijs gaaf is dit voor later? Natuurlijk heb je ze alsnog digitaal, maar in een boek is het des te leuker - Ook voor de mini's om in te bladeren.

Natuurlijk kun je ook een fotoboek maken als je geen kiddo's hebt 😉 Neem bijvoorbeeld de foto's van je Instagram. Je eigen persoonlijke Instagram fotoboek. Of misschien wel een te gek fotoboek van je wederhelft en jouzelf. Ben je een blogger en zo trots op je blog foto's? Hoe leuk is het om deze te bundelen? Een blogger fotoboek! Zo kan ik eigenlijk nog wel uren doorgaan! Bij mij staan er al wat leuke ideeën op de planning.

Wat ik persoonlijk wel erg leuk zou vinden tijdens het maken van een fotoboek, dat de foto's allemaal bij elkaar passen. Dus in dezelfde stijl zijn bewerkt. Een beetje vergelijkbaar met je Instagram Feed. Hiervoor heb je een fijn bewerkingsprogramma nodig. Zoals VSCO. Weliswaar voor je telefoon, maar tegenwoordig maken de meesten onder ons hun foto's op hun telefoon nietwaar? Ik maakte hier een handig artikel van. Deze kun je hier vinden. Mocht je liever je foto's op een laptop of pc willen bewerken kan ik je Photoscape aanraden. Deze gebruik ik zelf ook met regelmaat als ik foto's wil bewerken op mijn laptop.


Herinneringen zijn te mooi om er niets mee te doen ♥ 

De boekenkast van Vajèn ♥ #2

6 days ago

Ik ga jullie 1 keer per week meenemen in de boekenkast van Vajèn. Oke haar echte echte boekenkast is nog under construction maar dat neemt niet weg dat ik jullie kan voorzien van haar te leuke leesboekjes. Wellicht zit er iets tussen waar je erg enthousiast over bent geworden, want haar boekjes zijn stuk voor stuk de moeite waard om aan te schaffen. Dan wel voor je eigen mini mensje, dan wel voor je broertje, zusje, neefje, nichtje, petekind en ga zo maar door. De eerste boekenkast boekjes van Vajèn kun hier teruglezen.


 Lezen vinden wij hier in huis erg belangrijk. Althans, voor de kleintjes. Wij hebben er als mama en papa niet erg veel tijd voor. Liggen we eenmaal in bed is al snel het lichtje helemaal uit. Des te leuker is het om de meisjes voor te lezen. Vajèn weet ook precies wanneer haar voorlees momentje is. Dit is namelijk als ze naar bed gaat. Lekker knus samen op een dekentje en lezen maar. Meestal kiest ze er zelf eentje uit. Iedere dag hetzelfde boekje is niet aan haar besteed haha.

Deze keer is het de beurt aan een fantastisch boek van Fiep Westendorp - Het grote Fiep kijkboek. Wie kent deze Fiep niet?! Natuurlijk bekend van o.a Jip en Janneke en hun hondje Takkie. Wederom een grote nostalgie voor iedereen. Ik was zelf stapelgek op de boekjes van Jip en Janneke. Zodra er een nieuwe was moest ik die hebben. Verslonden heb ik ze, echt waar. En daarom mag Fiep in Vajèn haar boekenkast niet ontbreken. En zeker dit te gekke kijkboek niet.

Het grote Fiep Kijkboek

Een gigantische dikke vette yes voor het karton! Het boek is namelijk extra groot en helemaal gemaakt van karton. Ik hou ervan! En waarom? Omdat dit het voor de kleintjes makkelijker maakt om zelf het boek te pakken en te gaan lezen. Althans te kijken in deze. Vajèn heeft het boek al een aantal keren per ongeluk laten vallen en hij is nog steeds helemaal heel. Daar is wat mij betreft erg goed over nagedacht. Vajèn pakt dit boek met regelmaat en gaat dan op de bank zitten en bladert door het grote boek heen. Omdat ze nu extra alert is op woorden en deze steeds meer zelfs uitspreekt horen wij haar regelmatig van de bank: Hond, baby, paard, kindjes. Daar word iedere papa en mama toch happy van?Het boek heeft verschillende thema's zoals: In de stad, voertuigen, In het park, In de keuken en huisdieren. Ik ga ze natuurlijk niet allemaal verklappen, maar ik kan je wel vertellen dat ieder thema 2 geweldige pagina's heeft vol illustraties zoals je ze kent van Fiep. In het thema keuken vindt je bijvoorbeeld de fluitketel, de snijplank en de kok. Daarnaast  zijn ook de handelingen die je in de keuken verricht afgebeeld, zoals het bakken van een taart en het opeten van de taart.

Een fantastisch boek om samen met je mini in te bladeren, dingen aan te wijzen en te benoemen. Een geweldige manier om je kind spelenderwijs te helpen bij het uitbreiden van de woordenschat. Sommige tekeningen die te zien zijn in het boek zijn iets gedateerd, maar dit vind ik persoonlijk geweldig. Weer die nostalgie he 😉Bij ieder thema kun je je mini bijvoorbeeld een leuk verhaaltje vertellen. Zo maakt het dit boek ook weer tijdloos. En als ze iets ouder zijn kunnen ze zelf hun creatieve brein laten werken op elke pagina van dit te leuke prentenboek.

Als je het mij vraagt een schot in de roos en eentje die niet ontbreken in iedere boekenkast. Esra is nog iets te jong (8 maanden) maar kijkt stiekem wel al mee naar de plaatjes. Vajèn kan dus straks mijn leuke taak overnemen en haar zusje voorlezen en woordjes leren. Oh en natuurlijk inclusief de verzonnen verhaaltjes!

Dan nog even dit: Ben je compleet inspiratieloos wat betreft het geven van een kraamcadeau? Dit is de gouden zet! Het boek kunnen de kersverse papa en mama eerst op de babykamer neerzetten, want eerlijk is eerlijk hij ziet er ook gewoon erg leuk uit. Daarna kunnen ze al gauw beginnen met het doorbladeren van het boek samen met hun mini. Ook leuk om natuurlijk te geven op een verjaardag en zeker op een eerste verjaardag! Schot in de roos zeg ik je. Wederom leuk om te geven én te krijgen.Het grote Fiep kijkboek
Auteur: Fiep Westendorp
Pagina's: 52
Verschijningsdatum: April 2017
Leeftijd: 1-3 (Wat mij betreft kan hij ook tot een jaar of 4)
Waar te koop: Boekwinkels & Bol.com


Tot volgende week en een zoen van Vajèn! 
LEES HIER DEEL #1 VAN VAJÈN HAAR BOEKENKAST!

Websites by this publisher

WebsiteViewsUniqueSocialPrice
kimmichaelis.nl
MediaKit: Kimmichaelis.nl
23k
23,000
13k
13,000
1.3k
https://www.facebook.com/kimmichaelis.nl
698
https://twitter.com/kimmichaelisNL
8.4k
https://www.instagram.com/kimmichaelis.nl
€ 0 - € 250
Share