MediaKit of kimmichaelis.nl

Kimmichaelis.nl


kimmichaelis.nl

Offered products

  • Advertorial € 0 - € 250
  • Link € 0 - € 250
  • Editorial € 0 - € 250
  • Review € 0 - € 250
23k
Views every month
13k
Unique visitors every month
20
Domain Authority
The statistics of this website are automatically verified and updated every month by LinkPizza.

Kimberly Michaelis

Kimberly Michaelis

Gender

Age

Language

Dutch

Social Media

Over de helft heen - 22 weken zwanger

2 days ago22 weken zwanger... het lijkt alsof de tijd voorbij vliegt. Zelfs zo snel dat ik af en toe mijn wederhelft moet vragen hoe ver ik nou ook al weer zwanger ben. Ja echt hoor. Ondanks dat ik natuurlijk verschillende leuke apps op mijn telefoon heb. De Prenatal app bijvoorbeeld. Die is erg leuk! Maar goed daarvoor kan ik je later altijd meer vertellen. Ik ben dus nu over de helft van mijn zwangerschap heen. Tijd voor een update!


Officieel ben ik wanneer jullie dit lezen 22+3 weken zwanger en is het kleine meisje in mijn buik inmiddels zo groot als een kokosnoot. Nou ja noem dat maar groot! Ha! De centimeters op internet verschillen nogal, maar ik ga uit van mijn zwangerschaps app en die geeft 27.8 centimeter aan met een gewicht van 430gr. Ze slaapt(zoals er gezegd wordt) ongeveer 12 tot 14 uur per dag. Slaapkopje ♥ Deze tijd kun je last krijgen van je rug. Uhu AMEN! Ik ben nog steeds ongelooflijk blij met mijn Anita Babybelt waar ik eerder al iets over heb geschreven. Mocht je zwanger zijn en dit lezen - AANSCHAFFEN! Het is natuurlijk niet gezegd dat je last krijgt van je rug, maar just in case. En dan mijn ademhaling. Huh wat is dat? Haha Als ik van beneden naar boven moet lopen en weer terug naar beneden moet ik minstens 10 minuten op adem komen.

De eerste striemen
Ik dacht dat ik er ook deze keer wel weer mee weg zou komen, maar nee. Ook de striemen-fee heeft mij gevonden. Niet op mijn buik (even afkloppen NOK NOK ON WOOD) maar op m'n bovenbeen. Een klein paars striempje. Hello there! Ik wou zeggen dat het leuk was om hem/haar te ontmoeten, maar die woorden slik ik gauw weer in. We blijven vrolijk doorsmeren, inclusief de beentjes. Oh en aankomende week komt mijn gouden tip voor striae online. Stay tuned.

Lichamelijke ongemakken
Gisteren was de beurt om aan mijn teennagels om even kort gewiekt te worden. Dit was best even een opgave kan ik je vertellen. NU AL! Terwijl mijn buik eigenlijk helemaal nog niet zo mega groot is. Dan nog maar te zwijgen over alle lucht die mijn lichaam verlaat op ongepaste momenten 😂Bij het scheren moet ik mezelf ook op dit moment in allerlei vreemde bochten werpen.... het begin! Natuurlijk zijn er voor mij ook leuke lichamelijk-niet-zo-ongemakken. Namelijk mijn (.)(.). Die waren namelijk compleet tot MOES geslagen na mijn zwangerschap van Vajèn, maar nu.... they're back bitches haha. I know I know dit blijft natuurlijk niet "hangen", des te meer geniet ik er nu van. Ik moet in ieder geval "nieuwe bh's kopen" op mijn to do lijstje zetten. Een grote cupmaat dusssssssss!

Cravings
Eigenlijk is er maar 1 echte craving die mij tot de 22 weken heeft gebracht. Namelijk zure matjes! Hoe zuurder hoe beter. Hoe meer hoe beter. Zodra ik misselijk begin te worden (wat overigens gelukkig niet zo vaak het geval meer is) neem ik een hand zure matjes en de misselijkheid verdwijnt als sneeuw voor de zon. In het begin hielp het ook voor mijn duizeligheid etc. Maar daar is mijn lichaam gelukkig overheen gestapt. Verder vind heb ik een behoorlijke craving voor chocolade vlokken. Love it! Hoewel ik verder niet echt iets met chocolade heb op dit moment. Dingen die ik nu ineens niet erg lekker meer vind is bijvoorbeeld brie. Watskebeurt? Ik ben normaal DOL op brie. Echt kutjedol. Maar het smaakt op de 1 of andere manier heel bizar.

Zwangerschapsbrein
Ik vergeet met de hoofdletter V ALLES! Zo heb ik voor Esra haar verjaardag een taart gebakken en alle stappen opgeschreven op een A4'tje. Het A4'tje lag naast mij tijdens het bakken zodat ik even snel tussendoor kon spieken. Alles wat ik las was ik binnen 2 seconde weer vergeten. Het lijkt met de dag erger te worden 👀 En dan heb ik je nog niet eens verteld over de dagelijkse struggle van mijn brein.

20 weken echo
Als je net bovenstaande kopje (zwangerschapsbrein) hebt gelezen... de 20 weken echo afspraak was ik compleet vergeten. Niet als in ik heb de afspraak gemaakt en ben hem toen vergeten, nee. Ik was überhaupt vergeten om de afspraak te maken. Uiteindelijk had Inge van babyview nog een plekje voor ons. Maarre toen vergat ik ook de verwijsbrief van de verloskundige! Erg he?! Maar het hoort er allemaal bij. Waarschijnlijk niet in zo een extreme vorm haha. Maar de 20 weken echo... was blijft het mooi en ongelooflijk bijzonder om zo een kleine keuteltje in je buik te zien bewegen. Alle kanten op! En het allermooiste van alles - Ons meisje is helemaal goedgekeurd!! YES! En ik mag (so far so good) gewoon thuis bevallen. HEERLIJK! Daarover ga ik je binnenkort ook iets meer vertellen, want blijkbaar zijn er toch veel vrouwen die het liefst in eigen omgeving willen bevallen en uiteindelijk tóch kiezen voor een ziekenhuisbevalling.

Babykamer struggles
Na mijn blogje over het samen in 1 kamer slapen van onze andere 2 draakjes, wat overigens een complete mislukking bleek, hebben wij toch besloten om de kleine dame eerst bij ons in de slaapkamer een hoekje te geven. Voor het badderen, verschonen, aankleden e.d. Hoewel ik het geweldig zou vinden om nogmaals een babykamertje klaar te mogen maken hoor. Maar na de mislukte poging van onze andere dames samen op een kamer te laten slapen en wij maar 3 slaapkamers hebben is er op dit moment geen andere optie. Maar des te gezellig het gaat worden in onze slaapkamer. Toch? Ik bedoel je kleine spruitje slaapt sowieso de eerste weken (misschien wel maanden) bij papa en mama en wij plakken er gewoon nog wat extra tijd aan vast. Misschien moeten wij vast na gaan denken over zo een mega über groot co-sleeping bed! HA! Briljant. Nee zonder dollen.. ik werd na het zien van de babykamer van Manon Tilstra (mom to-be) spontaan verliefd op de inrichting en de kleuren dat ik achter Pinterest ben gesprongen en weer in het wilde weg heb lopen pinnen! Lang verhaal kort; We zijn dus nog niet begonnen met een babykamer. Puur omdat wij al een bedje hebben en het enige wat ons rest aan te schaffen is een commode.

En verder Kim? 
Verder voelt deze Kim haarzelf TE goed! 😃 En met te goed bedoel ik... dat ik mijzelf zo goed voel dat ik nog wel eens mezelf voorbij wil lopen. Gelukkig kan ik dat goed onder controle houden. En heb ik zo heel af en toe een slaap momentje wanneer beide meisjes 's middags in bed liggen. Zal ik je vertellen dat dat heerlijk is? Ook al hou ik echt absoluut niet van overweg dutjes doen? Sterker nog... ik haat het!! Maar nu... hemels!

Foto's.....
Tsja, ik had mezelf voorgenomen om lekker veel buikfoto's van week tot week te maken. maar guess what. Deze Kim staat er gewoon niet bij stil. Het is alsof deze zwangerschap echt als een race auto aan mij voorbij gaat. Ik zal het je nog sterker vertellen... ik heb nog niet 1 buikfoto gemaakt. What a shame! Ondanks dat ik wel de super leuke bump update inulkaartjes van kaartmetmuisjes.nl invul, blijven die foto's achterwege. Dan maar wat mooie plaatjes schieten als mijn buik lekker door het dak heen groeit!

Als ik voor 1 dag een man zou zijn...

2 weeks agoHeb je er weleens over nagedacht wat JIJ zou doen als je voor 1 dag een man zou zijn? Nou ik wel! Zeker wanneer die te grappig meme voorbij komt op Facebook met dat olifantje die zwaait met zijn slurfje. You get it? 😂 Wat zou ik doen als ik voor 1 dag een man zou zijn...
Plassen, de hele dag door plassen OVERAL! Ja! Ik zou de hele dag door overal gaan plassen, gewoon om te kunnen ervaren hoe het is om niet op een wc bril te hoeven zitten. Kijken of ik ook de bril met mijn spetters zou raken ha! 
Helikopteteren... Oke dit is misschien heeeel erg flauw, maar ik zou best eens willen weten hoe het is om met je swans te kunnen draaien - aka de helikopter. Het zou toch best raar zijn om een slurfje te hebben die gewoon met je lichaam mee danst? TE GEK! 
Gele sneeuw... JA! Zonder twijfel zou ik mijn naam willen proberen te plassen in de sneeuw. Geen andere woorden mogelijk.
Een uur lang opgesloten zitten in "het kleine kamertje" Mannen kunnen zo ontzettend lang vertoeven op de wc. Walgelijk! Ik irriteer mijzelf er behoorlijk aan dat mijn wederhelft een uurtje me-time heeft op het kleine kamertje. Ik heb er a: geen tijd voor en b: simpelweg geen geduld voor. Mannen blijkbaar wel. 
Meer (lees; VEEL MEER) me-time!  Mannen hebben ook zo ongelooflijk veel tijd over. Geen haren die ze netjes in model proberen te krijgen. (uitgezonderd de mannen met lange manen), geen make up waar je eindeloos mee bezig bent om je wallen proberen weg te werken, geen urenlange discussies met je kledingkast... HEERLIJK! 
Rollend naar huis Ik vraag mij wel eens af hoe het is om als man op stap te gaan met buddy's! Bier drinken tot je niet meer kunt. Of whiskey of whatever. Vrouwen bekijken... kom maar op. 
Geen tas maar zakken Een man heeft het ook zo makkelijk: Geen tas te hoeven meeslepen waar eigenlijk veel te veel rommeltjes in zitten. Gewoon 2 broekzakken waar alles in gaat. Of nou ja, alles? Portemonnee en sleutels oh ja en het heilig dom..... de telefoon! 
SEXY TIME!  Ik ben zo ontzettend benieuwd hoe het zou zijn - Sex als man zijne. HA! Ik durf te wedden dat ik echt niet de enige ben......... 
Fleeky wenkbrauwen? Nee wenkbrauwen hoef ik mij dan geen zorgen meer om te maken. Zitten ze wel gelijk? Zijn ze wel on-fleek vandaag? God wat zou dat fijn zijn om daar even niet mee bezig te hoeven zijn. 
De afstandsbediening op eisen No doubt about it! Ik zou de afstandsbediening de hele avond op eisen. Niemand die er iets van zegt. Voetbal kijken... beetje zappen. Ja hoor!
Selectief luisteren... Mannen hebben 1 ding waar ik ongelooflijk jaloers op ben....... hun oost Indisch dove oren. Hele verhalen hang je op tegen je vent en sluit af met een vraag. Na 24 uur wacht je nog steeds op antwoord. Lekker selectief doof zijn lijkt mij geweldig! 


Wat zou jij willen doen als je voor 1 dag een man zou zijn?  


Lush Snow Fairy dupe?

2 weeks agoOntdekking van de eeuw, althans als je het mij vraagt. En dan heb ik het over de goddelijke Lush Snow Fairy. Een pareltje uit de bomvolle collectie van Lush. Raise your hands Snow Fairy lovers! Eens per jaar is dit heerlijk ruikende liefje maar verkrijgbaar en binnen no time uitverkocht. Niet geheel onterecht natuurlijk. Menig blog collega schaft een complete Snow Fairy lijn aan zodra deze uitkomt. Eerlijk: Ik vergeet het ieder jaar weer en net als ik er weer aan denk ben ik ( je raadt het al) veel te laat. My middle name. Nu kan ik een complete serenade houden, maar ongetwijfeld weet je precies waar ik het over heb. Vandaag heb ik een soort van dupe-ish voor je!
Geen dupe om mee te douchen, tenminste je kunt het proberen maar ik raadt het je niet aan 👀 Wat ik je wel kan aanraden is om nu à la minute op de fiets, in de bus, metro, trein, auto, step of tandem te stappen en te stoppen bij Lidl. Jup die Duitse supermarkt keten waar menig Nederlander zijn of haar week boodschappen in slaat. Want jongens en meisjes.... Daar staat in het pad van de schoonmaakmiddelen een flesje afwasmiddel. Niet zomaar eentje, neehee! Eentje die mij verdacht veel doet denken aan jawel - Lush Snow Fairy ♥ Ondanks dat deze afwasmiddel vaker bij ons in het keukenkastje staat heb ik er nog nooit zo over nagedacht dat dit best wel eens een dupe kon wezen van dé echte Snow Fairy. 
Ik kom inderdaad nu pas weer onder een steen vandaan.. ha! Misschien is het handig om er nu gewoon onder vandaan te blijven. Want zo loop je toch een heleboel mis hoor. Anyway. Afwasmiddel gaat hier net zo snel als een lege wasmand die net zo snel weer vol is. En met een soort van Snow Fairy dupe de afwas doen - Oke de flesjes van de kids schoonmaken en het afwassen van de pannen, is dit toch wel een erg fijne bezigheid. Ook al ben ik geen fan van afwas dus thank god voor de vaatwasser. Ik zou er alleen bijna zelf de complete vaat mee doen. De geur in het flesjes is overigens dé echte geur, maar zodra je de afwas doet zwakt de geur ietsjes af. Dan nog, het mag de pret niet drukken. 
Dus voor alle babes die moeten afwassen; Met deze afwasmiddel maak je er toch een klein beetje een feestje van met een Snow Fairy dupe geur in je neusvleugeltjes! De afwasmiddel is trouwens super soft voor je handen dus een extra kleinigheidje die je erbij krijgt! Speciaal van Lidl! 
Oh enne...... wist je dat afwasmiddel veel beter schoonmaakt dan bijvoorbeeld allesreiniger?! JA ECHT! Dit heb ik ooit eens ergens gehoord. Eigenlijk ook wel logisch want afwasmiddel ontvet. En daarbij, schoonmaken met een Lush Snow Fairy dupe wil je heus wel je hele huis schoonmaken met afwasmiddel. Stiekem een extra scheutje in je water! 

Websites by this publisher

WebsiteViewsUniqueSocialPrice
kimmichaelis.nl
MediaKit: Kimmichaelis.nl
23k
23,000
13k
13,000
1.3k
https://www.facebook.com/kimmichaelis.nl
699
https://twitter.com/kimmichaelisNL
10k
https://www.instagram.com/kimmichaelis.nl
€ 0 - € 250
Share