MediaKit

Kimberly Michaelis

Kimberly Michaelis

Mama van 4, interieur junkie, lifestyle lover, self care voorstander

1 reviews

Offered products

  • Review € Login for price
  • Post € Login for price

Statistics

0 - 5k
Reach
Measured in the previous month
(unique visitors)
386
Views
Measured in the previous month
656
Domain Authority
213
Trust flow
671
Citation flow
Verified
The statistics of this channel are automatically verified and updated every month by LinkPizza.

Demographics

Gender

Age

The demographics below are an example. Log in to see the actual demographics.

Deze tijdschriften uit de 90's kennen we allemaal nog wel

a week ago


   


Wat zeggen de 90's kids ervan als we de Break Out en de Hitkrant weer nieuw leven in blazen? Iedereen geboren in de jaren 90 weet precies wat ik bedoel. Ik knipte alles uit deze twee tijdchriften en de posters hing ik op in mijn kamer. Genieten! Ik ben eigenlijk wel heel erg benieuwd wie de tijdschriften van vroeger nog weet te herinneren. Ik ga je mijn favorieten van vroeger vertellen.

Vroeger was ik een echt lees meisje meisje. Ik verslond boeken als Kippenvel, Carry Slee en Jip en Janneke. Ik vond eigenlijk alles leuk, zolang er maar letters in stonden. Lezen kon ik als een malle. Wie kan zich nog de boeken abonnementen herinneren? Zo had ik bijvoorbeeld een abonnement gekregen van mijn ouders op de bekende Barbie boeken. Dat was gezellig iedere maand. Een mooi roze brievenbus pakketje. Ik had de hele collectie compleet. Geen idee wat ermee is gebeurd, maar hoe tof was het geweest als mijn eigen meisjes ook compleet verliefd waren geworden op deze boekjes. Daarnaast heeft de vrouw die mij dit leven heeft gegeven vroeger Sesamstraat boeken verzameld. Ik geloof dat dit ook een abonnement was. Die boeken heb ik nog wel. Ik kan niet wachten om deze stapel neer te zetten voor de kids. Daar vind ik ze nu nog iets te jong voor maar ooit..... Zij geven ze dan weer door aan hun eigen kids and so on. Dat is toch rete gaaf?

Het Disney boeken abonnement hebben wij als kind nooit gehad volgens mij, maar dat durf ik niet met zekerheid te zeggen. We hadden er wel een paar namelijk. Maar ook degene die later dan de jaren 90 zijn geboren weten nu precies welke boeken ik bedoel. Dit sterft namelijk nooit uit en nog steeds, tot op de dag van vandaag kun je gewoon gezellig een Disney boeken abonnement afsluiten. Heerlijk!

Dan had je volgens mij ook nog de boeken die op je school kreeg, of althans je kreeg een foldertje mee naar huis voor je ouders en vervolgens konden zij de boeken bestellen. Dit was niet zo zeer een abonnement, maar wel een pakket met boeken. Ik weet nog precies hoe ze eruit zagen, helemaal wit met een klein vierkant plaatje voorop en daaromheen een blauw rand. Als iemand weet hoe deze boekjes heten, please let me know. Ik kon ze niet vinden namelijk. Ik schreef ooit eens een blog over de boeken die ik vroeger heb verslonden.

Oke de boeken hebben we nu gehad, ik heb er vast duizend gemist maar de tijdschriften abonnementen zijn natuurlijk minstens zo leuk! De Break Out en de Hitkrant hebben we gehad. Love die tijdschriften maximaal. Toen haha. Wie niet. De vragen die erin stonden dat was echt gieren en brullen af en toe. Maar we hebben natuurlijk ook nog de Tina. Bestaat nu nog steeds. Die gaat al heel wat jaartjes mee. Ik kocht of kreeg het tijdschrift als er bijvoorbeeld een idool op de voorkant stond of iets dergelijks. De Fancy, die bestaat niet meer... een tijdschrift voor iets oudere dames. Ik kreeg ooit een stapel van een paardenmeisje waar onze paardjes gestald stonden. Volgens mij heb ik daarna nog een paar zelf gekocht. Maar niet dat het mij enorm goed is bijgebleven.

Als we nog ietsje verder in het verleden duiken dan heb je ook nog de Okki en de Taptoe. Man man man dat is lang geleden. Die kreeg vaak van school mee naar huis. De Taptoe vond ik volgens mij enigszins leuk toendertijd, de Okki kan ik me niet heel goed meer herinneren. En dan mijn ultieme favoriet, de Penny. Jup dat paarden tijdschrift voor kids. Ik kreeg ooit een stapel mee naar huis van een vriendinnetje en sindsdien was ik verkocht. Ik had ook een abonnement op dit tijdschrift. Ik bedoel, als je in de paardenwereld zit dan moest je gewoon dit tijdschrift hebben. Oh en het dikke zomer boek natuurlijk ook. Daar had ik ook stapels van.

Tegenwoordig lees ik eigenlijk veel te weinig. Zowel boeken als tijdschriften als kranten. Ik kan er tijd voor maken, absoluut. Maar wat eigenlijk niemand van mij weet, ik vind het enorm zonde om bijvoorbeeld een tijdschrift te lezen of een krant. De folder die wekelijks binnenkomen lees ik achterstevoren. Ja dit is echt een mega confession. Dat was ook 1 van de eerste dingen die Bas opviel in het begin haha. Welke gek leest een foldertje van achter naar voren ha. Knipoog natuurlijk.

Met tijdschriften vind ik het gewoon ergens super naar om erin te beginnen. Eenmaal gelezen is gelezen. Snap je? Nou ja dat dus. De tijdschriften die ik vaak wel los koop en 80 jaar wacht met lezen zijn bijvoorbeeld de Flow en de Happinez. Mijn guilty pleasures als we het over tijdschriften hebben. Kranten lees ik eigenlijk niet. Omdat ik vaak een beetje verdrietig wordt van alle ellende in de wereld. Maar ik heb man aan mijn zijde die heel graag op zondagochtend tijdens het ontbijt een krantje mag lezen. Ik heb wel eens een proefabonnement op een krant willen nemen. Tot op heden nog niet gedaan. Maar ik denk dat menig man hier wel oren naar heeft toch? En de vrouwen nemen dan een tijdschrift abonnement. Love it.

Mijn kids hebben tot op heden ook nog geen tijdschrift abonnement. Wel heb ik eens gekeken naar de Bobo. Maar dit vind de oudste niet erg leuk. Of Borre, die boekjes weetje wel. Ja, daar hebben we er nu een paar van maar daar lezen ze zelden tot nooit in. Zonde! Maar wie weet als ze ouder zijn. En anders kunnen ze altijd papa een krantenabonnement geven en mama een tijdschrift abonnement. LEUK! Je begrijpt dat deze blog nu altijd online moet blijven ;)

Wel vinden de kids het heerlijk om boekjes te lezen. Vooral de boekjes met dieren doen het uitstekend. Ik maak ieder jaar voor de kids een boeken adventkalender. Dit is zo enorm leuk! Je spaart een heel jaar boeken op. En na Sinterklaas bouw je de adventkalender op. Iedere dag maken de kids dan een boek open. Een mega leuk en geweldig gezins ritueeltje. Dikke tip.

Ik ben wel benieuwd waar jou voorkeur naar uit gaat, online of print? En koop je dan kranten en tijdschriften los of? Tell me!


Stiekem zou ik dit willen veranderen aan mijzelf

a month ago
Je bent perfect zoals je bent. Iets wat ik met enige regelmaat probeer mezelf wijs te maken. Het heeft twee kanten, niemand is perfect maar voor jezelf kun je je wel perfect voelen. Ik struggle al jaaaaaren met een aantal zaken waar ik behoorlijk onzeker van kan worden. Sommige momenten is het up top en andere momenten valt het weer en kan ik prima met mijzelf door 1 door. Alles valt en staat met zelfliefde. Goed, dat is ander verhaal. Wel ga ik je meenemen in mijn onzekerheid wat betreft mijn lichaam en de dingen die daarbij horen.

Mijn
lovehandles om maar meteen met de deur in huis te vallen. Zolang ik mij kan herinneren zitten die dingen daar. Toen ik veel sportte waren ze aanzienlijk geslonken. Maar 5 zwangerschappen heeft ook niet erg veel goeds gedaan voor dit stukje van mijn lijf. Working on it. Maar neemt niet weg dat ik ze het liefst het raam uit zou gooien. Ze gewoon super onhandig. Een high waisted jeans? Schrijf dat maar op je buik. Past net niet. Nou zijn bepaalde oefeningen die je kunt doen. De russian twist bijvoorbeeld. Maar op de 1 of andere manier kan ik mijzelf niet ertoe zetten om een beetje aan sporten te doen. Oh en squats helpen onwijs goed tegen deze vervelende dingen. Vroeger werd ik er wel eens mee gepest en dat heeft het misschien voor mij erger gemaakt. Ik stond eerder nooit bij stil, want ik was gewoon een jonge meid en totaal niet bezig met wat anders kon aan mijn lichaam. Tot 1 van mijn buurmeisjes “het rolletje” probeerde na te doen. Oh men waarom zou je dat doen, maar goed het heeft mij gemaakt tot wie ik nu ben. En it's all fine. Het is wel gewoon een onzekerheid puntje.

Iets wat de afgelopen jaren enorm is gegroeid is mijn slechte gebit. Eigenlijk is dat een heel lang verhaal. Vroeger als jong meisje toen ben ik ooit van de trap gevallen. Mijn ondertandjes lagen op mijn lip dus beschadiging voor life! Uiteindelijk is dit allemaal goed gekomen maar ik bleef wel achter met een rij verschrikkelijk gele tanden aan de onderkant. Ik weet het nog zo goed. Lachen vond ik ineens veel minder leuk, want gele tanden. Ik ben naar de tandarts geweest en die heeft een soort laagje over mijn ondertanden gemaakt zodat het gele niet meer zichtbaar was. Het was echt kanariegeel hoor jongens, maar gewoon iets verkleurd. Dit laagje bleef er ongeveer een jaar opzitten. En dan zou het weer bijgekleurd moeten worden. Maar ik vond het wel prima. Jaren daarna kwam er een tijd dat ik tandenpoetsen echt een verschrikking vond. Ik poetste toen ook veel te weinig mijn tanden. Wel was ik altijd nieuwsgierig naar bleken van mijn tanden. Er is toen zo een periode geweest dat iedereen zijn tanden liet bleken, ik was
stikjaloers!

Ik werd zwanger en daar gingen we, de rollercoaster van het einde van mijn tanden.
Elke zwangerschap kost een tand heb ik wel eens gehoord en daar schreef ik al eerder een blog over. Ik kreeg in mijn voortand een gaatje. Werd gemaakt en het andere gaatje kondigde zich weer aan. Inmiddels sta ik dit te tikken met een pijnlijke kies. I kid you not! En is het volgende gaatje in mijn voortand een feit. Vorig jaar maar ik dacht dat ik dit nog wel even kon aanzien, want tandartsen en ik zijn gewoon geen beste vrienden. Ik heb inmiddels een begroting ontvangen en met onder nabij de 700 euro kunnen mijn tanden weer een tijdje mee. Tenminste daar ga ik vanuit. Wat niet heeft geholpen voor mijn tanden is mijn tongpiercing. 2 jaar geleden haalde ik deze eruit op aanraden van de tandarts en inmiddels ben ik daar ook erg goed aan gewend. Ik speelde met dat ding bij mijn tanden en met regelmaat van de klok verloor ik stukje tand hierdoor. De tandarts heeft flink wat werk aan mij maar als het eenmaal achter de is dan wil ik mezelf wel eens verdiepen in, thuis tanden bleken. Dat schijnt nu vrij hip te zijn. Ik ga dus opzoek naar de beste teeth whitening kit. En die heb ik dus gevonden!

Dan komen we bij mijn borsten. Daar schreef ik ooit ook een blogje over.
Taboe van een borstvergroting. Ik stond achterin de rij toen er borst werd uitgedeeld. Helaas! Ik kan er nu prima mee leven, maar er zijn momenten in mijn leven geweest dat ik gigantische push up bh's kocht om de boel te verdoezelen. Dan leek het nog enigszins iets. Na 5 zwangerschappen is de boel natuurlijk ook een beetje gaan hangen. Bas – aka mijn persoonlijke expert op dat gebied zegt dat het allemaal wel mee valt. Maar we weten ook dat deze beste man dat alleen maar zegt omdat ik toevallig zijn wederhelft ben (knipoog)! Mijn liefde voor grotere borsten is alleen maar meer gegroeid. Ja die dan wel weer. Als ik klaar ben met borstvoeding wil ik toch kijken wat mijn mogelijkheden zijn om te shinen met wat meer kadetten van voren. Maar goed dat is dus ook iets wat mij af en toe erg onzeker heeft gemaakt en soms nog steeds.

Mijn lippen, ook zoiets. Toen stond ik helemaal achteraan in de rij gok ik zo. Mijn onderlip is prima, maar mijn bovenlip is gewoon om te huilen. Soms. Als ik lach dan verdwijnt de bovenste lip compleet. En dit is true story. Ik vind bijvoorbeeld de lippen van Romy Boomsma to die for. Haar lippen zijn echt perfectie. En ik
weet heus wel dat je jezelf niet moet meten met een ander, maar een leuk voorbeeldje is ze wel. Toch? Ik vond toevallig gisteren een kliniek in Groningen. Ze staan goed aangeschreven voor lipfillers en dat wekt enigszins mijn interesse. Waar ik alleen donders bang voor ben, is het resultaat. Met een rubber bovenlip bootje wil ik niet een jaar rondlopen. Wikken wegen wikken wegen. Boven water staat dat ik echt een keer iets anders wil met mijn bovenlip. Gewoon proberen. Voor hetzelfde geldt bevalt het helemaal niet.

Zo heeft
eenieder zijn of haar onzekerheden. De 1 wat meer dan de ander. Ik heb bijvoorbeeld niks gezegd over mijn cellulitis. Simpelweg omdat ik dat allemaal prima vind. Net zoals de striae op mijn buik en borsten. Allemaal fijn zo. Daar moet je mee leren leven en dat lijkt mij, wanneer je naar je kids kijkt geen enkel probleem ♥ Je bent perfect zoals je bent!Kleine verwen momentjes - Mom editie

2 months ago


Als je aan mij vraagt wat ik doe aan me time (als dat nog steeds en ding is) dan zeg ik, niets. Ik doe eigenlijk niets aan mijn eigen momentjes. Hoe zorg ik dan dat ik weer helemaal oplaad? Nou niet haha. We hebben niet per se een hele dag voor onszelf nodig, hoewel dat wel een geweldig moment zou zijn, maar laten we het hebben over de kleine dingetjes die je als moeder doen opladen en die je kunt doen om jezelf net even die boost te geven.

Bas - aka de wederhelft is ziek geweest. Ik stond er dus helemaal alleen voor met 4 kids en eerlijk is eerlijk, dat is gewoon een pittig dingetje. Met liefde, maar pittig. Dus tussen de bedrijven door heb je even dat minuutje zen nodig. Dan wel op de wc, dan wel een slok warme koffie kunnen drinken. Vooral dat laatste is een sport geworden. Daarbij kunnen we allemaal in deze Corona tijd wel wat extra liefde gebruiken dus laten we wat zelf liefde in de lucht gooien. Ik ga je mijn zelf liefde geven, momentjes die ik versta onder verwen momentjes.
Bezoek een boekenwinkel - Klinkt easy right? Is het ook. Vroeger was ik een boekenwurm. Sinds ik moeder ben heb ik geen tijd om te lezen. Althans ik maak geen tijd. Vergeet niet dat daar ook een verschil in zit. Geen tijd en tijd maken. Wanneer ik langs de Bruna in het dorp loop ben ik altijd geneigd om even snel naar binnen te wippen en een rondje te lopen. De geur op te snuiven van boeken. Love that! Wanneer ik met een kinderwagen op pad ben loop ik er altijd langzaam voorbij en hier en daar vang ik dan een boeken luchtje op♥ Heb je enig idee hoe rustig je hier van kunt worden? Try it! En mocht je de verleiding nou niet kunnen weerstaan, een boek kopen hoort ook bij zelf liefde. Echt zo.

Ik lees op dit moment Echo van Thomas Olde Heuvelt. Rete spannend. Aanrader!

Volg een curcus - zoiets als een wijn, bier of maan cursus. Iets waar je interesse door gewekt wordt en waar je meer over wilt weten. Bijvoorbeeld de wijn cursus van Odiewijn of de maan cursus van Astrologyrocks. Zelf liefde in zijn puurste vorm door jezelf iets niets te laten leren. Wist je dat dit ook intens geluk met zich mee brengt? Je kunt het zo gek niet bedenken of er bestaat een curcus van. Meditatie en yoga kun je ook prima meenemen op dit lijstje.

Chocolaatjes - Wie is er niet gek op? Wij hebben in ons dorpje een chocolade/thee winkeltje. Gelukkiger kun je een mens toch niet maken. Jezelf een geniet momentje gunnen hoort ook bij zelf liefde. Letterlijk eet je liefde ;) Met de kinderwagen loop ik er altijd langs, maar hoe bijzonder fijn kan het zijn om daar even naar binnen te glippen en je favo chocolaatjes uit te kiezen, daarna all by yourself oppeuzelen. Staat op mijn try before you die list. Ha.

Lavendel - Een typische geur waar iedereen (als het goed is rustig van zou moeten worden). Ik gebruik sinds kort de Kneipp Lavendel huidolie en de Kneipp Lavendel badolie. Een match made in heaven ♥ Voor de oplettende kijker, wij hebben inderdaad geen bad maar dar heeft mij er niet van weerhouden om toch badolie in lavendel geur te kopen. Ik gebruik een paar druppels op mijzelf in te smeren en daarna af te spoelen. Opgepast het kan een beetje glad worden op de grond wanneer de olie valt!! Even een side note. Lichaams verzorging next level. Kun je je voorstellen hoe lekker de badkamer ruikt? Ik zou er uren kunnen vertoeven. Ook heerlijk om te gebruiken wanneer je kids verkouden zijn. Just a tip.Oh en de Kneipp huidolie. Ook zo een heerlijk momentje. Dus wanneer je de badkamer in springt heb je met deze twee gelijk 2 keer zelf liefde in 1 klap te pakken.

Psssst - voor de mannen die hun vrouw een beetje liefde gunnen. Je kunt ook massage olie online kopen. De lavendel variant van Kneipp is een aanrader. Gewoon even voor jou als man een tip van mij. Het is dan wel de bedoeling dat JIJ je babe gaat masseren he? ;)

Wist je dat Douglas een fijn assortiment heeft voor alles wat een vrouw gelukkig maakt? Van verzorging van je lichaam tot het verzorgen van je haar. Van parfum tot high end make up, maar dus ook gewoon mijn lievelings, Kneipp is te koop Douglas.nl

Bloemen - Een prachtige bos bloemen voor jezelf kopen. Eigenlijk is er toch niet waar je gelukkig van zou worden. Oke, op dat moment dan ;) Bloemen vrolijken op en brengen een euforisch gevoel met zich mee. Tulpen, veldbloemen, doesn't matter. Loop de bloemenwinkel in kijk om je heen, waar maakt je hart een sprongetje van?

 Happinez - Iets waar ik ook intens gelukkig van kan worden? Een tijdschrift als Happinez. Bomvol inspiratie en positiviteit. Ik hou ervan. Koop een tijdschrift waar jij plezier uit haalt.

Maar ook momentjes als een wandeling of even 5 minuten buiten zitten zonder ge-mama is al golden. Luisterend naar de vogeltjes en de rest wat moeder natuur ons heeft gegeven. Als dit niet thuis kan, kun je natuurlijk een heerlijk parkje opzoeken. Oordopjes bieden ook een fantastische uitkomst. Op Spotify heb je eindeloze lijstjes met rustgevende muziek. Of lekker knallen kan natuurlijk ook. Een Podcast luisteren tijdens het opvouwen van de was kan ook heerlijk zijn. Podnataal kan ik je aanraden maar ik vind het ook geweldig om The Papayapodcast te luisteren. Onder het genot van een goed wijntje natuurlijk (knipoog!Volg je mij al op Instagram? Hier deel ik ook regelmatig me-time tips en in het bijzonder voor de mama's onder ons ♥


Channels by Kimberly Michaelis

kimmichaelis

Kimberly Michaelis Kimberly Michaelis 10k - 25k
Mama van 4, interieur junkie, lifestyle lover, self care voorstander

kimmichaelis.nl

Kimberly Michaelis Kimberly Michaelis 0 - 5k
Duizendpootjes blog
Share

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with.

Subscriptions