MediaKit: Website Influencer

Influencer: Linda Swinkels

Linda Swinkels

Lifestyle blogger over huis& tuin, tieners, gezondheid, hond,planten, fotograferen, uitjes, verzorging en fashion

Offered products

 • Post € Login for price
 • Giveaway € Login for price
 • Review € Login for price

Statistics

0 - 1k
Reach
(unique visitors)
78
Views
172
Domain Authority
569
Trust flow
646
Citation flow
12
TF/CF
Verified

Demographics

Gender

Age

The demographics below are an example. Log in to see the actual demographics.

Wasparfum proefpakket - Mijn ervaring- Wasparfumbeesd.nl

8 months ago
Wasparfum proefpakket - Mijn ervaring -  Wasparfumbeesd.nl

Van Wasparfumbeesd.nl kreeg ik een proefpakket toegestuurd voor in de wasmachine. Heerlijke geuren om toe te voegen aan mijn wasmiddel.  Maar welke geuren zijn nou fijn om bij je wasjes te doen? Omdat dat natuurlijk heel erg persoonlijk is, mocht ik drie pakketten testen die van Italiaanse afkomst zijn. Ik kreeg onder andere Le Essenze di Elda. Wat mijn ervaring is lees je in mijn lifestyleblog.

Wasparfum proefpakket Horomia Weg met de vieze luchtjes van de wasmachine

Je kent het wel, je trekt de wastrommel open en je was ruikt muf. Iedereen kan dat wel eens gebeuren. Door de schimmels in de wasmachine ruikt je was naar vieze luchtjes. Met met was parfum heb je geen last meer van dit ongemak. Met de frisse geuren ruikt niet alleen je was heerlijk maar ook heel je huis! De parfum versterkt namelijk de geur van frisgewassen kleding. Het is een extra luxeproduct wat je toevoegt aan je gewone was, net zoals je wasverzachter gebruikt.

Proefpakket E.L.D.A Welke proefpakket zijn er?
 • Proefpakket E.L.D.A  4x 10 ml. In de zwarte verpakking zitten vier geuren. Ieder apart verpakt. De volgende geuren zijn zitten erin: E (granaatappel), L (canapa), D (groene thee & jasmijn), A (musk) Met een sachet kun je twee keer wassen.  Je gebruikt maximaal  5 ml per wastrommel. Bij de was parfum is het niet nodig om wasverzachter toe te voegen. Je betaalt voor dit pakket 7,95
 • Proefpakket Le Essenze di Elda Maar liefst 12 verschillende geuren van het Italiaanse merk Essenze di Elda zitten er in het proefpakket.  Elke sachet bevat 10 ml. De volgende 12 geuren zitten in het pakket: Diamante, Diamante & Bamboo, Marsiglia, Perla, Dolce, Lavanda, Energia, Zircona, Argan, Smeraldo, Agato en Aquamarina. Per sachet kun je 2 wassen draaien. En ook hier is geen wasverzachter nodig. Je betaalt voor dit proefpakket 19,95.
 • Wasparfum Pakket Horomia Dit pakket heeft 10 kleine flesjes van 10ml. Voor een volle wastrommel kun je een flesje gebruiken. En ook bij dit pakket heb je geen wasverzachter nodig. Dit proefpakket kost 15,95.
Wasparfum proefpakket El Essenze di Elda Mijn ervaring

Het doos had ik de volgende dag al in huis. Ik heb het via brievenbuspost ontvangen. Terwijl ik het doosje opendeed kwam er een zee van lekkere luchtjes uit. Het eerste proefpakket wat de wasmachine in ging was E.L.D.A.  De geur van de was parfum is niet echt duidelijk om dat alles in het Italiaans staat vermeld. Een beetje spannend vond ik het dus wel.  De hele serie E.L.D.A rook sterk en had naar mijn idee een bloemen lucht. De geur bleef echt aan mijn gewassen was de "hangen"Je kleding blijft ook heerlijk lang geuren. Net alsof je parfum op hebt. Je ruikt steeds een vlaag. De geur trekt echt in de kleding of handdoeken. En  de geur verspreidt zich over heel de overloop. Ik heb van alle pakketten meerdere geprobeerd en eigenlijk vind ik alles heerlijk ruiken. Het meest genoot ik van mijn frisse beddengoed, wat rook dat heerlijk tijdens het slapen. Ik heb eigenlijk geen favoriet proefpakket. En er is ook geen geur voorbij gekomen die ik niet lekker vond ruiken. Op sommige dagen draai ik drie wasjes, dat betekent twee verschillende geur gebruiken. Ik was een beetje bang dat dat niet zo lekker zou ruiken. Maar ook hier had ik geen last van, het is net of de geuren in elkaar overlopen.

De verschillen van wasparfum en wasverzachter

Wat is nu het verschil tussen wasverzachter en was parfum? De wasverzachter versterkt ook de geur maar deze zijn in verhouding duurder dan de was parfum. Daarbij produceert de wasverzachter meer vetlaagje op de kleding en in de wasmachine. Bij was parfum is dit niet het geval. Daarbij is wasparfum veel zuiniger in gebruik.

Kortingscode wasparfum

Wasparfumbeesd.nl heeft een speciale kortingscode voor de mensen die het proefpakket uit willen proberen. Maar je kunt natuurlijk ook meerdere flesjes van een geur kopen. Met kortingscode: swinkels21 krijg je 2,50 korting bij het plaatsen van een bestelling.

 

Heb jij wel eens een was parfum gebruikt?

Mijn leukste en populairste blogs 2020

8 months ago
Mijn populairste blogs 2020

Het jaar 2020 is weer voorbij. Het was voor velen niet een top jaar. Maar als ik zo terugkijk heb ik wel meerdere populaire blog geschreven. Blogspots over mijn hyperactieve Jack Russell tot het krijgen van een leesbril. Het leuke vind ik dat het echte lifestylblogs zijn. Het is een combinatie van mijn persoonlijke blog, en blogs geschreven voor bedrijven. Hier een kijkje in mijn best gelezen blogs.

Mijn leukste blogs

Leuke blogs zijn in mijn ogen blogs die veel gelezen worden. Onderwerpen die de lezer aanspreekt en dus erg in trek zijn. Hierbij een top 5 van mijn leukste blogs:

 • Heeft mijn Jack Russel gedragsproblemen? Het is een vraag die in me zelf op kwam als ik naar mijn hondje keek. Ben ik nou de enigste met zo'n drukke hond? Een hond die veel blaft en onrustig is in huis. Dit blog werd erg goed gelezen. Terwijl ik dacht een huisdier heeft niet iedereen, dit blogspot zal voor een beperkte doelgroep aantrekkelijk zijn.
 • Logo ontwerpen of laten maken? Q Designs In dit blog nam ik de lezer mee in het ontwerpen van mijn logo. Het werd een uitgebreid logo waar vele stappen in werden gemaakt. Van een simpel ontwerp, tot de lettertype en de kleur stijl. Alle stappen die ik gemaakt heb kun je terugzien in mijn blog. Zelf vond ik het een leuk blog. Het werd alleen wat uitgebreider dan verwacht. Hieruit bleek ook wel dat je een logo ook niet zomaar even laat maken. Met het resultaat van Q Designs ben ik super blij.
 • Help ik heb een leesbril nodig! Een persoonlijk blog. Het besef dat je opeens een leesbril nodig hebt en er geen weg terug is. Op dat moment over viel het met echt. Terwijl ik alleen maar mijn ogen wilde testen, zat ik een half uur later een leesbril uit te zoeken. Nu ben ik super blij met mijn bril en kan ik niet meer zonder! Waar ik aan het bloggen ben ligt mijn bril naast me.
 • Hemdvoorhem review | Tommy Hilfiger sokken. Als meerdere populaire bloggen heb ik voor Hemdvoorhem mogen schrijven. Met veel plezier schrijf ik iedere keer weer een blog. De enen keer gaat het over overhemden, of boxershorts maar dit keer over sokken. De inspiratie van het blog schrijven zijn vaak persoonlijk. Ik schrijf de blogspot vaak over de gezin of thuissituatie. Hoe ervaar ik het in de praktijk. Sokken raken bij ons altijd zoek. Dus het blog kon ik zo uit de losse pols schrijven.
 • Moyu notebooks. Het blog over het uitwisbare notitieboekje. Duurzaamheid is echt een thema van dit tijdperk. En dat kwam goed naar voren in dit blog. Waarom papier verspillen als het milieuvriendelijker kan?
Blogs die populaire zijn op Google

In het jaar 2020 heb ik ook blogs geschreven die goed terug te vinden zijn op Google. Populaire blogspots waarvan er deels een paar blog terugkomen uit het rijtje van de leukste blogs. Zoals het Moyu notitieboekje. Maar meerdere blogs zijn populair. Hier mijn populaire Google-blogs:

 • Schotse hooglanders in Zuid-Holland fotograferen. Zelf had ik al meerdere keren op de woord gegoogeld maar nog niemand had hier wat over geschreven. Dus was het voor mij en goed thema om over te bloggen. En wat blijkt, er zoeken meer mensen naar deze omschrijving.
 • Is een kroon plaatsen pijnlijk? Toen ik een kroon moest laten plaatsen was ik ook naar deze vraag opzoek. Maar niemand die een antwoord kon geven op de vraag of een kroon plaatsen pijnlijk is. Ik heb mijn persoonlijke ervaring opgeschreven. En dagelijks word ik op dit woord gevonden.
 • Heb je de nieuwste kalender al in huis? Een blog wat ook komt uit eigen inspiratie. En de vraag wat voor kalender ga ik kopen?
 • L'Oréal Magic Retouch, hoe kun je je haargroei bijwerken zonder te verven. Een blog die veel werd bezocht nu we in de corona periode zitten.

Dit blog gaat over de blogs vanaf september 2020. Toen ben ik begonnen met deze website. Ik vind het leuk om te kijken wat goed loopt en wat minder en waarom? Is het de tekst of de foto die het goed doet?  En zo blijf je lekker bezig.

 

Wat zijn jouw  leukste en populaire blogs van 2020?

Slaapproblemen door stress oplossen - Ervaring verzwaringsdeken

8 months ago
Slaapproblemen door stress oplossen - Ervaring verzwaringsdeken

Slaapproblemen je hebt ze liever niet. Een goede nachtrust is belangrijk voor je gezondheid. Het zorgt ervoor dat je de volgende dag weer fit op staat. Maar wat nou als je onrustig in slaapt of als maar blijft malen in je hoofd? Dan heb je slaapklachten door stress. Stress die je overdag hebt ervaren. Je wilt graag slapen maar het lukt niet. Vaak blijf je piekeren.  Om mijn slaapprobleem op te lossen heb Ik een verzwaringsdeken gekocht. In dit blog deel ik je mijn ervaring.

Chronische slapeloosheid

Slapen is een van je eerste levensbehoefte. Toch slaapt een gedeelte van de bevolking die moeilijk in slaap komt. Het wordt ook wel chronische slapeloosheid genoemd. Door stress heb je vaak moeite om in slaap te komen, en te gaan piekeren. Maar ook slaap je erg onrustig en word je vaak onrustig wakker. Dit alles kan leiden tot concentratieproblemen en zelfs een burn-out.

Kenmerken chronische slapeloosheid:

 • Het duurt langer duurt 30 minuten voordat je in slaap valt,
 • Je slaapt onrustig,
 • Je wordt te vroeg wakker,
 • Je wordt midden in de nacht wakker,
 • Hierdoor ontstaan geheugenproblemen en concentratieproblemen
 • Je voelt je overdag niet fit, en bent oververmoeid
Wat is een verzwaringsdeken?

Een verzwaringsdeken is een deken om onder te slapen. Het weegt alleen zwaarder zoals de naam het al zegt. De zwaarte is gelijkmatig verdeeld. Waardoor het een behaaglijk gevoel geeft. De deken valt als een cocon om je heen. De druk van het zwaartekleed zorgt voor veiligheid en ontspanning. Je lichaam wordt letterlijk door de zwaarte van de deken ontspannen. Door de gelijkmatige druk van de deken maken je hersenen geluk hormonen aan waardoor je beter in slaap valt. En vaster gaat slapen. Waardoor je fitter opstaat.

Hoe zwaar is  de deken?

Het deken wat voor rust zorgt is in verschillende zwaarte te koop. Gemiddeld is de zwaartedeken 10% van je lichaamsgewicht. In het begin is het aan te raden om je lichaam te laten wennen aan het zwaartekleed . De eerste week kun je alleen je voeten bedekken. De tweede week kun je de deken tot je middel gebruiken. En de derde week kun je er goed onder slapen.

Mijn ervaring

Ik leg de deken als sprei bovenop mijn dekbed. Mijn verzwaringsdeken voelde in het begin echt zwaar. Het wennen in het is dan ook een aanrader. Maar drie weken opbouwen daar had ik geen geduld voor. Dus ik heb ik in drie dagen de zwaarte opgebouwd. De eerste dag op alleen je voeten is erg wennen. Maar al gauw weet je niet beter. Het voelt alsof je in een holletje ligt, wat een fijn gevoel geeft. Nu driekwart van mijn lichaam zwaar is, en wil slapen. Moet mijn hoofd automatisch meegaan. Dit is niet altijd het geval. Maar het is zeker verbeterd. Wat helemaal weg is, is het onrustig slapen. S 'nachts word ik niet meer tussendoor wakker. Ik hecht zelfs zoveel waarde aan mijn deken dat de zwaartedeken op vakantie meegaat. Het enigste nadeel is dat de deken niet gewassen kan worden. 

 

Heb jij slaapproblemen door stress? En ken je het begrip verzwaringsdeken?

 

* Dit blog bevat affiliatie links

Social media and content channels by Linda Swinkels

lindaschrijfthetop.nl

Linda Swinkels Linda Swinkels 0 - 1k
Nederlandse lifestyle blogger over huis en tuin
Share

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up