MediaKit of ilonaa.nl

Ilonaa

Ilonaa, een creatieve beauty en fashion blog met een persoonlijk tintje.
ilonaa.nl

Offered products

Not yet available

LinkPizza

LinkPizza

Language

Dutch

Social Media

Mijn bezoek aan China (Chongqing)

2 months ago

China, een land waarvan ik had gedacht dat ik er nooit zou komen. Of in ieder geval niet voor ik een goede baan had en jarenlang er voor zou hebben gespaard. Maar tegen alle verwachtingen in bracht ik enkele weken geleden een bezoekje aan de andere kant van de wereld. Een ervaring die me voor altijd bij zal blijven.

Het bericht Mijn bezoek aan China (Chongqing) verscheen eerst op Ilonaa.

Zolang je maar in jezelf gelooft

3 months ago

Als je mij een jaar geleden had verteld dat ik dit jaar China zou bezoeken, had ik je verbaast aangekeken. En als je dan ook nog de mededeling had gedaan dat ik een berg met zo’n 2500 traptreden zou beklimmen, had ik je keihard uitgelachen. En dat terwijl dit allemaal recentelijk realiteit is geworden. Een realiteit waar ik nooit van had kunnen dromen. Nooit van had durven dromen. Toen het mailtje mij bereikte over het uitwisselingsproject met China wist ik...

Lees Meer Lees Meer

Het bericht Zolang je maar in jezelf gelooft verscheen eerst op Ilonaa.

Mijn Portugal outfits

5 months ago

Zoals je wellicht weet ben ik net een weekje terug van een heerlijke vakantie in Portugal. Een land waar het aardig warm is en je gegarandeerd mooi weer hebt in de zomer. Mooi weer betekend veel korte broeken en petten voor mij. En hoe ik dat combineer in een leuke maar toch comfortabele outfit zie je in dit artikel.

Het bericht Mijn Portugal outfits verscheen eerst op Ilonaa.

Websites by this publisher

WebsiteViewsUniqueSocialPrice
No records found
Share