MediaKit of offgirlsandshores.be

Offgirlsandshores.nl Weblog


offgirlsandshores.be

Offered products

Not yet available

LinkPizza

LinkPizza

Language

Dutch

“Het Fluisterbos”: een vakantiewoning met stijl, ruimte en potentieel, voor privé of zakelijke doeleinden

4 months ago

  In het hartje van Oostende, vlakbij de jachthaven, de winkelcentra, het cultuurcentrum en het mooie stadsmuseum, hebben de muren oren en fluisteren de bomen dat het leven zo zoet kan zijn. Na eeuwenlang ambachtelijk speculoos, de lekkerste Maple Pecan koeken (OMG!) en dagvers brood te hebben gebakken, en nog zoveel andere lekkernijen, hun kinderen … Lees verder “Het Fluisterbos”: een vakantiewoning met stijl, ruimte en potentieel, voor privé of zakelijke doeleinden

De Vierde Dimensie, van Hans Peter Roel: Een kwestie van toeval?

4 months ago

    ‘De Vierde Dimensie’ is een hoopgevend boek, dat ons aanspoort om een stapje opzij te zetten en ons consumptiegedrag van op een afstandje te bekijken.  De schrijver ervan, Hans Peter Roel, laat ons beseffen dat we bijna geen andere keuze meer hebben dan terug te gaan naar een meer sobere en duurzame, maar … Lees verder De Vierde Dimensie, van Hans Peter Roel: Een kwestie van toeval?

Ik ben een heel klein Boogschuttertje (22/11-21/12). Zeg, wil je horen hoe ik mijn pijltjes afschiet?

4 months ago

Mijn belangrijkste planeetje is de Zon, want dat is letterlijk mijn levenslicht. Zij staat voor wie ik diep vanbinnen ben, voor mijn zelfexpressie, mijn levensenergie. De Zon stond in het teken van de Boogschutter toen ik kennis maakte met de wereld. Elk teken heeft ook een planeet die een beetje baas over hem speelt en … Lees verder Ik ben een heel klein Boogschuttertje (22/11-21/12). Zeg, wil je horen hoe ik mijn pijltjes afschiet?

Websites by this publisher

WebsiteViewsUniqueSocialPrice
No records found
Share