MediaKit of offgirlsandshores.nl

Offgirlsandshores.nl Weblog


offgirlsandshores.nl

Offered products

Not yet available

LinkPizza

LinkPizza

Language

Dutch

Hoe uniek is Weegschaal / Libra (23/9-23/10) als teken in de horoscoop?

3 weeks ago

En het was ochtend toen God voor zijn twaalf kinderen stond. In elk van hen plantte hij het Zaad van Menselijk Leven. Eén voor éen stapte elk van de kinderen naar voor om zijn specifiek talent, speciaal door zijn Vader voor hem  ontworpen, in ontvangst te nemen. “Aan jou, Weegschaal, geef ik de taak van … Lees verder Hoe uniek is Weegschaal / Libra (23/9-23/10) als teken in de horoscoop?

Marrakech: de Soek (4)

3 weeks ago

Het steegje dat we nu binnenstappen is door een latwerk van gevlochten bamboe overdekt, bedoeld om af te schermen tegen de zon. Fruit, groenten en specerijen staan er in massa’s uitgestald. Tussen de latten door dringen de zonnestralen zich onverbiddelijk op in een prachtig en sfeervol schouwspel van blauwachtige, stofferige strepen licht. Her en der … Lees verder Marrakech: de Soek (4)

50+ssers en werk: Ligt er iemand écht van wakker?

3 weeks ago

    In mijn zoektocht naar vast werk, na een lange periode van een zelfstandig beroep en daarna een vrij lange periode van revalidatie , viel mijn oog bij het googelen op een uitzendkantoor voor 50+ssers en gepensioneerden: ‘ Victor’,  of zoiets 🙂 Ik was initieel aangenaam verrast en dacht : Eindelijk eens een bureau … Lees verder 50+ssers en werk: Ligt er iemand écht van wakker?

Websites by this publisher

WebsiteViewsUniqueSocialPrice
No records found
Share