MediaKit of vanmorgen.be

VanMorgen.be

Het nieuws van morgen... vanmorgen!
vanmorgen.be

Offered products

Not yet available

LinkPizza

LinkPizza

Language

Dutch

Social Media

Wie wordt de foutparkeerder van het jaar!

22 hours ago

Parkeren: het is niet altijd even makkelijk. Maar deze brokkenpiloten maken het wel erg bont! Een eenvoudige oproep op de facebookpagina van PolCon – PolitieControles, waar bestuurders politiecontroles met elkaar delen: deel een foto van een opmerkelijke slechte parkeerbeurt! Aan de oproep werd massaal gevolg gegeven: de leden van de facebookpagina deelden honderden foto’s. Wij selecteerden de 50 opmerkelijkste.   Heb jij ook een opmerkelijke parkeerbeurt gefotografeerd? Laat het ons hieronder weten in de comments!  

Aangekondigde politiecontroles week 3

2 days ago

Waar staat de politie deze week te flitsen? Waar moet je blazen? Een overzicht van de aangekondigde politiecontroles! Je vindt hier een overzicht van alle politiecontroles die op verschillende kanalen werden aangekondigd. De live politiecontroles vindt u op de facebookpagina van PolCon – PolitieControles.  

Opgepast: dit weekend nieuwe blaasmarathon

4 days ago

Dit weekend plant de politie opnieuw een massale blaasmarathon. Dat bevestigt VIAS Institute, het vroegre BIVV Van vrijdagavond 18 uur tot maandagochtend 6 uur vindt in ons land opnieuw een blaasmarathon plaats. Aan de actie nemen zowel de federale politie als 128 lokale politiezones in het ganse land deel. Opvallend, vorig jaar deden er nog 144 politiezones mee aan de actie. Bedoeling is gedurende het weekend zoveel mogelijks alcoholtests af te nemen en daarmee bestuurders te sensibiliseren dat drinken en rijden niet samengaan. De politie hoopt dat bestuurders massaal beroep zullen doen op een BOB of taxi. De vorige editie vond

Websites by this publisher

WebsiteViewsUniqueSocialPrice
No records found
Share