MediaKit of vanmorgen.be

VanMorgen.be

Het nieuws van morgen... vanmorgen!
vanmorgen.be

Offered products

Not yet available

LinkPizza

LinkPizza

Language

Dutch

Social Media

Wanneer ga je nu eens stoppen?

3 days ago

Ooit al zo druk bezig geweest met sms’en achter het stuur dat je zelfs niet opmerkt dat de flikken je proberen tegen te houden? Deze dame wel! De Vlaamse Stichting Verkeerskunde (VSV) heeft zijn pijlen gericht op chauffeurs die (niet handenvrij) bellen achter het stuur. Op de website www.beloofd.be kunnen chauffeurs beloven dat ze gaan stoppen met hun slechte gewoonten en de gsm achter het stuur definitief afzweren. Al 4659 chauffeurs beloofden plechtig dat ze hun gsm voortaan links laten liggen in de auto. En da’s nodig ook. Elke dag worden zo’n 300 boetes (van 116 euro!) uitgeschreven aan chauffeurs die

Aangekondigde politiecontroles week 47

3 days ago

Waar staat de politie deze week te flitsen? Waar moet je blazen? Een overzicht van de aangekondigde politiecontroles! Je vindt hier een overzicht van alle politiecontroles die op verschillende kanalen werden aangekondigd. De live politiecontroles vindt u op de facebookpagina van PolCon – PolitieControles.  

Weer een gek in een Mercedes gefilmd

7 days ago

Op het internet zijn weer beelden opgedoken van een wel erg gevaarlijke chauffeur.   De beelden dateren van afgelopen maandag en werden gemaakt op de E314 in Maasmechelen. Op de video is te zien hoe een vrachtwagenbestuurder een andere vrachtwagen inhaalt in de richting van Lummen. Dat is kennelijk niet naar de zijn van de bestuurder van een dure Mercedes. Hij haalt de beide vrachtwagens in over de pechstrook en gaat dan bruusk op de rem staan. Pikant detail: de bestuurder rijdt met een auto voor privaat personenvervoer. Laat ons hopen dat de man niet zo rijdt met klanten erbij.

Websites by this publisher

WebsiteViewsUniqueSocialPrice
No records found
Share