MediaKit of beautybylj.nl

Beautybylj - Persoonlijke beautyblog


beautybylj.nl

Offered products

Not yet available

800
Views every month
0
Unique visitors every month
26
Domain Authority
The statistics of this website are automatically verified and updated every month by LinkPizza.

Lotje Janssens

Lotje Janssens

Language

English

Social Media

The Body Shop Lip Juicers

2 days ago

Yay! Hier was ik reuze benieuwd naar. De lipjuicers van The Body Shop. Ik kwam ze op verschillende blogs tegen en werd gelijk enthousiast van de verpakking. De lipjuicers zijn nieuwe producten van The Body Shop en daarom werden ze mooi gepresenteerd op het House of Rebels event waar ik laatst was. Nu draag ik niet vaak lipbalm, maar voor deze producten maak ik zeker een uitzondering. Lees je mee?

The post The Body Shop Lip Juicers appeared first on Beautybylj.

Inika Organic Cream Illuminisor in Spice

1 week ago

Een paar weken geleden was ik aanwezig op het persevent van House of Rebels in Amsterdam. Daar leerde ik het merk Inika Organic kennen. Inika Organic kende ik al door andere bloggers, maar ik had het zelf nog nooit geprobeerd. Ik probeerde op het event de Certified Organic Cream Illuminisor. Een prachtige crème highlighter! Ik heb 'm inmiddels kunnen testen en vandaag vertel ik jullie wat ik er van vind! Lees je mee?

The post Inika Organic Cream Illuminisor in Spice appeared first on Beautybylj.

5x Lente Lakjes

2 weeks ago

Wat was het afgelopen dagen koud he? Ik ben helemaal klaar met dikke truien en vesten en helemaal klaar voor de lente! Daarom heb ik vandaag een artikel voor jullie helemaal in de lentesferen. Ik pas namelijk mijn beauty routine aan als het wat warmer wordt. Ik draag bijvoorbeeld veel meer lichtere lipstick en knalkleurtjes. Zo ook met nagellak! Daarom deel ik vandaag 5 nagellakjes die perfect zijn voor de lente! Kijk je mee?

The post 5x Lente Lakjes appeared first on Beautybylj.

Websites by this publisher

WebsiteViewsUniqueSocialPrice
No records found
Share