MediaKit of gaafvoorkinderen.nl

Gaaf voor Kinderen, inspiratie voor speelgoed, spellen, boeken, cadeaus, daguitjes, familievakanties. Alles voor het gezin


gaafvoorkinderen.nl

Offered products

Not yet available

Marije Smit

Marije Smit

Gender

Age

Language

Dutch

Social Media

Zingen, dansen en acteren bij een musicalschool

16 hours ago

Musical-les is een combinatie van zang, dans en spel en erg geschikt voor kinderen. Spreekt spelen in een musical jou aan? Dan is de eerste stap een proefles musical! Dat kan bij de Telekids Musicalschool & RTL Talent Academy in de week van maandag 29 januari t/m zondag 4 februari op bijna 50 locaties door het hele land. Leerlingen die op dit moment lessen volgen of zich na een proefles inschrijven, schitteren ook allemaal tijdens de eindvoorstelling in een groot theater.


Leuk en leerzaam
Of je nu een geboren musicaltalent bent of niet, de lessen van de Telekids Musicalschool & RTL Talent Academy zijn leuk én leerzaam voor elke leeftijd. Er zijn lessen voor Mini’s (4 t/m 6 jaar), Kids (7 t/m 9 jaar) en Teens (10 t/m 14 jaar). Ieder kind kan meedoen aan het speciaal ontwikkelde lesprogramma van de Telekids Musicalschool om zo het beste uit zichzelf te halen én plezier op het podium te hebben. Fijn om te weten: Er zijn groepen met en zonder selectie, dus iedereen kan mee doen. Er zijn topdocenten waarmee de kinderen werken aan zang, dans en acteren én er wordt gerepeteerd voor twee voorstellingen per jaar.
Zo’n topdocent is bijvoorbeeld Sabrine Hallewas – zij was afgelopen theaterseizoen te zien als Keizer in de 5-sterren musical  'De Nieuwe Kleren van de Keizer’ – en Sabrine vertelt: “Lijkt het je leuk om te leren hoe jij ook kan stralen op het toneel? Dan is de eerste stap een proefles nemen.”

Tellen met Nellie en Cezar

3 days ago

Nellie is jarig en dat wordt gevierd! Het huis is versierd. Al haar vriendjes zijn van de partij. En dat maakt Nellie heel erg blij.
In het kartonboek Nellie & Cezar - Ik tel tot tien - leren peuters en kleuters hoe ze tot tien kunnen tellen. Het is een leuk boek om samen met je kind te lezen en te bekijken. Tel samen met Nellie en Cezar hoeveel ballonnen en cadeautjes er zijn. Wat een feest!   Het verhaaltje is op rijm geschreven en dat leest lekker voor. De tekeningen van Ingrid Godon gecombineerd met de teksten van Bette Westera maken het tot een feestelijk boek voor jonge kinderen.
Gaaf voor Kinderen mag van uitgeverij Lannoo het kartonboek Nellie & Cezar - Ik tel tot tien weggeven. 

Win kaarten voor Diep in de Zee

4 days ago

Een gele inktvis… hoe grappig! Hij heet Diep en heeft heel veel vriendjes in de zee.
Klinkt gaaf toch? En Diep heeft een animatiefilm gemaakt, kijk maar naar de trailer van Diep in de Zee.
Zeedieren
Het verhaal gaat – in het kort – zo: “Diep verborgen in een grot op de bodem van de oceaan leeft de eigenwijze octopus Diep, samen met een heleboel andere zeedieren. De mensheid heeft de aarde al lang verlaten en het land is onder water komen te staan. De rebelse Diep is benieuwd wat er buiten de grot te beleven valt. Samen met zijn twee beste vrienden, een brutale garnaal en een wat domme zeeduivel, gaat hij tegen de regels in op ontdekkingstocht. Wat begint als een onschuldige middag verandert al snel in een grote ramp.”


Wat voor rampzalige avonturen de diepzeedieren meemaken? Dat kun je zelf in de bioscoop gaan bekijken. De film is vanaf 24 januari 2018 in de bioscoop te zien.


Wij geven hier 2 kaarten weg! 

En twee kaarten via onze Facebook-pagina.

Websites by this publisher

WebsiteViewsUniqueSocialPrice
No records found
Share