MediaKit of gaafvoorkinderen.nl

Gaaf voor Kinderen, inspiratie voor speelgoed, spellen, boeken, cadeaus, daguitjes, familievakanties. Alles voor het gezin


gaafvoorkinderen.nl

Offered products

Not yet available

Marije Smit

Marije Smit

Gender

Age

Language

Dutch

Social Media

Tekenen op… het raam!

23 hours ago

De 8-jarige dochter is dol op knutsel frutselen: van kleurplaten voorzien van kleur tot breien of haken en van tekenen tot kraaltjes rijgen. Dusss, toen wij onderstaande mail met de vraag of wij een raamtekening willen testen ontvingen, werd er meteen “jaaa” geroepen.
Huis versieren
“Ik ben Ceciel en ik heb een kleine etsyshop in sjablonen voor raamtekeningen: Krijtstifttekening.nl. In deze donkere dagen vindt iedereen het weer erg gezellig om zijn huis te versieren en waarom zou je dat niet doen met een raamtekening. In mijn shop kun je vele leuke sjablonen vinden in diverse thema's zoals herfst, winter, Sinterklaas, Kerst, etc! Zou je het leuk vinden om hier een sjabloon van te proberen?”
Zo komt het dat wij afgelopen weekend op de ramen hebben getekend!
Krijtstift
Bij de Hema hebben wij een witte krijtstift voor op het raam gekocht. Helaas hebben we nergens gekleurde raamstiften gevonden (behalve online en we wilden per se zaterdag de raamtekening maken).
Het werkt trouwens echt supersimpel. Je bestelt een sjabloon met de gekozen raamtekening, je betaalt en hup… de pdf met de tekening belandt in je mailbox. Kwestie van uitprinten, de tekening met een plakbandje op je raam vastmaken, overteken, papier verwijderen… en klaar!
Alle ramen vol
Nou hebben de testers van GaafvoorKinderen.nl er een handje van om wat door te slaan. Dus, de raampjes van de binnendeur zijn allemaal voorzien van Pietjes, schoenen en tekst. Op het keukenraam is de volledige DIY raamtekening gebruikt. Wij zijn enthousiast en best trots op het resultaat.
Gaaf voor Kinderen geeft een sjabloon voor een raamtekening weg! 

Het vrolijke Sinterklaas voorleesboek

3 years ago

 

Weet je wat ik in mijn schoen had? Een heel mooi voorleesboek. Daar word ik vrolijk van! Nu kunnen papa, mama, oma of opa mij vrolijke Sinterklaas-verhalen voorlezen. Gezellig voor de openhaard of gewoon op bed.

Op rijm

Ik houd van de boeken van Marianne Busser & Ron Schröder. Die liggen zo lekker in het gehoor omdat ze op rijm zijn. Mama zegt ook altijd: “Dit boek leest zo fijn voor.” In Het vrolijke Sinterklaas voorleesboek staan heel veel gezellige versjes en verhalen over Sint en zijn pieten. Er staat een verhaal in over een goochelpiet en over een pietje dat vergeten is zijn onderbroek aan te trekken. Bijzonder vind ik het verhaal over gekleurde pieten: “Er zijn mensen en die vinden, zwarte pieten veel te zwart, en die zeggen: Sint dat vinden wij niet fijn, zou het niet veel leuker worden, als er strakjes op de boot, ook een paar gekleurde pieten zouden zijn?”

 

Er staan 45 verhaaltjes in het boek, dus ze kunnen wat mij betreft iedere dag wel twee of drie verhaaltjes voorlezen. Dan kan ik in de tussentijd kijken naar die vrolijke illustraties van Dagmar Stam.  

Je kunt online op de site van Unieboek Spectrum een deel van het boek inkijken.

 

Het Grote Sinterklaas Kookboek

2 years ago

 

De pepernoten mogen dan wel steeds vroeger in de winkels liggen, wij kopen ze pas als de Sint in het land is. Een zelf opgelegde regel en daar is ons gezin heel principieel in. Maar natuurlijk hebben wij stiekem wel al heel veel trek in al het lekkers rondom de Sinterklaasperiode. Onze oplossing: zelf bakken! Reken maar dat dat lekker is, en bovenal ontzettend gezellig om samen in de keuken lekkers te maken.

Sinterklaas inspiratie in de keuken

Wij pakken het heerlijke kookboek: Het Grote Sinterklaas Kookboek (van de hand van Anneke Ammerlaan en Yolanda van der Jagt) uit de kast. Het is meteen smullen, want wauw wat staan er veel gave tips in. De foto’s zijn al om bij te watertanden. Maar laten we starten met iets eenvoudigs: kruidnootjes. We vinden ze op bladzijde 50-51 en we vallen voor de extra tips, zoals witte kruidnoten, kruidnootsandwiches en glitterkruidnoten. Wat een waanzinnig gaaf idee om glittersuiker te gebruiken. Bakplezier gegarandeerd.

Websites by this publisher

WebsiteViewsUniqueSocialPrice
No records found
Share