MediaKit: Website influencer

Influencer: Mario van Gend

Mario van Gend

VoorPlussers is een portal voor en door Plussers van Nederland en België. Enkele enthousiaste Plussers hebben zich reeds aangemeld om met regelmaat artikelen te schrijven voor deze site. Schrijvers op VoorPlussers schrijven niet in een vaste categorie maar kunnen artikelen plaatsen in elke rubriek.

Offered products

  • Post € Login for price
  • Review € Login for price
  • Giveaway € Login for price

Statistics

1k - 10k
Reach
(unique visitors)
412
Views
608
Domain Authority
666
Trust flow
80
Citation flow

Demographics

Gender

Age

The demographics below are an example. Log in to see the actual demographics.

Data Sneeuwklokjesdagen 2021 in Arboretum Kalmthout

3 weeks ago

Sneeuwklokjesdagen 

Winterwandelen langs duizenden bloempjes

13 t/m 21 februari 2021, 10-17 uur, Kalmthout

 

Elk jaar, en elk jaar méér en méér, bloeien de sneeuwklokjes van Arboretum Kalmthout uitbundig. Dit jaar mogen sneeuwklokjesliefhebbers corona-veilig genieten van dit winters hoogtepunt langs een uitgestrekt buitenparcours. Wie de arboretumtuin wil bezoeken, moet vooraf een ticket met tijdslot reserveren via de website.

Laatste toevoegingen 


De voorbereidingen in de tuin voor de Sneeuwklokjesdagen zijn alvast gestart, de route- en informatiebordjes staan al uit en ook de sneeuwklokjes komen vastberaden tevoorschijn. Vanaf het Valentijnsweekend kunnen bezoekers zich dan helemaal laten betoveren door bloeiende sneeuwklokjestapijten in de tuin van Arboretum Kalmthout. Op een uitgestippelde wandeling langs hagelwitte bloemkopjes, komen ze bovendien heel wat botanische en historische feiten te weten over de verschillende soorten Galanthus. Kinderen maken op hetzelfde parcours zijsprongetjes met hun speurkaart in de hand. Zij krijgen opdrachten én … een beloning voor hun speurwerk achteraf.

 

Duizenden sneeuwklokjes komen vrolijk tevoorschijn in de arboretumtuin, waar de uitgebreide collectie van botanische soorten en hun vele cultuurvariëteiten de grote diversiteit van dit winterbloeiertje tonen.

  Copyright: Arboretum Kalmthout

 Populair


 

Zwevende mosbollen en antieke sneeuwklokpotten

 

Anders dan de vorige edities van het Sneeuwklokjesweekend, is er nu géén sneeuwklokjesverkoop voorzien, noch een tentoonstelling binnen. Maar het sneeuwklokjesparcours houdt verrassingen in: met 150 hangende sneeuwklokjes-kokedama’s bijvoorbeeld. Deze gebonden Japanse kunstwerkjes zien er uit als zwevende mosbollen waaruit sneeuwklokjes bloeien. Stuk voor stuk zijn ze met de hand gemaakt door de vrijwilligers van het arboretum. Niet enkel in de lucht of te midden van borders, maar ook in potten voelen sneeuwklokjes zich thuis in het arboretum. Bezoekers krijgen enkele wondermooie antieke sneeuwklokpotten te zien in de vitrines van de Gloriëtte, het witte tuinprieel.

 

 Er hangen sneeuwklokjes in de lucht -en dat mag je letterlijk nemen- tijdens de Sneeuwklokjesdagen van Arboretum Kalmthout.

  Copyright: Arboretum Kalmthout

 

Tussen botanie en fantasie

Zou het toeval zijn dat precies in de periode van de Romantiek eind 18de  en in de volledige 19de eeuw de eerste sneeuwklokjesfans of galanthofielen opdoken? Het mysterie en de kracht van het schijnbaar fragiele witte bloempje in de winterkoude, de eenvoud en de natuurlijkheid … inspireerden verzamelaars om collecties met bijzondere sneeuwklokjes aan te leggen in hun eigen tuin. Sneeuwklokjes bestaan er in honderden variëteiten, met soms bijzonder subtiele verschillen. Wie zich even verdiept in de wereld van de sneeuwklok, ontdekt dat determineren van planten niet supermoeilijk hoeft te zijn, maar dat het wél goed kijken en opletten is. Bezoekers krijgen op hun wandeling enkele determinatietips voor beginners om er alvast mee van start te gaan.

Nobelprijs

 

Het kleine bolgewasje, dat kan bloeien van december tot eind februari, inspireerde niet alleen botanici, wetenschappers en kwekers, maar ook romantische en artistieke zielen van alle tijden. Louise Glück, de Amerikaanse dichteres en laureaat van de Nobelprijs voor de Literatuur van 2020, schreef een gedicht dat Snowdrops heet. Bezoekers kunnen er op hun wandeling van meegenieten en wegdromen bij andere fantasievolle gedachten, gevoelens en verbeeldingen over de sneeuwklok uit de kunstwereld.

 

Sneeuwklokjes duiken op in schilderijen, in talloze volksliedjes, kindergedichtjes en sprookjes. Het kleine bolgewasje blijft romantische zielen in alle tijden inspireren.

  Copyright: Arboretum Kalmthout

 

Speurkaart

 

Krokusvakantie? Het ideale moment om met de kinderen geen krokussen, maar wel sneeuwklokjes te ontdekken. Via een uitgestippelde wandeling – volg de sneeuwklokjespijlen - kom je enkele spannende, sportieve of fotogenieke uitdagingen voor kinderen tegen. Die hebben te maken met het fragiele winterbloeiertje. Kunnen de kinderen alle vragen beantwoorden? Dan slepen ze een leuk cadeautje in de wacht waaraan ze thuis nog meer sneeuwklokjesplezier beleven. De speurkaart kost € 2,5 en is aan de balie te verkrijgen. Voor kinderen -12 jaar is de toegang tot de tuin gratis.

PRAKTISCHE INFO

 

Sneeuwklokjesdagen 2021

13 tot en met 21 februari, elke dag van 10 tot 17 uur

 

Contact- & bezoekadres

Arboretum Kalmthout, Heuvel 8, 2920 Kalmthout, België

T +32 (0)3 666 67 41

E info@arboretumkalmthout.be

 

Toegangsprijzen tuin

volwassenen € 7, senioren € 6, studenten € 5

jaarkaart- en museumpashouders en kinderen -12 jaar gratis

 

COVID-19 maatregelen: toegang tuin enkel met vooraf gereserveerde tickets en tijdslot

 

Speurkaart

 

Een speurkaart kost € 2,5 en is aan de balie te koop.

 

 

Plantencentrum en cadeau- & boekenshop

Het plantencentrum en de cadeau- & boekenshop zijn vrij toegankelijk en elke dag open van 10 tot 17 uur, ook op zon- en feestdagen. De cafetaria is tijdelijk gesloten maar de toiletten blijven wel beschikbaar.

 

Website

www.arboretumkalmthout.be

 

Bereikbaarheid

Het NMBS station van Kalmthout ligt op 200 m van de ingang van Arboretum Kalmthout.

De Fietsostrade F14 Essen-Antwerpen ligt naast het domein.

Eigen parking + extra parking aan NMBS station Kalmthout.

Meer informatie bereikbaarheid op de website

 

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 


Data Sneeuwklokjesdagen 2021 in Arboretum Kalmthout

Data Hamamelisfeesten in de Arboretum Kalmthout

a month ago

Wilt u weten wanneer de data van de Hamamelisfeesten ✅ zijn? De grootste collectie toverhazelaars van Europa staan nu in bloei.

Van 9 januari tot en met 28 februari 2021, 10-17 uur, Kalmthout

 

De winterbloeiende toverhazelaars, Hamamelis, zijn het paradepaardje van Arboretum Kalmthout. In de arboretumtuin vind je de grootste en de oudste collectie in Europa.

 

Elke winter toveren honderden Hamamelis-struiken de tuin om in een zee van geel, oranje en rood. Hun bloempjes op kale takken zorgen niet alleen voor een spectaculair visueel effect, ze verspreiden ook een overweldigend, zoet parfum doorheen de tuin.

Populair


Een uitgestippelde wandelroute brengt bezoekers langs de mooiste exemplaren. Bij het toegangsticket tot de tuin zit een routeplan dat bezoekers wegwijs maakt doorheen het 13,5 ha groendomein. Elke toverhazelaar draagt een gloednieuw naambordje met ook de Nederlandse naam, en de herkomstregio wanneer het een botanische soort is. De naambordjes staan langs de paden opgesteld zodat je er niet naar moet zoeken. De collectie toverhazelaars van Arboretum Kalmthout omvat zo’n 180 verschillende variëteiten, waarvan sommige bijna 100 jaar oud zijn!

Populair

Copyright: Arboretum Kalmthout

 

Wereldwijd beheert Arboretum Kalmthout het stamboek van de Hamamelis cultivarnamen. Alle nieuwe variëteiten worden hierin voor het eerst genoteerd. Hamamalis x intermedia 'Jelena' is een Hamamelis cultivar genoemd naar haar ontdekker Jelena De Belder, stichter en grondlegster van Arboretum Kalmthout.

  Copyright: Arboretum Kalmthout

 

 

Beleef de Hamamelisfeesten op 3 manieren

 

1. Volg de uitgestippelde Hamamelisroute en lees tijdens je wandeling de boeiende, persoonlijke verhalen van onze gidsen over hun favoriete toverhazelaar.

 

2. Download de gratis audiotour via de ErfgoedApp op je smartphone en scan de symbolen op de routebordjes in de arboretumtuin. Terwijl je verder wandelt, beluister je de extra informatie over de toverhazelaars en de collectie van Arboretum Kalmthout.

 

3. Boek een privérondleiding met een gids: voor jezelf, je gezin en/of je knuffelcontact (max. 3 volwassenen + 1 gids, kinderen onder 12 jaar zijn niet meegeteld). Je hebt de keuze uit verschillende themawandelingen, waaronder toverhazelaars en winterbloeiende planten. Een gids boeken kan tot drie dagen voor datum.

 

Miss Hamamelis 2021 – virtuele editie

 

Tot vóór coronatijd werd jaarlijks een ‘Miss Hamamelis’ verkozen. Wie de mooiste of best geurende toverhazelaartak uit eigen tuin presenteerde, werd door een professionele jury beloond met de titel van Miss Hamamelis.

 

In 2021 zal er voor het eerst een virtuele editie van de Miss Hamamelisverkiezing doorgaan. Deelnemers hoeven dan geen tak van hun eigen toverhazelaar meer af te knippen en mee te brengen, maar kunnen eenvoudig een foto delen op Instagram, Facebook of Twitter met #misshamamelis2021. Eind februari kiest de jury een winnaar, die het gouden label ‘Miss Hamamelis 2021’ zal ontvangen om aan de plant in zijn tuin te hangen.

PRAKTISCHE INFO EVENEMENT

 

Hamamelisfeesten 2021

9 januari tot en met 28 februari, elke dag van 10 tot 17 uur

 

Contact- & bezoekadres

Arboretum Kalmthout, Heuvel 8, 2920 Kalmthout, België

T +32 (0)3 666 67 41

E info@arboretumkalmthout.be

 

Toegangsprijzen tuin

volwassenen € 7, senioren € 6, studenten € 5

jaarkaart- en museumpashouders en kinderen -12 jaar gratis

 

COVID-19 maatregelen: toegang tuin enkel met vooraf gereserveerde tickets en tijdslot

 

 

Plantencentrum en cadeau- & boekenshop

Het plantencentrum en de cadeau- & boekenshop zijn vrij toegankelijk en elke dag open van 10 tot 17 uur, ook op zon- en feestdagen. De cafetaria is tijdelijk gesloten. Tijdens de Hamamelisfeesten is er in het plantencentrum een uitgebreide keuze aan toverhazelaars. Planten zijn te koop in pot of met kluit.

 

Website

www.arboretumkalmthout.be

 

www.hamamelis.be

 

Bereikbaarheid

Het NMBS station van Kalmthout ligt op 200 m van de ingang van Arboretum Kalmthout.

De Fietsostrade F14 Essen-Antwerpen ligt naast het domein.

Eigen parking + extra parking aan NMBS station Kalmthout.

 

Meer info

Arboretum Kalmthout, T +32(0)3 666 67 41, E info@arboretumkalmthout.be

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!              

Data Hamamelisfeesten in de Arboretum Kalmthout

Te huur luxe wellness vakantiehuis met WIFI voor 8 personen met een Finse sauna in Zeeland huisdier toegestaan

a month ago

Op zoek naar luxe wellness vakantiehuis ✅ voor 8 personen met een Finse sauna in Zeeland en waar huisdieren toegestaan zijn, dan hebben wij iets voor u gevonden!

 

Deze vakantiewoning is voorzien van een sfeervolle woonkamer en is heerlijk licht en door de volledig glazen pui over de volle breedte van de living (floor to ceiling windows) heeft u een panoramisch uitzicht over het weidse polderlandschap. Met de dubbele tuindeuren kunt u de woonkamer optimaal met de tuin verbinden. Naast een grote eettafel is er een royale zithoek met flatscreen TV met buitenlandpakket en een sfeervolle gashaard. De luxe, open keuken is volledig uitgerust met moderne kwaliteitsapparatuur, zoals een combi magnetron, vaatwasser en een Nespresso machine. 


Populair

 


Deze villa heeft 4 ruime slaapkamers en twee luxe badkamers. De royale masterbedroom met flatscreen TV met buitenlandpakket beschikt tevens over een badkamer ensuite met inloopdouche, dubbele wastafel en toilet. Na een lange strandwandeling kunt u heerlijk opwarmen in de luxe Finse sauna voor 4 personen met floor-to-ceiling glaswand. Verder is deze badkamer uitgerust met een inloopdouche, dubbele wastafel en toilet. In de hal is er tevens een apart gastentoilet. 

 

Als u de tuindeuren in de woonkamer opent naar het heerlijk zonnige, royale terras kunt u direct van het buitenleven genieten. U vindt hier een grote eettafel en twee comfortabele ligbedden. De royale tuin grenst aan een waterpartij en wordt omringd door glooiingen, helmgras en duinstruweel. Door de ligging op het zuiden vindt u hier altijd een heerlijke plek in de zon. De vakantievilla beschikt over een inpandige berging met o.a. een wasmachine, droger en extra koel-vriescombinatie. Er is parkeergelegenheid voor twee auto’s per villa.

 

Uw huisdier is van harte welkom in deze vakantievilla.

 

Vanaf 1 juni 2021 zal deze villa ook voorzien zijn van airconditioning in de woonkamer. 

Voorzieningen

Algemeen

Airconditioning

Extra koel-vriescombinatie in berging

Gastentoilet

Huisdieren toegestaan

Niet roken

Wasdroger

Wasmachine

Wifi (gratis)

Sanitair

Douche

Dubbele wastafel

Finse sauna

Sauna

 

Buiten

Tuinafsluiting

Berging voor uw fietsen

Parkeerplaats bij woning

Terras

Tuin

Keuken

Filter koffiezetapparaat

Koelkast

Nespresso machine

Vaatwasser

 

Ligging

Aan het water

Tuin op het zuiden

Vrij uitzicht over het polderlandschap

Op loopafstand van het Banjaardstrand

 

Slaapkamer

Aantal éénpersoonsbedden: 8

Aantal slaapkamers met TV: 1

 

Woonruimte

Extra buitenlandse zenders

Flatscreen TV

Gashaard

 

 


Ligging van de woningen op De Groote Duynen

De vakantiewoningen liggen in het duinlandschap aan waterpartijen waardoor ze deel uit maken van de natuur. De op het zuiden gelegen vakantievillas aan de Waterlijn (de even nummers) hebben een prachtig uitzicht over het weidse polderlandschap. 

 

De exclusieve villas die op het westen zijn gelegen kunnen genieten van de prachtige zonsondergangen. De bochtige wegen en paden, met een sterk groen karakter, golven soepel mee met het duin reliëf. In dit lagere deel van het natuurgebied zijn de villa’s allemaal op het water georiënteerd. Wuivende rietoevers waarin op tal van plaatsen doorkijkjes zijn uitgespaard omzomen het water. Ook hier is sprake van een reliëfrijk terrein met inheemse duinplanten.

 

Overal is goed gelet op de privacy aspecten. De glooiingen en het duinstruweel creëren een eigen plek per villa. Dit prachtige landschap sluit aan op de duinen van het Noordzeestrand, het Veerse Meer en het uitgestrekte natuurgebied van De Schotsman. Aan de zuidkant heeft u prachtige vergezichten over het grote open poldergebied.

Luxe vakantievilla voor het hele gezin

Vakantiepark De Groote Duynen beschikt over ruim 75 gloednieuwe vakantievilla’s die voor uiteenlopende gezelschappen te huren zijn. De vakantievilla’s zijn, op een enkeling na, allemaal uitgerust met minimaal 2 badkamers waardoor een vakantie met een gezin van 4 personen al mogelijk is. De vakantievilla’s zijn voorzien van een gashaard zodat u ook in de minder warme maanden een vakantievilla kunt huren! Ook voor grotere gezelschappen biedt De Groote Duynen voldoende mogelijkheden. De 6-persoons vakantievilla’s hebben allemaal minimaal 3 slaapkamers en de 8-persoons vakantievilla’s beschikken over 4 slaapkamers.  

 

Binnen het aanbod vakantievilla’s hebben we een aantal villa’s aangemerkt als kindvriendelijke vakantievilla’s. Bent u van plan om met uw jonge kinderen van een heerlijke vakantie in Zeeland te genieten bekijk dan het aanbod kindvriendelijke vakantievilla’s. Deze villa’s zijn voorzien van een kinderstoel en een kinderbedje. Bij enkele villa’s is het mogelijk om het terras helemaal af te sluiten. Uw kind kan naar hartelust spelen zonder dat u hier omkijken naar heeft.  

 

Uw hond is welkom in onze vakantievilla’s

Uw gezin is niet compleet zonder uw hond. Op vakantiepark De Groote Duynen is in een aantal vakantievilla’s uw hond van harte welkom. De hond-vriendelijke vakantievilla’s liggen op een korte afstand van het Banjaardstrand waar u in 15 minuten heen loopt of in nog geen 10 minuten met de auto heen rijdt. U maakt heerlijke avondwandelingen met uw hond over het strand waar uw trouwe viervoeter zich helemaal kan uitleven. Naast het strand kunt u ook genieten van het natuurgebied De Schotsman of maakt u wandelingen langs de oevers van het Veerse Meer. Wilt u een vakantievilla huren op De Groote Duynen? We verwelkomen u en uw hond graag!  

 

Vakantievilla’s van alle gemakken voorzien

Alle vakantievilla’s op De Groote Duynen zijn sfeervol en luxe ingericht. Alle luxe vakantievilla’s zijn voorzien van een gashaard waar u ontspannen van kunt genieten na een genieten aan het strand of na een heerlijke lange wandeling. Pak een glas wijn, versnapering en een goed boek en beleef de ultieme ontspanning!  

 

Een aantal luxe vakantievilla op De Groote Duynen zijn voorzien van een Finse- of Infrarood sauna en/of buiten jacuzzi. Deze wellness-villa’s zijn geschikt voor gezelschappen van 6 of 8 personen. U ontspant in de sauna of jacuzzi na een lange warme dag op het strand of na een lange winterwandeling over het strand in de koudere maanden van het jaar. U geniet van de ultieme wellness beleving in uw privé sauna waar u ontspant met een heerlijke glas wijn. Ongeveer de helft van alle luxe vakantievilla’s op De Groote Duynen is voorzien van een laadpaal. Uw elektrische auto wordt nabij uw vakantievilla opgeladen terwijl u heerlijk geniet van de open haard of ontspant u uw privé sauna of jacuzzi.  

 

Voor meer info zie Te huur luxe wellness vakantiehuis met WIFI voor 8 personen met een Finse sauna in Zeeland huisdier toegestaan

 

 

Voor meer vakantiehuizen in Zeeland kijk hier!!

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

 

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!                


Te huur luxe wellness vakantiehuis met WIFI voor 8 personen met een Finse sauna in Zeeland huisdier toegestaan

Social media and content channels by Mario van Gend

voorplussers.nl

Mario van Gend Mario van Gend 1k - 10k
Verzamelsite waar bezoekers alles kunnen vinden waar ze naar zoeken!
Share

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with.

Subscriptions