MediaKit

Offered products

  • Post € Login for price

Statistics

0 - 5k
Reach
Measured in the previous month
(unique visitors)
264
Views
Measured in the previous month
110
Domain Authority
499
Citation flow

Demographics

Gender

Age

The demographics below are an example. Log in to see the actual demographics.

Mondkapjes

3 months ago

Op steeds meer plekken zijn mondkapjes al verplicht en op de plekken waar dit nog niet is is het misschien wel niet de vraag of je jezelf en je gezin niet liever beter wilt beschermen?

 

Vandaag staat er een gastblog online met alle informatie over mondkapjes. Ik zou zeggen neem snel een ijsje en laat me weten wat je ervan vindt!

 

Alles wat je moet weten over de mondkapjes

Waarschijnlijk zie je ze al heel regelmatig voorbij komen: de mondkapjes. Vanaf 1 juni 2020 is het verplicht om een mondmasker te dragen in het openbaar vervoer. Reis je met de trein, bus, metro of tram zonder bescherming? Dan riskeer je een boete van €95,00. Dit is dus wel even iets om serieus te nemen. Maar wat voor mondkapje heb ik dan precies nodig, waar moet ik op letten bij het aanschaffen, en moeten kinderen ook een masker dragen? In deze blog vertellen we je er alles over!

 

Vanaf 1 juni 2020 verplicht een mondkapje in het OV

Het normale leven start langzaam weer op. Treinen en bussen worden steeds voller. Anderhalve meter afstand bewaren gaat dan eigenlijk niet meer. Daarom is besloten dat een mondkapje nu verplicht is in het openbaar vervoer. Een mondkapje dragen op straat, in de winkel of bij een kapper of schoonheidsspecialist is niet verplicht.

 

Voor wie geldt deze mondkapjes verplichting?

Alle reizigers vanaf 13 jaar moeten een mondkapje dragen in het openbaar vervoer. Mondkapjes zijn niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Voor kinderen tussen de 3 en 13 jaar oud kunnen ouders dit naar eigen inzicht beslissen. Zie ook: Moeten kinderen straks een mondkapje op in het ov? En baby's?

 

Wat voor mondmasker heb ik dan nodig?

Voor gebruik in het openbaar vervoer schrijft de overheid een niet-medisch mondkapje voor. Dit is een mondkapje dat niet voldoet aan allerlei strenge eisen en dat dus ook niet in de zorg gebruikt wordt. Deze mondkapjes hebben een heel lage filtercapaciteit. Dit type draag je vooral voor de veiligheid van anderen. Het verkleint de kans dat je anderen besmet. Zelf ben je niet beschermd tegen virussen zoals COVID-19.

Welke mondkapjes zijn geschikt voor het openbaar vervoer?

Voor het openbaar vervoer wordt dus een niet-medisch mondkapje voorgeschreven. Op het gebied van niet-medische maskers heb je 2 soorten. Hieronder vind je in het kort meer informatie.

 

Niet-medische wegwerpmaskers

Dit zijn de bekende blauwe maskers die je eenmalig kunt gebruiken. Ze zijn goedkoop en eenvoudig in gebruik. Ideaal als je heel af en toe met het OV reist.

 

      Dit zijn 3-laagse mondkapjes voor eenmalig gebruik

      Je kunt het maximaal 4 uur dragen, daarna gooi je het weg

      Kosten: tussen de €0,30 en €0,50 per stuk (afhankelijk van het aantal stuks je koopt)

 


 

Niet-medische herbruikbare maskers

Het alternatief is een masker dat je kunt uitwassen na gebruik en dus meerdere keren kunt dragen. Dit type mondkapje wordt gemaakt van stof / katoen en is verkrijgbaar in de meest uiteenlopende kleuren en met allerlei toffe prints.

 

      Hippe en trendy mondkapjes die je kunt uitwassen

      Duurzame keuze

      Kosten: tussen de €5,00 en €30,00 per stuk

 

Mondkapjes voor het hele gezin

Op zoek naar mondkapjes voor het hele gezin? Dan kom je al gauw uit op de herbruikbare maskers. Deze zijn namelijk beschikbaar in verschillende (kinder)maten. En eerlijk is eerlijk: deze mondkapjes zien er een stuk vrolijker en blijer uit dan de standaard wegwerp-mondkapjes. Bovendien zijn ze een stuk duurzamer doordat je ze meerdere keren kunt gebruiken. Hieronder vind je een aantal toffe merken waar je deze o.a. kunt kopen.

 

      Mondkap Monkeys heeft coole designs mondkapjes voor kinderen en volwassenen. In de webwinkel vind je een ruim assortiment met leuke mondkapjes met allerlei leuke prints. Je kunt er ook extra filters bijkopen die je eenvoudig in het mondkapje kunt plaatsen

      ModeMasker biedt comfortabele, wasbare en modieuze mondkapjes met een hoog draagcomfort voor jong en oud. Je kunt inmiddels kiezen uit een ruim assortiment met mondkapjes voor vrouwen, mannen en kinderen 3 - 6 jaar, 7 - 12 jaar en tieners

      Naturebabies.nl biedt handige famliypacks met mondkapjes voor het hele gezin. Deze set kost €17,90 en bevat 5 mondkapjes in verschillende maten. De maskers zijn gemaakt van jersey. Dit is een wat elastisch materiaal wat zorgt dat het goed aansluit op het gezicht

 

 

 

Quarantaine!

5 months ago

Inmiddels zitten we ongeveer twee weken in quarantaine en proberen we er het beste van te maken! Ik zou liegen als ik zou ik zeggen dat ik het niet erg vind, maar ik probeer mijn steentje bij te dragen en mij zoveel mogelijk aan de regels te houden! Ondanks dat alles zijn er toch wel een aantal dingen die ik op dit moment mis. Vandaag deel ik deze dingen met jullie! 

Gaan en staan waar je wilt

Iets wat een paar weken terug nog heel normaal was, is nu totaal anders! Tot een paar weken terug dacht ik niet eens na als ik ergens naar toe ging. Je deed het gewoon. Nu komen we nauwelijks buiten en als we naar buiten gaan dan proberen we het zo te plannen dat we zo min mogelijk mensen tegen komen, zoeken we geen publiek op en mijden we al het contact. Je ben nu zo bewust bezig met je omgeving. Continu weeg ik af of het verstandig is om even een wandelingetje te maken of dat we beter binnen kunnen blijven. Hardlopen doe ik binnen en als ik naar buiten ga, dan doe ik het zoveel mogelijk zo vroeg mogelijk in de ochtend en op wegen waar ik met gemak afstand kan houden van eventuele tegenliggers, maar het liefst de wegen waar ik niemand tegen kom. Wat kijk ik er naar uit om hier allemaal niet meer bij stil te hoeven staan. 

 

Supermarkt / Winkels

Het doen van boodschappen vergt op dit moment een hele planning. Waar ik vroeger makkelijk nog even de winkel in ging omdat ik wat vergeten was, probeer ik nu mijn boodschappen zo nauwkeurig mogelijk uit te schrijven in de hoop dat ik niks vergeet. Dit lukt mij natuurlijk niet altijd, maar dan moeten we roeien met de riemen die we hebben. Voor nu kies ik het liefst voor het ophalen van de boodschappen, want op de momenten dat ik alleen ben kan en mag ik niet met drie kinderen de winkel in. Dit houdt in dat ik de jongens in de auto moet laten en laten we heel eerlijk zijn, dat is verre van ideaal. De Boys breken de boel af. Ik hoor continu een toeter en joost mag weten wat ze nog meer uitspoken. Het voelt raar om te zeggen, maar wat kijk ik er naar uit om weer zorgeloos boodschappen te doen. Niet continue mijn handen te wassen en een hele planning vooraf te maken. 

 

Lekker buiten spelen

Zoals ik al zei volgen wij de regels van het kabinet zo goed mogelijk op. Natuurlijk halen wij ook geregeld een frisse neus, maar weten we het zo te plannen dat we eigenlijk niemand tegen de komen en anders lopen we er met gepaste afstand om heen. Mijn moeder hart breekt wel op het moment dat mijn kindjes het liefst met hun vriendjes buiten willen spelen. Dit mogen zij van ons dus absoluut niet. Er zijn zat kindjes in de buurt die wel samen spelen(en dat is de keuze van die ouders), maar die van ons mogen dit niet. Dit is eigenlijk tweeledig. Een we houden ons aan de regels en twee Remy behoort tot een risicogroep. Hij heeft sinds zijn geboorte al last van zijn longen en bij een gewone verkoudheid is hij als extreem benauwd en heeft standaard 40 graden koorts. Nu wordt er wel geopperd dat kinderen zo min mogelijk last zouden hebben van het coronavirus, willen wij dat risico niet lopen. Wij willen Remy zo veel mogelijk behouden voor wat er zou kunnen gebeuren als hij besmet raakt. Dus dan maar zoveel mogelijk in isolatie. Gelukkig hebben we een tuin en is het weer tot nu toe redelijk goed. 

 

Momentje voor je zelf 

Voor de quarantaine had ik al zelden tijd voor mezelf en ik weet dat dat erbij hoort als je mama bent van drie kindjes, maar nu is het echt tot een dieptepunt gedaald. We zitten 24/7 op elkaars lip en dat zorgt natuurlijk voor de nodige irritaties. Zoiets simpels als even het huis poetsen doen we nu gezellig met zijn allen, want de kindjes willen helpen. Dat is natuurlijk super goed en het is fijn dat zij hun steentje willen bijdragen, maar daardoor heb je letterlijk nooit even 5 minuten om op adem te komen, even op te laden. En ik ben heel eerlijk dat is soms wel zwaar. Ik hou ontzettend veel van mijn kinderen, maar soms wil ik ook even geen mama horen. Even niks. Even op de bank ploffen met een kop koffie of thee, netflix aan en niks We houden ons zelf maar voor dat die tijd nog komt. 

 

Uit eten /vrienden 

Het is niet dat we wekelijks uit eten gaan of afspraken hebben staan met vrienden, maar nu an het gewoon niet! En het feit dat het niet kan zorgt ervoor dat je het juist meer wil! Dit puntje gaat heel nauw samen met het gaan en staan waar je wilt. Want dat kan op dit moment niet en daardoor kan je niet even een hapje gaan eten of gezellig een borrel doen met vrienden. Wel proberen we lokale ondernemers te steunen door in het weekend iets bij hun te bestellen. Zo haal je zelf wat luxe in huis en hoop je dat de ondernemers kunnen blijven bestaan na deze ellende. 

 

Werken

 

Werken op kantoor is normaal en heel vanzelfsprekend, maar sinds de quarantaine werk ik voornamelijk vanuit huis met drie kindjes om me heen en ik kan je vertellen dat ik het werken op kantoor mis. Ik mis het samen zijn met de collega's. Voor elke vraag bel je elkaar nu op, maar dat is zo anders dan even naar elkaar toe lopen. En het kan soms ook een hele uitdaging zijn om te werken, juf te zijn, schoonmaakster, politieagent tegelijk. Ik merk wel nu we al even op weg zijn dat het mij steeds beter af gaat, maar ik ben blij als ik weer gewoon kan werken op kantoor. 

 

Familie

Mijn familie mis ik echt enorm. We bellen op dit moment wel bijna dagelijks, maar het is zo anders dan even bij elkaar op bezoek te gaan, lekker een kopje koffie te drinken of een lekker wijntje. Even kletsen, even spuien, even mensen om je heen te hebben. Ik merk ook aan de kindjes dat ze hun opa's en oma's en tantes erg missen. 

 

Ik ben wel benieuwd wat jullie het meeste missen op dit moment?

Schoolplaat

6 months ago

Voor jaar heb ik een superleuke samenwerking gehad met wereldkaart poster en kon ik de school van mijn kindjes blij maken met een ontzettend mooie wereldkaart. Toen ik enige tijd geleden wederom een mail krijg, maar deze keer voor een schoolplaat, werd ik meteen enthousiast. Ben je benieuwd naar het resultaat? Lees dan snel verder!

Zoals ik al vaker heb gezegd heb ik ontzettend veel foto's op mijn telefoon staan. ik tik nu bijna de 50.000 foto's aan, maar ik doe er helaas heel weinig mee. Althans minder dan ik zou willen. Ik probeer altijd wel fotoboeken te maken voor de kindjes, maar ook daar loop ik nu al ruim een jaar mee achter. Komt dit door tijdgebrek? Misschien. Maar ook door de verdeling van de prioriteiten. Maar dat geeft helemaal niks. Sommige foto's zijn ook helemaal niet mooi of helder, maar andere daarentegen verdienen wel een plekje in het huis. 

 

Toen ik werd benaderd door foto kado dacht ik ook meteen dit is de kans om een mooie foto op te hangen in huis. Ik kreeg het verzoek of ik een schoolplaat wilde laten maken. Ik had totaal geen idee wat een schoolplaat was en werd natuurlijk nieuwsgierig. Waarschijnlijk ken je ze nog wel van vroeger, toen je nog op school zat: de schoolplaat. Vaak was het een kaart van aardrijkskunde die aan de wand hing, maar je had ze ook bij biologie of bij Nederlands. En hoe leuk is het dat je deze herinnering nu ook in huis kan halen. Bij Fotocadeau kan je ervoor kiezen om een eigen foto, maar ook een foto van de website te laten afdrukken op een schoolplaat. Dus of je nu een mooie foto van bijvoorbeeld je kindjes, je huwelijk, je huisdier of de natuurlijk wilt laten afdrukken of je kiest voor een van de vele mogelijkheden die Fotocadeau.nl biedt. Ik weet zeker dat je aangenaam verrast zult zijn van het resultaat. Althans dat was ik wel. 

 

De schoolplaat is een textielposter, maar dan steviger dan de klassieke textielposter. Door het gebruik van professionele printers hoef je niet bang te zijn voor verkleuring van je schoolplaat. Bij de schoolplaat wordt een heel makkelijk ophangsysteem geleverd. Het ophangsysteem is beschikbaar in drie kleuren. Je kan kiezen voor wit, blank of zwart, dus voor ieder wat wils.  Het betreffen latjes di vast zitten met magneten, waardoor je in een paar tellen je schoolplaat kan bevestigen. Door het handige touwtje hang je met je gemak jouw schoolplaat aan de muur. Een kind kan de was doen. En vooral voor iemand als ik, die totaal niet handig is, is dit  echt perfect. 

 

Ik ben echt super blij met deze mooi schoolplaat. Zelf heb ik gekozen voor een zwart/wit foto van mijn kindjes met een zwart ophangsysteem. De foto is extra bijzonder omdat deze is gemaakt in onze huidige woonplaats, IJzendijke, bij de Eiffeltoren. IJzendijke staat namelijk bekend als Petit Paris. Nu we besloten hebben om naar Brabant te verhuizen, vind ik het extra bijzonder om straks deze mooie Schoolplaat in ons nieuwe huis op te hangen. 

 

Mocht je geïnteresseerd zijn in de schoolplaat, dan zou ik zeggen neem snel een kijkje hier, want ze zijn nu ook nog eens in de aanbieding! Mocht je op zoek zijn naar iets anders. Op Fotocadeau.nl beschikken ze over een ruim assortiment aan wanddecoratie en fotocadeaus. Dus het is zeker de moeite waard om eens op de website te kijken. En hoe we het wenden of keren we moeten nu allemaal zoveel mogelijk binnen blijven, dus dit is de uitgelezen kans om je fotoboek af toemaken, een mooi fotocadeau te maken voor je familie die je nu niet mag bezoeken of gewoon om een prachtige schoolplaat te bestellen voor in je eigen huis. Ik zeg doen! 

 

Channels by Marly de Lijser - Hannink

fitmommarly.nl

Marly de Lijser - Hannink Marly de Lijser - Hannink 0 - 5k
Dé fitmom lifestyle blog waar je welkom bent voor een kijkje in mijn leven als fitmom.
Share

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with.

Subscriptions