MediaKit: Website influencer

Offered products

Not yet available

Statistics

1k - 10k
Reach
(unique visitors)
42
Views
439
Domain Authority
48
Trust flow
672
Citation flow
Verified

Waarom wij verhuizen van Den Haag naar Leeuwarden (Mijn meest persoonlijke verhaal ooit)

a year ago
Hoi! Het is voor mij gevoel al eeuwen geleden dat ik mijzelf installeerde aan de keukentafel voor het maken van een blog-artikel. Dat is overigens nog steeds niet gelukt, want ik zit aan een plastic camping-tafel in een stoffig huis, tussen de klusjesmannen. Het leek mij een goed moment om jullie eens op de hoogte […]

Behind The Blog 150 | Tuincentrum, teamuitje en brakke zondag

a year ago


Het is inmiddels wel drie weken geleden dat ik een Behind The Blog schreef... Ik schaam me daar een beetje voor, maar er zal binnenkort ook echt een goede reden voor komen. Want, tja, ik heb het dus echt heel erg druk. Anyways! Ik kreeg al veel berichtjes dat jullie mij missen, dus ik besloot deze week weer foto's te maken! Kijk jij weer mee?

Behind The Blog 149 | Ziek en één jaar verloofd, Swan Market in Delft

a year ago


Afgelopen week waren wij alweer één jaar verloofd! Bizar, hoe snel de tijd gaat! Je ziet een bezoekje aan de Swan Market in Delft voorbij komen, maar ook ging ik neuzen bij Loods5, klussen in huis, was ik twee dagen goed ziek en ging ik lekker luxe uiteten! Kijk je weer mee?

Social media and content channels by Melissa van der Heijden

glamandglitters.nl

Melissa van der Heijden Melissa van der Heijden 1k - 10k
Share

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with.

Subscriptions