MediaKit of glamandglitters.nl

Glam and Glitters –


glamandglitters.nl

Offered products

Not yet available

9k
Views every month
5.4k
Unique visitors every month
24
Domain Authority
The statistics of this website are automatically verified and updated every month by LinkPizza.

Melissa van der Heijden

Melissa van der Heijden

Language

Dutch

Social Media

Behind The Blog 98 | Wij zijn verhuisd! Klusklets #1

3 days ago

Even een ander soort Behind The Blog! Het gaat namelijk vooral over klussen! Vandaar klusklets. Sorry dat ik zo lang afwezig geweest ben, maar... nu heb ik wel een enorm lang fotoverslag voor jullie! Pak er een kop thee bij, zou ik zeggen. Kijk je mee naar alle verhuisperikelen van de afgelopen tijd?

Behind The Blog 97 | Swan Market, WOWN event en o-ver-al verhuisdozen

3 weeks ago

Ik leef tussen de verhuisdozen, wissel ongeveer 10 kledingstukken af en moet zoeken naar een nieuwe shampoo, terwijl ik er wel twintig op voorraad heb. Yes, de verhuiskriebels zijn goed aanwezig. Ik had gelukkig ook tijd voor een event deze week en een tripje naar de Swan Market. Verder deed ik weer de 'nodige' vintage aankopen en ging ik lekker luxe uiteten. Kijk jij mee?

Event | Lancering interieurmerk WOWN! (komt bij Kwantum in maart!)

1 month ago

Dinsdag ging ik naar een event in Amsterdam. En niet zomaar één, maar één van de lancering van een interieurmerk. Out of the comfort zone... Ik wil op Glam and Glitters, naast beauty, meer gaan doen met interieur en dit leek mij een mooie kick-off! De interieur-items van WOWN! zijn ontworpen door drie grote woonbloggers en worden binnenkort verkocht bij Kwantum. Ik ben enthousiast. Kijk jij mee naar het event en alle mooie items?

Websites by this publisher

WebsiteViewsUniqueSocialPrice
No records found
Share