MediaKit of glamandglitters.nl

Glam and Glitters –


glamandglitters.nl

Offered products

Not yet available

9k
Views every month
5.4k
Unique visitors every month
25
Domain Authority
The statistics of this website are automatically verified and updated every month by LinkPizza.

Melissa van der Heijden

Melissa van der Heijden

Language

Dutch

Social Media

Review | Een romantische herfst met Make-up Studio Misty Romance

3 days ago

Make-up Studio maakt make-up waarbij ik kan wegdromen. De meest mooie tinten, substanties en kwaliteit. Ik ben dan ook steeds weer dolblij, wanneer Make-up Studio een nieuwe collectie presenteert! Dit seizoen gaan zij voor een romantische, dromerige look, vol misty, smokey en nude tinten. Ik laat drie prachtige producten zien in deze review. Kijk jij mee?

Behind The Blog 74 | Etos Test Store event, Nieuwe meubels, paddestoelen zoeken in het bos

5 days ago

Een week vol leuke dingen! Ik shopte allemaal nieuwe items voor in huis, inclusief meubels. Ik ging samen met Laura naar de pre-opening van de Etos Test Store en maakte een herfstige boswandeling. Oh, en ik viel weer wat pondje af! Kijk jij mee naar mijn week?

Review | Nieuwe Miss Sporty en NYC Make-up

6 days ago

Nu de herfst eindelijk is begonnen, is het tijd voor nieuwe make-up en een aangepaste routine. Nou ja, voor mij dan. In de herfst vind ik het fijn als mijn make-up lang goed en mooi blijft zitten ondanks alle regen en stormbuien de aankomende tijd. Ik testte de afgelopen week vier nieuwe make-up producten van NYC en Miss Sporty. Ben jij benieuwd of ik deze producten toe voeg aan mijn ochtend routine? Kijk dan mee!

Websites by this publisher

WebsiteViewsUniqueSocialPrice
No records found
Share