MediaKit of glamandglitters.nl

Glam and Glitters –


glamandglitters.nl

Offered products

Not yet available

9k
Views every month
5.4k
Unique visitors every month
25
Domain Authority

Melissa van der Heijden

Melissa van der Heijden

Language

Dutch

Social Media

Review | Sally Hansen Miracle Gel Bohemian Summer Festival

5 hours ago

De aandacht trekken op elk festival. Dat is de bedoeling van de Sally Hansen Miracle Gel lakken. Nu ben ik zelf al jaren niet meer zo'n fanatieke party animal, maar de vier tinten - geïnspireerd op de Bohemian Look - zijn natuurlijk ook heel leuk om te dragen op een foodfestival, tuinfeestje, BBQ in het park of een dagje terrassen. Gewoon, heerlijk zomers. Ik ben benieuwd naar de kwaliteit en review twee kleuren en de topcoat. Kijk jij mee?

Behind The Blog 66 | Kort weekje Texel, contractverlenging en nieuwe functie, zeehonden spotten

2 days ago

Afgelopen week was een hele leuke! Ik werkte maar een paar uurtjes en nam lekker een paar dagen de tijd om mijn ouders en Lau op te zoeken op het heerlijke Texel! Ik ging er helemaal alleen naartoe, en dat vond ik toch best spannend! Verder kreeg ik deze week op werkgebied heel leuk nieuws én zat ik onder de blauwe plekken. Lees en kijk je mee? Pak er iets lekkers bij, want ik waarschuw; er komen heel veel foto's aan!

Behind The Blog 65 | Hele goede Action tips, nieuwe auto, Muis naar de dokter, tijd voor vriendinnetjes

1 week ago

Afgelopen week was een beetje een gekke. Ik moest even wennen aan mijn vele vrije uurtjes vanwege de zomervakantie en uitvallende werkzaamheden. Muis moest naar de dokter en ze vond het maar niks, ik kreeg een nieuwe auto mee, maakte lekker veel tijd voor vriendinnen en ontving weer fijne pakketjes. Kijk jij mee?

Websites by this publisher

WebsiteViewsUniqueSocialPriceAdvertise
No records found
Share