MediaKit of glamandglitters.nl

Glam and Glitters –


glamandglitters.nl

Offered products

Not yet available

9k
Views every month
5.4k
Unique visitors every month
21
Domain Authority
The statistics of this website are automatically verified and updated every month by LinkPizza.

Melissa van der Heijden

Melissa van der Heijden

Language

Dutch

Social Media

Behind The Blog 91 | Tekenen voor het nieuwe huis en een rustig weekje

4 days ago

Vorige week moest er weer gewerkt worden, na een heerlijke vakantie! Ik besloot langzaam op te starten en hield genoeg tijd over voor leuke dingen en me-time. Wij tekenden voor ons nieuwe huis, ik shopte allemaal woondecoratie, sprak af met vrienden voor een super lekkere, bijzondere lunch en ontving weer mooie producten. Kijk jij mee?

Review | Waan jezelf in Japan met de nieuwe Treets Traditions Pure Serenity lijn

6 days ago

Ik maakte kennis met Treets Traditions toen ik regelmatig in een cadeauwinkeltje in het ziekenhuis was. Mijn oma lag toen in het ziekenhuis en ik ging daar vaak even neuzen om mijn hoofd leeg te maken. Het winkeltje verkocht Treets Traditions producten en de vrouw in de winkel vertelde er zo enthousiast over, dat ik op slag verliefd werd. Die liefde is nooit over gegaan. Ik heb mijn favorieten, maar er is nu ook nieuwe prachtige, nieuwe productlijn: Pure Serenity. Ik review vandaag twee producten. Kijk jij mee?

Favoriete nieuwtjes uit 2017, die mee gaan naar 2018!

1 week ago

We kunnen een hoop zeggen over het jaar 2017, maar dat er ontzettend veel prachtige beauty-gerelateerde nieuwtjes voorbij kwamen in de laatste maanden van het jaar, is zeker. Ik heb mijn favoriete beauty producten uit de laatste maanden van 2017 verzameld en laat jou zien welke parels (een heleboel!) absoluut nog een jaartje mee mogen! Kijk jij mee?

Websites by this publisher

WebsiteViewsUniqueSocialPrice
No records found
Share