MediaKit of sawasdee-thailand.nl

Sawasdee Thailand || Weblog over de voorbereidingen & reis naar Thailand


sawasdee-thailand.nl

Offered products

Not yet available

100
Views every month
0
Unique visitors every month
5
Domain Authority
The statistics of this website are automatically verified and updated every month by LinkPizza.

Mieke de Weert

Mieke de Weert

Language

Dutch

Stiekem …

5 years ago

… wel een beetje trots ;-)

 

Dinsdag, 24 juli 2012

In één van de laatste inspiratieblogs van Albelli staat namelijk het Sawasdee Thailand fotoboek genoemd.

Nieuwsgierig geworden?
Kijk hier voor de geselecteerde fotoboeken: blog.albelli.nl

Wil je zelf gaan stoeien om een mooi fotoboek in elkaar te knutselen?
Hier kun je de software voor je pc downloaden: www.albelli.nl

 

 

Ein-de-lijk!

6 years ago

Woensdag, 13 juni 2012

Afgelopen weekend was het zover en zijn alle inspanningen beloond. Ein-de-lijk kon het fotoboek van Thailand naar de afdrukcentrale verstuurd worden. Wat zijn hier veel uren in gaan zitten. Eerst kwam de selectie & bewerkingen voor internet, daarna de selectie & bewerkingen voor het fotoboek. Je wilt ook niet weten hoeveel foto's we samen hebben gemaakt. Vanaf nu is er geen programma meer wat mij gelukkiger maakt dan Lightroom :)

De selectie voor internet was een stuk gemakkelijker, de ruimte op onze website is – bijna – onbeperkt. En wil de bezoeker alle foto's bekijken? Prima! Skipt hij de foto's en vindt hij de links interessant? Ook prima, even goede vrienden. Een ieder staat vrij om te doen en te laten wat hij wil.

Maar het fotoboek is een heel ander verhaal. Dit is DE tastbare herinnering aan drie geweldige weken in Thailand. Hier ga ik mee op sjouw om familie en vrienden (on)gevraagd mee te vervelen :)

Al een aantal jaren laat ik – tot grote tevredenheid – mijn fotoboeken afdrukken bij Albelli.
En zo ook deze keer. Als het goed is, komt het boek voor het weekend binnen.

Ben je nieuwsgierig geworden? Hier kun je het fotoboek online bekijken: online fotoboek!

Je kunt ook zelf met een fotoboek aan de slag gaan bij Albelli.
Of wil je graag een fotoboek van bijvoorbeeld een bijzondere gebeurtenis, je kind(eren), een receptie, een vakantie, een jaarboek of iets dergelijks, maar denk je dat een fotoboek maken om wat voor reden dan ook niets voor jou is? Neem dan even contact op.

 

 

Meer!

6 years ago

Woensdag, 11 april 2012

En ondertussen groeit gestaag en wellicht onopgemerkt het aantal geplaatste foto's ;-)

De ouders van Mieke hebben in januari gevierd dat ze 50 jaar geleden in het huwelijksbootje zijn gestapt. Een heuglijk moment wat gevierd is met een echte fotoshoot, een etentje voor kinderen en kleinkinderen op de dag zelf en last but not least een feestje voor intimitie. Het één en ander is uiteraard op de digitale gevoelige plaat vastgelegd.

De intimitie was eveneens verzocht wat herinneringen in woord of beeld toe te sturen om een memorabel fotoboek in elkaar te kunnen knutselen. Om een andere vorm aan een receptieboek te geven, hebben we ervoor gekozen om de gasten te vereeuwigen in een o zo fout geschilderde gouden schilderijlijst. Dit alles gecompleteerd met de eigen handtekening levert een uniek documentje op.

Een goed verstaander heeft maar een half woord nodig ... en je snapt het al, dit fotoboek moet eerst af voordat er nog meer tijd en energie in deze website wordt gestoken. Maar – nu volgt het goede nieuws! – vanavond is het mogelijk zover dat al deze plaatjes over de digitale snelweg bij Albelli.nl belanden :)

Dusssssss … kom regelmatig even kijken bij onze foto's! Tot en met dag 6 staan ze nu online. Wel moet de volgorde nog worden veranderd en moeten er omschrijvingen worden toegevoegd. Zowel voor jullie als voor ons … bij het uitzoeken van de foto's van dag 4 waren er wat geheugenproblemen. We hebben zoveel indrukwekkends gezien dat de grijze celletjes niet alles meer hebben opgeslagen … geloof ik … *zucht*

 

Anyway … geniet van de foto's die al hier gepubliceerd zijn: foto's!

 

Websites by this publisher

WebsiteViewsUniqueSocialPrice
No records found
Share