• Influencers
  • Advertisers
  • Affiliates

Taxx Life Blog

Miranda Breddels-Tax Miranda Breddels-Tax – taxbreddels.blogspot.de

Een blog waarbij ons gezinsleven centraal staat met alles wat daarbij komt kijken. Duurzaamheid, Minimalisme, Social Media, Vintage, Hardlopen etc!

Miranda Breddels-Tax

Miranda Breddels-Tax

Offered products

Not yet available

Week 16; Zomer, Spreekbeurt, Koningsspelen, Amsterdam en Pannekoekenfeest!

2 days ago
Welkom bij weer een nieuw weekoverzicht; deze week genoten we van het prachtige weer, had Ezra voor het eerst van zijn leven een spreekbeurt, deden de jongens en ik mee aan de Koningsspelen en ging ik een dagje naar Amsterdam.

Maandag
Vandaag werken en naar school. Voor we naar school gaan zet Ezra nog even de laatste puntjes op de spreekwoordelijke 'i' in zijn powerpoint-presentatie voor zijn spreekbeurt.


s'Middags heeft Ezra zijn laatste Codekinderen-les en het laatste half uurtje mogen we meekijken. Hoe leuk is dat. We programmeren een robot en Ezra laat hele moeilijke dingen zien op de computer.


Ik kijk er al de hele dag naar uit om te gaan sporten en omdat ik weer eens s'avonds ga heb ik zin om het buikspierkwartiertje mee te pakken. Helaas loopt de avond niet zo als gepland en krijg ik onenigheid met zoonlief 1. Als ik naar de sportschool fiets zit het me toch niet lekker, het hele sporten kan me gestolen worden. Halverwege de heenweg maak ik rechtsomkeert om lekker thuis te zijn bij mijn mannen.
Dinsdag
Hetzelfde dagje als gisteren, werken en naar school. Op het werk hou ik grote schoonmaak. Alle papieren die ik de afgelopen tijd heb verzameld zoek ik uit. Ik kom gewoon verlofoverzichten van 2014 tegen, hoe erg kan het zijn! Weg ermee! Een volle papierbak en een leeg bureaukastje is dan ook het resultaat!


Als ik thuis kom is heel Nederland al in tropische stemming. Ook Snoes neemt het er van en gebruikt mijn auto als zonnedek. Het is maar van korte duur, want Nathan en ik gaan door naar zwemles.


s'Avonds bekijk ik nog even alle nieuwe reacties op het artikel van afgelopen zondag. De reacties blijven binnen komen via mijn blog en verschillende Social Media-kanalen, hoe leuk!

Woensdag
Vandaag dan maar wel weer sporten, op de fiets krijg ik even zo een momentje. Hoe lang ik dit nog ga vol houden? En of ik het nog wel leuk vind. Maar eenmaal bezig vind ik het weer heerlijk! Nog even genieten want na vandaag wordt het even wat minder met het sporten i.v.m. de aankomende schoolvakantie van de jongens.

'
s'Middags gym en fysio en daarna lekker genieten van het mooie weer. Ezra gaat met een vriendinnetje de buurt rond. Nathan en achterbuurjongen spelen lekker in de tuin. Ook planten we de moestuintjes over naar een grotere bak. Zo kunnen ze weer lekker verder groeien.


s'Avonds de generale repetitie van Ezra zijn spreekbeurt en wat doet hij het goed zeg! Als hij het morgen zo doet, komt het vast goed!

Donderdag
Vandaag is de dag, Ezra heeft voor het eerst van zijn leven een spreekbeurt. En oh wat vind hij het spannend, maar het gaat helemaal goed komen!

Op het werk is het een fijn maar rommelig dagje, ik haalde al een collega op die mee reed. En als ik aankom breng ik nog even mijn maatje naar de huisarts die gisteren een flinke schuiver heeft gemaakt met de brommer. En zo is eigenlijk mijn hele dag een beetje in de war. Maar dit wordt goed gemaakt door een lekker ijsje.


Tussen de middag wordt ik gebeld door Ezra op oma's mobiel. Hij heeft een acht en half (!) voor zijn spreekbeurt! Wat een prachtig cijfer, dit hadden we niet verwacht, wat ben ik trots op deze kanjer. En hij zelf ook! En ik moest van Ezra er even bij melden dat het hoogste wat je kan halen een negen is :)


Na school, zwemles en het werk gaan we naar het feest van oma Bep, zij viert vandaag haar 68ste verjaardag! We eten taartjes, lekkere soep met broodjes en spelen lekker buiten.


Vrijdag
Vandaag zijn de Koningsspelen via school. Ik help mee met het begeleiden van de spelletjes. De jongens vinden het geweldig en het is natuurlijk super weer!Die kleine Nathan doet wel super stoer altijd, maar hij stond mooi mee te swingen. En ik geniet er met volle teugen van, wat worden ze toch snel groot.

Lees ook: Het weekoverzicht van vorige week!

s'Middags wordt er lekker in de tuin gespeeld met water. Ezra die pas om twee uur klaar is met de Koningsspelen gaat bij en vriendje spelen.


Aan het eind van de middag vertrekt Martijn naar Geldermalsen. Hij gaat daar hardlopen met de Bloesemrun. Dit is een hardloopevenement wat hoort bij de welbekende Bloesemtocht. Het is een warme dag en dat baart best zorgen. Maar het valt alles mee en ze hebben alledrie super gelopen!


Zaterdag
Ik ga het toch doen! Schreef ik in de Doelen en Duurzaam van maart nog dat ik het voor onbepaalde tijd had uitgesteld. Vandaag pak ik mijn dag! Ik vertrek lekker naar Amsterdam om er rond te dwalen en te shoppen.


Ik bezoek de negen straatjes en wandel heerlijk over de grachten. s'Middags koop ik nog even de Primark leeg waaronder natuurlijk heel veel voor de jongens. Zo gaan die dingen nou eenmaal. De jongens vermaken zich goed, want die zijn lekker aan het vissen met papa.


Als ik thuis kom rond half zes zitten de mannen lekker te barbecueën. En zo te zien hebben ze een heerlijke zomerse dag gehad.


s'Avond vertrekt Martijn om een nachtje te vissen. Ik geniet nog even verder na een dagje voor mezelf, ook nog lekker een avondje voor mezelf te hebben.


Zondag
Vandaag lekker een dagje thuis, heerlijk na zo een dag als gisteren. Gelijk als Martijn thuis komt van het vissen, ga ik hardlopen om de warmte voor te zijn. Zoals ik al bedacht loop ik lekker vijf kilometer met een mooi tempo. Daarna gaat Martijn nog de laatste klusjes doen bij zijn ouders en ik rommel in het huishouden. Wasjes draaien, strijken, opruimen en ik zoek de kleding uit die ik gisteren kocht in Amsterdam.


Als alles aan kant is verwen ik mezelf met een heerlijke smoothiebowl, veel te lang geleden dat ik deze maakte. Zo zonde, want het is zo lekker.


s'Middag wordt er druk gespeeld met waterpistolen en waterballonnen. Eind van de middag is het dan echt gedaan met het mooie weer. Het begint te onweren en te regenen. Maar wat hebben we genoten de afgelopen week van het weer!


Aan het eind van de middag komen Martijn zijn broer en vriendin nog even op de koffie en daarna hebben we een pannenkoekenfeestje! De achterbuurjongens komen gezellig pannenkoeken eten. Martijn bakt een grote stapel en de jongens smullen er heerlijk van! Het is een gezellig maaltje en er wordt flink gekeet!


Nog even lekker spelen met zijn allen en dan lekker in bad en naar bed. Het was een fijne week en wat hebben we genoten van het mooie weer. Nu hebben de jongens twee weken vakantie en hopelijk gaat het meevallen met het weer, want de vooruitzichten zijn iets minder helaas.

Bedankt weer voor het lezen en tot het volgende weekoverzicht!

Shout out: Taxx Lifestyle

5 days ago
Taxx Lifestyle; in de weekoverzichten zien jullie wel eens voorbij komen dat ik slingers maak voor mijn webshop. Mijn webshop die nog niet zo heel lang bestaat, maar het idee er achter wel. Vandaag dus een dikke shout out voor mijn eigen webshop!

Vanaf kleins af aan was ik al bezig met het interieur van mijn kamer en schroomde ik niet om geregeld de hele boel om te gooien. Toen ik wat ouder werd en op mijzelf ging wonen, kwam daar het opknappen van meubeltjes bij. Ik kocht ze op de rommelmarkt, bij de kringloop of vond ze bij het grofvuil. Ik knapte ze op en verkocht ze via het toen opkomende  Marktplaats. In 2007 verwezenlijkten we onze droom en knapten we, met behulp van vrienden, ons eigen jaren 30 huis van boven tot onder helemaal op naar eigen smaak en stijl.
Toen de kinderen kwamen werd het even wat minder, maar een paar jaar geleden begon het toch weer te kriebelen. Het opknappen van meubelen is nog wat te hoog gegrepen misschien, qua ruimte en tijd. Maar creatief bezig zijn en mooie dingen creëren blijven toch een van mijn favoriete bezigheden.
In mei 2014 kwam het idee voor Taxx Lifestyle, het werd een blog en ik maakte leuke woonaccessoires van pallethout. Ook deelde ik leuke D.I.Y.'s met bestaande artikelen.


Begin 2015 ontstond het idee voor  de papieren slingers, ik maakte ze voor mijn jongens en het idee was geboren. Hoeveel ik er daarna wel niet gemaakt hebt!? Ik ben de tel een beetje kwijt, maar zo ontzettend leuk!


Ook de naamborden werden een succes. Sloophout dat ik met de hand beschilderde tot een mooi naambord of huisnummer. Ze blijven nog steeds leuk en mooi, maar toch ben ik er even mee gestopt. Voor een perfectionist als ik blijf je altijd oneffenheden zien en dan is handgeschilderd niet altijd even ideaal. Al blijft dat juist de kracht van de naamborden.

In april 2016 zette ik de stap om er een echt bedrijfje van te maken en vroeg een Kamer van Koophandel-nummer aan en zo was Taxx Lifestyle een echt bedrijf. Ik kon aan de slag met een echte webshop en legaal reclame maken op Social Media. En daar hoorde natuurlijk een nieuwe look en logo bij!

Of dit bedrijfje echt goed uit de voeten komt weet ik niet. Ik heb zo veel ideeën maar door het ontbreken van tijd en energie lukt het niet altijd om het te doen zo als ik het graag zou willen. Of misschien vind ik het wel fijn zo, als hobby en dat ik zo af en toe een leuke bestelling mag maken.

Mijn droom is om Taxx Lifestyle en Taxx Life Blog als één bedrijf neer te zetten waarin ik en mijn levensstijl het boegbeeld kan zijn voor mijn producten. En waarin ik met beide activiteiten geld bij zou kunnen verdienen, helaas is dit nog een verre stap maar wie weet in de toekomst.

Dus mocht je interesse hebben in een van de producten die je in dit artikel vind, neem dan eens een kijkje in mijn webshop!

Het is de bedoeling dat ik eens in de twee maanden een shout out ga doen naar kleine creatieve bedrijfjes. Wil jij een keertje kosteloos mee doen met een shout out? Neem dan contact op.

Week 15; Voorstelling, In De Krant (!), Logeetje, Klussen en Community Day!

1 week ago
Leuk dat je weer mee leest met een nieuw weekoverzicht; deze week hadden we een lekker 'normaal' weekje. We kwamen weer een beetje tot ons zelf en deden eigenlijk geen hele bijzonder dingen, al hebben we natuurlijk genoeg te vertellen!

MaandagMijn parttimedag die as usual begint in de sportschool. Daarna heb ik een waslijst aan kleine klusjes die ik eerst allemaal eens even ga wegwerken. Zo verstuur ik de slingers die ik van het weekend maakte.


Daarna verwerk ik de laatste uitnodigingen en alle verjaardagskaarten en paperassen in de plakboeken van de jongens. Echt zo een klusje waar je altijd tegen op kijk, maar eigenlijk is het zo gedaan.


Ezra gaat na school naar de Codekinderen en Nathan neemt een vriendje mee om bij ons te spelen. Ik maak een begin met wat spullen uit te zoeken die op Marktplaats kunnen. Er liggen al een tijdje wat spullen klaar, maar ook hier kwam ik iedere keer niet aan toe.

Dinsdag
Voor we naar school gaan tekent Ezra even een strip in elkaar. Over sommige dingen doet hij echt uren omdat hij een concentratie van nul heeft en nu schudt hij binnen 5 minuten even een leuke strip uit zijn mouw. Een mijlpaal!


Verder een normale school- en werkdag en natuurlijk zwemles. s' Avonds speelt Nathan nog even lekker buiten met de bellenblaas. Heerlijk dat gerommel in de tuin, ik hou er van.


Woensdag
De dag begint weer in de sportschool en daarna nog even aan de slag in het huishouden. Ik kijk er nu al naar uit om vanavond in een schoon bed te stappen. Sam test hem nu gelijk maar even.


Om half 12 loop ik richting school voor een voorstelling van Ezra zijn klas. Zijn klas neemt ons mee in een avontuur met zeven kamers waar van alles gebeurd. Ontzettend leuk!


Ezra gaat direct uit school naar een kinderfeestje. Nathan en ik gaan na de gymles lekker boodschapjes doen. We scoren een kleine campingtafel voor straks op de camping. We besluiten hem toch maar even uit te proberen voordat hij wordt opgeslagen bij de rest van de campingspullen. "Oh mam, dat doe ik wel even!" En Nathan zet zo de tafel in elkaar, handige Harry!


En vandaag nog een heel leuk en belangrijk iets; de jongens staan samen met opa en oma in de krant. Van verschillende kanten krijgen we berichten hier over, zo ontzettend leuk!


Hier kun je het krantenartikel online lezen.

Donderdag
De jongens naar school en ik aan het werk. Het is een lekker druk dagje want ik neem vandaag het werk over van een collega. De dag vliegt voorbij en ik fiets nog even langs het Kruidvat om wat foto's op te halen. Onder andere voor het verjaardagscadeautje van Ezra's vriendinnetje.


En als of ze het ruikt, komt ze s'avonds nog even langs. We proosten op haar verjaardag met een stroopwafel! Maar het cadeautje krijgt ze toch echt pas zaterdag als ze het viert.


Vrijdag
Martijn zijn vrije dag vandaag en ik aan de arbeid. In de middag komen de achterbuurjongens spelen en Martijn neemt ze gezellig mee naar de kinderboerderij.


Daarna blijft er eentje gezellig mee eten en logeren. Voor Nathan het eerste vriendje dat blijft slapen, hoe bijzonder. Voor ons als ouders ook voor het eerst dat er iemand blijft logeren, ook best bijzonder en spannend. Maar ze doen het super goed en rond negen uur is iedereen in dromenland.


Zaterdag
Vandaag gaan we weer klussen in het huis van Martijn zijn ouders. Voor ik daarheen fiets, fiets ik even langs een tweedehands kledingbeurs. Ik zoek eigenlijk nog een shirt voor de koningsspelen voor Ezra, misschien vind ik daar wat. Het is een kleine beurs met weinig grotere kindermaten. Helaas vind ik geen oranje shirt maar wel vier korte broeken voor acht euro. Misschien kunnen we ze aankomende week al gebruiken.


Daarna fiets ik door naar het nieuwe huis van Martijn zijn ouders om nog even een paar uurtje aan de slag te gaan.


s'Middags gaat Ezra naar de verjaardag van zijn vriendinnetje. Nathan en ik fietsen een rondje en halen een lekker ijsje. Martijn vertrekt om weer eens een nachtje te gaan vissen, dat is door al het ziek zijn er een beetje bij in geschoten de laatste weken.

s'Avonds werken we nog even aan Ezra zijn spreekbeurt. Het begint nu op te schieten en ook de spanning loopt aardig op.


Zondag
We beginnen de dag lekker lui met een heerlijk ontbijtje! Als Martijn thuis komt van het vissen schiet ik snel mijn hardloopkleren aan om zeven kilometer te gaan hardlopen. De eerste vier kilometer gaan redelijk goed, daarna wordt het toch weer best pittig. Het blijft een strijd.


Als ik thuis kom gaat Martijn ook nog even een rondje. Wat een sportiviteit weer in ons gezin, heerlijk! s'Middag gaan de jongens en ik nog even op pad voor de Pokèmon Go. Vandaag is het weer de maandelijkse Community Day. Het is prachtig weer en de stad is vol met mensen die het zelfde doen als wij, echt ongelofelijk!


We houden het een stuk langer vol dan de vorige Community Day en we zijn alledrie dik tevreden met onze vangst.

Nathan en ik fietsen nog even een rondje Culemborg om foto's weg te brengen die ik ook liet afdrukken bij het Kruidvat. Deze foto's zijn gemaakt op het kinderfeestje van Nathan en voor een ieder hebben we er eentje laten afdrukken met een bedankwoordje er op.


Na een lange fietsrit die Nathan helemaal op zijn eigen fiets heeft gedaan is het welletjes geweest. We gaan de deur niet meer uit. Eindelijk kan ik een beetje gaan opruimen en nog wat wasjes draaien. We krijgen nog spontaan visite en zo is onze zondag weer compleet.

s'Avonds als ik de statistieken bekijk van het artikel over de test van de Rabobank van die dag ben ik blij verrast! Het artikel is drie keer beter gelezen dan een gemiddeld artikel en ik kreeg ook nog een reactie van de Rabobank zelf. Ook deden een aantal mensen hun verhaal onder mijn blog, dus wil je nog wat inspiratie met betrekking tot het studeren, lees dan onderaan dit artikel de comments.

En zo sluiten we een hele fijne week af met heel veel positieve dingen en weer lekker ons eigen saaie leventje. En daar word ik stiekem echt heel gelukkig van. Gezellig dat je weer hebt meegelezen en hopelijk tot volgende week.

Websites by this publisher

ui-button
WebsiteViewsUniqueSocialPrice
taxbreddels.blogspot.nl 2.3k 595 138 2.3k 209 € 0 - € 250

taxbreddels.blogspot.nl

2.3k
Persoonlijk blog, hippe 40 jarige vrouw en gezin, sporten, eten, duurzaamheid, creatief!
Share