MediaKit

Miranda | Taxx Life Blog

Miranda | Taxx Life Blog

Ik ben Miranda, 41 jaar oud, getrouwd met Martijn en moeder van twee zonen in de leeftijd van elf en acht. Ik heb een persoonlijk blog waar ik schrijf over ons gezinsleven, duurzaamheid, financiën, sportiviteit, interieur en creativiteit,

Offered products

 • Review € Login for price
 • Giveaway € Login for price
 • Post € Login for price

Statistics

5k - 10k
Reach
Measured in the previous month
(unique visitors)
54
Views
Measured in the previous month
578
Domain Authority
135
Trust flow
932
Citation flow
Verified
The statistics of this channel are automatically verified and updated every month by LinkPizza.

Demographics

Gender

Age

Top 5 countries

Netherlands - 87%
United States - 7%
Belgium - 3%
Japan - 0%
Germany - 0%

The demographics below are an example. Log in to see the actual demographics.

Week 27; Mijlpaal, Bijna Even Groot, Gymmen, Juffenbandjes, Opruimen en Animal Crossing.

5 days ago
Leuk dat je weer meeleest op mijn blog met een nieuw weekoverzicht. Deze week behaalde ik flinke mijlpalen op mijn blog, groeiden niet alleen mijn blog, gingen we sinds hele lange tijd weer gymmen en hadden we een heerlijk weekend thuis!

Maandag
Gisteren had ik het al een beetje door, maar vanochtend check ik toch nog een keer de Analytics van mijn blogpost van de keuken en make over video. Ongelofelijk; er zijn gewoon 1200 mensen op het artikel afgekomen, hoe dan!? Echt fantastisch, nooit verwacht!


Zoals jullie altijd kunnen lezen in de maandelijkse Doelen en Duurzaam zit ik tegenwoordig zo rond de 2500 unieke bezoekers per maand, nu dus op één dag 1200. Ik kan het nog steeds geloven. Mocht je het artikel inclusief video gemist hebben, dan kun je het hier nog even nalezen.

Helaas geen tijd voor sterallures, want we mogen vandaag gewoon weer aan de arbeid en naar school ;)

Dinsdag
Weer een heerlijke thuiswerkdag, zoals ik vorige week al uitgebreid vertelde; ik word er blij van. Het hoeft echt niet iedere dag, want kantoor vind ik ook heel fijn. Maar je kan zoveel doen thuis en tussendoor alvast wat in het huishouden, zodat je 's avonds niet nog eens van alles hoeft te doen.

Vandaag moet de oudste nog even langs de schoolarts, vanwege zijn lengte. Door de Coronacrisis krijgt hij netjes een briefje mee naar huis met zijn lengte erop en de mondelinge boodschap dat het net op de rand van de maatstaf zit. Meneer is gewoon als 1,65 meter lang, nog 13 centimeter en dan heeft hij mij ingehaald. Echt ongelofelijk!

WoensdagVandaag weer lekker thuis en de jongens een halve dag naar school. Ik had me voorgenomen om een klein rondje te gaan hardlopen maar het regent pijpenstelen en dat houd voorlopig niet op. Dan maar een kleine workout.

Gisteravond kregen we een appje dat vandaag eventueel de gym weer start. Ik had verwacht dat de jongens er geen zin in zouden hebben voor die drie keer nog voor de vakantie. Maar ze riepen volmondig ja!
Lees ook: Het weekoverzicht van vorige week!
Dus daar zijn we weer, of we nooit weg geweest zijn. De jongens lekker gymmen en ik doe wat boodschapjes. Heerlijk weer die burgerlijkheid!

Donderdag
Vandaag weer een normale werk- en schooldag. Vandaag krijg ik de maandelijkse statistieken van mijn blog binnen. Ongelofelijk, wat een mijlpaal! Er zijn in de maand juni gewoon meer dan 4000 unieke bezoekers op mijn blog geweest. Ik wil via deze weg dan ook iedereen bedanken die de moeite neemt om mijn blog te lezen.
Bij thuiskomst ontdek ik mooie tomaatjes in onze tomatenplant. Daar zij we blij mee. De aardbeienplant is er nu wel een beetje klaar mee, dus nu gaan we over op de cherrytomaatjes.

VrijdagIk start de dag met mijn gemiste hardlooprondje van afgelopen woensdag. Heerlijk, daarna druk met het huishouden en andere klusjes. De jongens krijgen vandaag de rapporten mee naar huis. Ze hebben beiden een prachtig rapport en zijn over naar de volgende groep. 
De rest van de middag lekker spelen, chillen en de standaard tennisles voor de oudste. Ik freubel de laatste juffenbandjes in elkaar. Ben je nog op zoek naar een voordelig juffencadeau voor het einde van het schooljaar. Kijk dan even in mijn webshop.

Na het eten breng ik nog een leuke bestelling weg en kijken we gezellig met de jongens naar 'We Want More'.
Zaterdag
Vandaag rommelen we lekker een dagje in huis. Het is ook druilerig weer, dus we hebben weinig keus. Manlief en ik gaan zelfs nog even een uurtje rommelen op zolder. Met als resultaat twee zakken met kleding en oude gordijn naar de kledingbak en een doos met karton de deur uit. Heerlijk, dit voelt echt als een opluchting. 


Zondag
Ook vandaag weinig op de planning. Manlief en ik starten beiden de dag met een rondje hardlopen, daarna lekker relaxed ontbijten, douchen en opruimen. Ook mag ik nog een leuke bestelling wegbrengen van  twee juffenbandjes die ik vrijdag maakte.


's Middags komt er nog gezellig een klasgenootje spelen van de oudste en ik werk mijn tuintje bij in Animal Crossing. Deze perfectionist vind het best lastig met met zijn drieën op één eiland te leven. De jongens hebben namelijk ook allebei een eigen account en dat betekent dat we op een eiland leven. Helaas is dit vergelijkbaar met het echte leven, dus hun tuintjes en huizen zijn één grote puinzooi ;)


En dat was het weer voor deze week. Even wat minder te melden dan normaal, maar die weken zitten er nu eenmaal ook bij. En dat is stiekem best lekker. Bedankt voor het lezen en tot volgende week.

Doelen en Duurzaam Juni 2020

a week ago
Dan is er zo maar een half jaar voorbij, tijd om iets verder terug te blikken dan alleen de maand juni. Of zullen we ons door alle gekheid, maar gewoon richten op afgelopen maand? Vandaag neem ik jullie weer mee in een nieuwe Doelen en Duurzaam, waarin mijn bezoekers de pan uit rezen en we aan de slag gingen met onze spaarrekening. 
Foto door Content Pixie via Pexels
Persoonlijk
 • Fysieke Gezondheid; na wat strubbelingen met het sporten de afgelopen maanden probeerde ik in juni de draad weer rustig aan op te pakken. Deed thuis wat yoga- en rugoefeningen en startte weer met een lesje op de sportschool. Helaas bleef het bij die ene les, het ontbreekt me echt aan energie en kracht. Ik liep weer een klein beetje hard, in totaal zeven kilometer. Rustig aan opbouwen. In januari deelde ik vol goede moed een prachtig schema met mijn gewichten van de afgelopen drie jaar. Ik was afgelopen januari op mijn zwaarst en zou er hard aan gaan trekken in 2020. Dat ik nu als een soort zoutzak door het leven ga, wat ik voor mijn gevoel zelf gecreëerd heb, kunnen mijn hersenen nog niet helemaal accepteren. 
 • Mentale Gezondheid; dit gaat echt met ups en downs. Doordat mijn lichaam me in de steek laat, wil mijn hoofd ook niet altijd. 
 • Werk; gaat goed. Tot aan de zomervakantie werk ik twee dagen op de zaak en één dag thuis. En hoe fijn is die thuiswerkdag als de kids gewoon op school zitten. Heerlijk!
 • Minimaliseren; dit is even wat minder geweest deze maand. Niet echt bewust, wel ben ik digitaal aan het opruimen. Met een Macbook die altijd vol is en telefoon met 10.000 foto's wordt het tijd om te gaan 'ruimen'.

Lees ook: Doelen en Duurzaam Mei 2020
Taxx Lifestyle/Blog
 • Bestellingen; deze maand mocht ik zes bestellingen maken voor mijn webshop. Heel fijn dat steeds meer mensen mij weten te vinden.
 • Unieke Bezoekers; deze maand bezochten 4046 unieke bezoekers mijn blog. Ongelofelijk veel, echt niet normaal en ontzettend dankbaar! Dankzij de make over van onze keuken en woonkamer, met maar liefst 1200 unieke bezoekers op één dag, kwam dit aantal tot stand. Na deze gigantische uitschieter zal het wat minder worden, want ook dit jaar neem ik weer een korte blogpauze tijdens de zomervakantie. 
 • Totale Omzet; leuke bestellingen in mijn webshop en nog steeds dingetjes lopen voor mijn blog. Maar daar zit niet echt schot in.

Financieel
 • Sparendeze maand kwam het vakantiegeld van manlief binnen. Hier gingen we iets anders mee om dan met dat van mij. De helft ging naar de spaarrekening en andere helft ging naar onze beleggingsrekening. Na al het vakantiegeld-geweld hebben we onze spaarpotjes flink onder de loep genomen en gaan we het vanaf volgende maand iets anders doen. Ik zal hier binnenkort een aparte update over schrijven. Voor juni dus, met de helft van manlief zijn vakantiegeld en ons vast spaarbedrag, een mooi bedrag naar de spaarrekening mogen boeken.

 • Boodschappenbudget; we gaven deze maand € 497,16 uit aan boodschappen. Dat is net binnen  budget. Maar toch heb ik gemerkt, en gelukkig ben ik niet de enige, dat de boodschappen over het algemeen duurder zijn geworden.
 • Tweedehandsverkoop; we verkochten voor € 20 aan tweedehands spullen.
 • Euroclix; deze maand verzamelden we 450 euroclix bij elkaar, net iets meer dan vorige maand. In totaal staan we nu op 5684 clix en sparen nu door naar 10.000 clix. Dat staat gelijk aan een uitbetaling van 150 euro.

Energieverbruik
 • De zonnepanelen leverden iets minder op dan de maanden april en mei. Wel verbruikten we wat minder stroom wat ik niet had verwacht in verband met de zwembadpomp. Waarschijnlijk komt dit omdat de jongens weer volledig op school zitten en wij daardoor ook weer meer buitenshuis werken. Het waterverbruik geeft een flinke piek aan in verband met zwembad.


Dat was het voor de maand juni; een prima maand wat betreft de meetbare doelen. Gevoelsmatig nog niet helemaal happy. We hebben een paar mooie dingen gepland in de vakantie, dus daar kijken we naar uit. Bedankt voor het lezen en tot de volgende  Doelen en Duurzaam, die tijdens mijn blogpauze trouwen gewoon doorgaan. Iedere eerste zondag van de maand een terugblik op de vorige maand.

Week 26; Editen, Zomerdekbed, Reservekopie, Top Werkdag, Vissen en Shoppen in Utrecht!

a week ago
Leuk dat je weer meeleest met een nieuw weekoverzicht; de week begon redelijk rustig en genoten we van de zomerse temperaturen. Verder had ik een heerlijke werkdag, deden we aan selfcare en hadden we een heerlijk weekend dat eindigde in Utrecht.


Maandag
Vandaag aan de arbeid en naar school. Het schijnt een warme week te worden, dus het lijkt er op dat iedereen al in de stemming is. Nog maar even afwachten wat het wordt. 's Avonds begin ik aan het editen van de make-over video van de keuken en woonkamer, ik wil hem graag aanstaande zondag online zetten.

Lees ook: Het weekoverzicht van vorige week!
DinsdagVandaag lekker thuis werken, ik vind deze dag toch wel lekker hoor. Rustig opstarten en als de mannen naar school zijn, kun je lekker doorwerken en af en toe iets in het huishouden doen.
Zoals vandaag bijvoorbeeld. Nog voor de jongens naar school zijn heb ik ons bed al verschoond en het winterdekbed verruilt voor het zomerdekbed. Als de jongens de deur uitlopen start ik mijn werklaptop op en start de werkdag met een lekker ontbijtje. Love it!

WoensdagDe jongens een half dagje naar school en het is mij te warm om te gaan sporten. Ik weet het, watje! Ik doe het één en ander in huis en doe iets wat ik al heel lang had moeten doen; een reservekopie maken van mijn Macbook.
Iedere dag krijg ik een melding en inmiddels stond de teller op 406 dagen dat er geen reservekopie is gemaakt. Het is even een klusje voor ik hem goed aan de gang krijg. Maar als hij eenmaal draait, draait hij en dan gaat het goed. Top!

Daarna lekker genieten in de tuin van het mooie weer en het zwembad! 's Avonds lekker barbecueën en zo sluiten we een heerlijke zomerse dag af!

DonderdagNa de heerlijke dag van gisteren vandaag weer aan de arbeid en een hele dag naar school. Valt dat even tegen. Ik besluit vandaag eens gek te doen en mijn jurk aan te doen naar het werk. Ook de baas doet eens gek, want we worden getrakteerd op ijs.

Én we maken sinds hele lange tijd weer eens een ommetje tijdens de lunchpauze. Dat kan wel een jaar geleden zijn dat we dat gedaan hebben. Wat een heerlijkheid en een geluk dat je binnen één minuut in dit mooie natuurgebied bent.

Manlief is vroeg thuis en neemt de mannen uit school mee voor een frisse duik bij een zwemplas bij ons in de buurt.
VrijdagVandaag is het tijd voor selfcare. Ik start de dag in de schoonheidssalon voor een fijne pedicure- en een gezichtsbehandeling. Door het Corona-gebeuren alweer even geleden dus het was ook geen overbodige luxe. 's Middags nog meer selfcare maar dan minder leuk. Met het hele gezin naar de tandarts voor controle. Gelukkig geen gaatjes.
Bij thuiskomst gaat de oudste gelijk door naar een gezellig feestje bij een vriendje in de buurt. Tijdens zijn afwezigheid verander ik zijn kamer. Zijn lage speelplek wordt vervangen voor een 'echt' bureau. Dit bureau scoorde ik van de week op Marktplaats. Bij thuiskomst blij verrast!

De andere twee mannen gaan een avondje vissen. Lekker zwemmen, varen en vissen. Hoe lekker is dit, jaloers dat ik niet mee ben gegaan.

ZaterdagVandaag lekker een dagje thuis op het programma. Huishouden, boodschapjes en ondanks het mindere weer duiken de jongens toch nog even het zwembad in. 's Middags druk met mijn blog en webshop. Ik maak de make-over video af die morgen op mijn blog komt en ik mag twee leuke vrije tekst slingers maken voor een bestelling in mijn webshop.

ZondagOm het hardlopen niet helemaal te laten verslonzen loop ik op mijn oude schoentjes weer een rondje van drie kilometer. Voel me rug nu meer dan vorige week en mijn conditie is echt ruk. Maar blij dat ik dit weer kan, al moet ik er erg hard aan trekken.
Rond de middag rijden we naar Utrecht. Voor het eerst sinds het hele Corona-gebeuren en we gaan met de auto. Even een tip van Flip; je kunt een parkeerplek reserveren midden in het centrum voor bijvoorbeeld vier uur voor maar € 8,50. Een dagkaart is 15 euro, dat is geen geld als je het vergelijkt met de kosten van het openbaar vervoer.

De jongens hebben het één en ander nodig en we hadden ook wel zin om er weer even op uit te gaan. Sommige winkels hebben we wel vermeden in verband met drukte maar verder was het prima te doen. De jongste was zeer geslaagd; Dunkin' Donuts en stoere badslippers!

En dat was het weer voor deze week; een fijne, rustige week met een heerlijk weekend! Nog drie weken en dan is het zomervakantie, het aftellen is begonnen. Bedankt voor het lezen en tot volgende week!

Channels by Miranda | Taxx Life Blog

taxxlifeblog.nl

Miranda | Taxx Life Blog Miranda | Taxx Life Blog 5k - 10k
Persoonlijk blog over ons gezinsleven, duurzaamheid, financiën, sporten en creativiteit!
Share

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with.

Subscriptions