MediaKit

Miranda | Taxx Life Blog

Miranda | Taxx Life Blog

Ik ben Miranda, 41 jaar oud, getrouwd met Martijn en moeder van twee zonen in de leeftijd van elf en acht. Ik heb een persoonlijk blog waar ik schrijf over ons gezinsleven, duurzaamheid, financiën, sportiviteit, interieur en creativiteit,

Offered products

 • Review € Login for price
 • Giveaway € Login for price
 • Post € Login for price

Statistics

0 - 5k
Reach
Measured in the previous month
(unique visitors)
718
Views
Measured in the previous month
717
Domain Authority
441
Trust flow
963
Citation flow
Verified
The statistics of this channel are automatically verified and updated every month by LinkPizza.

Demographics

Gender

Age

Top 5 countries

Netherlands - 79%
United States - 10%
Belgium - 3%
Argentina - 1%
Germany - 1%

The demographics below are an example. Log in to see the actual demographics.

Doelen en Duurzaam Juli 2020

a month ago
Het is de eerste zondag van de maand, dus tijd om de balans op te maken voor de maand juli. We kregen vakantie, ik sportte weer een klein beetje, kwamen onze financiën weer in haar normale doen (helaas) en maakten we een dikke blunder wat betreft de zonnepanelen!

Afbeelding van StartupStockPhotos via Pixabay Persoonlijk
 • Fysieke Gezondheid; in de maand juli deed ik twee keer mee aan een les bodyshape in de sportschool. Om er weer een beetje in te komen, maakte ik mezelf wijs. Helaas zitten we nu midden in de vakantie, dus jullie raden het al. Ik probeer nu een paar keer per week een klein rondje hard te lopen en ik wil mezelf aanleren af en toe wat krachtoefeningen te doen. Tot nu toe mislukt :( Ik liep in juli totaal 24,5 kilometer hard, daar ben ik dan wel weer blij mee.
 • Mentale Gezondheid; gaat beter dan de afgelopen maanden. Ik voel me lichamelijk beter en pak weer dingen aan.
 • Werk; gaat zijn gangetje en we zitten nu natuurlijk midden in de vakantieperiode.
 • Minimaliseren; nog steeds op een laag pitje. Maar na een flinke opruimronde op de eerste verdieping hebben we een hoop stofhappers weggegooid. 

Lees ook: Doelen en Duurzaam Juni 2020
Taxx Lifestyle/Blog
 • Bestellingen; deze maand mocht ik drie bestellingen maken voor mijn webshop en ik maakte een zakelijk marktplaats account aan waar ik al een product mocht verkopen.
 • Unieke Bezoekers; deze maand bezochten 2864 unieke bezoekers mijn blog en dat is echt heel veel. Helemaal voor een vakantiemaand als juli. Ook mijn advertentie-inkomsten beginnen te lopen, al praat ik dan nog steeds over enkele euro's per maand. Er gebeurd iets en dat is leuk om te zien.
 • Totale Omzet; drie leuke bestellingen in mijn webshop en deze maand twee leuke samenwerkingen  mogen schrijven en plaatsen op mijn blog. Heel blij mee!

Financieel
 • Sparendeze maand zijn we weer terug bij het 'nieuwe normaal'.  Na drie maanden een flink bedrag te hebben weg geboekt, spaarden we nu alleen ons vaste spaarbedrag. We zijn deze wel anders gaan verdelen over onze spaarpotjes. Na de blogpauze zal ik hier een update over schrijven. 


 • Boodschappenbudget; we gaven deze maand € 538,75 uit aan boodschappen, dat is net boven budget. Maar wel inclusief een gezellige middag en avond met twee bevriende stellen. Dus op zich heel tevreden.
 • Tweedehandsverkoop; we verkochten deze maand helemaal niets aan tweedehands spullen helaas. Na de vakantie weer eens oppakken.
 • Euroclix; deze maand verzamelden we 741 euroclix bij elkaar, weer een stijging ten op zichten van vorige maand. In totaal staan we nu op 6425 clix en sparen door naar 10.000 clix. Dat staat gelijk aan een uitbetaling van 150 euro.

Energieverbruik
 • En dan nu de rubriek waar ik deze maand eigenlijk een beetje om moet huilen. Tijdens het opnemen en invullen van de cijfers op 31 juli kwam ik er al snel achter dat er iets niet klopte. De opbrengst van de zonnepanelen was gewoon twee derde minder dan een normale maand juli. Uiteindelijk alles nog een keer gecheckt en was ik even bang de de panelen het hadden begeven. En toen viel mijn oog op de stekker van de omvormer. De stekker die er voor zorgt dat de opgewekte stroom in ons netwerk wordt geleverd, lag er gewoon uit! Als ik naar de getallen kijk ben ik bang dat de stekker er gewoon twee à drie weken uit heeft gelegen. Een heel hoog stroomverbruik dus deze maand en een hele lage opbrengst. Beetje vergelijkbaar met de maand februari.
 
Dat was het voor de maand juli; gevoelsmatig een betere maand dan juni, behalve dan de opbrengst van de zonnepanelen ;) We genieten nu van onze vakantie uit en thuis. Bedankt voor het lezen en tot de volgende  Doelen en Duurzaam, die tijdens  mijn blogpauze gewoon doorgaan. Iedere eerste zondag van de maand een terugblik op de vorige maand.

Zomervakantie & Blogpauze!

a month ago
Schreef ik in december nog dat ik het rustiger aan wilde gaan doen met bloggen, omdat ik zelf ook wat meer rust wilde. Staan we nu ineens midden in de zomervakantie en is weer een blogjaar voorbij gevlogen. In dit artikel vertel ik alles over wat er de komende weken op mijn blog gaat gebeuren en geef ik een tipje van de sluier over de plannen daarna.
Afbeelding van Pexels via Pixabay 

Iedere jaar neem ik een blogpauze tijdens de zes weken schoolvakantie van de jongens. Om zelf ook even geen druk te hebben voor het schrijven van artikelen. Ik gaf in december al aan dat ik het eigenlijk  wat rustiger aan wou gaan doen en meer bestaande artikelen wilden gaan delen. Maar daarna ging het zo goed, dat ik dat uiteindelijk alleen met Pasen heb gedaan. Verder verschenen er iedere week keurig twee nieuwe artikelen.
Terug naar nu; afgelopen woensdag kwam het laatste weekoverzicht online, daar gaan we nu lekker zes weken pauze van nemen. Er zal, zoals gewoonlijk, iedere eerste zondag van de maand een nieuwe  Doelen en Duurzaam geplaatst worden om jullie op de hoogte te houden. Dat is dus al volgende week! Maar verder neemt deze dame even een blogpauze. 
Dit houdt in dat ik op woensdag en zondag een leuk bestaand artikel deel via Instagram en Facebook, maar er geen nieuwe artikelen op mijn blog verschijnen. Waarschijnlijk zit hier wel wat leuks voor je tussen, want misschien heb je het gemist. Of volg je ons pas sinds kort en zijn er oudere artikelen die je nooit gelezen hebt. Hou dus mijn socials in de gaten, keuze genoeg welk kanaal je wilt volgen;
Instagram => https://www.instagram.com/taxx_life_blog

Facebook => https://www.facebook.com/taxxlifeblog

Snapchat => https://www.snapchat.com/add/mirandatax

Youtube => https://www.youtube.com/channel/UC0ZnpPSx4BvjxH-v97BmBZg

Pinterest => https://nl.pinterest.com/TaxxLifeBlog

Wij gaan als gezin lekker genieten van zes weken zomervakantie uit en thuis. We hebben een aantal leuke dingen op de planning staan. Uiteraard zal ik dit uitgebreid delen als we in september weer terug zijn. Ook hebben jullie nog een aantal dingen te goed tegen die tijd. Zoals de nieuwe indeling van  onze spaarpotjes, de invloed van  mijn visionboarddeel twee van  de Instagram Tutorial en voor de oplettende Instagramkijker hebben we nog een onafgemaakte kleine ruimte in huis.

Genoeg stof dus voor een heel nieuw blogjaar. Bij deze wil ik jullie dan ook hartelijk bedanken voor het meelezen in het afgelopen blogjaar. Wens ik jullie allemaal een hele fijne zomervakantie toe en hoop ik dat jullie ondanks de Corona-ontwikkelingen lekker kunnen genieten van jullie naasten. En hoop ik jullie allemaal in september weer terug te zien met nieuwe, leuke en inspirerende artikelen. Dikke kus!

Week 29; Laatste Weekoverzicht, Heel veel Juffenbandjes, Geslaagd, Animal Crossing en Antwoorden!

2 months ago
Leuk dat je meeleest met het laatste weekoverzicht voor de zomervakantie. De laatste week was hectisch, gezellig en onverwachts overweldigend. We waren druk met de 'laatste dingen', werd er een belangrijk examen gehaald en beantwoord ik al jullie vragen over het droomhuis.

MaandagVandaag mijn thuiswerkdag en manlief gaat weer een dagje naar Groningen. De jongens hun laatste week naar school. Mijn werkdag begint niet helemaal zoals gepland, maar gelukkig kan ik het allemaal oplossen op afstand.
Vandaag verkoop ik ook mijn eerste producten via mijn nieuwe zakelijke Marktplaatsaccount. Al meer dan 15 jaar ben ik actief met een normaal account, maar nu heb ik ook een account aangemaakt voor mijn webshop. En nu dus de eerste verkoop gedaan, super leuk. Neem even een kijkje op het nieuwe Markplaatsaccount van Taxx Lifestyle.

DinsdagVandaag weer aan de arbeid en manlief is thuis voor de jongens. Ik besef me dat we met ons werk en vooral werkgevers flink bevoorrecht zijn. Ook al is het soms ook hard werken en zijn er ook minder leuke kanten, over het algemeen mogen we ons maar gelukkig prijzen met hoe we het tot nu toe allemaal kunnen regelen.
Lees ook: Het weekoverzicht van vorige week!
Op kantoor val ik met mijn neus letterlijk in de boter. Want er wordt getrakteerd op heerlijke baklava; mijn favoriet.

's Avond werk ik nog aan een super leuke dubbele juffenbandjes-bestelling in mijn webshop. Beide juffen worden voorzien van twee bandjes, te leuk. 

WoensdagVandaag  lekker thuis en doe nog een lesje bodyshape in de sportschool. Waarschijnlijk de laatste, want vanaf volgende week zijn de jongens thuis. Verder maak ik nog twee naamslingers, want er zijn weer wat lieve baby's geboren in onze omgeving. Kraamcadeautjes maken is het leukste dat er is.

Verder wordt het weer een heerlijke racemiddag. Zo breng ik de oudste naar de gym, de jongste naar een kinderfeestje. De oudste weer ophalen, bestellingen wegbrengen samen en boodschappen doen. De gymjuf verrassen we deze laatste les een leuke set juffenbandjes om te bedanken voor het afgelopen jaar.

's Avonds om tien uur krijg ik nog een allerlaatste bestelling voor een juffenbandje, het kan nog net ;) Morgen alles in orde maken en bij de klant brengen, zodat het vrijdag gegeven kan worden aan hopelijk een blije juf.
DonderdagVandaag weer werken en manlief is weer thuis, sorry :) Vanavond heeft hij een belangrijk examen, dus hij moet nog wel even aan de bak vandaag. Eind van de werkdag rijd ik nog even langs mijn ouders om hun prachtige nieuwe badkamer te bewonderen en ik breng de allerlaatste bestelling weg met het juffenbandje.
Zoonlief schrijft 's avonds een super schattig briefje voor zijn meester, die we morgen nog een klein cadeautje geven. Bij de oudste doen we dit al jaren klassikaal en eigenlijk vind ik dat veel fijner. Maar zo een briefje is ook wel weer super schattig. Manlief slaagt met vlag en wimpel voor zijn examen, beter kunnen we het vervroegde weekend niet ingaan :)

VrijdagIk heb lekker weekend en daar was ik echt aan toe. Omdat alles voor het laatst was deze week, moesten we een hoop doen en regelen. De jongens zijn nog een half dagje naar school en dan hebben zij lekker zes weken vakantie. Heerlijk , ik kijk er naar uit, vooral om van het 'heen en weer gerace' af te zijn.
's Middags rijden manlief en ik nog even langs mijn oom en tantetje om pruimen te kopen. Het hele gezin zit lekker buiten dus we kletsen even bij en vertrekken met twee kilo pruimen en een doosje bessen weer richting huis.

ZaterdagVandaag lekker een dagje thuis. De oudste heeft een kinderfeestje in de ochtend en de jongste krijgt het broertje te spelen van de jarige job. Die gaan samen met manlief spelen bij de zandput zodat moeders het huis kan opruimen en schoonmaken.
Het lijkt op een grote voorjaarsschoonmaak, want ik pak de hele bovenverdieping aan en ruim eindelijk eens dingen op die al maanden een doorn in het oog zijn. Wat een heerlijkheid, volgende week nog even alle ramen zemen boven en dan is alles vakantieproof.
Halverwege de dag vertrekt manlief voor een vistrip naar België en zodra de mannen op bed liggen, pak ik mijn kans om ons eiland en mijn huis van Animal Crossing eens aan te pakken. Eindelijk een extra kamer aan mijn huis en een schattig slaapkamertje ingericht. 

ZondagVandaag plaats ik het artikel over ons Droomhuis en Tuin online, waar jullie massaal op reageren. Na een klein rondje hardlopen had ik een soort van ontplofte telefoon. Bij deze even een heel kort verhaaltje waarin ik hoop zoveel mogelijk van jullie vragen te beantwoorden in zoverre ik dat nog niet had gedaan.
We hebben absoluut geen verhuisplannen en gaan ook zeker niet de stad verlaten. Sterker nog we zitten hier ontzettend goed. We hebben een ruim, comfortabel en vooral duurzaam huis met om ons heen de liefste en leuke buren die je maar kan wensen op steenworp afstand van de meeste voorzieningen. En zodra de jongens naar buiten lopen is er altijd wel iemand om te spelen. 
Maar soms komt er dus iets op je pad, zoals dit huis en dan ga je toch plannen, tekenen en rekenen. Aangezien dat dat één van onze specialiteiten is, kom je soms dichter bij de werkelijkheid dan je van te voren had gewild. En laat het je dus niet meer los. Helaas is het voor ons op dit moment niet haalbaar omdat de vraagprijs te hoog is voor ons financieel gezien, maar ook voor datgene dat je er voor krijgt. Er moet voor veel geld verbouwd en gebouwd worden. 
Omdat we hier zelf al maanden mee bezig zijn geweest en de emoties een beetje waren ingedaald, waren de reacties op het artikel ontzettend overweldigend en hebben die ons vuurtje weer aangewakkerd. Ik wil jullie bedanken voor alle reacties en tips.
En als je dan diezelfde middag voor de lunch verwend wordt met een heerlijke vers gebakken maisbrood en je kinderen weer de hort op zijn, weet je eigenlijk dat je hier echt op je plek zit ♥

We sluiten deze enerverende dag af met een gezellige verjaardagsborrel bij vrienden in de tuin. En wordt er nog veel nagepraat over huizen, reizen, werken en andere toekomstdromen.
Ik wil jullie hartelijk danken voor het meelezen met dit voorlopig laatste weekoverzicht. Waarin we een hectische, gezellige en vooral overweldigende week afsluiten. We gaan er even zes weken tussen uit en hopelijk zijn we in september gezond en wel weer terug met nieuwe verhalen, avonturen en lekkere saaie weken ;) Bedankt voor het meelezen, de support en tot de volgende keer. 

Channels by Miranda | Taxx Life Blog

taxxlifeblog.nl

Miranda | Taxx Life Blog Miranda | Taxx Life Blog 0 - 5k
Persoonlijk blog over ons gezinsleven, duurzaamheid, financiën, sporten en creativiteit!
Share

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with.

Subscriptions