MediaKit

Nicole Orriëns

Nicole Orriëns

Ik behaalde mijn master psychologie aan de Universiteit Utrecht, ben moeder van 5 kinderen, echtgenote van 1 man en inmiddels ruim 15 jaar fulltime blogger.

19 reviews

Offered products

  • Post € Login for price

Statistics

307
Views
Measured in the previous month
813
Domain Authority
66
Trust flow
943
Citation flow

Demographics

Gender

The demographics below are an example. Log in to see the actual demographics.

Timberland schoenen + klantenservice review

4 weeks ago

Voor mijn jongste zoon (17) kocht ik een paar stevige stappers: Timberland schoenen met aan de binnenkant wol. Ze waren in de aanbieding en ik betaalde 129,98.
Hieronder onze ervaringen met zowel deze schoenen als de klantenservice van Timberland.
Het feit dat we met de klantenservice te maken kregen, vertelt overigens al iets over de schoenen ; )
Timberland schoenen met wol van binnen
De Timberland schoenen werden bezorgd in een originele Timberland doos en zagen er goed uit. Mijn zoon deed ze onmiddellijk aan om ze te passen, en ze zaten prima. 
Opvallend was wel dat ze vrij zwaar wogen. Als ik er eentje optilde dan was dat meteen een heel gewicht. Om die reden leken ze mij helemaal niet fijn. Het lijkt me niet prettig om zulke zware schoenen aan te hebben, en dan te moeten lopen. Maar mijn zoon vond ze prima, dus helemaal goed!
Ik gooide zelfs de doos waarin ze zaten bij het oud papier in de veronderstelling dat alles in orde was.
Timberland schoenen: de tong zit scheef
Maar na een paar weken kwam mijn zoon bij me, en meldde dat de tong van de linkerschoen steeds scheef ging zitten. Dat had als gevolg dat de schoen op die plek vervelend over zijn bovenvoet schuurde en blaren veroorzaakte. In eerste instantie adviseerde ik hem om de tong dan gewoon beter in het midden te leggen voordat hij zijn schoenen dichtknoopte. Maar dat hielp niet.
Bij nadere beschouwing bleek de tong van de schoen er inderdaad simpelweg niet recht in te zitten. Zie ook de foto bovenaan deze post.
Voor dergelijke dure schoenen vond ik dit niet kunnen, dus ik nam contact op met de klantenservice van Timberland om hen om advies te vragen.
Klantenservice Timberland
Via het formulier op de website beschreef ik het probleem met de schoen. Dat was op 28 augustus. Als reactie kreeg ik een automatisch  bericht:
'We bedanken u voor het contacteren van onze Afdeling Klantenservice. We hebben uw bericht ontvangen en zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen. Op het moment ontvangen we een onverwachte hoeveelheid e-mails, waardoor het ietsje langer duurt dan normaal - desalniettemin zullen we proberen om binnenkort contact op te nemen om je verder te helpen. Voor meer informatie verwijzen we u naar de FAQ sectie op onze website. Met vriendelijke groet, Afdeling Klantenservice Gelieve niet direct antwoorden op deze e-mail.'

Op 4 september kreeg ik opnieuw een bericht van de Timberland Klantenservice:
'Ik ben ervan op de hoogte dat u ons heeft gecontacteerd en nog geen antwoord van ons heeft ontvangen. - Mijn welgemeende excuses voor de vertraging in mijn reactie. Zoals u wellicht weet, als gevolg van de ongewone situatie met betrekking tot Covid-19 en in combinatie met een toename in contact met betrekking tot online verkoop, hebben wij uw e-mail of web aanvraag niet zo snel kunnen beantwoorden als we hadden gewild. Ik realiseer me dat het een tijdje geleden is dat u contact met ons heeft opgenomen en dat uw vraag nu mogelijk is opgelost. Als u nog steeds onze hulp nodig heeft, kunt u antwoorden op deze e-mail en wij helpen u direct verder! Dank u voor uw geduld en accepteer alstublieft mijn oprechte excuses. MICHELLE WALKER eCommerce Customer Service Director, EMEA'

Ik heb toen geantwoord op deze mail, en dat had als voordeel dat ik nu ook meteen een foto kon meesturen ter illustratie van het probleem. Dat kon met het online contactformulier helaas niet.
Vervolgens kreeg ik weer een automatisch bericht, met de waarschuwing dat wel eventjes kon duren voordat ik antwoord kreeg.
Op 9 september kreeg ik opnieuw bericht van de Timberland Klantenservice:
'Dank u voor het contacteren van Timberland Online Customer Care. Wij vinden het heel vervelend voor u dat de schoenen problemen veroorzaken - dat zou niet mogen gebeuren. Omdat de schoenen zich pas net buiten de dertig dagen vergeven, zou ik u adviseren om de schoenen terug te sturen en als reden 'item is defect op te geven'. we zullen uw terugbetaling verwerken kort nadat we uw retour hebben ontvangen. Binnen 10 werkdagen na die datum zal het geld weer beschikbaar zijn op uw rekening.

Het viel nog niet mee om het formulier correct in te vullen maar het lukte om de schoenen terug te sturen.
Mijn conclusie over de Timberland schoenen en de Timberland Klantenservice
De Timberland schoenen voldeden aan de beschrijving, maar bleken helaas een defect te hebben: de tong zat er niet goed in. Hadden we dit probleem niet gehad als we niet online hadden gekocht? Ik weet het niet. In eerste instantie was het probleem namelijk niet merkbaar.
Niettemin raad ik mensen die Timberland schoenen kopen nu aan: controleer even goed of de tong er recht in zit, en of hij niet opzij schuift.
Wat betreft de klantenservice van Timberland
De klantenservice van Timberland is op zich goed, maar vereist wel doorzettingsvermogen en geduld. Vooral het bericht of ik hun hulp nog steeds nodig had, vond ik een beetje irritant. Maar goed, uiteindelijk kwamen ze we wel netjes over de brug.
Het geld kreeg ik terug op 23 september.
Mijn tips n.a.v. mijn ervaringen met Timberland schoenen
  • Bewaar de doos van de schoenen minimaal 2 maanden. Zelfs als ze eerst goed zitten, kunnen er toch nog problemen komen. Ik kon de Timberland schoenen niet meer in originele verpakking terugsturen.
  • Maak een account aan bij Timberland als er schoenen koopt. Dat maakt het makkelijker om alle informatie die je nodig hebt om problemen te melden of schoenen te retourneren.
  • Laat je niet ontmoedigen, bijt je vast in de klantenservice. Ze zijn vrij traag van reageren, en niet zo bemoedigend. Maar als je doorzet helpen ze je wel.

Blijf op de hoogte van nieuwe posts! Neem een gratis emailabonnement op Review Eerst!

Enter your email address:


Delivered by FeedBurner

Weegschaal die ook vet meet: Medisana BS 440 Connect review!

a month ago

Ik kocht een weegschaal die ook vet meet.

Een Medisana BS 440 Connect Lichaamsanalyseweegschaal om precies te zijn.

Lees nu waarom ik een weegschaal die ook laat zien hoeveel vet je in je lichaam hebt wilde hebben, en hoe hij bevalt.

Een weegschaal die ook vet meet: waarom wilde ik er eentje?
De reden dat ik een weegschaal die ook vet meet wilde is eigenlijk heel simpel: ik had weer allerlei enge verhalen gelezen over vet rondom je organen en het verschijnsel 'skinny fat'. Met mijn 1 meter 70 en 60 kilo heb ik een keurige BMI.

Maar ja, het schijnt dat je BMI  ook maar relatief is, en dat de verdeling van je vet belangrijk is voor een gezond gewicht.

Zo werd het idee geboren dat ik een weegschaal die ook vet meet wilde. Want hoe kan ik er anders achter komen of ik veel vet heb of niet?

Na een heleboel research koos ik voor Medisana BS 440 Connect Lichaamsanalyseweegschaal. Die schijnt behoorlijk betrouwbaar te zijn, makkelijk in het gebruik en weliswaar niet goedkoop, maar ook niet vreselijk duur.

Waarom een Medisana BS 440 Connect Lichaamsanalyseweegschaal?
Het AD zegt over deze weegschaal:

'Nauwkeurigste gewichtsmeting uit de vergelijking en gekoppeld aan een overzichtelijke, gebruiksvriendelijke app. Kost wat meer dan de BS-444, maar scoort qua bouwkwaliteit en design stukken beter.'

Ook op de website hrdlpn.nl wordt hij als goed beoordeeld.
Hieronder zie je de achterkant:

Hoe werkt een weegschaal die ook vet meet?
Overigens was ik erg benieuwd hoe zo'n weegschaal die ook je vetpercentage vaststelt werkt! Ik kon me er echt niets bij voorstellen. Maar het antwoord was eigenlijk heel simpel. Op de site van Men's Health leggen ze het lekker duidelijk uit.

Je vetpercentage wordt gemeten via een elektronisch signaal. Dat wordt door je lichaam gestuurd als je op de weegschaal gaat staan. Vet heeft een andere weerstand dan vocht en spieren. Hoe meer weerstand het elektronisch signaal voelt, hoe meer vet!

Je moet met blote voeten op de weegschaal staan. Een beetje eng is wel dat je de weegschaal niet mag gebruiken als je zwanger bent. Dat is, neem ik aan, vanwege dat elektronische signaal. Ik hoop maar dat dit verder geen kwaad kan.


Mijn ervaringen met de Medisana BS 440 ConnectIk heb een enorme hekel aan gebruiksaanwijzingen lezen, en vind apparaten vaak ingewikkeld en onduidelijk. Het instellen van mijn leeftijd, lengte en gewicht vond ik best lastig gaan. Hoewel ik volgens mij de instructies goed volgde, was het toch een heel gedoe. Ik had het gevoel dat de touchscreen waarmee ik de instellingen moest doen niet goed werkte. Maar uiteindelijk is het me wel gelukt.

En vanaf dat moment was het een hele fijne weegschaal die ook vet meet.

Sterker nog, ik vind 'm zo leuk dat ik er elke dag even op ga. Dat komt ook omdat je hem kunt koppelen aan een app op je smartphone.

Medisana BS 440 Connect koppelen aan een appHet koppelen van de weegschaal die ook vet meet, de Medisana BS 440 en de VitaDock+ app ging ook niet zonder slag of stoot. Maar dat kwam vooral omdat ik de verkeerde weegschaal probeerde te koppelen...
Eenmaal gekoppeld werkt het uitstekend. Nadat ik mezelf heb gewogen, ga ik naar de app, en die haalt dan de meest recente metingen op. Zo krijg ik een mooie grafiek van mijn gewicht, vet, spieren, vocht etc. over de tijd gemeten.

Presentatie van deze weegschaal die ook vet meet

Hieronder de presentatie van deze weegschaal:

Mijn conclusie over deze weegschaal die ook vet meet
Ik ben heel tevreden over de Medisana BS 440. Het instellen van je gewicht en dergelijke vond ik even lastig, maar als je dat voor elkaar hebt is hij eenvoudig in het gebruik. Het feit dat je hem aan een app kunt koppelen vind ik geweldig. Het is een simpele manier om je gewicht bij te houden, zonder dat je er moeite voor hoeft te doen.
Praktische informatie over de Medisana BS 440
Ik kocht mijn Medisana BSS 440 via bol.com omdat ik daar zeker weet dat als een product niet bevalt, ik het makkelijk kan terugsturen. Deze weegschaal die ook vet meet kostte 51,99 bij bol.com.

Kan 8 gebruikersprofielen onthouden Koppelbaar met een mobiele app Berekent je BMI Niet veilig te gebruiken bij zwangerschap

Blijf op de hoogte van nieuwe posts! Neem een gratis emailabonnement op Review Eerst! 
Lees ook: Review Afslank Receptenbijbel.


Enter your email address:


Delivered by FeedBurner

Luchtverfrisser Action: Fresh Waterlily breeze air freshener

a month ago

Omdat ik graag een permanent lekker ruikend toilet wil, kocht ik luchtverfrisser bij de Action. Ik heb daar al meerdere producten die prettige geuren beloofden, maar die vielen eigenlijk allemaal tegen. Dus ik hoopte natuurlijk dat deze luchtverfrisser van de Action zijn belofte wel waar maakte.

Hieronder mijn review van de luchtverfrisser van de Action.

Wat je natuurlijk ook altijd moet doen voor een fris toilet is je wc schoonmaken.

Luchtverfrisser Action: Fresh Waterlily breeze air freshener
Telkens weer blijk ik gevoelig voor een mooi uiterlijk en gladde praatjes. De luchtverfrisser die ik kocht bestaat uit een klein flesje, maar daarin blauw gekleurde pareltjes.

Als je je vingers in het flesje steekt voelen ze verrassend zacht, en lijkt er ook wel water in het flesje te zitten. Overigens blijken niet alle pareltjes blauw. Dat zag ik doordat eentje eruit viel en wegstuiterde.


Op het etiket staat veelbelovend Fresh Waterlily breeze air freshener. Hieronder zie je de ingrediënten:

Qua uiterlijk is het best een leuk flesje om je toilet te hebben staan.

Maar het gaat natuurlijk om de geur!

Moet je gaatjes prikken in de dop?
Het flesje heeft een dop die je eraf kunt draaien. In die dop zitten 9 gaatjes die zijn afgedekt met papier. Er zit helaas geen gebruiksaanwijzing bij, en op het etiket stond ook al niet wat de bedoeling was. Daarom heb ik met een schaar maar gaatjes geprikt via de openingen in de dop. Ik ging ervan uit dat via de gaatjes in de dop een heerlijke geur zou gaan opstijgen.


Maar niets van dit alles.

Deze luchtverfrisser van de Action verspreidde geen enkele geur. Ja, als ik er precies met mijn neus boven ging hangen, rook ik wel wat, maar dat was niet de bedoeling.

Het idee was dat het ik de luchtverfrisser van de Action pittoresk op een plank zou zetten, en dat mijn wc dan heerlijk zou ruiken.

Pareltjes van dichtbij bekeken
Als je je vingers in het flesje steekt voelen ze verrassend zacht aan, en lijkt er ook wel water in het flesje te zitten. Overigens blijken niet alle pareltjes blauw, want eentje viel er uit en stuiterde onmiddellijk weg. Toen ik hem eindelijk had gevangen bleek hij blank te zijn.

Mijn conclusie over de Action luchtverfrisser
Hoewel het flesje leuk oogt, en veelbelovend is, vind ik de luchtverfrisser van de Action geen aanrader. Hij verfrist namelijk de lucht niet! Er komt geen tot amper geur van af.

Ik zou hem niet kopen.

Praktische informatie
Deze luchtverfrisser is voor 0,54 cent te koop bij de Action.

Leestip
WC blok blauw van de Jumbo.

Blijf op de hoogte van nieuwe posts! Neem een gratis emailabonnement op Review Eerst!

Enter your email address:


Delivered by FeedBurner

Channels by Nicole Orriëns

huisvlijt.com

Nicole Orriëns Nicole Orriëns 50k - 100k
Huis, tuin, keuken en lifestyle blog over alles rondom een huishouden met kinderen. Produc

renmamaren.com

Nicole Orriëns Nicole Orriëns 5k - 10k
Informatie over hardlopen voor vrouwen. Tips, podcasts, hardloopkleding, looprokjes, muzie

hetmoederfront.com

Nicole Orriëns Nicole Orriëns 0 - 5k
Over thuisblijfmoeders en fulltime moederen. Informatie en inspiratie voor vrouwen die ver

bloggenenloggen.nl

Nicole Orriëns Nicole Orriëns 0 - 5k
Informatie en inspiratie voor beginnende en gevorderde bloggers.

koffiezettertje.nl

Nicole Orriëns Nicole Orriëns 0 - 5k
Koffie er bij? Blog over koffie, koffie zetten en koffie drinken.

hetmoederbedrijf.com

Nicole Orriëns Nicole Orriëns 0 - 5k
Thuiswerkideeën voor en door moeders. Geld verdienen vanuit huis met je blog, eigen vertaa

revieweerst.nl

Nicole Orriëns Nicole Orriëns 0 - 5k
Reviews van producten en diensten, geschreven door een moeder als jij.
Share

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with.

Subscriptions