MediaKit of revieweerst.nl

Review Eerst

Product reviews van een moeder van vijf kinderen op allerlei gebied.
revieweerst.nl

Offered products

 • Advertorial € 0 - € 250
 • Link € 0 - € 250
 • Mention € 0 - € 250
 • Editorial / Sponsored article € 0 - € 250
13.6k
Views every month
10.6k
Unique visitors every month
14
Domain Authority
The statistics of this website are automatically verified and updated every month by LinkPizza.

Nicole Orriëns

(4)
Nicole Orriëns

Language

Dutch

Social Media

Contaclenzen online kopen: is dat voordeliger?

1 month ago


Tegenwoordig is het heel makkelijk om even contactlenzen te kopen. Je vindt ze zelfs bij de Hema en de Kruidvat.

Zelf heb ik dat nog nooit gedaan, omdat ik het toch een beetje eng vind. Maar dat heeft wel als consequentie dat ik volgens mij relatief veel betaal voor mijn torische lenzen van het merk Byo Promedics:

325,- voor 6 paar maandlenzen bij een lokale opticien in Varsseveld.

Maar is dat ook echt zo?

Laten we het eens vergelijken met de contactlenzen van lens2day.nl, toplenzen, onlinehorenenzien en Specsavers.

Online lenzen kopen
Ik heb zachte maandlenzen, met een cilinder er in. Zes paar torische contactlenzen van lens2day.nl voor zo wel het linker- als het rechter oog kosten slechts 89,-. Het verschil is werkelijk dramatisch groot vind ik.

89,- 
Voor de zekerheid heb ik daarom vervolgens de allerduurste torische maandlenzen van lens2day in mijn mandje gedaan. Maar zelfs dan ben ik maar 156,- kwijt. Dat is nog steeds bijna de helft goedkoper dan als ik ze bij de plaatselijke opticien koop.
156,-Als ik specifiek zoek op mijn merk lenzen: Byo promedics dan kom ik bij bijvoorbeeld onlinehorenenzien.nl uit op 101,95. En bij toplenzen.nl ben ik 89,- kwijt.

Lenzen kopen bij een keten als Specsavers
Tot dusver zijn lenzen die je online koopt dus veel goedkoper dan een plaatselijke opticien. Maar hoe zit het als je maandlenzen koopt bij een keten zoals bijvoorbeeld Specsavers? Ik heb de gegevens van mijn lenzen ingevoerd bij Specsavers en gekeken wat ik daar kwijt zou zijn voor torische maandlenzen. Dan kom ik op 96,-.

Wat kost een oogmeting
Het nadeel van online lenzen kopen is dat je er geen oogmeting bij hebt. Je moet dus al een 'recept' hebben om lenzen te kunnen bestellen. Stel nou dat je een oogmeting wilt doen om vervolgens online lenzen te kopen. Bij de meeste opticiens zijn oogmetingen gratis, maar natuurlijk wel met het idee dat je daarna daar lenzen of een bril koopt. Ze zullen je niet de gegevens voor je lenzen/bril gratis meegeven.

De vraag is dus: wat kost een losse oogmeting? 

Het viel nog niet mee om een bedrag te vinden. Want de meeste opticiens adverteren met gratis oogmetingen. Maar het schijnt dat je voor een oogmeting moet rekenen op een bedrag tussen de 17,50 en 35,-.
Dan ben je dus nog steeds goedkoper uit als je je lenzen online bestelt.Mijn conclusie
Het spijt me te moeten zeggen dat lenzen kopen bij mijn plaatselijke opticien echt veel duurder is dan online lenzen bestellen. Dat vind ik jammer, want ik gun die man de klandizie. Maar het prijsverschil is dermate groot dat ik toch neig naar online lenzen bestellen.

Ik zou dan bijvoorbeeld hem nog wel kunnen betalen voor een oogmeting. Maar ook wat dat betreft neig ik naar een gratis oogmeting bij Specsavers en dat ik daar dan mijn lenzen koop. Het bedrag dat ik daarmee bespaar is dermate groot dat ik het niet kan negeren.

In antwoord op de vraag in de titel van deze post:

'Ja contactlenzen online kopen is meestal voordeliger. Zelfs als je rekening houdt met de kosten van een oogmeting. Maar als je lenzen bij een keten als Specsavers koopt liggen de prijzen dichtbij elkaar.' 

Wat zijn jullie ervaringen met online lenzen kopen?
Ik hoor heel graag wat jullie ervaringen zijn met online lenzen kopen. En hoe doe je dat wat betreft je oogmeting?

Blijf op de hoogte van nieuwe posts! Neem een gratis emailabonnement op Review Eerst!

Bron afbeelding: Shutterstock

Enter your email address:


Delivered by FeedBurner

iPhone cases: nieuw smartphone hoesje nodig voor mijn iPhone6

1 month ago


Ik was tevreden met mijn iPhone5c. Maar hij had maar heel weinig geheugen: 8 Gigabyte. En die zat vol. En wat ik ook van mijn iPhone afgooide, het geheugen bleef vol. Daardoor kon ik geen foto's meer maken met mijn smartphone.

Dit was echt een probleem voor mij, want ik gebruik mijn smartphone ook als fototoestel, en maak vaak foto's voor mijn blogs.

Kon niet wennen aan androidIn eerste instantie besloot ik mijn Wiley Fox smartphone te gebruiken. Maar ik kon niet goed wennen aan het android systeem. Daarom koos ik uiteindelijk toch weer voor een iPhone. Maar dan wel eentje met 16 gigabyte geheugen. Ik koos voor een refurbished model om de kosten te drukken.

iPhone6: hoesje nodig ter beschermingInmiddels ben ik heel blij met mijn iPhone6. Maar ik wilde wel een hoesje hebben om hem te beschermen. Dingen vallen bij mij namelijk nog wel eens op de grond. En ik wilde beslist niet zelf de oorzaak zijn van een kapotte iPhone.

Als het om iPhone-cases gaat heb je net als bij android de keuze uit:

 • Flip cases
 • Book cases
 • Sleeves
 • Een case alleen voor de achterkant

iPhone in book case modelZelf kies ik altijd voor een iPhone case in book case model. De reden is dat mijn iPhone daar helemaal in zit. Bovendien vind ik het handig dat iPhone book case hoesjes ruimte hebben voor pasjes. Ik heb bijvoorbeeld altijd een bibliotheekpasje en mijn Yellowbrick pasje in mijn iPhone hoesje zitten.
Mijn vorige iPhone case was een bruin hoesje in leerlook. Dit keer koos ik weer een bloemen iPhone case. Ik kon het het niet laten. Hoewel ik eigenlijk meer een hoesje vind voor de zomer. Maar ik vond de bloemetjes zo mooi.
iPhone case met bloemetjes: product omschrijving
 • Hij sluit met een magneet
 • Er is ruimte voor 3 pasjes
 • De iPhone is zowel aan de voor- als achterkant goed beschermd
 • Er zitten uitsparingen in voor oortjes en om foto's te maken
Het enige wat ik er minder mooi aan vind is de turquoise kleur aan de binnenkant. Ik vind dat niet zo'n mooie kleur. Maar dat had ik niet gezien toen ik het hoesje kocht. En om het hoesje nou voor de kleur terug te sturen vind ik teveel gedoe.


ConclusieIk vind een iPhone case, oftewel een hoesje voor een smartphone erg belangrijk. Het is toch een extra beschermlaag. Mijn persoonlijke voorkeur is een bookcase model.

Ik kocht mijn hoesje bij iphonehoesjes.nl en hij kostte me 14,95.
Wat is jouw favoriete model smartphone hoesje?
Blijf op de hoogte van nieuwe posts! Neem een gratis emailabonnement op Review Eerst!

Enter your email address:


Delivered by FeedBurner

Refurbished iPhone kopen

2 months ago

Doordat ik niet goed kon wennen aan mijn Wiley Fox, en heimwee had naar mijn iPhone, besloot ik om er eentje refurbished te kopen.

Want van de nieuwprijs van iPhones krijg ik een rolberoerte. Zoveel geld wil ik gewoon niet uitgeven aan een smartphone.

Hoe vind je een refurbished iPhone
Ik heb simpelweg refurbished iPhone gegoogled. En kwam terecht op de website van Mobico. Ik koos voor hen omdat ik daar de goedkoopste refurbished iPhone vond, en omdat de website zichzelf wees.

Als een website onoverzichtelijk is,  haak ik af. Maar bij Mobico verliep het zoekproces en bestellen soepel, en zonder gedoe. Ik kocht daar mijn iPhone 6 voor 319,65. Nog steeds een flink bedrag voor mij.

Het resultaat: mijn reburbished iPhone 6.
Ik bestelde mijn iPhone6 op vrijdagmiddag. Meteen de volgende zaterdagochtend werd hij aangetekend bezorgd! Een hele snelle levering dus, wat trouwens ook één van de redenen was dat ik voor Mobico koos.

De iPhone zat in een keurig doosjes, en er zaten zelfs nog oordopjes bij. De iPhone zag er als nieuw uit, en voldeed aan de beschrijving op de website van Mobico. Dus geen tegenvallend product gelukkig.

Inmiddels heb ik de iPhone 3 weken in gebruik en ik ben er heel blij mee. Hij doet het prima, en er zitten geen vervelende gebreken aan.

Refurbished iPhone versus marktplaats
Omdat ik een nieuwe iPhone te duur vind, koos ik een refurbished iPhone en kocht die bij een officieel bedrijf. Ik kocht bewust niet via marktplaats om de volgende redenen:


 • Ik wilde garantie op de kwaliteit hebben. Ik heb nu een garantie van 2 jaar. Dat stelt me gerust. Als de iPhone stuk gaat kan ik er mee terug.
 • Ik wilde zeker weten dat de iPhone goed werkte, en ik heb er zelf niet veel verstand van. Verkopers kunnen mij dus van alles wijsmaken.
 • Een iPhone is zelfs tweedehands een dure aankoop. Daarom koos ik in dit geval voor de zekerheid van een bedrijf in plaats van een particulier.

Conclusie 
Ik ben heel tevreden met mijn refurbished iPhone en ook over de service van Mobico.

Blijf op de hoogte van nieuwe posts! Neem een gratis emailabonnement op Review Eerst!

Enter your email address:


Delivered by FeedBurner

Websites by this publisher

WebsiteViewsUniqueSocialPrice
huisvlijt.com
MediaKit: Huisvlijt
142.2k
142,247
83.5k
83,474
1.4k
https://www.facebook.com/vlijtigliesjehuisvlijt
260
https://twitter.com/huisvlijt
0
https://www.instagram.com/huisvlijt
€ 251 - € 500
renmamaren.com
MediaKit: Ren mama, ren! - Informatie en inspiratie voor hardlopers
27.3k
27,334
16.6k
16,643
1.7k
https://www.facebook.com/renmamaren
127
https://twitter.com/renmamaren
141
https://www.instagram.com/nicoleorriens
€ 251 - € 500
revieweerst.nl
MediaKit: Review Eerst
13.6k
13,574
10.6k
10,605
1.4k
https://www.facebook.com/vlijtigliesjehuisvlijt
260
https://twitter.com/huisvlijt
141
https://www.instagram.com/nicoleorriens
€ 0 - € 250
hetmoederfront.com
MediaKit: Het Moederfront
9.1k
9,079
4.6k
4,558
408
https://www.facebook.com/hetmoederfront
531
https://twitter.com/hetmoederfront
143
https://www.instagram.com/nicoleorriens
€ 251 - € 500
bloggenenloggen.nl
MediaKit: Bloggen en loggen - Tips en tutorials voor beginners en gevorderde bloggers
8k
8,029
2.3k
2,296
259
https://www.facebook.com/bloggenenloggen
0 143
https://www.instagram.com/nicoleorriens
€ 251 - € 500
hetmoederbedrijf.com
MediaKit: Het Moederbedrijf
5k
4,999
2.9k
2,905
35
https://www.facebook.com/hetmoederbedrijf
23
https://twitter.com/moederbedrijf
141
https://www.instagram.com/nicoleorriens
€ 0 - € 250
demamablogs.com
MediaKit: De Ultieme Mama Blogs Lijst!
1.6k
1,558
549
549
220
https://www.facebook.com/demamablogs
1.7k
https://twitter.com/xxxxx
142
https://www.instagram.com/nicoleorriens
€ 0 - € 250
Share