MediaKit

Nicole van Roekel

Nicole van Roekel

Ik ben Nicole, 25 jaar en op The Budget Life deel ik mijn beste tips om meer met minder geld te doen. Mijn blog wordt maandelijks bezocht door +/- 8.000 bezoekers die meer willen weten over besparen. The Budget Life is gericht op vrouwen (18-40 jaar).

3 reviews

Offered products

 • Post € Login for price
 • Review € Login for price
 • Giveaway € Login for price

Statistics

10k - 25k
Reach
Measured in the previous month
(unique visitors)
116
Views
Measured in the previous month
519
Domain Authority
543
Trust flow
848
Citation flow
Verified
The statistics of this channel are automatically verified and updated every month by LinkPizza.

Demographics

Gender

Age

Top 5 countries

Netherlands - 90%
Belgium - 8%
United States - 1%
Germany - 0%
United Kingdom - 0%

The demographics below are an example. Log in to see the actual demographics.

5 dingen die je vandaag nog kunt doen om geld te besparen

a week ago

Besparen: iedereen wil het, maar ik ken weinig mensen die het daadwerkelijk leuk vinden of alle tijd hebben om uit te zoeken hoe je kunt besparen op vaste lasten en andere uitgaven. Laat ik vooropstellen dat ook ik dit soort 'uitzoekklusjes' eeuwig uitstel. Zo staat er al maanden op mijn to-do-list dat ik wil uitzoeken of mijn maandelijkse bankkosten omlaag kunnen, loopt mijn internetabonnement bijna af en vraag ik me af of ik mijn telefoonabonnement niet goedkoper kan afsluiten bij een andere provider.

Afgelopen weekend besloot ik dat ik er nu écht aan moest geloven. Ik sloot mezelf een middagje op, pakte mijn 'bespaar-uitzoeklijst' erbij en zorgde ervoor dat ik - als ik al deze acties zou uitvoeren - in één uurtje €393,46 besparen.
Klinkt dat als muziek in de oren? In dit artikel deel ik de 5 dingen die ook jij vandaag nog kunt doen om per direct geld te besparen.

Deze acties zou je in 1 uur kunnen uitvoeren en zorgen er in mijn geval voor dat ik €393,46 bespaar.
1. Mobiel abonnement oversluiten bij goedkopere providerIk heb al jaren een sim only abonnement. Niet alleen ben ik daardoor veel goedkoper uit dan wanneer ik een toestel bij mijn abonnement aanschaf, ik krijg ook geen BKR-registratie én ik ben superflexibel met opzeggen. Doordat ik nu al vier jaar hetzelfde sim only abonnement heb, heb ik namelijk elke maand de vrijheid om mijn abonnement op te zeggen en een nieuw (goedkoper!) abonnement af te sluiten.
Dat ik die vrijheid in theorie heb, betekent echter niet dat ik daar in de praktijk ook gebruik van maak. Dit is zo'n typisch klusje dat ik eindeloos blijf uitstellen. Maar goed, ook dit stond op mijn 'bespaar-uitzoeklijst' en dus ging ik aan de slag met het checken of ik mijn mobiele abonnement bij een andere provider goedkoper kon afsluiten.

Online zijn er verschillende vergelijkingssites te vinden waar je in één oogopslag kunt zien wat je bij welke provider betaalt voor de door jou gewenste hoeveelheid GB's internet, sms'jes en belminuten. Op dit moment betaal ik iets meer dan €20,- per maand voor 10GB internet, 300 belminuten en onbeperkt sms'en. Eerlijk gezegd dacht ik dat dat niet veel goedkoper kon, maar het tegendeel blijkt waar te zijn.
Doordat provider Ben nu een hele fijne actie heeft waarbij je extra MB's internet krijgt bij je abonnement voor dezelfde prijs, krijg ik daar het volgende:

 • 8000 MB internet (meer dan genoeg voor mij!)
 • Extra snel 4G
 • Onbeperkt bellen
 • Onbeperkt sms'en

... en dat voor slechts €15,50 per maand voor een sim only abonnement van 24 maanden. Geen addertjes onder het gras, want je betaalt zelfs geen aansluitkosten en na 24 maanden kun je het abonnement gewoon maandelijks opzeggen en blijf je dezelfde prijs betalen. Door dit abonnement af te sluiten, kan ik gewoon mijn eigen nummer behouden én ben ik in een jaar tijd ruim €60,- goedkoper uit! Je snapt dat ik niet lang hoefde te twijfelen om over te stappen.

Besparing: €60,- per jaar
2. Bankpakket checkenVoor mijn bankrekening bij de Rabobank betaal ik elke maand €2,90. Geen enorm bedrag natuurlijk, maar toch had ik het idee dat dat goedkoper moest kunnen. Ik schafte namelijk ooit een creditcard aan, die ik al jaren niet heb gebruikt. Sterker nog: mijn creditcard verliep in november 2019 maar toen ik inlogde bij de Rabobank, ontdekte ik dat ik daar elke maand gewoon nog voor betaalde. Oeps!

Ik kon mijn pakket omzetten naar een goedkoper pakket zonder creditcard en bespaarde daarmee per direct €1,20 per maand. Ook dit klusje kostte me een paar minuten, waarmee ik op jaarbasis toch weer €14,40 kan besparen. Mijn tip is dus om in te loggen bij je bank, te checken welke pakketten er zijn en of er een goedkoper pakket is waar jij ook prima mee uit de voeten kunt.

Besparing: €14,40 per jaar


3. TV- en internet oversluiten of vragen om een actieToen ik drie jaar geleden verhuisde naar een huurappartement in Veenendaal sloot ik samen met mijn huisgenootje een TV- en internetabonnement af bij Ziggo. We profiteerden toen van een hele fijne welkomstactie waarbij we de eerste negen maanden slechts €29,90 betaalden en de laatste drie maanden €49,95 (in plaats van het volledige jaar €49,95 te betalen). 
Toen het eerste jaar bijna voorbij was, keken mijn huisgenootje en ik of het wellicht slim was om over te stappen op een andere provider, waarbij we weer van zo'n leuke actie konden profiteren. Die optie was financieel gezien zeker interessant, maar toen we terugdachten aan hoeveel gedoe het destijds was om internet en televisie te installeren, hadden we weinig zin om dit hele riedeltje weer te doorlopen bij een andere provider.
Dat was dan ook de reden dat we liever niet wilden overstappen, maar een korting, dat wilden we natuurlijk wel! We besloten met Ziggo te bellen en hen de situatie voor te leggen: we dachten erover na om over te stappen naar een andere provider omdat deze goedkoper was, maar het liefst wilden we bij Ziggo blijven.
Nou, dat was geen probleem, want de dame aan de andere kant van de lijn kon ons direct een nieuwe korting geven waarbij we de eerste zes maanden €29,95 zouden betalen en de laatste zes maanden €52,-. Oké, niet zo'n goede actie als in ons eerste jaar, maar wel een besparen van ruim €120,- op jaarbasis. En dat met één telefoontje!
Ook het jaar erna - toen ik naar een koopappartement verhuisde - belde ik Ziggo op en kreeg ik weer zo'n leuke aanbieding. Ik bel dus elk jaar rond juni/juli naar Ziggo met de mededeling dat ik wil overstappen, tenzij ze weer zo'n leuke actie hebben. En aangezien we alweer richting juli gaan, was het de hoogste tijd om weer een telefoontje te plegen.
En ja hoor, ook dit keer kon ik weer van een actie profiteren. Weliswaar niet zo goed als die van voorgaande jaren, maar toch betaal ik de eerste drie maanden €39,95 per maand in plaats van €54,-. Met een telefoontje van vijf minuten, bespaarde ik dus €42,15!Een absolute tip is dus om elk jaar even te bellen met je internet- en televisieprovider met de vraag of ze een leuke aanbieding hebben waar jij als vaste klant van kunt profiteren! 
Besparing: €42,15 per jaar4. Gas & elektriciteit oversluitenDoor de coronacrisis en de historisch lage olieprijzen is dit hét moment om over te stappen van energieleverancier en te checken of je ergens anders goedkoper uit bent. Op dit moment gebruik ik gas en elektriciteit van Eneco. Afgelopen jaar had ik een verbruik van 1.328 kWh stroom en 635,8m3 gas. Dat kwam neer op een totaalbedrag van €847,63 in 2019.
Via diverse energieprijsvergelijkers, zoals Pricewise.nl kun je op basis van je postcode, huidige verbruik en huidige energieleverancier berekenen hoeveel goedkoper je uit kunt zijn. Als ik zou overstappen van Eneco naar Oxxio, zou ik op jaarbasis maar liefst €261,91 kunnen besparen. Wow! Ik ontdekte dat ik bij Eneco eigenlijk vrij duur uit ben, want bij vrijwel elke energieleverancier die uit de prijsvergelijking kwam, zou ik flink besparen, minimaal €150,- op jaarbasis. 
Wat mij betreft dus absoluut de moeite waard om over te stappen, tegenwoordig gaat dat ook allemaal erg makkelijk en wordt alles voor je geregeld.
Besparing: €261,91 per jaar5. Beginnen met (digitale) koopzegels sparenAls je regelmatig boodschappen doet bij dezelfde supermarkt, kan het zeker interessant zijn om koopzegels te gaan sparen. Je betaalt een klein bedrag per koopzegel, maar krijgt uiteindelijk een groter bedrag terug wanneer je een volle spaarkaart met zegels inlevert.
Het plakken van die koopzegeltjes (een klusje waar je zo een half uurtje mee zoet bent) hield me altijd tegen. Maar tegenwoordig kun je bij Albert Heijn digitale koopzegels sparen. Dat betekent dat je niet meer zegels hoeft te plakken, maar je automatisch koopzegels spaart door middel van het scannen van je bonuskaart. Bij elke euro die je uitgeeft bij Albert Heijn, krijg je één koopzegel waar je €0,10 voor betaalt. Een volle spaarkaart is €49,- waard (490 zegels) en je krijgt €52,- als je 'm inlevert. Dat is een rendement van 6% en feitelijk verdien/bespaar je op deze manier dus €3,-. Als je bedenkt dat ik maandelijks voor zo'n €200,- boodschappen doe, dan verdien/bespaar ik in een jaar tijd ongeveer €15,-. En hoe groter je huishouden, hoe meer je maandelijks kunt verdienen/besparen op deze manier.
Zeker omdat je hier dus helemaal geen moeite voor hoeft te doen, vind ik dit een interessante optie en had ik in minder dan een minuut in mijn app ingesteld dat ik koopzegels wil gaan sparen.
Besparing: €15,- per jaar
En voilà: met deze tips kun je vandaag nog aan de slag om te checken of jij ook kunt besparen op deze maandelijkse uitgaven.  Succes!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Ben.

Volg mij op Pinterest & P in dit artikel op Pinterest:

Wat zijn mijn zakelijke uitgaven als ondernemer?

a week ago

Al ruim drie jaar lang geef ik je elke maand een kijkje in mijn persoonlijke uitgaven in de rubriek Last Month's Budget. Ik laat je zien wat ik maandelijks uitgeef aan mijn vaste lasten, mijn hypotheek, boodschappen, verzekeringen, leuke dingen en meer. Sinds 1 januari 2020 ben ik full time ondernemer en werk ik als freelance online marketeer en blogger. Vanaf dat moment heb ik dus naast mijn persoonlijke uitgaven, ook elke maand zakelijke uitgaven. Denk aan verzekeringen, de huur van mijn werkplek en advertentiebudget voor marketinguitingen.

Het leek me wel eens leuk om jullie ook te laten zien wat mijn maandelijkse, zakelijke kosten zijn als ondernemer. Misschien denk je er zelf wel over om te gaan ondernemen en ben je benieuwd met welke zakelijke kostenposten je straks rekening moet houden. Of wellicht onderneem je nu al en ben je nieuwsgierig hoe jouw zakelijke uitgaven zich verhouden tot die van mij.

Natuurlijk verschillen zakelijke uitgaven per persoon, per beroep en per type onderneming, maar dit zijn mijn maandelijkse uitgaven als  freelance online marketeer en blogger.
Zakelijke verzekeringenAllereerst de zakelijke verzekeringen. Ik heb verschillende zakelijke verzekeringen waar ik elke maand voor betaal. Toen ik eind vorig jaar besloot te gaan ondernemen, heb ik direct mijn verzekeringen voor het jaar erop afgesloten. Het gaf (en geeft!) me een veilig gevoel dat ik verzekerd ben als er een keer iets misgaat of als ik door ziekte of andere omstandigheden mijn werk niet meer kan doen.
Zakelijke rechtsbijstandverzekering - €23,37 per maandHet is me gelukkig nog niet overkomen, maar wanneer een opdrachtgever niet betaalt, dan kan ik door deze verzekering juridische hulp krijgen. Het zal in eerste instantie gaan om het versturen van herinneringen voor het betalen van de factuur en als dat niet gebeurt, kan er een deurwaarder ingeschakeld worden. Als er zelfs dan nog niet betaald wordt, moet er wellicht een rechtszaak aangespannen worden en ben ik ook verzekerd voor de kosten die in dit proces worden gemaakt.
Laten we hopen dat ik hier nooit gebruik van hoef te maken, maar wel heel fijn om hier verzekerd voor te zijn.

Ik betaal voor mijn rechtsbijstandverzekering €23,37 per maand voor bij Centraal Beheer.
Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering - €6,68 per maandMet deze verzekering ben ik ervoor verzekerd als ik tijdens mijn werk 'materiële schade aanricht aan derden'. Stel dat ik bij een klant op locatie een dure vaas omstoot (ha, het zou je maar gebeuren!) dan kan ik aanspraak maken op deze verzekering.

Ik betaal voor mijn bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering €6,68 per maand voor bij Centraal Beheer.
Arbeidsongeschiktheidsverzekering - €55,- per maandEn dan de verzekering die ook direct het allerduurst (maar misschien ook wel het allerbelangrijkst) is: de arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV). Met deze verzekering krijg je een uitkering als je (langdurig) arbeidsongeschikt raakt. Wat mij betreft essentieel als ondernemer, omdat je naast de bijstand verder geen recht hebt op een uitkering als je arbeidsongeschikt raakt.

Ik ben op dit moment nog in het aanmeldingsproces voor deze verzekering. Er gaat een vrij strenge medische keuring aan vooraf voordat je in aanmerking komt voor deze verzekering. Omdat ik een aantal jaar geleden onder behandeling ben geweest van een psycholoog, gaat dat allemaal wat stroever en moet ik meer documentatie aanleveren. Als ik uiteindelijk wel in aanmerking kom voor deze verzekering, dan ga ik €55,- per maand betalen.
Ik heb dan een wachttijd van twee jaar, wat betekent dat mijn uitkering na twee jaar arbeidsongeschiktheid uitgekeerd wordt tot aan mijn pensioen. Hoe ik die eerste twee jaar dan opvul, dat vertel ik je hieronder.

Voor de AOV ga ik het eerste jaar €55,- per maand betalen bij Centraal Beheer. Deze kosten lopen flink op naar mate ik ouder wordt, tot wel meer dan €400 per maand (afhankelijk van het bedrag dat ik jaarlijks wil verzekeren).
Sharepeople - +/- €20 per maandIk ben lid van Sharepeople: een collectief van ondernemers die elkaar steunen bij arbeidsongeschiktheid. Je krijgt bij arbeidsongeschiktheid maximaal twee jaar lang een maandelijkse uitkering, waarbij de eerste twee maanden altijd voor jezelf zijn en je dus geen uitkering krijgt.

Het bedrag dat je maandelijks wenst te ontvangen (€1.500, €2.000 of €3.000), geef je zelf aan. Hoe meer je wil ontvangen, hoe meer je maandelijks betaalt. Je betaalt alleen als er iemand in het collectief daadwerkelijk ziek is en de kosten worden eerlijk verdeeld onder alle leden. Ik ben sinds februari lid en heb nu nog maar twee keer een bedrag van zo'n €25,- hoeven te betalen.

Omdat Sharepeople geen officieel zakelijk collectief is, kan ik de kosten niet zakelijk opvoeren maar betaal ik dit van mijn privérekening. Je betaalt wel eenmalig inschrijfgeld en elke maand voor je lidmaatschap, die je wel zakelijk mag opvoeren.

Ik betaal €10,- per maand voor mijn lidmaatschap bij Sharepeople. 
👉  Wil je ook lid worden bij Sharepeople? Stuur me dan even een DM via Instagram. Ik kan je dan een uitnodiging per mail sturen waardoor we allebei drie maanden geen inschrijfgeld betalen. 
Boekhouder - €75Ik heb een boekhouder die mij helpt met het doen van mijn btw-aangiftes en mijn jaarlijkse inkomstenbelastingaangifite. Ook controleert ze mijn boekhouding en kan ik haar altijd raadplegen met vragen, superfijn!

Ik betaal €75,- per maand voor mijn boekhouder.


Huur van mijn werkplek - €250Ik huur een werkplek bij de coworkingspace Work Garden in Ede. We werken daar in één ruimte met creatieve zzp'ers, waar ik een eigen, vaste werkplek heb. Ik vind het heel fijn dat ik niet thuis hoef te werken en een fysieke plek heb ik waar ik naartoe ga om te werken. Zo kan ik mijn werk en privé goed gescheiden houden.

Ik betaal €250,- per maand voor een vaste werkplek bij Work Garden.
Reiskosten - €100Tijdens de coronacrisis was het wat minder, maar voor die tijd reed ik wekelijks heel Nederland door voor salesafspraken en afspraken bij klanten. Ik reis vrijwel altijd met mijn auto en de benzinekosten (à €0,19 per kilometer) mag ik als zakelijke kosten opvoeren. Dat betekent dat ik deze kosten aan het einde van het jaar zakelijk mag aftrekken, waardoor ik minder belasting hoef af te dragen over de resterende winst.

Ik betaal gemiddeld zo'n €100,- aan benzinekosten per maand.
Marketing, reclame en website - €100Ik ben zelf freelance online marketeer en voor zowel mijn eigen bedrijf als mijn blog The Budget Life zet ik wel eens marketing in om meer websitebezoekers of nieuwe klanten te genereren. Denk bijvoorbeeld aan Facebook-advertenties of het laten maken van een promotievideo.

Ook beheer ik meerdere websites (waaronder mijn zakelijke website en mij blog) waar ik maandelijks hosting voor betaal of voor betaal als ik een nieuw template aanschaf.

Ik betaal gemiddeld zo'n €100,- aan marketing en reclame per maand.
Boekhoudpakket & Zakelijke bankrekeningen - €24,50Ik maak gebruik van Moneybird, wat ik zelf een heel fijn boekhoudpakket vindt. Mijn zakelijke rekeningen gebruik ik via Knab, waar ik ook heel tevreden mee ben.

Ik betaal €24,50 per maand voor mijn boekhoudpakket, mijn zakelijke rekeningen en de boekhoudkoppeling tussen Knab en Moneybird.
Telefoonabonnement - €28,62Ook mijn telefoonabonnement voer ik op als zakelijke kosten. Daarnaast heb ik een vast, zakelijk nummer dat automatisch wordt doorgeschakeld naar mijn mobiele nummer.

Ik betaal €28,62 per maand voor mijn telefoonabonnement en vaste, zakelijke nummer.


Apparatuur/elektronica - €75Ik koop natuurlijk niet elke maand nieuwe apparatuur, maar heb wel bepaalde elektronica nodig die eens in de zoveel jaar vernieuwd moet worden of die ik nieuw aanschaf. Denk bijvoorbeeld aan een laptop, beeldscherm, toetsenbord, mobiele telefoon, koptelefoon etc.

Ik betaal gemiddeld €75 per maand voor mijn apparatuur/elektronica. 
Inhuur van derden - €150Voor mijn opdrachtgevers en blog huur ik regelmatig diensten van anderen in. Dat zijn voornamelijk tekstschrijvers die voor mijn eigen blog of opdrachtgevers teksten schrijven. Ik betaal hen uit (en dus valt dit onder zakelijke kosten) maar wat ik aan hen betaal, verdien ik altijd rechtstreeks terug doordat mijn opdrachtgevers mij weer betalen.

Ik betaal gemiddeld €150,- per maand aan inhuur van derden, maar ik verwacht dat dat de komende maanden meer zal worden.
Opleiding & boeken - €40Ik volg regelmatig een (online) cursus of training en lees veel boeken die gerelateerd zijn aan mijn vakgebied. Ook deze uitgaven kan ik vaak (gedeeltelijk) als zakelijke kosten opvoeren.

Ik betaal gemiddeld 40,- per maand voor opleiding en boeken.
Overzicht: wat zijn mijn zakelijke kosten (excl. BTW)?
 • Verzekeringen (als ik word goedgekeurd voor een AOV): €105,05
 • Boekhouder: €75
 • Huur werkplek: €250
 • Reiskosten: €100
 • Marketing, reclame en website: €100
 • Boekhoudpakket & bankrekening: €24,50
 • Telefoonabonnement: €28,50
 • Apparatuur & elektronica: €75
 • Inhuur van derden: €150
 • Opleiding & boeken: €40
Totaal: €948,05
Ik geef dus elke maand bijna €950,- uit aan zakelijke kosten. Dit is nog exclusief mijn belasting, die ik aan het eind van het jaar betaal over mijn winst. Dat komt ook nog eens neer op zo'n 20% tot 25% van mijn omzet. Zo zie je maar dat je als ondernemer elke maand best wat kosten hebt waar je zeker rekening mee moet houden als je een doel bedenkt wat je per maand wil gaan verdienen. 

Betaalbare raamdecoratie in de slaapkamer

2 weeks ago

Raamdecoratie: stiekem heb ik daar nog steeds een haat-liefde-verhouding mee. Ik vind raamdecoratie al snel lelijk en als ik dan een keer mooie raamdecoratie vind, dan schrik ik van het prijskaartje. Inmiddels is mijn woonkamer voorzien van mooie (en betaalbare!) inbetween gordijnen en is het nu tijd om de volgende ruimte van passende raamdecoratie te voorzien:  de slaapkamer. Door de bordeauxrode muur, het mooie, zwarte stalen bed, de posters en de planten is mijn slaapkamer één van mijn favoriete woonruimtes in huis, totdat ik naar het raam kijk en daar die foeilelijke, donkergrijze gordijnen zie hangen...

De gordijnen die nu in mijn slaapkamer hangen zijn namelijk de goedkoopste, standaard maat verduisterende gordijnen die ik een paar jaar geleden bij een woonwinkel kocht. Ze hingen in mijn vorige huis en hebben nu uit gemak een plekje in de slaapkamer gekregen. Maar eerlijk is eerlijk, deze gordijnen winnen niet bepaald de schoonheidsprijs. De hoogste tijd om mijn slaapkamer écht om te toveren in mijn favoriete plekje in huis met nieuwe, betaalbare raamdecoratie.

Ik twijfel tussen houten jaloezieën en verduisterende gordijnen. Optie één vind ik misschien wel het mooist, maar is ook het duurst en wellicht niet al te praktisch. Optie twee is vaak goedkoper en maken je kamer donkerder, maar gordijnen zijn wat mij betreft wat minder mooi dan houten jaloezieën. Twijfel je ook tussen deze twee soorten raamdecoratie voor de slaapkamer? Ik zet beide opties tegenover elkaar en laat je alle voor- en nadelen zien.
GordijnenGordijnen zijn voor een slaapkamer wat mij betreft de meest voor de hand liggende keuze en vaak een betaalbaarder alternatief dan houten jaloezieën. Tegenwoordig kun je online heel eenvoudig  gordijnen op maat bestellen door de hoogte en breedte van je raam op te geven en kun je gratis kleurstalen ontvangen om te kijken welke stof je het mooist vindt.

Eén van de belangrijkste eisen waar raamdecoratie in mijn slaapkamer aan moet voldoen, is dat deze  volledig verduisterend is. Ik slaap graag in een donkere kamer en vind niets vervelenders dan 's ochtends heel vroeg wakker worden door het licht.
Verduisterende gordijnen bevatten een extra laag die ervoor zorgt dat er geen daglicht naar binnen kan komen. Het nadeel van dit type gordijnen vind ik dat ze al snel heel dik worden en ze voornamelijk verkrijgbaar zijn in heel donkere, standaard kleuren. Ik denk bijvoorbeeld dat witte of oudroze gordijnen supermooi zouden staan in mijn slaapkamer, maar de keuze is vrij beperkt en je komt al snel op zwarte of grijze gordijnen uit.


Toch vond ik bij de raamdecoratiespecialist  Doe Het Budget mooie, 100% verduisterende gordijnen in zowel een roze tint en crème tint. Deze gordijnen kosten €29,90 per meter en ik zou ongeveer €320,- betalen om de gordijnen op maat te laten maken voor mijn slaapkamer. Dat valt me alleszins mee!
Houten jaloezieënHouten jaloezieën vind ik nog steeds de mooiste raamdecoratie die er is. Deze jaloezieën zorgen wat mij betreft echt voor sfeer in een woonruimte en geven een moderne touch aan je woon- of slaapkamer.
Ik heb er dan ook over getwijfeld om zwarte, houten jaloezieën in mijn woonkamer op te hangen, maar de hoge prijs hield me uiteindelijk toch tegen. Want aan die prachtige jaloezieën van hout, zit vaak wel een prijskaartje. Bovendien vroeg ik me af of houten jaloezieën wel geschikt zijn voor de slaapkamer en of ze verduisterend genoeg zijn.

Op die laatste vraag vond ik al snel het antwoord: ja, ook houten jaloezieën kunnen je kamer voldoende donker maken voor een goede nachtrust. En ook voor dat eerste bezwaar, de prijs, vond ik al snel een oplossing. Op de website van Doe Het Budget vind je super betaalbare houten jaloezieën en zou ik voor  nog geen €340,- houten jaloezieën op maat kunnen laten maken voor mijn slaapkamerraam (inclusief gratis inmeten!) Dat is nog eens wat anders dan de €800,- waarvoor ik begin dit jaar een offerte kreeg en dus niet eens zoveel duurder dan de gordijnen die ik eerder in dit artikel noemde.


Nu ik zie dat houten jaloezieën dus helemaal niet zo duur hoeven te zijn én gewoon verduisterend zijn, neig ik toch naar zwarte, houten jaloezieën als raamdecoratie voor mijn slaapkamer. Ik ben benieuwd: heb jij ook houten jaloezieën in jouw slaapkamer? Wat is jouw ervaring daarmee?

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Doe Het Budget.

Channels by Nicole van Roekel

thebudgetlife.nl

Nicole van Roekel Nicole van Roekel 10k - 25k
Op The Budget Life laat ik zien hoe je meer met minder geld kunt doen.

nicolevanroekel

Nicole van Roekel Nicole van Roekel 0 - 5k
🙋🏽‍♀️ 25 ⋆ Blogger op The Budget Life, Online Marketeer & Chalk Artist @chalkednl
Share

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with.

Subscriptions