MediaKit of huizelievelings.nl

Huize Lievelings

Lifestyleblog waar ik mijn persoonlijke lievelings verzamel en deel. Webshop en cadeau tips, traktatie's en kinderfeestjes ideetjes, hotspots en uittips en nog veel meer.
huizelievelings.nl

Offered products

  • Advertorial € 0 - € 250
  • Editorial / Sponsored article € 0 - € 250
1.5k
Views every month
736
Unique visitors every month
12
Domain Authority
The statistics of this website are automatically verified and updated every month by LinkPizza.

Nuria Flaton

Nuria Flaton

De allerleukste kids stuff & mama tips.

Gender

Language

Dutch

Social Media

De Be-leef kalender van Gelukjesdag

7 days agoEr breken drukke tijden aan, de feestdagen! Vol gezelligheid en (veel) cadeautjes krijgen. De speelgoed reclames zetten de trends en verlanglijstjes worden gemaakt. In mijn zoektocht naar inspiratie voor mijn blog en wellicht een uniek Sinterklaas of Kerst cadeau ontdekte ik: Gelukjesdag. De naam sprak me gelijk aan, maar wat is Gelukjesdag?

Gelukjesdag De twee dames achter dit concept zijn Wytske en Sylvia, die door een bijzondere vriendschap samen iets wilden ontwikkelen waar kinderen iets aan hebben; het creëren van mooie momentjes van aandacht. Met recht is het de dames gelukt om een tof en uniek idee om te zetten. Een be-leef kalender. Een bijzonder mooi geïllustreerde kalender vol piepkleine luikjes ( 52 stuks !), waar kids elke week een luikje open kunnen maken en dat één heel jaar lang.


Wat zit er dan achter deze luikjes? Een verrassing! Een kleine cadeautje, een opdrachtje of een briefje met een inspirerende tekst of verhaal. Zo is er elke week een speciaal moment en ontdekken kids op een speelse manier om zichzelf te zijn. Zo geef je kinderen een cadeau waar ze een jaar lang van kunnen genieten. Dit liefdevolle jaarcadeau is perfect om met de Sint of Kerst te geven en is ook zeker een mooi product voor op de basisschool, kinderdagverblijven of voor in de praktijk van kindercoaches.


De luikjeskalender is nu al anderhalf een groot succes en ik snap precies waarom. Kinderen herinneren zich later (vaak) niet dat grote cadeau dat ze tijdens de feestdagen kregen maar de speciale mooie momenten vol aandacht blijven (vaak) wel bij. Dit is nog maar het eerste product van Gelukjesdag. Volg deze multitalenten voor nog meer creatieve en unieke concepten.

De Gelukjesdag Be-leef kalender is bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar en is te verkrijgen op de website van Gelukjesdag voor Euro 52.00 , inderdaad een euro per luikje.

Ontdek en laat je verrassen door Gelukjesdag!

Veel geluk,

Liefs,

Nuria ♥


Verras een kind, doneer een schoenkado van de Sint

2 weeks ago
Het is de gezelligste tijd van het jaar en ik kijk er stiekem al echt naar uit. Sinterklaas! Ik kan altijd zo genieten van die verwachtingsvolle blikken en stralende koppies bij het krijgen van een schoenkado. Het is maar moeilijk te bevatten dat een sinterklaas schoenkado niet vanzelfsprekend is voor elk kind in Nederland en dat er kinderen afhankelijk zijn van instanties zoals voedselbanken en (crisis) opvang. Hoe tof is het dat er een stichting is die ervoor wil zorgen dat zoveel mogelijk kids in de leeftijd tot 18 jaar een schoenkado krijgen.

Deze redder in nood luistert naar de naam Stichting Sintvoorieder1 

Stichting In 2010 startte Esther Blom en Karin van Kesteren, het duo achter dit bijzonder mooie initiatief, de Stichting met een inzameling van (nieuw en zo goed als nieuw) speelgoed. Een wervelde start met een enorme groei want in 2013 werd Sintvoorieder1 een officiële stichting en vorig jaar werden er zo'n 4000 kado's gedoneerd in de regio Haaglanden en 1500 in de regio Amsterdam/Bunschoten.
De doelstelling van Sintvoorieder1 is om nog meer te blijven groeien en zoveel mogelijk kinderen een sinterklaas kado te geven.
Help Sintervoorieder1De stichting is een organisatie van en door vrijwilligers die belangeloos mee werken. Benieuwd hoe je zelf Sintvoorieder1 kunt helpen:

* Kom langs tijdens de inzamelingen en doneer (zo goed als) nieuw speelgoed
* Sinterklaas snoepgoed is ook van harte welkom tijdens de inzamelingen
* Laat je inpakkunsten zien tijdens de inpakdagen of help bij het selecteren van de kado's
* Organiseer zelf een (speelgoed) inzamelings actie bij je werkgever of vereniging
* Doneer je bedrijfsnaam in chocoladeletters.
* Steun de stichting financieel en doneer op NL59 RABO013530858 tnv Stichting Sintvoorieder1 te Den Haag. Hier worden nieuwe kado's van gekocht voor de leeftijdsgroep 12 tot 18 jaar.
* Kado suggesties vind je hier.
* Deel deze blog via de social media kanalen via de share button. Dank je wel !

Schoenkado donerenDe Stichting heeft voor 2017 de doelstelling gesteld om zo'n 5500 schoenkado's te verzorgen. Wauw, dat is een pakjesboot vol. Om dit doel te bereiken en heel veel kids blij te maken kun je een schoenkado (ter waarde van 15 Euro) doneren. Stuur een email naar info@sintvoorieder1.nl. Hier kun je in aangeven hoeveel schoenkado's je wilt doneren (één of meerdere). Je kunt het bedrag overmaken naar rekening NL59RABO0135308658 t.n.v. Stichting Sintvoorieder1 in Den Haag.
Voor andere mogelijkheden voor particulieren en bedrijven klik hier voor alle informatie.Ik draag de gedachte, de doelstelling en drive van deze Stichting een warm hart toe. Ik heb tijdens de kick off al een beetje sfeer kunnen proeven en hoop mijn inpakkunsten nog te laten zien en te ervaren wat er allemaal bij komt kijken tijdens de inpak en sorteeravonden/dagen.

Het top team van Sintvoorieder1 zorgt samen met vrijwilligers ervoor dat het inzamelen, sorteren, inpakken en logistiek plannen in goed banen wordt geleid.
Ik hoop dat Sintvoorieder1 de komende jaren nog meer groeit, landelijk (nog) meer bekendheid krijgt en zoveel mogelijk kinderen een mooi sinterklaas kado kan geven.

Wie weet komt er dan een dag dat Sinterklaas geen enkel huisje voorbij hoeft te gaan want de Sint is er voor iederéén.

Liefs,


Nuria ♥


Volg Sintvoorieder1 op social media voor actuele acties:  instagram en  facebook

Contact Sintvoorieder1:

Regio Den Haag: Pegasusstraat 7 Den Haag
Regio Bunschoten /Amsterdam: Voltaweg 32 Bunschoten Spakenburg

Unieke posters en meer liefs van Tante Kaartje!

3 weeks ago

Tante Kaartje! Een ontwerpster die luisterde naar de bijnaam Tante Kaatje en voor haar dochter de mooiste kaarten en posters maakte. Een online shop kon niet uitblijven en zo was Tante Kaartje geboren. Gelukkig maar want nu kan iedereen genieten van haar ontwerpen. De lieve stijl en zoete kleuren geven de kinderkamer gelijk sfeer. Tante Kaartje heeft veel originele items in de collectie waar je nieuwbakken mama's heel blij mee maakt. 
InvulboekenJe probeert als ouders alle bijzondere momenten vast te leggen in foto's en filmpjes maar met de invulboeken van Tante Kaartje heb je een super mooi tastbaar aandenken voor later van bijvoorbeeld, de eerste verjaardag. Een lief gastenboek waar iedereen zijn wensen en ander leuks kan invullen voor de jarige. Hoe leuk om dit later terug te lezen? Een opgroeiboek van 0 tot en met 4 jaar waar je verhalen, foto's en knutselwerkjes kunt bewaren. Of wat dacht je van een boek waar je de leukste en gekste eigenwijsheden en uitspraken kunt bewaren. Super leuk toch?

Mijn eerste verjaardag gastenboek, Euro 19.49

Mijn opgroeiboek t/m 4 jaar, 240 pagina'sEuro 27.99
Mijn eigen wijshedenEuro 10.00
NaampostersEen super leuk (kraam)cadeau! De  naamposter geeft gelijk een persoonlijke touch aan een kinderkamer. Keuze genoeg want er zijn heel veel verschillende figuren en kleuren. Super handig dat je de houten latjes mee kunt bestellen of  plak de poster met washi tape aan de muur. Een instant kleine make over.

Naamposter, Euro 10.00
VerjaardagsposterHappy Birthday! De verjaardagsposter van Tante Kaartje is een must have op elk kinderfeest. Hang de poster op de deur of voor het raam bijvoorbeeld. Verwelkom de gasten met deze toffe gepersonaliseerde verjaardagsposter. Je kunt de poster meerdere verjaardagen gebruiken. Cadeautip!

 Verjaardagsposter,Euro 10.00
Dit is slechts een klein deel uit de zoetgekleurde lieve collectie van Tante Kaartje! Zo zijn de junior mijlpaalkaarten ook super tof en de kaarten en postercollectie is te gek. 

Je snapt 't al, een shopje die op je favorietenlijstje thuishoort en die je zeker moet volgen want Tante Kaartje heeft ideeën genoeg.

Ik ben fan!

Liefs,


Nuria ♥
Websites by this publisher

WebsiteViewsUniqueSocialPrice
huizelievelings.nl
MediaKit: Huize Lievelings
1.5k
1,460
736
736
141
https://www.facebook.com/huizelievelings
66
https://twitter.com/huizelievelings
417
https://www.instagram.com/huizelievelings
€ 0 - € 250
Share