MediaKit of huizelievelings.nl

Huize Lievelings

Lifestyleblog waar ik mijn persoonlijke lievelings verzamel en deel. Webshop en cadeau tips, traktatie's en kinderfeestjes ideetjes, hotspots en uittips en nog veel meer.
huizelievelings.nl

Offered products

  • Advertorial € 0 - € 250
  • Editorial € 0 - € 250
1.5k
Views every month
736
Unique visitors every month
12
Domain Authority
The statistics of this website are automatically verified and updated every month by LinkPizza.

Nuria Flaton

Nuria Flaton

De allerleukste kids stuff & mama tips.

Gender

Language

Dutch

Social Media

Bijzonder mooie fotoproducten van Fotofabriek

3 months agoMet de feestdagen in het vooruitzicht vol familie etentjes, gezelligheid en kerstsfeer begint ook de zoektocht naar een origineel en mooi kerstcadeau. Een fotocadeau in welke vorm dan ook, is eigenlijk altijd een goed cadeau. Persoonlijk, uniek en een instant sfeermaker in huis. Fotofabriek vroeg mij een foto canvas te testen. Wat een perfecte timing want ik zocht nog een klein formaat canvas voor op de fotoplank. Via een paar klikken op de website van fotofabriek.nl ging ik via de online editor aan de slag en kon het ontwerpen beginnen. Je kunt een tekst of clipart toevoegen of met meerdere foto's een collage maken. Ik koos voor het 20 x 30 formaat, liggend en een spontane snapshot van Fenna en Lina waar de sisterlove vanaf straald.

De website van Fotofabriek is zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. De foto op canvas was zo besteld en binnen 3 dagen had ik m al binnen. Super snel ! De lieve koppies straalde van de foto af en de foto op canvas staat mooi te pronken op de fotoplank.


Je kunt bij Fotofabriek dus terecht voor toffe wanddecoratie zoals deze foto op canvas. Of kies hout, forex, aluminium of kurk bv. Fotofabriek is ook hét adres voor de mooiste fotoboeken . Zo is Fotofabriek de beste getest door Radar en de winaar in 2017 van de Fotoboekentest. De beste kwaliteit voor de voordeligste prijs.

De fotokwaliteit is inderdaad ontzettend mooi én je besteld de fotoproducten voor een leuke prijs. Dit formaat heb je voor Euro 14.99 in huis.
Het is met recht hét perfecte kerstcadeau. Ook voor andere feestelijkheden is een foto op canvas een super tof cadeau waar je mee verrast. En dat zijn nog maar twee van de talloze fotoproducten van Fotofabriek. Zo kun je ook nog kaarten, agenda's, kalenders en andere items personaliseren met foto's. Chocolade of een wijnkistje? Het kan allemaal.

Dit is weer zo'n adresje die je 'moet' opslaan onder je favorieten en waar je nooit de plank mis mee slaat. Leuk om te geven en te krijgen dus.

Bestel nu extra voordelig kerstcadeautjes met 40 % korting. Klik hier voor een overzicht van de actie en alle ins en outs.


Liefs,


Nuria ♥Dit artikel is tot stand gekomen via een samenwerking met www.fotofabriek.nl

De Be-leef kalender van Gelukjesdag

4 months agoEr breken drukke tijden aan, de feestdagen! Vol gezelligheid en (veel) cadeautjes krijgen. De speelgoed reclames zetten de trends en verlanglijstjes worden gemaakt. In mijn zoektocht naar inspiratie voor mijn blog en wellicht een uniek Sinterklaas of Kerst cadeau ontdekte ik: Gelukjesdag. De naam sprak me gelijk aan, maar wat is Gelukjesdag?

Gelukjesdag De twee dames achter dit concept zijn Wytske en Sylvia, die door een bijzondere vriendschap samen iets wilden ontwikkelen waar kinderen iets aan hebben; het creëren van mooie momentjes van aandacht. Met recht is het de dames gelukt om een tof en uniek idee om te zetten. Een be-leef kalender. Een bijzonder mooi geïllustreerde kalender vol piepkleine luikjes ( 52 stuks !), waar kids elke week een luikje open kunnen maken en dat één heel jaar lang.


Wat zit er dan achter deze luikjes? Een verrassing! Een kleine cadeautje, een opdrachtje of een briefje met een inspirerende tekst of verhaal. Zo is er elke week een speciaal moment en ontdekken kids op een speelse manier om zichzelf te zijn. Zo geef je kinderen een cadeau waar ze een jaar lang van kunnen genieten. Dit liefdevolle jaarcadeau is perfect om met de Sint of Kerst te geven en is ook zeker een mooi product voor op de basisschool, kinderdagverblijven of voor in de praktijk van kindercoaches.


De luikjeskalender is nu al anderhalf een groot succes en ik snap precies waarom. Kinderen herinneren zich later (vaak) niet dat grote cadeau dat ze tijdens de feestdagen kregen maar de speciale mooie momenten vol aandacht blijven (vaak) wel bij. Dit is nog maar het eerste product van Gelukjesdag. Volg deze multitalenten voor nog meer creatieve en unieke concepten.

De Gelukjesdag Be-leef kalender is bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar en is te verkrijgen op de website van Gelukjesdag voor Euro 52.00 , inderdaad een euro per luikje.

Ontdek en laat je verrassen door Gelukjesdag!

Veel geluk,

Liefs,

Nuria ♥


Verras een kind, doneer een schoenkado van de Sint

4 months ago
Het is de gezelligste tijd van het jaar en ik kijk er stiekem al echt naar uit. Sinterklaas! Ik kan altijd zo genieten van die verwachtingsvolle blikken en stralende koppies bij het krijgen van een schoenkado. Het is maar moeilijk te bevatten dat een sinterklaas schoenkado niet vanzelfsprekend is voor elk kind in Nederland en dat er kinderen afhankelijk zijn van instanties zoals voedselbanken en (crisis) opvang. Hoe tof is het dat er een stichting is die ervoor wil zorgen dat zoveel mogelijk kids in de leeftijd tot 18 jaar een schoenkado krijgen.

Deze redder in nood luistert naar de naam Stichting Sintvoorieder1 

Stichting In 2010 startte Esther Blom en Karin van Kesteren, het duo achter dit bijzonder mooie initiatief, de Stichting met een inzameling van (nieuw en zo goed als nieuw) speelgoed. Een wervelde start met een enorme groei want in 2013 werd Sintvoorieder1 een officiële stichting en vorig jaar werden er zo'n 4000 kado's gedoneerd in de regio Haaglanden en 1500 in de regio Amsterdam/Bunschoten.
De doelstelling van Sintvoorieder1 is om nog meer te blijven groeien en zoveel mogelijk kinderen een sinterklaas kado te geven.
Help Sintervoorieder1De stichting is een organisatie van en door vrijwilligers die belangeloos mee werken. Benieuwd hoe je zelf Sintvoorieder1 kunt helpen:

* Kom langs tijdens de inzamelingen en doneer (zo goed als) nieuw speelgoed
* Sinterklaas snoepgoed is ook van harte welkom tijdens de inzamelingen
* Laat je inpakkunsten zien tijdens de inpakdagen of help bij het selecteren van de kado's
* Organiseer zelf een (speelgoed) inzamelings actie bij je werkgever of vereniging
* Doneer je bedrijfsnaam in chocoladeletters.
* Steun de stichting financieel en doneer op NL59 RABO013530858 tnv Stichting Sintvoorieder1 te Den Haag. Hier worden nieuwe kado's van gekocht voor de leeftijdsgroep 12 tot 18 jaar.
* Kado suggesties vind je hier.
* Deel deze blog via de social media kanalen via de share button. Dank je wel !

Schoenkado donerenDe Stichting heeft voor 2017 de doelstelling gesteld om zo'n 5500 schoenkado's te verzorgen. Wauw, dat is een pakjesboot vol. Om dit doel te bereiken en heel veel kids blij te maken kun je een schoenkado (ter waarde van 15 Euro) doneren. Stuur een email naar info@sintvoorieder1.nl. Hier kun je in aangeven hoeveel schoenkado's je wilt doneren (één of meerdere). Je kunt het bedrag overmaken naar rekening NL59RABO0135308658 t.n.v. Stichting Sintvoorieder1 in Den Haag.
Voor andere mogelijkheden voor particulieren en bedrijven klik hier voor alle informatie.Ik draag de gedachte, de doelstelling en drive van deze Stichting een warm hart toe. Ik heb tijdens de kick off al een beetje sfeer kunnen proeven en hoop mijn inpakkunsten nog te laten zien en te ervaren wat er allemaal bij komt kijken tijdens de inpak en sorteeravonden/dagen.

Het top team van Sintvoorieder1 zorgt samen met vrijwilligers ervoor dat het inzamelen, sorteren, inpakken en logistiek plannen in goed banen wordt geleid.
Ik hoop dat Sintvoorieder1 de komende jaren nog meer groeit, landelijk (nog) meer bekendheid krijgt en zoveel mogelijk kinderen een mooi sinterklaas kado kan geven.

Wie weet komt er dan een dag dat Sinterklaas geen enkel huisje voorbij hoeft te gaan want de Sint is er voor iederéén.

Liefs,


Nuria ♥


Volg Sintvoorieder1 op social media voor actuele acties:  instagram en  facebook

Contact Sintvoorieder1:

Regio Den Haag: Pegasusstraat 7 Den Haag
Regio Bunschoten /Amsterdam: Voltaweg 32 Bunschoten Spakenburg

Websites by this publisher

WebsiteViewsUniqueSocialPrice
huizelievelings.nl
MediaKit: Huize Lievelings
1.5k
1,460
736
736
142
https://www.facebook.com/huizelievelings
65
https://twitter.com/huizelievelings
438
https://www.instagram.com/huizelievelings
€ 0 - € 250
Share