MediaKit of huizelievelings.nl

Huize Lievelings

Lifestyleblog waar ik mijn persoonlijke lievelings verzamel en deel. Webshop en cadeau tips, traktatie's en kinderfeestjes ideetjes, hotspots en uittips en nog veel meer.
huizelievelings.nl

Offered products

  • Advertorial € 0 - € 249
  • Editorial / Sponsored article € 0 - € 249
1.5k
Views every month
736
Unique visitors every month
11
Domain Authority
The statistics of this website are automatically verified and updated every month by LinkPizza.

Nuria Flaton

Nuria Flaton

De allerleukste kids stuff & mama tips.

Gender

Language

Dutch

Social Media

Must Read: Slaap! Hoe je baby van 0-12 maanden doorslaapt

21 hours agoGebroken nachten, structureel geen slaap, het hoort erbij de eerste weken als nieuwbakken ouders. Na een aantal weken/maanden zal je kindje een slaapritme krijgen en de nachten over het algemeen doorslapen. Het feit dat er een hashtag in het leven is geroepen #teamnosleep geeft wel aan dat dit in veel gevallen niet gebeurt. Stiekem kan ik hier niet uit eigen ervaring mee praten, * klopt af op hout * want onze kids zijn makkelijke slapers en sliepen snel door. Natuurlijk kwam het weleens voor en probeer dan  maar eens normaal te functioneren overdag na zo'n nacht, laat staan als dit structureel gebeurt.

Er zijn talloze methodes en tips maar een slaapgids voor kids van 0 - 12 maanden door de eerste gecertificeerde kinderslaapcoach van Nederland was er nog niet.

Susanne Willekes, moeder van 3 kinderen,  werd uit eigen ervaring gemotiveerd de studie voor Gentle Sleep Coach te gaan doen in Amerika. Met deze afgeronde studie opende ze haar eigen praktijk The Sleep Agency en helpt ze door middel van coaching nu ouders met kids van 6 maanden tot en met 6 jaar met doorslapen. Als eerste kinderslaapcoach van Nederland heeft ze al veel ouders geholpen met haar persoonlijke coaching sessies. Je kunt namelijk vanaf een half jaar kinderen 'leren slapen'. Susanne legt uit dat ieder kind en elke situatie uniek is en een specifieke aanpak nodigt heeft.
Naast een persoonlijke aanpak met realistische verwachtingen en herkenning reikt het boek Slaap! je ook nieuwe tools voor structureel meer slaap en hoe om te gaan met heel weinig slaap.

Een must read voor kersverse ouders die na een half jaar met de handen in het haar zitten en voor alle teamleden van #teamnosleep.

Een boek vol tips, tools en handvatten om #teamnosleep te verslaan.

Euro 19.99
388 pagina's

Benieuwd wat jullie van deze tip vinden?


Liefs ♥,


NuriaLive Life Happy de vrolijkste online shop

4 days ago


Live Life Happy! Een mooi motto en de naam van een toffe webwinkel met meer dan 1000 vrolijke items die het leven net even leuker maken. Dit online shopje heeft de leukste en vrolijkste spulletjes die te gek zijn om te geven en te krijgen.

Vrolijk je kantoor op met kleurrijk stationery stuff of sla een voorraad vrolijk knutselspul in. Voor de beauty queens zijn er de tofste beauty spulletjes in allerlei vormen en zoete kleurtjes of mooi keukengoed. Live Life Happy is altijd op zoek naar vrolijk en hip spul die zorgen voor instant happiness. Ik keek rond in de immens grote voorraad en spotte deze leukerds:

De leukste notitieboekjes vanaf Euro 2.50

Gummen in de gekste vormen en kleuren.Te leuk! 

Lipbalsems en nagelvijltjes. Super toffe cadeautjes en meegevers voor een kinderfeestje.

Donut party. Hip feestelijk spul.

Unicorn toilettas Euro 8.95 Unicorn beker Euro 8.95 Potje met gezichtje Euro 2.50 Set van vier kopjes Euro 14.95

Snackdoosjes Panda Euro 9.95 IJsjes bellenblaasjes Euro 1.00 Donut handcreme Euro 7.95 Nachtlamp Zon Euro 12.95
Het is een feestje om te shoppen in het grote assortiment vol vrolijke items. Neem zelf  een kijkje op www.livelifehappy.nl voor nog veel meer leuks.
Be Happy ! 
Liefs,
Nuria ♥Cadeautips voor een zevende verjaardag * Meisje *

6 days agoTime flies! Fenna wordt alweer zeven jaar en voor haar verjaardagslijstje hebben we samen naar tof nieuw speelgoed gekeken en via lijstje.nl hadden we zo wat cadeau suggesties bij elkaar. Een grote inspiratiebron van goed, verantwoord en nieuw speelgoed zijn de genomineerden voor speelgoed van het jaar. In een eerder blog schreef ik  over deze toffe verkiezing.
Ledr A6 Lightbox mini 

Een perfect item voor op Fenna haar nieuwe bureau. Ze kan zelf aan de slag met letters en leuke quotes en zinnen verzinnen. Ik ben benieuwd wat er allemaal op deze lightbox komt te staan.
A6 mini story Light Box van Ledr Inclusief 80 letters en symbolenEuro 15.95
Donut Spaarpot

Sparen wordt een feestje met deze mierzoete donut spaarpot. Een eyecatcher op haar nieuwe bureau.
Spaarpot van het merk  A lovely little companyEuro 14.95 

Vtech Flix

Genomineerd voor speelgoed van het jaar de Vtech Kidizoom Flix. Een robotcamera en high tech vriendje die je door de flexibele driepoot overal vastmaakt. Hij maakt foto's, filmpjes en herkent je gezicht wanneer je tegen Flix praat. Met grappige geluidjes praat Flix terug. Er zijn talloze mogelijkheden en een aantal spelletjes die je met dit buitenaardse vriendje kunt spelen.
Shop dit toffe nieuwe item van Vtech hier Euro 64.95
Schilderen op nummer

Dit was echt een favoriet van mij vroeger. Een heel secuur werkje en goed voor de fijne motoriek. Met gekleurde buitenlijnen zijn de kleuren en afbeelding sneller te herkennen. Gegarandeerd een mooi resultaat waar ze trots op kunnen zijn.
Ravensburger, Schilderen op nummer  inclusief afsluitbare acrylverf, een voorbeeldblad, een schilderspaneel en een lijstje.Euro 7.99 
Hut van groep 4Een leesboek voor lezers in groep 4 AVI - M4 die ook nog eens gaat over groep 4. Herkenbare verhalen van Koen en Lot.  De hut van groep 4 Euro 7.99

Build a bot KonijnNog een nominatie voor speelgoed van het jaar  2017 in de leeftijdscategorie 6-7 jaar. Bouw je eigen robot dier door 20 bouwstukken in elkaar te klikken inclusief motortje. Voer het Konijn de wortel en je zult zien dat het konijn erachter aan loopt. Leuk en leerzaam.
Robotdier Konijn Euro 29.99


Glow in de dark puzzel 100 stukjes puzzel met magische eenhoorns. Is de puzzel af? Doe de gordijnen dicht en het licht uit en de contouren geven licht: Glow in the dark. Super cool. Euro 15.95
Liefs,
Nuria ♥


Websites by this publisher

WebsiteViewsUniqueSocialPrice
huizelievelings.nl
MediaKit: Huize Lievelings
1.5k
1,460
736
736
120
https://www.facebook.com/huizelievelings
69
https://twitter.com/huizelievelings
367
https://www.instagram.com/huizelievelings
€ 0 - € 249
Share