• Influencers
  • Advertisers
  • Affiliates

Woonderlust

Pamela Vriens Pamela Vriens – woonderlust.nl

Welkom op het blog over interieur, diy en lifestyle. Ik neem je graag mee in mijn wondere wereld van styling, diy en toffe hotspots!

Pamela Vriens

Pamela Vriens

Offered products

  • Advertorial € 0 - € 250
  • Mention € 0 - € 250
  • Editorial € 0 - € 250

Statistics

140
Views every month
93
Unique visitors every month
2
Domain Authority
72
5.6k
293

Make your own magic!

2 years ago
Ik heb iets met sterren. Misschien is het een kinderlijk verlangen naar magie, misshien is het lieve, poppige karakter van een figuurtje met vijf punten. Maar ik word er blij van! Met deze DIY kun je letterlijk met sterren strooien door je hele interieur; alles wat je nodig hebt is stevig karton, een papiermesje en een liniaal. Print deze ster en trek dit met potlood over op je karton. Snij met een scherp papiermesje en liniaal de omtrek van de ster uit Ril vervolgens de stippellijnen met een schaar of voorzichtig met je mesje Vouw vervolgens de punten naar buiten en houd de middelste korte vouwen hierbij naar binnen Klaar is je 3D papieren ster! Print de ster in verschillende formaten en leef je uit! Enjoy!

Lazy sunday

2 years ago
Iets meer dan een jaar geleden hebben we de muur naar de keuken doorgebroken. Een hokkerig huurhuis werd ineens een zee van licht en zagen we steeds meer mogelijkheden. Zo hebben we zelf deze toffe loftdeur gemaakt die handig verdwijnt in een dubbel wandje en is de trapkast weg gebroken om zo extra ruimte te creëren voor het werkblad. Bij KVIK vonden we de Mano Sera keuken met toffe zwarte frontjes en stoere zwarte keukenkraan. Vorige maand vonden we eindelijk lampjes voor de wand! En nu nog de perfecte decoratie op de halfhoge kasten… Maar niet vandaag… Vandaag zit ik heerlijk lui op te bank te genieten van dit uitzicht…  

Begin anywhere…

2 years ago
Al maanden vul ik mijn blog met toffe posts…. In mijn hoofd… Dus… Schrijven en publiceren doe ik niet… Niet omdat het er niet van komt, maar omdat ik nou net niet de állerleukste DIY, hotspot of interieurfoto paraat heb. En omdat dat nou juist misschien “the story of my life” is, begin ik dus vandaag. Hier start mijn blog over interieur, toffe DIY’s en gerse hotspots! Woonderlust… Dwalen in de wondere wereld van interieur… Ga je mee?

Websites by this publisher

ui-button
WebsiteViewsUniqueSocialPrice
woonderlust.nl 140 93 72 5.6k 293 € 0 - € 250

woonderlust.nl

140
Welkom op het blog over interieur, diy en lifestyle. Ik neem je graag mee in mijn wondere...
Share