MediaKit of letstalklipstick.nl

Let's Talk Lipstick

Let's talk lipstick is een Nederlandse Beauty blog. Ik blog voornamelijk over lipstick en nagellak. Budget en High-end!
letstalklipstick.nl

Offered products

Not yet available

Quinty Schoot

Quinty Schoot

Language

Dutch

Social Media

HEMA CONTOURING FACE POWDER COLD

4 months ago


Het heeft me zo lang geduurd voordat ik eindelijk de perfecte bronzer heb kunnen vinden voor mijn huidtoon. Maar ik heb hem gevonden! Ik zag deze bronzer van de Hema langs komen bij Holland´s Next Top Model en ik wilde hem hebben. Hij zag er zo mooi uit. Vandaag heb ik een review voor jullie.
Ik heb voor de koele tint gekozen. Eigenlijk heb ik een warme huidtoon maar ik heb al vaker warme bronzers gehad en dat werkte gewoon niet voor mij. Daarom heb ik het deze keer maar gewaagd op de koele toon. Hij is echt een prachtige kleur voor mij.

De  bronzer zit samen met een highlighter in een doosje. Om heel eerlijk te zijn heb ik de highlighter wel getest maar nog niet vaak gebruikt. Ik gebruik op dit moment heel veel mijn MAC highlighter. Toch is de highlighter echt wel heel mooi. Toen ik hem had gekocht dacht ik eigenlijk dat het een matte highlighter was om bijvoorbeeld de concealer mee af te poederen maar dat was niet zo. Hij geeft een hele mooie en subtiele glansDe bronzer heeft dus een koele toon. Hij is als je hem zo in het doosje ziet zitten best wel donker. Dit is op de huid niet echt zo. Als je natuurlijk te veel op je kwast doet dan krijg je wel een donkere plek natuurlijk maar hij blend heel goed uit. Je kunt hem zo goed nog corrigeren. Dat vind ik echt een plus punt. Het gebeurt mij best wel vaak dat ik uit haast iets te enthousiast ben en dan weer te veel pak. Dit kan ik dus weer heel makkelijk verhelpen. De bronzer geeft een hele natuurlijke contour.


Ik ben heel erg tevreden over dit product. Hij is echt perfect voor mij, en hij is nog lekker budget ook. Ik gebruik hem elke dag en ik zie mezelf niet zo snel meer veranderen naar een ander product haha. Dit is gewoon de perfecte bronzer. Ik ben echt heel positief hierover. Als je nog de perfecte bronzer zoekt kan ik deze dan ook echt aanraden!

Deze Contouring Face Powder is te koop bij de Hema voor €6,-

Wat is jullie favoriete bronzer?

DE LEUKSTE KERSTFILMS OP NETFLIX

4 months ago


Ik hou echt van kerst. Ik heb dan ook op mijn slaapkamer al meer dan een week mijn kerstboom staan. Het liefst had ik gehad dat hij nu ook al in de huiskamer stond maar mama wil dat niet haha. Als het goed is gaan we hem zaterdag eindelijk zetten. Ik luister al een paar weken kerstmuziek en daar wordt ik heel vrolijk van. Iets waar ik ook erg vrolijk van wordt zijn kerstfilms. Sinds kort heb ik Netflix en hierop staan een paar erg leuke kerstfilms die ik graag met jullie wil delen!
A Christmas prince
"Kerst begint vroeg voor een ambitieuze journaliste uit New York die naar Oost-Europa wordt gestuurd om daar een koninklijk evenement vast te leggen. Ze komt er namelijk voor een scoop over een knappe prins die op het punt staat koning te worden. Daar krijgt ze al snel te maken met de koninklijke familie en blijkt dat er wel eens meer in de lucht kan hangen dan alleen een journalistiek verslag"

Toen ik het plaatje van de films voor het eerst zag leek de film me helemaal niets. Ik vond het lijken dat de prince te oud was en dat is voor mij in films een afknapper haha. Ik moet me er wel in kunnen inleven natuurlijk. Maar toen ik de trailer keek was ik verkocht. Het is zo'n leuke film, lekker romantisch, daar hou ik van.  Het is wel echt zo'n typische kerstfilm maar hij kijkt zo lekker weg! 
TRAILER


Merry Kissmas" Terwijl haar relatie in een dip zit, komt Kayla vast te zitten in een lift met de charmante Dustin. De vonken spatten er van af, maar nadien probeert haar vriend de brokken weer te lijmen. Kayla weet niet wat ze moet doen: haar relatie redden of een nieuwe liefde een kans geven "
De mannelijke acteur doet het al helemaal voor deze film. Wat een knapperd haha. Met hem wil ik ook wel in de lift vast komen te zitten. Deze film is ook heel erg leuk. Het verhaal over dat Kayla in een relatie zit maar dan eigenlijk 'vreemd'' gaat is natuurlijk niet helemaal goed maar in deze film werkt het. 
TRAILER

The spirit of Christmas "Advocate Kate ontfermt zich over de verkoop van een oude herberg waarvan de eigenaar is overleden. Ze krijgt de herberg echter niet verkocht aangezien de geest van de in 1920 overleden Daniel er nog steeds huist. Om de geest weg te krijgen moet Kate hem helpen de zaak van zijn moord op te lossen."
Weer zo'n knappe vent, waar zijn die knappe mannen in Nederland toch. De film gaat dus over een geest. Het is dus een beetje een fantasie film want ja, hoe krijg je nu een geest op film :). Maar het verhaal is gewoon weer super leuk om te zien. Eigenlijk zijn al deze films romantische films en dat is mijn favoriete filmsoort. Ik heb dan eigenlijk over alle films wel een beetje het zelfde te zeggen. Gewoon kei leuk!
TRAILER

How Sarah got her wings "Net voor kerst heeft Sarah Fitzpatrick een zwaar ongeval. Wanneer ze voor de hemelpoort staat, is ze geschokt wanneer haar naam niet op de lijst staat van de personen die binnen mogen. Sarah krijgt de kans om terug te keren naar de aarde en daar een goede daad te verrichten. Met nog twaalf dagen te gaan tot Kerstmis probeert Sarah er alles aan te doen om haar plekje in de hemel te verzekeren. "
Nou weer een film over iemand die eigenlijk al dood is, nouja, ze is bijna een engel. Het is weer een erg leuke film alleen toen ik aan de film begon dacht ik dat het een bepaald einde ging hebben maar ik had het helemaal mis. Het einde is echt onverwacht, bereid je er maar alvast op voor. Wel heel leuk hoor! haha
TRAILER
A dogwalker's Christmas tale "De verwende Luce Lockhart moet een moeilijke beslissing nemen als een knappe, nieuwe vriend haar hulp vraagt om een hondenpark te beschermen tegen haar rijke werkgever. De aantrekkelijke Dean is de jongeman die haar medewerking vraagt. Maar Luce moet eerst met zichzelf in het reine zien te komen. Want wat is de ware betekenis van kerstmis eigenlijk? "
Deze film was ook leuk alleen aan de ene kant misschien een beetje te goed.. Behalve het acteren dan  Dat vind ik het enige minpuntje aan deze film. De hoofdrol speelster vind ik niet zo'n leuke actrice omdat ik had niet zo goed vind kunnen acteren maarja, meningen verschillen natuurlijk. Ondanks dat is hij ook weer erg leuk, een echte feel-good film
TRAILER
Ik hoop dat jullie nu zin hebben gekregen om deze kerstfilms te gaan kijken. Het zijn allemaal echt hele leuke films en je zult er zeker geen spijt van krijgen als je ze gaat kijken. Laat het me maar weten als je er een hebt gezien en wat jij er nu van vond, daar ben ik wel beniwued naar!
Wat is jou favoriete kerstflim?

MISKOOP VAN DE MAAND

4 months ago


Het is alweer een tijdje geleden dat ik echt een miskoop heb gedaan. Toch heb ik er vandaag helaas weer eentje voor jullie. Toen ik dit lipproduct in de winkel zag staan en hem swatchte (hoe schrijf je dat?) op mijn hand, vond ik hem echt prachtig maar toen ik thuis kwam en heb ook echt ging testen veranderde mijn mening eigenlijk meteen. Lees je mee?De lipstick komt uit de made to sparkle collectie van Essence en het is de kleur 02 get some sparkle on! Het zou een velvet matte metallic liquid lipstick zijn. Als ik aan velvet matte denk, denk ik aan een lipstick die wel wat opdroogt maar toch heerlijk op de lippen zit. Deze lipstick heeft dit totaal niet. Hij wordt gewoon helemaal niet droog. hij blijft heel de tijd afgeven en dit vind ik heel jammer.De kleur is een beetje rose goud achtig. Dit was ook echt grotendeels de reden dat ik hem gekocht heb, dit is mijn favo kleur en dat wilde ik wel eens proberen als lipstick. Alleen ook de kleur zelf viel tegen. Als ik hem op mijn hand swatch dan heeft hij echt een hele mooie rose gouden kleur maar als ik hem dan op mijn lippen doe dan is heeft hij klontjes en ik krijg hem echt gewoon  niet egaal. Allemaal donkere stukken er door heen.


Ik vind het zo jammer dat het een miskoop is. Ik had er veel van verwacht en was toen ik hem kocht echt helemaal excited. Altijd zo jammer als iets zo tegen valt! Ik zou hem dus helemaal niet aanraden. Volgens mij is hij nu niet meer te koop maar toch, hij is het niet waard. Zo jammer!!

Wat was jullie laatste miskoop?

Websites by this publisher

WebsiteViewsUniqueSocialPrice
No records found
Share