MediaKit

Rani Permentier

Rani Permentier

Mijn naam is Rani. Een twentysomething met een hart vol dromen en een hoofd vol plannen. Ik heb een liefde voor reizen, schrijven en fotografie. Mix deze drie dingen samen en zo ontstond mijn eigen plekje op het web "Youngwildfree.be".

Offered products

  • Post € Login for price
  • Review € Login for price
  • Giveaway € Login for price

Statistics

0 - 5k
Reach
(unique visitors)
542
Views
569
Domain Authority
31
Trust flow
556
Citation flow
Verified

Demographics

Gender

Age

The demographics below are an example. Log in to see the actual demographics.

Complete route langs de mooiste plekken aan de Amalfikust

a month ago

De romantische, charmante en oh-zo typerende kleurrijke huisjes. Pizza en gelato all day long en uiteraard een frisse lemon granita, terwijl je langs de citroenbomen passeert. De Amalfikust spreekt tot de verbeelding. Deze toeristische Italiaans plek stond al enige tijd op mijn bucketlist. Het beloofde een fantastische trip te worden met de vriendinnen, maar nog voor we voet aan land zette liep alles al mis. Helaas volgde de ene tegenslag […]

Het bericht Complete route langs de mooiste plekken aan de Amalfikust verscheen eerst op Reisblog vol inspiratie, reisverhalen en reistips | YoungWildFree.

Hoe we verdwaalden op het pad der goden richting Positano

a month ago

We slurpen van ons kopje cappuccino, terwijl de zon stilaan haar stralen tevoorschijn tovert. Klaar voor een nieuwe dag. Het wordt een mooie dag. De Sentiero degli Dei -beter bekend als het Pad der Goden-, is zonder twijfel de allermooiste hike bij de Amalifkust. Deze wandelroute brengt je in ongeveer vijf uur tijd van het startpunt in Bomerano, naar het bekende Positano. De route is waanzinnig mooi en biedt prachtige […]

Het bericht Hoe we verdwaalden op het pad der goden richting Positano verscheen eerst op Reisblog vol inspiratie, reisverhalen en reistips | YoungWildFree.

BUDGET – Hoeveel kost drie weken reizen door Griekenland?

a month ago

Deze zomer reisden wij drie weken door Griekenland. Van een te gekke roadtrip op het vasteland tot het eilandhoppen tussen de Ionische eilanden en de Cycladen. Zie hier onze complete reisroute door Griekenland voor meer inspiratie. Griekenland heeft onze verwachtingen meer dan overtroffen. Het is ontzettend divers en veelzijdig land, waar immens veel te beleven valt. Maar hoeveel kost dat nu, zo’n reis door Griekenland? Zoals altijd hield ik ook […]

Het bericht BUDGET – Hoeveel kost drie weken reizen door Griekenland? verscheen eerst op Reisblog vol inspiratie, reisverhalen en reistips | YoungWildFree.

Channels by Rani Permentier

ranilisza

Rani Permentier Rani Permentier 5k - 10k
A twentysomething who's born in Belgium and raised by the world. I'm a dreamer, wonderer,

youngwildfree.be

Rani Permentier Rani Permentier 0 - 5k
Reisblogger met een hart vol dromen en een hoofd vol plannen.
Share

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with.

Subscriptions