MediaKit

Rani Permentier

Rani Permentier

Mijn naam is Rani. Een twentysomething met een hart vol dromen en een hoofd vol plannen. Ik heb een liefde voor reizen, schrijven en fotografie. Mix deze drie dingen samen en zo ontstond mijn eigen plekje op het web "Youngwildfree.be".

Offered products

  • Post € Login for price
  • Review € Login for price
  • Giveaway € Login for price

Statistics

0 - 5k
Reach
Measured in the previous month
(unique visitors)
141
Views
Measured in the previous month
138
Domain Authority
972
Trust flow
611
Citation flow
Verified
The statistics of this channel are automatically verified and updated every month by LinkPizza.

Demographics

Gender

Age

Top 5 countries

Belgium - 52%
Netherlands - 33%
United States - 11%
Germany - 2%
Austria - 1%

The demographics below are an example. Log in to see the actual demographics.

Roadtrip Griekenland: De hoogtepunten op het vasteland

a month ago

Vroeger dan verwacht komen we aan in Griekenland, Athene. Fijn, want het is nog ruim 2,5 uur rijden richting Delphi. Kunnen we er nog gezellig iets eten en wat kuieren door de smalle verlichte straatjes. We bellen onze car rental op om te zeggen dat we gearriveerd zijn, maar daar krijgen we te horen dat we nog een uurtje moeten wachten. Nog één uur -zo dachten we-, alvorens we de […]

Het bericht Roadtrip Griekenland: De hoogtepunten op het vasteland verscheen eerst op Reisblog vol inspiratie, reisverhalen en reistips | YoungWildFree.

Reizen in tijden van corona – Wat te doen in België?

3 months ago

De kans is vrij groot dat er dit jaar een hoop mensen zijn die niet al te ver weg op vakantie gaan. Reizen die gecanceld worden, mensen die niet durven vertrekken en mensen die het reizen toch maar een jaartje overslaan. Stiekem hoop ik dat onze komende reizen in 2020 gewoon nog kunnen doorgaan, maar indien niet zullen ook wij hier het beste van proberen maken. Met een positieve mindset […]

Het bericht Reizen in tijden van corona – Wat te doen in België? verscheen eerst op Reisblog vol inspiratie, reisverhalen en reistips | YoungWildFree.

Column: Op zoek naar een klein beetje geluk

5 months ago

Mijn wekker gaat om 7:30. Om 8h15 raken mijn blote voeten de vloer. Zo gaat het al twee weken. Of zijn het er ondertussen al drie? Ik neem mij telkens voor wat vroeger op te staan in de hoop wat productiever te zijn, maar raak mijn bed niet uit. Snoozen, mijn gat nog eens draaien, opnieuw wegdommelen om vervolgens weer wakker worden door de natuurgeluiden die klinken uit mijn gsm. […]

Het bericht Column: Op zoek naar een klein beetje geluk verscheen eerst op Reisblog vol inspiratie, reisverhalen en reistips | YoungWildFree.

Channels by Rani Permentier

ranilisza

Rani Permentier Rani Permentier 5k - 10k
A twentysomething who's born in Belgium and raised by the world. I'm a dreamer, wonderer,

youngwildfree.be

Rani Permentier Rani Permentier 0 - 5k
Reisblogger met een hart vol dromen en een hoofd vol plannen.
Share

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with.

Subscriptions