MediaKit of sollicitatiebriefschrijven.info

Vind je ideale baan

Met de infomomatie Vind je ideale baan door je passie te ontdeken!
sollicitatiebriefschrijven.info

Offered products

Not yet available

robert henraat

robert henraat

Language

Dutch

Vind je ideale baan!

1 month ago

Vind je ideale baan!
Waarom heb jij jou ideale baan nog niet?

Het is tijd voor verandering. Waarom zou je verder gaan zoals je altijd hebt gedaan? Met de cursus Vind je ideale baan investeer je in jezelf en in je toekomst. 

 

VIND JE DE IDEALE BAAN?

De meeste uren van onze dag besteden we aan werk. Als je baan je ongelukkig maakt, dan heeft dat invloed op je dagelijkse leven. Bovendien vraagt een baan veel van ons: we hebben last van stress of lopen het risico op het ontwikkelen van een burn-out.

Iets doen waar we blij van worden en waar we energie van krijgen. Dát kan een groot verschil maken in ons leven. Naast geld verdienen, willen we ook graag voldoening ervaren. .


Het gevoel hebben dat ons werk er toe doet. Dat het zin heeft. Maar bestaat dat, de ideale baan? En hoe ziet die ideale baan eruit? Dat is iets wat je voor jezelf uit moet zoeken. De ideale baan is voor iedereen anders. Om te weten wat je leuk vindt, is het handig om zelfonderzoek te doen.

Wat zijn bijvoorbeeld je dromen? Wat zijn je interesses? Wat vond je als kind altijd al leuk om te doen? Hoe zou jij jouw leven indelen als je morgen genoeg geld op je bankrekening hebt zodat je nooit meer hoeft te werken?

 

Het vinden van de baan die bij je past is een proces waar je tijd en energie in moet steken. De e-cursus Vind je ideale baan kan je hierbij helpen en ondersteunen. De praktische online cursus is ontwikkeld door coach Frank de Moei. Hij zet je aan het werk zodat je meer inzicht krijgt in wat je nu precies wilt met je leven

Wie is de Frank de Moei?

De persoon achter de e-cursus Vind Je Ideale Baan is het bedrijf Capedium Coaching van Frank de Moei. Een professionele gediplomeerde coach met een praktijk in Amstelveen en een ruime ervaring van vijftien jaar in trainingen en coaching. Capedium is gespecialiseerd in menselijke groei door coaching en training.

Op de site van de cursus vind je voldoende contactgegevens, zoals een e-mailadres en telefoonnummer. Ook maakt de site waar je de cursus kunt aanschaffen gebruik van social media als Twitter, LinkedIn en Facebook. Deze duidelijke vermelding van de contactgegevens zegt al wat over de betrouwbaarheid van de cursus.        

Frank begeleid mensen vanuit zijn praktijk en helpt mensen via zijn website Newstart.nl bij het bereiken van een succesvol en gelukkig leven.

het bedrijf van Frank netjes ingeschreven bij de K.V.K Je hoeft je dus nergens zorgen over te maken en je kunt dus met een gerust hart aan de slag gaan met de cursus Vind Je Ideale Baan.

 

 

Voor wie is de e-cursus Vind je ideale baan?

De e-cursus Vind je ideale baan is geschikt voor iedereen die zich niet gelukkig voelt in zijn of haar huidige baan en op zoek is naar de baan die perfect aansluit bij zijn of haar talenten.

Tevens is deze e-cursus geschikt voor alle mensen die werkloos thuis zitten, graag weer terug willen keren in het arbeidsproces en hierbij een baan willen vinden waarbij ze zich echt gelukkig voelen.

Weet je niet zeker of deze cursus geschikt is voor jou, beantwoord dan de volgende vragen:

 • ·         Heb je genoeg van je huidige baan?

  ·         Weet je niet zeker wat je het liefste zou doen?

  ·         Twijfel je over je talenten?

  ·         Weet je niet goed in welke richting jij je ideale baan moet vinden?

  ·         Wil je graag meer plezier in je baan of eigen bedrijf?

  ·         Wil je van je hobby je werk maken?

  ·         Wil je al heel lang veranderen maar durf je niet?

Als je deze vragen eerlijk beantwoord hebt zal dat een hoop voor je duidelijk maken.

Wat Ga Je Ontdekken In De Cursus Vind Je Ideale Baan?

als je het product ook  hebt aangeschaft. Onderstaand zetten we de punten op een rij die je gaat ontdekken na de aanschaf van de cursus Vind Je Ideale Baan.

·         Ontdek je echte passie.

·         Meer geloof in eigen kunnen.

·         Maak van je hobby je werk.

·         Stap voor stap begeleiding.

·         Ontdek wat je precies zoekt.

·         Meer plezier en succes.

·         Ontdek je talenten.

·         Van twijfel naar kracht.

·         Meer verdienen met je hobby.

·         Gegarandeerd Resultaat.

Hoe kan je het pakket aanschaffen?

De E-cursus Vind Je ideale Baan is alleen online te koop, dit heeft enorm veel voordelen omdat je na de aanschaf van de cursus direct kunt beginnen. Je hoeft dus niet eerst te wachten totdat er boeken naar je opgestuurd worden. Nog een voordeel is dat je de cursus in je eigen tempo kunt volgen, er hangt dus geen leraar in je nek die je op één of andere manier onder druk zet.

Je kunt de e-cursus via de website aanschaffen. De site biedt je tal van betrouwbare betaalmogelijkheden, als iDeal, Paypal en betalen met een creditcard. Wanneer je deze cursus aanschaft, loop je weinig risico.

Je krijgt namelijk een dertig dagen geld terug garantie voor 100 procent. Gedurende deze dertig dagen kun je alle inzichten, ideeën en technieken testen. Als je er niet tevreden over bent, dan kun je dit laten weten en krijg je je geld terug.

3 Gratis Bonussen Bij De E-cursus Vind Je ideale Baan

Als je nu beslist ontvang je (tijdelijk) ook nog eens een enorme bonus bij je bestelling. Je ontvangt namelijk toegang tot 3 gratis e-books. De waarde van deze e-books ligt alleen al op €75 profiteer dus NU en ga aan de slag met de E-cursus Vind Je ideale Baan. Je ontvangt de volgende e-books gratis:

1.       Inzicht in je kracht.

2.       Ontdek je passie en talent.

3.       Maak de overstap naar je droombaan.

Vind je ideale baan in slechts 12 weken!

werk is de basis voor een gelukkig leven. Hoe beter je weet wat je passie en talenten zijn, hoe makkelijker je je droombaan vindt. Ontdek jouw ideale baan met deze online training en maakt de overstap!

De training is gebaseerd op bewezen coaching technieken en is makkelijk via je e-mail te volgen. 

Vind je ideale baan snel en eenvoudig >>

 

                                                     

 

 

                       Ik wil mijn ideale baan vinden!                                                                           Ik wil niet meer afgewezen worden! 

                                                                                                                                                                                                                                 Ja, ik neem vandaag de eerste stap  >>

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                

Ontdek je passie

5 months ago


Ontdek je passie
JA! IK WIL MIJN IDEALE BAAN VINDEN »

Ontdek je passie  ben je nod steeds aan het denken wat je echt wil met je werk je heb je droom baan nog niet gevonden je weet niet hoe of wat dan is dit artikel echt iets voor jou.

 

Passie – dat wat je het liefste doet – is de krachtigste motor in je leven. Passie geeft je leven betekenis. Hoe ontdek je je passie? En hoe vertaal je dat naar een droombaan?

Zoals iemand heeft het ooit heel mooi zei:

“Bepaal wat je wilt. Neem dat idee en denk eraan, droom erover en leef ernaar. Laat je hersenen, spieren, zenuwen, elke deel van je lichaam, er vol van worden en leg alle andere ideeën naast je neer. Dit is de weg naar succes. Dit is de manier waarop giganten worden gecreëerd.”


 

Het is de moeite waard om die passie te ontdekken. 

Want die passie is het echte doel in je leven. In die passie ligt je kracht.

Sommige mensen noemen dat een baan. Maar passie en baan zijn niet hetzelfde.

Een baan is een middel om een inkomen te genereren. Een passie is een middel om gelukkig te zijn. En wie zegt dat je niet allebei kunt ervaren?

Moet je je passie altijd gebruiken voor werk?

Nee, natuurlijk niet. Je kunt er ook als hobby mee aan de slag gaan. Maar als je passie je zo boeit, waarom zou je er dan niet je werk van maken? Wat houd je tegen om er acht uur per dag mee bezig te zijn?

Als je houdt van koken, kun je dit voor je familie of vrienden doen. Je kunt ook besluiten om kok of chef te worden. Wat is het verschil? In het laatste geval kook je vaker en verdien je er een inkomen mee. Niet slecht als je echt van koken houdt.

Weet je het echt niet?

Als je niet weet wat je het liefst doet, is mijn tegenvraag: “Waarom niet?” De meeste mensen weten het wel, maar denken niet dat ze er geld mee kunnen verdienen. Of ze denken dat ze gewoon niet goed genoeg zijn. Het probleem zit dan ook vaak niet in de passie zelf, maar in de overstap maken van passie naar droombaan.

Ontdek je passie.

Terug naar het onderwerp; hoe ontdek je je passie?

Door jezelf de volgende vragen te stellen:

 • Wat doe je het allerliefst?
 • Wat zou je doen als je er succesvol mee zou zijn?
 • Welke activiteit geeft je energie en maakt je blij?
 • Wat kan wat jou betreft niet lang genoeg duren?
 • Met welk werk zou jij je succesvol voelen?

 

 

Van passie naar droombaan – wees specifiek.

Als je erachter bent wat je het liefst wilt doen, is de volgende vraag: “Hoe kom je daar?” Hoe zet je een passie om in een droombaan?

Ten eerste moet je duidelijk weten wat je wilt. De passie ‘Ik houd ervan met mensen te werken’ is te algemeen. Een baan als trainer is al specifieker. En je kunt dit nog veel concreter maken: je kunt ontdekken met wie je wilt werken, in welk bedrijf, op welk gebied, enzovoort. Hoe concreter, hoe beter.

Overwin je blokkades.

Ten tweede moet je blokkades overwinnen. Want de meeste mensen denken: ‘Dit lukt me nooit.’ Dit is meestal een gebrek aan vertrouwen in eigen kunnen. Ze denken dat niemand op hen zit te wachten. Dat klopt ook.

Niemand zit te wachten op iemand die twijfelt.

Iedereen zit te wachten op iemand met passie voor zijn of haar werk.

Eén van mijn cliënten noemt zichzelf daarom ook ‘Fotograaf Met Passie,’ een mooie omschrijving waar het plezier van afstraalt.

Ga aan de slag.

Ten derde moet je actie ondernemen. Misschien moet je een studie volgen. Waarschijnlijk moet je er tijd en energie in stoppen. Het is zeker dat je moet solliciteren of je eigen bedrijf moet beginnen. Onderschat niet wat je kunt op de lange termijn. En als het gaat over de rest van je werkende toekomst, is het de moeite waard. Je hoeft niet morgen je ideale baan te krijgen, maar je wilt ook niet over tien jaar nog zitten waar je nu zit.

En als je echt niet weet wat je met je leven wilt doen, dan kun je nog altijd optimist worden!

Ontdek je passie en je droombaan met deze online cursus:

Vind je droombaan in slechts 12 weken!

Inspirerend werk is de basis voor een gelukkig leven. Hoe beter je weet wat je passie en talenten zijn, hoe makkelijker je je droombaan vindt. Ontdek jouw ideale baan met deze online training en maakt de overstap! De training is gebaseerd op bewezen coaching technieken en is makkelijk via je e-mail te volgen. Vind je droombaan snel en eenvoudig

 

Op jouw succes! Frank de Moei

 

   Heb jij  jou ideale droombaan nog niet gevonden hoelang moet jij nog zoeken?

Ja wil mijn ideale baan vinden!

 

Misschien was je hier naar op zoek?

SOLLICITATIEBRIEF EN CV MAKEN lees meer ONLINE SOLLICITEREN lees meer SOLLICITATIEGESPREK lees meer

stagelopen

6 months ago


stagelopen ondek jou talent
JA! IK WIL MIJN IDEALE BAAN VINDEN »

stagelopen is belanrijk als je net op de arbeidsmarkt komt zo doe je ervariningen op die je verder kunnen helpen in de toekomst in dit artiekel vind je de dingen die je wel en niet moet doen tijdens het stage lopen.

 


Stagelopen is een leer proces.

Tijdens je stage kan je ervaring op doen en toepasen in verdere  werkzaame leven.

Hou rekening met wat je wil leren, 

wat je wil bereiken en waar je interesses liggen. Misschien voel je je het meest op je gemak in een team van een kleine organisatie met een familiale sfeer, misschien wil je liever meedraaien in een groot team van een internationale speler? Hoe zit het met je talenten? Wil je je door je stage specialiseren, of wil je juist je horizonten uitbreiden en iets helemaal anders proberen?

Heb je je droomstage gevonden? Goed, maar hou ook enkele back-ups achter de hand. Je weet maar nooit dat je ultieme stageplek al aan zijn stagair-limiet zit of gewoon niemand kan gebruiken.


Heb je je droomstageplek gevonden? Ga dan op onderzoek. 

Analyseer niet alleen de website, doe ook eens een Google-search. Zijn er artikels verschenen over het bedrijf? Waar zijn ze mee bezig?

Check hun aanwezigheid op sociale media. Zijn ze actief op Twitter? Zoja, kan je daaruit afleiden wat ze belangrijk vinden? Misschien vind je er een kapstok om je sollicitatie aan op te hangen. Het is zelfs mogelijk dat je op deze manier achterhaalt wat voor mensen er werken en dat je de bedrijfscultuur kan achterhalen.

Allemaal interessante dingen om op voorhand te weten, zodat je tijdens je sollicitatiegesprek niet met je mond vol tanden staat 

TIJDENS JE STAGE

 

 • Focus op je collega’s
 • Leer de namen van je collega’s, zoek hen op op LinkedIn (zij gaan jou sowieso ook even online opzoeken), vraag naar hun interesses en niet alleen naar hun job. Ja, het is belangrijk om te weten wie wat doet, maar praten over elkaars interesses, is een goede ijsbreker.
 • Laat je niet verleiden tot roddelen, want dat laat een onprofessionele indruk achter en kan wel eens in je gezicht teruggegooid worden. Je wil vertrouwen winnen op een positieve manier.
 • Wees sociaalGa mee lunchen als dat wordt voorgesteld of vraag of je mee mag. Zet niet de eerste dag al je hoofdtelefoon op, ook al helpt dat met je concentratie. Je gaat zoveel mogelijk willen horen, leren en aangesproken worden. Haal alle barrières weg.
 • Doelen Zet dag- en weekdoelen voor jezelf en praat met je stagebegeleider over wat je wil leren en pols al even wat hij of zij van jou verwacht.
 • Stel vragen Wees niet bang om te veel te vragen. Van een stagiair wordt verwacht dat hij of zij zo veel mogelijk wil leren en weten, dingen observeert en daar ook vragen over heeft. Doen alsof je alles al weet en dan volledig op je bek gaan, is iets minder charmant. Doe alsof je niets weet, leer bij en verbluf iedereen met je prestaties.
 • Feedback Vraag regelmatig feedback, niet alleen op het einde van je stage. Moest er dan toch iets zijn waar je nog aan kan werken, dan is het te laat. Vraag daarom aan het einde van de week of tijdens een zwaar project een feedbackmomentje, desnoods per e-mail.
 • Wees professioneelJe bereidt jezelf voor op een carrière, wie weet kan je later in je droombedrijf aan de slag, laat daarom een professionele indruk achter. Maar wees geen robot. Professioneel is niet hetzelfde als stijf.
 • Wees op tijd (of verwittig je stagebegeleider dat je te laat gaat zijn of dat je ziek bent), verdwijn niet plots een uur, kleed je netjes (vraag op voorhand of er een kledingcode is), en verzorg je communicatie (geschreven en verbaal). Neem notities en stel je open en geïnteresseerd op.
 • Hou jezelf bezig en maak jezelf nuttig Krijg je maar een beperkt takenpakket en ben je er meteen door? Vraag extra werk of vraag aan collega’s of je hen met iets kan helpen? Misschien kan je zelfs cross-over werk doen met een ander departement.
 • Hou je tijd in de gaten, plan je taken in en rond ze op tijd af, maar zeg op zoveel mogelijk extra taken “ja”. Het maakt je gemakkelijk om mee te werken, je krijgt meer kansen om te leren en jezelf te bewijzen, en je valt positief op doordat je hulpvaardig en beleefd bent.
 • Laat het wel op tijd weten als je echt te veel werk hebt, anders ga je misschien half werk beginnen afleveren of een burn-out krijgen tijdens je stage. Dat is zeker niet de bedoeling.
 • Ga niet met je duimen zitten draaien of enkele uren bellen met een vriendin. Er is genoeg om te leren.

 

 

Na de stage?

Biedt je werkgever na je stage een baan aan? Gefeliciteerd! Je werkgever weet inmiddels wat voor vlees hij in de kuip heeft. Jij hebt waarschijnlijk ook je draai kunnen vinden in de organisatie. Is een proeftijd dan nog zinvol? En mag er een proeftijd in je contract komen te staan?

 

Een proeftijd kan handig zijn voor beide partijen. De werkgever kan zien wat je kunt en of jij de functie ook als baan aankunt. Jij kunt op jouw beurt ervaren of je nieuwe werk bevalt. Er zullen waarschijnlijk verschillen zijn tussen de stage en je ‘nieuwe’ baan.

 

Je werkgever mag een proeftijd opnemen in je eerste arbeidscontract. Als stagiair heb je nog geen rechten opgebouwd. Ga je exact dezelfde werkzaamheden doen als in je stage? Dan kun je bespreken met je werkgever of een proeftijd nog nodig is. Je kunt je werkgever vragen waaraan hij nog twijfelt. Ga je andere werkzaamheden doen dan tijdens je stage? Dan is het logisch dat je werkgever een proeftijd voorstelt.

Of wil jij nog meerdere ervaringen op doen? 

 verder rond kijken dat kan natuurlijk ook het is natuurlijk goed voor je cv als je meerder stageplekken hebt gehad en je doet meerdere ervaringen op

maar als je het aanbod van een baan afslaat bedank ze voorde stageplek en voor de goede samenwerking en vraag of dit aanbod in de toekoms als nog mag aannemen. 

Zo kan jij met een goede indruk jou stageplek  achterlaten.

 

   Heb jij  jou ideale droombaan nog niet gevonden hoelang moet jij nog zoeken?

Ja wil mijn ideale baan vinden!

Misschien was je hier naar op zoek?

Sollicitatiegesprek voorbreiden lees meer Vind je ideale baan lees meer Sollicitatiegesprek lees meer

Websites by this publisher

WebsiteViewsUniqueSocialPrice
No records found
Share