MediaKit of burten.blogspot.com

Apes


burten.blogspot.com

Offered products

Not yet available

Robin

Robin

Language

Dutch

Testbericht

6 months ago

Dit is een test

Op reis

3 years ago

Een nieuwe kampioen en bekerwinnaar

8 years ago

Het tijdperk van de DRAGONS is ten einde gelopen want we hebben een kersverse landskampioen en bekerwinnaar.

Oude glorie herleefde doordat de Hattrick All Stars (ft. L.T.U.) Ploeg na 7 seizoenen nog eens de titel kon bemachtigen. Het is reeds hun derde titel, wat de ploeg op hetzelfde niveau brengt als het legendarische Brussels van de eerste seizoenen. Indien de titel van fusieclub L.T.U. zouden meetellen zou het zelfs hun vierde titel betreffen, maar deze rekenen we dan ook niet mee!! ;)

HAS kwam trouwens ook heel dicht bij de dubbel, maar werd ver in de verlengingen toch verslagen door FC Heersers Ploeg. In een spannende bekerfinale Wedstrijd kon voormalig landskampioen FC Heersers haar tweede bekerfinale winnen en dit gebeurde, net als de vorige keer, ten koste van HAS.

De prijzen werden dit seizoen democratisch verdeeld, de titelstrijd was spannend tot de laatste speeldagen en volgend seizoen komen de Buffalo Bulls en Super Bock al zeker terug naar het hoogste niveau. Laten we hopen dat het volgend seizoen net zo spannend mag worden als het voorbije seizoen. De kans is groot dat dit ook daadwerkelijk zal lukken.

Websites by this publisher

WebsiteViewsUniqueSocialPrice
No records found
Share