MediaKit of artworkbysara.nl

Artwork by Sara

Artworkbysara.nl is een digitaal/online magazine over het nieuws dat je moet weten en alle nieuwtjes in de mode, verzorging, filosofie, gezondheid, kunst & cultuur, art, recepten en nog veel meer ......
artworkbysara.nl

Offered products

  • Link € 251 - € 500
  • Video € 1.001 - € 2.000
  • Advertorial € 1.001 - € 2.000
  • Editorial € 1.001 - € 2.000

Sara Erdal

Sara Erdal

Language

Dutch

Social Media

Serie Foto Collage Merve Özaslan / FOTOPROJECT

19 hours ago

De Turkse Merve Özaslan Geboren in Istanboel, afgestudeerd aan de Mimar Sinan Fine Arts University als keramiste in 2010. Ze creëerde het merk "Choke Jungle" en begon met het ontwerpen van keramische sieraden. Haar keramische werken worden gekenmerkt door bekende tijdschriften zoals British Vogue, Elle en Marie Claire. Ze werkt sinds 2012 aan haar eigen collagewerkzaamheden. Merve gebruikt oude zwart-wit foto’s en combineert deze foto’s met kleurrijke hedendaagse natuurfoto’s. Het idee om foto’s te combineren tot collages is natuurlijk niet nieuw, maar wij vinden deze ‘kunstwerkjes’ toch wel erg bijzonder en mooi! De alledaagse momenten uit het leven (van vroeger) plotseling bijzonder en surrealistisch worden getoond. Wachten op de trein, springen over een plas regenwater, een dagje naar het strand… dit alles heeft plotseling een hele andere uitstraling. Door het kleurgebruik en de stijl is het een hele duidelijke serie geworden. Meer zien? Bekijk dan haar website merveozaslan.com

Je bent fotograaf en je wilt meer interacties op je eigen website. Je wilt ook dat zoveel mogelijk mensen jouw foto's zien en hierop reageren? neem met ons contact op artworkbysara@outlook.com / voor meer informatie ga naar: http://www.artworkbysara.nl/p/fotoproject.html


Zelf lavendelolie maken / DIY

1 day ago

Lavendelolie is verzorgend voor je lichaam, ontspannend voor je geest en werkt kalmerend!!
Je hebt nodig 40 gram lavendelbloemen en 400 ml olie. Glazen pot wel luchtdicht afsluitbaar! Doe ze in een grote glazen pot en of fles en zet het mengsel 3 dagen onder de zon. Roer het wel af en toe om. Vervolgens filter je na drie dagen de mengsel en eventueel nieuwe bloemen erin en zet het weer drie dagen onder de zon.
De dagen zijn nu om: Zet de glazen pot in een pan met water op een laag vuurtje en warm het een 1/2 uurtje op. Laat het mengsel afkoelen en pers het stevig uit een neteldoek en voila!

Planten- en kruidenkracht / LIFESTYLE - GEZONDHEID

1 day ago

Foto:Istock
Met planten en kruiden kun je veel doen voor je gezondheid..bijvoorbeeld met gember, knoflook en kamille. en nog veel meer!  De 9 toppers!!!Gebruik deze kruiden, specerijen en planten kortom de natuurlijke middelen voor je lichaam. 
Kamille Kamille, de plant met de mooie witte bloempjes en gele hartjes, bloeit vanaf mei. Kamille is een stokoud geneeskrachtig kruid dat wordt gebruikt als rustgever, slaapmiddel en bij keelpijn (kamillethee!) Stomen met kamillethee kan ook; goed voor de luchtwegen en bij een verkoudheid. Met kamille kun je ook een wond desinfecteren: spoel de wond schoon met water, daarna spoel je het met koude kamillethee en leg je een theebuiltje op de wond.
Kurkuma Kurkuma (geelwortel) is al een tijd bezig met zijn opmars als een krachtig natuurlijke middel tegen ontstekingen. In Amerika staat kurkuma zelfs op de wetenschappelijke agenda om verder te onderzoeken. Hoe te gebruiken? Gewoon in je keuken? Vermeng een kwart theelepel kurkumapoeder met een halve theelepel olijfolie en voeg er veel zwarte peper aan toe. Gebruik dit mengsel om groente en soep op smaak te brengen of als basis voor een dressing over een salade.
Salie Salie staat bekend vanwege ontstekingsremmende werking, helpt bij keelpijn en een koortslip. Neem een theelepel saliebladeren, overgiet dat met een kwart liter gekookt water, laat het twintig minuten trekken en gorgel er dan mee. Of maak saliethee: doe twee theelepels salieblaadjes in een pan met een kwart liter water, breng alles aan de kook en natuurlijk voor het drinken even zeven.
Melisse Melisse is een medische alleskunner. Smeren met zalfjes met melisse is goed tegen een koortslip. Ook is het kruid opgewassen tegen schimmels en effectief bij bacteriën en versnelt herstel na een verkoudheid. Maak met melisse thee of verdamp etherische melisse-olie in een brandertje.
Gember Met gember maak je de lekkerste gerechten en het is ook nog eens een krachtig middel tegen ontstekingen. Gember staat ook bekend om z’n verzachtende werking bij spijsverteringsproblemen en (ochtend)misselijkheid. Maak gemberthee: snijd een stuk gember in dunne plakjes, overgiet het met kokend water, laat jet het een kwartiertje trekken en drinken maar.
Oost-Indische kers Oost-Indische kers heeft net als tuinkers de reputatie van een natuurlijk antibioticum. De plant dankt die kracht aan de antibacteriële werking van de stof benzylmosterdolie dat vrijkomt als de plant wordt gebroken, gesneden of gekauwd. Zet oost-Indische kers in bij infecties aan de huid, keel, bij blaasontsteking en luchtweginfecties. Verwerk van de Oost-Indische kers de blaadjes en bloempjes in salades. De zaadjes kun je inmaken als kappertjes; een culinaire topper. Bij aften loont het om op een blaadje Oost-Indische kers te kauwen. Of maak er thee van; pluk blaadjes, scheur ze in stukjes en kook ze twintig minuten in water.
Knoflook Goed voor ons hart, bloedvaten, doorbloeding en afweersysteem: knoflook. Knoflook stimuleert de activiteit van afweerstoffen en remt de groei van ontstekingsbevorderende stoffen. Leef je dus uit met knoflook in de keuken – het liefst elke dag. Pas op met extracten van knoflook die je koopt in de winkel; knoflookextract kan de werking van statines (cholesterolverlagende medicatie) en ACE-remmers (hoge bloeddruk medicatie) versterken. In dat geval wordt het gebruik van hoge doses knoflookextract afgeraden.
Rode zonnehoed De Rode zonnehoed is een opvallende plant. Uitbundig roze, groot en met bloemen die een aparte krans vormen rond het bloemhoofd. Als de bloei vordert, gaan de straalbloemen hangen. De Rode zonnehoed, officieel Echinacea purpurea, is een van populairste geneeskundige kruiden ter wereld omdat het je afweersysteem bevordert.
Echinacea is te krijgen in de vorm van tabletjes, tincturen en zalf. Maar maak er gerust je eigen thee van: neem een eetlepel. Gebruik een eetlepel bloempjes en blaadjes van de Echinacea. Giet er twee deciliter kokend water bovenop en laat dit vijf minuten trekken.
Wie zelf deze eye-catcher in de tuin wil verbouwen, moet de plant in de volle zon zetten om die mooie, grote bloemen te krijgen. Op een vochtige, humusrijke grond groeit de plant het beste. Als ze goed zijn aangeslagen, kunnen ze goed tegen de droogte.

Mariadistel
Mariadistel is een veelonderzochte medicinale plant, waarvan de leverbeschermende eigenschappen het meest bekend zijn. De samenstelling van werkzame stoffen heet silymarine. Sinds de oudheid kweken we mariadistel ook als groente: de wortel eten we zoals schorseneren, de jonge bladeren als salade of koken we als spinazie. Momenteel wordt mariadistel vooral gebruikt als extract of preparaat. Door de werking op de lever kunnen er interacties ontstaan met geneesmiddelen en is het altijd raadzaam de arts te vertellen dat u mariadistel gebruikt. Er gelden wel contra-indicaties: uiteraard bij een allergie voor de mariadistel, maar ook voor zwangere vrouwen en kinderen onder de zes jaar.

Websites by this publisher

WebsiteViewsUniqueSocialPrice
artworkbysara.nl
MediaKit: Artwork by Sara
0
0
0
0
638
https://www.facebook.com/Artworkbysara
17
https://twitter.com/Artworkbysara
0
https://www.instagram.com/Artworkbysara
€ 1.001 - € 2.000
Share