MediaKit of darmpower.nl

darmpower

Persoonlijke blog voor mensen met darmproblemen, mijn ervaringen met colitis ulcerosa en pds, tips, steun en recepten. Ook een leuke mamablog en hondenblog. Positief en met humor! Kom gezellig een kij...
darmpower.nl

Offered products

Not yet available

Shirley de Regt-Swart

Shirley de Regt-Swart

Gender

Language

Dutch

Social Media

Bijwerkingen infuus!

3 months ago

 

 

Je kan de klok er bijna op gelijk zetten…

Dagen na infuus

Heel even dacht ik dat de bijwerkingen dit keer wel mee zouden vallen. Ik was al wat ziekjes geweest en voelde me juist net wat beter. Na het infuus leek er even weinig aan de hand. Normaal na een infuus Inflectra, ben ik de maandag moe, dinsdags voel ik me niet zo lekker, woensdags stort ik in vanwege vermoeidheid en donderdags voel ik me behoorlijk depri en neerslachtig. Vanaf vrijdag gaat het dan weer beter, voor een paar weken ☺

Deze keer vielen de eerste dagen mee. Wel was ik ontzettend moe, zo moe dat ik een hele leuke afspraak heb moeten verzetten. Dat was wel heel jammer. 

Donderdags dacht ik dat de bekende dip me over zou slaan, ik voelde me eigenlijk best redelijk. Maar ik had echt iets te vroeg gejuicht….oeps!!

’s Avonds brak ik! En hoe….

Donker

Het werd even heel erg donker in mijn hoofd. Misschien een combinatie van een aantal factoren, blaadjes die van de boom vallen, een virusje, misschien een lichte ontsteking in mijn darm, het infuus?! Ook heb ik de laatste tijd wel geregeld flash backs naar mijn tijd op de Intensive Care vorig jaar. Dit keer rook ik steeds een lucht die me daaraan doet denken? Heel apart, maar echt intens. Dat werkt natuurlijk ook niet mee dan ☹

Ik voelde me ineens zo verschrikkelijk depressief. Ik wilde alleen maar in bed liggen, rusten! Drie dagen lang heb ik, zodra ik vrij had natuurlijk onder mijn dekbed liggen huilen. En veel geslapen. Zelfs met een zware griep slaap ik hooguit een uurtje overdag, nu was ik echt ruim twee uur knock out elke keer….en dat voor iemand met slaapproblemen, best knap, ik was helemaal gesloopt. En s’ avonds gewoon slapen.

Ik snapte er helemaal niets van, ik voelde me zo depri en ik had er totaal geen reden voor….ik had geen idee wat er aan de hand was…. In gedachten houdend dat dit door het infuus komt en het snel over zal gaan, bikkelde ik me door de dagen heen. Normaal duurt het maar één dagje, het bleef nu drie hele dagen hangen, wat een ellende!

Verjaardag 

Het is dit jaar gelukt ☺ Vrijdag 13 oktober vierde mijn neefje zijn zesde verjaardag. Vorig jaar lag ik in het ziekenhuis en moest ik zijn vijfde verjaardag missen. Ondanks dat ik me niet erg lekker voelde ben ik natuurlijk bij hem geweest, wat was hij happy! Daar doe je het voor he, die lach op zijn gezichtje. Het was rustig, niet teveel mensen en dat maakte dat ik het wel even vol kon houden, gelukkig!!! 

Weekend

Zaterdagavond kwam mijn vriend. Ik voelde me zo ellendig en schaamde me vooral. Waarom voel ik me zo als ik er gewoon geen reden voor heb? En echt leuk is het niet om tegen je  vriendje te ‘moeten’ zeggen dat je je zo beroerd voelt. Toen hij aanbelde deed ik de deur open en ben zonder iets te zeggen op de automatische piloot weer naar mijn bed gelopen en kroop weer onder mijn dekkie! Hij kwam bij me zitten en langzaam aan begonnen we erover te praten. En dan blijkt zijn manier van ermee omgaan goud te zijn!!! Hij liet weten dat hij het heel erg naar voor mij vond. Maar hij maakte het vooral niet zwaarder of erger. En als klap op de vuurpijl maakte hij een grap en het was voor het eerst in dagen dat ik kei hard moest lachen.
Ik had de hele dag weinig gedaan. En ook de hele dag niet gegeten. Ik ben opgestaan en gaan douchen en mijn schat is een broodje kroket gaan halen voor me, hoe lief is dat! Helemaal in de put, brak en hongerig en hij is er gewoon voor me, de donkere lucht begon  eindelijk weg te trekken. 

Cabrio-en ;)

Zondag 15 oktober, een zonnige dag met een temperatuur rond de 25 graden! Waarschijnlijk één van de laatste mooie dagen van het jaar en voordat de Benz in winterslaap gaat, wilde mijn vriend samen nog een mooie route rijden! We reden naar Limburg en begonnen aan de Mergelland route. Wat een genot, half oktober, dak open en de zon op je bol! Het landschap is echt prachtig, heuvelachtig! Lekker muziekje aan, beetje kwebbelen, echt genieten! S’ middags zijn we ergens gaan lunchen. Onderweg zagen we koeien staan en ik kon het niet laten om even gek te doen, ik wilde met koeien op de foto! Hahaha. Dus we stopten bij een weiland, ik liep op mijn blote voeten door het gras en na wat pogingen lukte het eindelijk om wat selfies te maken met de beestjes ;) Altijd leuk! Ook wilde ik een foto van de auto om bij dit blog te plaatsen. Mijn vriend zag een mooi, natuurlijk ‘verboden’ plekje, reed de auto dat stuk land op en gauw hebben we wat foto’s gemaakt haha. 
Na de route zijn we op de weg naar huis nog wat gaan eten….

’s Avonds was ik moe, maar voldaan! En voelde me echt weer een heel stuk gelukkiger. Nog niet zo fit en gezond als ik me wil voelen, maar Godzijdank ook niet meer zo verdrietig om niks!
Die nacht heb ik geslapen als een roosje ☺

Weer een verjaardag

Donderdag 19 oktober is mijn moeder jarig. Vanaf twee uur zijn we welkom voor koffie en gebak. De hele middag hebben we in de tuin kunnen zitten, wat een bofkonten! Het was nog steeds best lekker weer…. Er waren niet veel mensen, maar de leukste waren er ;) Een vriendin van mijn moeder, mijn zusjes, zwagers, neefje en de moeder van één van mijn zwagers en één van mijn vriendinnen. Het was weer ouderwets lachen, gieren en brullen. Een stoma hebben heeft zo z’n leuke kanten ;) Het is zo’n heerlijk onderwerp om over te ouwehoeren haha. We hebben echt weer zitten galbakken ☺

De nieuwste hype van dit moment is ‘’chinning’’ en neushaarextensions…dat konden wij niet achterwege laten natuurlijk hahahaha. Mijn zusje en ik hebben wat watten in onze neus gestopt en heerlijk chinning een selfie gemaakt, wij combineren de trends gewoon even…..en nee, sorry, deze foto wordt niet bij dit blog geplaatst ;) ☺ En voordat we het doorhadden was het einde feestje haha. Het was een ongedwongen, goede en gezellige middag met lieve mensen!

 

 

Tot de volgende blog lieve lezers.
Je leeft maar 1 keer!

3 months ago

  

Time flies!

Het is soms bizar hoe snel de tijd gaat…

Er is bijna een jaar voorbij! 

Wakker worden

Vorig jaar, 14 november balanceerde ik op het randje. Mijn moeder en zusjes die machteloos toe keken, niets konden doen behalve hopen dat ik wakker en beter zou worden. Nu bijna een jaar later wil ik er nog steeds niet aan denken hoe het voor mama, Hannah en Fenna  gevoeld moet hebben, maar dit is ook niet meer zo belangrijk! Ik werd wakker ☺ Dat is het enige wat telt.

Lichamelijk gezien werd ik wakker op 16 november 2016 op de intensive care van het ziekenhuis. Daar begon allereest het lichamelijke herstel. Letterlijk stapje voor stapje, totdat ik naar huis kon. 

Het psychische herstel duurde heel wat langer! Dat is vandaag de dag nog niet voorbij. Al is het natuurlijk niet meer zo heftig als in het begin, het zwakt af!

Na al het herstel ben ik nog vele malen vaker wakker geworden…. Hoe raar het ook klinkt, het lijkt wel of ik iets ernstigs nodig had om me echt ‘’wakker te schudden’’

Wijsheid in pacht

Het was een zwaar jaar, met veel ups en downs. Met tijden ook heel emotioneel, had soms het gevoel dat mijn hart in stukken geslagen was. Tranen hebben rijkelijk gevloeid!! Ik moest weer dealen met ontstekingen in mijn dikke darm, pijn, misselijkheid, me niet fit voelen, nieuwe medicatie en de bijwerkingen, altijd een zeurend gevoel in mijn buik, problemen met de stoma en mijn huid. 

Maar het was vooral een jaar van inzichten! Ik heb zo ontzettend veel geleerd ☺ Onder andere dat je iets kan zien als een probleem… maar zeker ook als een uitdaging! Het afgelopen jaar was één grote en wijze les voor me. 

Gezondheid

Na de heftige antibiotica kuur die ik gekregen had was mijn weerstand nul! Lager kon echt niet, drie keer achter elkaar was ik zo ziek, hoestte de longen uit mijn lijf en voelde me zo zwak. Totdat ik me volledig ben gaan storten op mijn ‘darmgezondheid’  Ik ben me snel gaan verdiepen in nog gezondere voeding en supplementen die mijn darmen zouden steunen om de balans terug te vinden. In enkele weken had ik mijn gezondheid naar een hoger niveau gegeten ;) hahaha. Ook ben ik probiotica gaan gebruiken, heb tijdelijk de dosis glutamine verhoogd en nam trouw al mijn vitamines. Tot een week of drie geleden ben ik niet meer ziek geweest! Bij elke hap groente zag ik de goede bacteriën vermeerderen in mijn buik! Bij elke hap dacht ik ‘’jullie krijgen mij niet klein’’ Met die mindset heb ik me gek gegeten aan groente, zelfs aan de groente die ik niet lekker vond, totdat ik het wel ging waarderen, ik voelde steeds meer en vaker waar ik het voor deed (en doe) Binnen een paar weken had ik mezelf weer fit en sterk!!!

Dichte deuren, afscheid en welkom

In het afgelopen jaar ben ik als persoon enorm gegroeid. Ik heb me los gemaakt van mensen die eigenlijk al een tijd niet goed meer bij me paste. Mensen die me lief waren, maar me niet inspireerde of motiveerde. Soms blijf je te lang bij mensen hangen omdat het zo’n gewenning is, omdat je bang bent alleen over te blijven en omdat je gewoon niet op wil geven. Maar mensen die niets positiefs toevoegen zijn vergif! Dat heb ik inmiddels wel geleerd ☺ Ik besefte dat ik liever alleen zou zijn, dan met de verkeerde mensen. Dat gaf me rust.
Er gingen een paar deuren dicht, maar er stonden al een paar andere deuren op een kier ☺ Ik ben me gaan richten op wat ik belangrijk vind. Op wat ik wil, op wat mij gelukkig maakt, op wie bij mij past, wie goed voor me is! 

Een korte tijd heb ik een aantal dichte deuren heel erg als verlies ervaren. Maar nu kan ik zeggen dat de keuzes die ik gemaakt heb (over hoe om te gaan met deuren die in mijn gezicht dicht gesmeten werden) heilzaam waren! Ik wilde niet langer in een gevoel van gemis leven terwijl ik zoveel heb om me een geliefd en zeer rijk mens te voelen ☺

Ik liet los wat me tegen hield en er kwamen zoveel mooie dingen op mijn pad. Onder andere het bloggen voor darmpower, met grote dank aan Shirley voor deze geweldige kans! Ook heb ik de man van mijn dromen ontmoet en de belangrijke mensen in zijn leven ☺ 

Egoïst ;)

Al heel lang hoor ik dat ik egoïstischer moet zijn, dat ik meer aan mezelf moet denken en niet altijd alleen maar voor anderen moet zorgen. Ik vond dat altijd zo’n domme uitspraak, egoïstisch gewoon hahahahaha. Maar ik denk dat ik het eindelijk begrijp! Het is mijn leven en ik wil eindelijk eens het beste voor mezelf. Ik wilde altijd aardig zijn, gaf elk pietpraatje aandacht, besteedde mijn tijd aan zoveel onbenullige dingen….en aan mensen die eigenlijk helemaal niet dicht bij me staan, mensen die ik stiekem niet eens echt boeiend vond. Maar ik vond het ongepast om niet sociaal te zijn/doen. Ik heb op een positieve manier meer ‘’schijt’’ gekregen aan dat soort dingen. 

Er zijn veel mensen die belangrijk voor me zijn, die ik liefheb en die mij liefhebben. Die er wel voor me zijn. Ik richt me steeds meer op die mensen en dat maakt mijn wereld mooier! 

Mijn moeder, zusjes & neefje, familie, goede vriendinnen en vrienden en mijn vriend met zijn aanhang, die zijn het belangrijkste… na mij dan ;) En niet te vergeten, degene die onvoorwaardelijk van me houden en me in alles gesteund hebben…mijn katten kindjes! 

Betekenis…

Wat ik ook geleerd heb het laatste jaar is dat heel veel mensen te pas en te onpas roepen ‘’Je leeft maar één keer’’  Ik kan het niet laten maar dan denk ik meteen, hoe weten zij dat?
Het wordt veelal gebruikt om bepaald gedrag goed te praten en recht te lullen, het wordt zelden gezegd omdat mensen daadwerkelijk de betekenis kennen haha. Ik denk dat als mensen werkelijk overtuigd zijn van het feit dat ze maar één keer leven, ze het leven wel een stuk ‘serieuzer’ zouden nemen ;) Niet serieus in de zin van niks mogen en niet meer kunnen genieten, maar wel op een manier dat ze dan ook zorgen dat ze die ene keer blijven leven! Ik heb wel bewezen dat gezond leven en genieten prima samen kunnen gaan….Balans. Je leven waarderen is goed voor jezelf zorgen, niet proberen er dan zo snel mogelijk doorheen te zijn ;)

Ik heb eigenlijk veel te veel geleerd het afgelopen jaar om allemaal in dit blog te kunnen verwerken.
Ik ben er in alle opzichten een beter mens door geworden, dat is wat telt! En het zal alleen maar beter worden met de beste coaches! 

Ik wil 14 november niet ongemerkt voorbij laten gaan. Ik wil het leven vieren!!! Mijn zusje kwam met het briljante idee om mijn leven daar te vieren waar het gered werd. Dus met een select groepje ga ik die dag koffie drinken in het CWZ in Nijmegen ☺ Meer symbolisch kan niet toch. Proost!

 

Tot de volgende blog lieve lezers.
Love gym!

3 months ago

 

Oh my squat ;)

Vandaag blog ik over mijn verslavingen, krachttraining en voeding!

Stoma

Voor de operaties deed ik vier keer per week aan krachttraining meestal gevolgd door cardio, liep ik twee keer per week hard en zwom ik één tot twee keer per week. Ik had aardig wat kracht opgebouwd…. Omdat ik pas eind september 2016 gestopt ben met roken was mijn conditie nog niet optimaal.

Toen ik de stoma net had ben ik uit gaan zoeken wat je wel en niet mag qua sporten met een stoma en natuurlijk las ik dat krachttraining afgeraden wordt…. Potjandosie ☹ Ik heb dit nagevraagd aan mijn stomaverpleegkundige maar volgens haar mag en kan het gewoon. Als je maar goed naar je lichaam luistert en uitkijkt. Dit lijkt me niet meer dan logisch, dat moet je sowieso altijd doen!!

Op internet las ik over een stomaband en deze heb ik ruim op tijd gekocht, die moest en zou klaarliggen voor als ik weer mocht trainen. De herstel tijd duurt lang als je zo graag weer wil…. Na zes weken mocht ik weer rustig cardio oppakken. Precies op de dag af natuurlijk zat ik weer in de sportschool, op de fiets! Met een stoma duurt het acht weken totdat je weer krachttraining mag doen….dus dan maar vast wat conditie opbouwen weer! Drie kwartier fietste ik de eerste keer en toen ik van de fiets afstapte dacht ik ‘’oh was dit het’’  Haha.
Al snel merkte ik dat ik weinig aan conditie ingeleverd had ☺
Voordat de acht weken voorbij waren heb ik stiekem een keer heel licht mijn schouders getraind ;) Gewoon omdat ik het niet laten kon!! 

Na acht weken ben ik de krachttraining weer op gaan bouwen, wat is het ongelooflijk vervelend om weer bij nul te moeten beginnen! Tenminste, zo voelt het op dat moment…..na alles wat je had opgebouwd. Maar ik heb gewoon doorgezet, zo vaak als ik kon was ik weer in de sportschool te vinden ☺ De allereerste keer planken vergeet ik nooit, zo blij als een kind in een snoepwinkel dat ik het wel tien hele seconde vol kon houden en de dag erna het gevoel had alsof ik weer geopereerd was haha. Mijn god, wat deed dat zeer zeg, luie spieren!

Uitdaging

Na een aantal weken trouw trainen merkte ik dat ik meer wilde! Ik was er weer klaar voor om zwaarder te gaan trainen, ik wilde er meer uithalen, tot het gaatje gaan, mezelf uitdagen en afmatten! 

Mijn trainer heeft nieuwe schema’s gemaakt en zwaar waren ze! Geregeld heb ik staan kokhalzen, staan duizelen. Maar ik wilde vooruit! Of het normaal is weet ik niet, maar ik voel me lekker bij kei hard trainen en de uitputting die ik erna voel…. En op die manier ben ik weer verder gekomen.

In het begin droeg ik de stomaband keurig bij elke training. Maar dat ding zat zo strak (wat ook nodig is voor de tegendruk) en ik werd er echt misselijk van! Dus toen droeg ik de band alleen nog bij benen trainingen, daar zet je tenslotte de meeste kracht mee en is de druk het hoogst. Wat een opluchting zeg.

Volle kracht 

Inmiddels train ik weer op volle kracht en ik zou niet anders willen. Ook doe ik na mijn training vaker en langer cardio, in het begin vond ik het best saai. Maar omdat ik vorig jaar gestopt ben met roken gaat mijn conditie echt met sprongen vooruit! En dat is zo fijn om te merken, het is zo lekker om je lichaam zo sterk te maken! Vooral voor als ik weer geopereerd mag/kan worden om de stoma op te heffen, dan wil ik echt in top conditie zijn!
Voorheen stond ik op de crosstrainer, level 1 vond ik wel best en ik was blij als ik klaar was. Nu sta ik er met gemak een minuut of twintig op, level 5. En fietsen gaat helemaal belachelijk goed, van level 2 naar level 6 als basis en meestal fiets ik ook een tijdje op level 9! Meestal twintig minuten, maar soms ook wel eens dertig, veertig of vijfenveertig minuten. En in een behoorlijk tempo, heerlijk ☺

Mijn laatste schema’s waren bizar pittig, precies zoals ik het wilde ;) haha. Omdat ik trainen met de stomaband erg pijnlijk vind met een bepaalde oefening van dat schema, heb ik die oefening laten vallen en doe in plaats daarvan mijn favoriet, de leg press. 

Beul schema ;)

Inmiddels vind ik alles fijn om te trainen, een jaar of zes geleden trainde ik voornamelijk alleen mijn benen en dan alleen op de apparaten. Bewegen is goed, maar dat zette weinig zoden aan de dijk ;)

Hoe ik toen trainde valt in het niet bij hoe ik nu train. Ik zal één schema met jullie delen, mijn favoriet, benen! De quadriceps ☺


Ik begin nu dus met de leg press. Hierbij draag ik dus wel mijn stomaband, hiermee zet ik erg veel druk op mijn buik. Soms zoveel dat ik bang ben dat na de oefening mijn stoma op mijn rug zit ;) Hahahaha. Meestal warm ik op met twee sets, tien herhalingen, 100 kilo voordat ik aan het echte werk begin. Na deze warming up doe ik ook kniebanden om voor extra steun. Inmiddels zit ik op 200 kilo en maak zoveel herhalingen als lukt. Ik kan de oefening niet heel diep doen, dan zit de stomaband gruwelijk in de weg, dat doet erg veel zeer.
Een tijdje geleden wilde ik mijn maximale gewicht testen, ik drukte toen drie keer 300 kilo weg, dit waren echt geen mooie herhalingen, maar puur om even te kijken hoeveel kilo ik aankon ;)

Na de leg press doe ik lunges! Lekker, zwaar en zeer effectief. Drie sets, twaalf herhalingen per been. 

Vervolgens doe ik de leg extension, drie sets van dertig herhalingen. 

Daarna de leg press, een andere (we hebben er twee) en daarbij zet ik de voeten hoog en dicht bij elkaar tegen het plateau en maak ik snelle, korte herhalingen, vier sets, twintig herhalingen! Dit is meer voor de ‘druppel’  op je knie. 

Dan doe ik een superset, dit zijn twee oefeningen achter elkaar zonder rust ertussen. Pas na die twee oefeningen heb je dan even rust.
Dan doe ik vier sets van twintig herhalingen sandbag squat clean en twintig herhalingen sandbag frontsquat. De eerste keer dat ik dit schema had getraind, liep ik de dag erna toch wel een beetje moeilijk ;) haha. Je benen zijn sterk, grote spiergroep, jemig wat kunnen die krengen pijn doen zeg! 

Op het schema staat de oefening, aantal herhalingen, maar ook de rust tussen de sets aangegeven, soms heb ik maar 45 seconde rust, dus dat is even lekker doorbikkelen!

Hierna doe ik nog de hanging knee raise en planken! Voor de buikspieren☺

 

En zo ‘’verschrikkelijk’’ zijn al mijn schema’s haha. Deze heb ik nu een aardige tijd gevolgd, ik heb inmiddels aangegeven dat ik klaar ben voor nieuwe schema’s. Mijn trainer is even op vakantie, maar daarna maakt hij vast weer vette killer schema’s. Ik heb er alle vertrouwen in dat hij me graag ziet lijden ;) Hoe meer ik hem ‘haat’ hoe beter het is en hoe leuker hij het vindt…..

Voeding

Met behulp van een handige tool bereken ik precies wat ik nodig heb! Die tool berekend het aantal calorieën, zowel op rust- als op traindagen. Dan vul je in of je wil aankomen of afvallen. Dan zie je exact wat je nodig hebt aan koolhydraten, vetten en eiwitten. Ik maak dan zelf een voedingsschema. Al vind ik het de laatste tijd lastig, ik heb lang veelal hetzelfde gegeten en soms heb je er even genoeg van. Ik eet nu wat meer op gevoel, maar weet wel grotendeels wat mijn lijf nodig heeft! Maar ik ga zeker weer met een nieuw schema aan de slag, wil er meerdere maken zodat ik meer afwisseling heb. 

Mijn ontbijt is eigenlijk wel altijd hetzelfde, ik maak een shake. Lekker en makkelijk! En zo krijg ik ineens al heel veel groente binnen.
Ik neem amandelmelk. Op traindagen doe ik er havermout in. En dan een schep eiwitpoeder. De laatste week een halve courgette en flink wat spinazie erin!! En  dan nog wat kurkuma, kaneel, tarwegras, henneppoeder, maca en cacao! Laatst ook een keer wat pindakaas, dat was lekker ☺ ☺

Ik vind groente lekker maar vooral belangrijk!! Ik wil het binnen krijgen, ik wil dat mijn darmen zo gezond mogelijk blijven. Laat die goede bacteriën maar lekker knagen ;) Verder eet ik veel eiwitten. En aardig wat gezonde vetten en matig ik met koolhydraten. Wat ook tot een favoriet gerecht hoort is omelet met spinazie, tomaatjes en wat mozzarella! Met gluten pas ik ook op, ik eet niet glutenvrij maar matig wel! Scheelt veel pijn en diarree, wat nu helemaal waardeloos zou zijn haha. Ik was altijd erg gek op melk, maar vanwege de lactose heb ik het vrij lang niet gedronken. Nu eens lactose vrije melk geprobeerd, dat is ook super lekker. Wel met mate, maar toch, af en toe met wat brinta, best lekker!

En ondanks mijn stoma eet ik bijna alles! Sommige dingen moet je mee uitkijken omdat ze de boel kunnen verstoppen. Maar die engeltjes die op mijn schouder zaten vorig jaar zijn verhuisd naar mijn darmen en schuiven alles netjes naar buiten ;) Ik kan echt bijna alles eten zonder problemen. Laatst voor het eerst echt champignons gegeten, maar dit blijf ik maar enge dingen vinden met mijn stoma. Maar verder ik eet ik alles, zelfs op één dag inmiddels. Noten, na het trainen meestal rozijnen. Pitjes. Vanavond heb ik sla op! In het begin durfde ik niets te eten, vond het doodeng, nu laat ik mijn gezonde leefstijl niet meer verknallen door  mijn stoma! En vooral niet door mijn eigen angst dus hahaha

Krachttraining is geen hobby! Het is mijn leven, mijn passie, als ik niet kan trainen voel ik me echt waardeloos en chagrijnig! Het is echt een verslaving, mijn leefstijl. Ik ga zo ook stoppen met bloggen, ik moet slapen zodat ik morgen genoeg energie heb om te trainen ;) 

Om in stoma stijl af te sluiten…..
Laatst was ik aan het trainen. Ineens zie ik dat er ontlasting op mijn broek zit. Oooh, zucht, niet opgelet met het zakje legen, lekker geknoeid dus. Ik raakte niet in paniek, voelde niet eens schaamte. Moest er wel om lachen.

Vroeg me eigenlijk alleen maar af of de mensen op de sportschool wel helemaal goed bij hun hoofd zijn. Er waren drie jongens en één meid aan het trainen die het haast wel gezien moeten hebben…..is dit het nieuwe grappig zijn? Leedvermaak 2.0? Alle vier gewoon niks zeggen he hahaha. 

Dat verklaarde wel hun ‘’bescheten’’ gezichtjes ;) ☺ hahaha
Ik kon er werkelijk niet van wakker liggen, ben rustig mijn broek schoon gaan maken en verder gaan trainen! Met of zonder stront….die spieren zullen groeien!!!!

 

Tot de volgende blog lieve lezers

 

 
Websites by this publisher

WebsiteViewsUniqueSocialPrice
No records found
Share