MediaKit of happythingz.nl

Happy Thingz

Leuke dingen moet je tenslotte delen :). Bekijk video's en blogs over: mama en kind, fashion, beauty, lifestyle, DIY's en vlogs.
happythingz.nl

Offered products

  • Advertorial € 0 - € 250
  • Link € 0 - € 250
  • Mention € 0 - € 250
  • Editorial / Sponsored article € 0 - € 250
364
Views every month
154
Unique visitors every month
7
Domain Authority
The statistics of this website are automatically verified and updated every month by LinkPizza.

Stefanie HappyThingz.nl

Stefanie HappyThingz.nl

30-something, mama van een peuter. #SharingTheGoodStuff is het motto van mijn blog/YouTube kanaal. Met onderwerpen zoals: mama en kind, fashion, beauty, lifestyle, DIY's en vlogs.

Gender

Age

Language

Dutch

Social Media

Siliconen budget make-up organizer | REVIEW

3 days ago

Tijdens mijn laatste bezoek bij Action (nog voor de #NoMoreSpending challenge), nam ik nog drie beauty items mee naar huis. Ze leken me handig en leuk en wilde ze graag voor jullie testen. Vandaag laat ik de eerste zien en dat is de 'Cosmetics Organizer'.

Momenteel staan mijn bescheiden aantal make-up kwasten en eyeliner in een glazen potje op mijn kaptafel. In een wit mandje liggen producten zoals: Mascara, grote make-up kwasten, oogpotloodjes, lipsticks, lippenbalm en parfum samples. Redelijk een rommeltje om telkens door heen te moeten zoeken naar het make-up product dat ik op dat moment nodig heb. Dat probleem zou wel eens opgelost kunnen worden met deze organizer.
Over de organizer De flexibele siliconen (roze) bovenkant maakte mij erg enthousiast. Op deze manier zou ik mijn make-up producten hier gemakkelijk in kunnen plaatsen. En zie ik in een oogopslag waar dat ene oogpotloodje staat. 
Tijdens het maken van de productfoto's die in dit artikel verwerkt zijn, kwam ik er al snel achter dat het plaatsen van een item zoals een lipstick of een dikke make-up kwast eigenlijk helemaal niet zo makkelijk gaat. Ik moet aardig wat druk zetten om het in het grote vakje van de organizer 'gefrot' te krijgen. In de kleine vakjes zou ik dan de smalle kwasten en potloden kunnen plaatsen. Wederom met het zetten van veel te veel kracht. Tijdens het eruit halen van een product, merkte ik dat ik de organizer weer veel tegendruk moest geven. De producten staan dus erg stevig vast.  Back up plan Uiteraard heb ik het toch een kansje gegeven met mijn wat smallere make-up producten. Denk dan dus aan oogpotloodjes en smalle make-up kwasten. Deze plaats ik dan in de grotere vakjes zodat ze er losjes instaan. Want dan past en werkt het perfect. Als je er geen last van hebt dat ze een beetje scheef staan.
Ik heb niet zoveel smalle kwasten en oogpotloodjes. In mijn geval staan er dan vijf van die verloren staafjes (scheef) in zo'n opvallend roze ding. Dat vind ik uiteindelijk ook maar rommelig ogen op mijn kaptafel.  Conclusie  Voor mij is deze make-up organizer geen succes. Mocht je zelf een hoop meer smalle oog make-up kwastjes en potloodjes hebben, dan is dit waarschijnlijk juist wel ideaal voor je om je hele collectie in uit te stallen. Ik ga weer terug naar mijn witte mandje en glazen potje.
De make-up organizer is verkrijgbaar in vier kleuren en kost €1,88 bij Action.

#gekocht #nospon        Liefs Stefanie           Copyright © 2017 Happy Thingz. All Rights Reserved.

No More Spending Challenge update #1

1 week ago

De knip gaat dichtEind oktober besloot ik dat ik de rest van het jaar niets(!) meer mag kopen. Uiteraard zijn er altijd rekeningen die betaald moeten worden en wordt het wel een erg grote smeerboel als ik geen luiers meer zou kopen voor mijn zoontje. Maar verder helemaal geen (luxe) producten voor mijzelf en mijn zoontje.

UitdagingWie mij al wat langer kent en volgt weet dat ik niet vies ben van een challenge op zijn tijd.
Behalve dat ze me heel veel bewustwording opleveren, vind ik het gewoon reuze interessant om mijzelf beter te leren kennen.

Nog een reden waarom ik ben begonnen met het verzinnen van deze challenge is om van dat hebberige gevoel af te komen en het geld wat ik normaal investeer in onnodige luxe items, meer te gaan investeren in het maken van herinneringen met mijn gezin en anderen mensen die ik lief heb.

De challengeIk besef dat het enigszins tegenstrijdig klinkt wanneer ik zeg niets meer uit te geven aan luxe, terwijl ik juist meer geld wil uitgeven bijvoorbeeld tijdens een dagje weg. Maar dat is mijn motivatie. Misschien leg jij het 'bespaarde' geld liever opzij voor een verbouwing of een reis naar...

Dat is het mooie van het zelf 'maken' van een challenge, Je bepaalt je eigen regels. Hou het leuk en haalbaar voor jezelf, met hier en daar een extra uitdaging!

Iets voor jou?Misschien ben je inmiddels ook al bezig met een soortgelijke challenge. Zoals bijvoorbeeld de #NoSpendNovember. Ik kwam er met toeval te laat achter, maar wat betreft de 'regels' lijken de twee aardig op elkaar. Ik heb me extra laten inspireren door de regels van Marjan van The Happy Financial en toegepast op mijn challenge.
Wat mijn regels zijn en hoe het me tot dusver afgaat deel ik vandaag in een update klets video.Over een aantal weken deel ik weer een update. Mocht jij nou een goeie (algemene) bespaart hebben, deel deze dan bij de reacties. Dan kunnen we elkaar allemaal inspireren.
#nospon        Liefs Stefanie           Copyright © 2017 Happy Thingz. All Rights Reserved.

Fruit snacks uit een zakje

2 weeks agoDe welbekende snoepkont die ik ben, had natuurlijk verantwoorde vervangende snacks nodig tijdens mijn Vegan en minder suiker challenge afgelopen maand.
Tijdens mijn wekelijkse boodschappen bij AH spotte ik op de 'verantwoorde bio' afdeling deze snack zakjes van Crispy.
Gedroogd fruit of groente in een zakje van 15 gram, dat een zoetaanval misschien wel perfect kan opvangen.
Ik nam de smaken Apple, Apple-Strawberry juich en Beetroot mee naar huis.
2 ons groente en geen stuks fruit Zelf ben ik niet zo'n goeie fruit eter dus lijkt dit me de ideale combinatie. Krijg ik toch soort van het fruit binnen en ben ik ondertussen ook nog aan het snoepen, maar dan zonder, of in ieder geval met minder, schuldgevoel.
Hoewel je in eerste instantie zou denken dat ze super crispy zijn (whats in a name), zijn de gedroogde appel  schijfjes eerder een beetje te vergelijken met een Taai Taai pop. 
De bieten crisps zijn wel vergelijkbaar met chipjes. Maar hebben een redelijke bittere nasmaak. De appel aardbei is definitly mijn favoriet!  Ik vind het leuke handige zakjes voor bijvoorbeeld naar de bios of een dagje uit. Dan heb je wat lekkers en verantwoords te snacken wanneer je ander half uur staat te wachten voordat je de attractie in mag. Maar ik zie mijzelf dit niet wekelijks tijdens een lekker Voice avondje op de bank voor de TV snacken. Dan heb ik gewoon hardcore chocolade of echte chips nodig. Houdbaarheid Mocht je een zakje geopend hebben, kun je deze eigenlijk het beste zo snel mogelijk nuttigen. Een paar dagen later, hoe goed je het zakje ook afsluit, is het duidelijk niet zo lekker meer om te eten als wanneer je het zakje net geopend hebt. Ze zijn in verschillende smaken te koop. Prijs kan variëren, maar de meeste zakjes kosten 99 cent.

Zouden deze fruit snacks iets voor jou of je kind zijn?

#nospon        Liefs Stefanie           Copyright © 2017 Happy Thingz. All Rights Reserved.

Websites by this publisher

WebsiteViewsUniqueSocialPrice
No records found
Share