MediaKit of readingtraveller.blogspot.nl

Reading Traveller

Reading Traveller is een blog die bestaat uit artikelen over de leukste plekjes om te bezoeken. Je vind er reis verslagen, fotografie interesse en boeken reviews.
readingtraveller.blogspot.nl

Offered products

  • Advertorial € 0 - € 250
  • Link € 0 - € 250
  • Editorial / Sponsored article € 0 - € 250

Suzanne de Jong

Suzanne de Jong

Gender

Language

Dutch

Social Media

Review: Elke dag maandag

2 months agoAuteur : Jessica Brody Pagina's : 437 Genre : YA > Roman   Publicatie : Blossom Books, augustus 2016 ISBN : 9789020679281


Het verhaal

Ellison Sparks heeft de ergste maandag ooit. Ze krijgt een verkeersboete, staat vreselijk op de schoolfoto, verpest haar softbal-try outs en haar speech voor de klassen-vertegenwoordigersverkiezing en tot overmaat van ramp maakt haar rockster-vriendje Tristan het uit. Om niks! Ellison is ervan overtuigd dat als ze deze maandag over zou kunnen doen, alles goed zal komen. Dus als ze de volgende ochtend wakker wordt en ontdekt dat het wéér maandag is, weet ze precies wat haar te doen staat: voorkomen dat Tristan het uitmaakt. Maar hoe vaak ze de maandag ook over mag doen, het lijkt erop dat hij steeds hetzelfde eindigt... Lukt het Ellie om er een goede dag van te maken? Of blijft het voor altijd maandag?

Elke dag maandag.. wat voor nachtmerrie dat wel niet zou zijn voor de meesten van ons..Mijn mening
Ik vind het echt een geweldig verhaal en heb dan ook zeker genoten tijdens het lezen. Door de humor en de kleine spanning in het verhaal vloog ik er doorheen en vond ik het bijna jammer dat hij al weer uit was. Toch bevat het boek niet alleen humor, er zit ook een hele mooie boodschap in die je aan het denken zet en dat vind ik ook wel weer wat hebben.
De cover van elke dag maandag vind ik heel mooi gemaakt en past er perfect bij.
Ook zeker niet onbelangrijk om te vertellen is dat ieder hoofdstuk van dit boek een titel is van een nummer die bij de inhoud past. Denk hierbij aan The Beatles, Elvis Presley en The Rolling Stones. Heel tof bedacht!

Wat zou jij doen als je elke dag dezelfde dag beleefd?Liefs, Suzanne

Everything, Everything | Film review

2 months ago

Wat als je zo ziek bent dat je het huis niet uit kan? Maddy is haar hele leven nog nooit buiten geweest. Elke dag is hetzelfde; boeken lezen, huiswerk maken en film kijken met haar moeder. Totdat er nieuwe mensen naast hun komen wonen en alle veranderd...


De 18 jarige Maddy heeft SCID. Haar afweersysteem werkt niet goed waardoor ze nooit naar buiten kan gaan om de wereld te kunnen ontdekken. De enige twee mensen die ze elke dag ziet zijn haar moeder en haar verpleegster Carla. Totdat ze op een dag hoort dat ze nieuwe buren krijgt. De buurjongen, de knappe Olly, maakt iets los in haar en zorgt ervoor dat ze naar buiten wilt. Nog liever dan ooit te voren. 
Vanuit het raam naar elkaar staren tot app-berichtjes en bellen. Hoe lang houden de twee het uit zonder elkaar écht te zien? 


Maddy riskeert alles voor haar eerste liefde en doet dingen waarvan ze nooit toe in staat was. 


Het verhaal van Maddy en Olly is mooi, niet te voorspelbaar en bevat zeker een aantal humoristische stukjes.


Everything, Everything is gebaseerd op het gelijknamige boek (in het Nederlands: ''Alles wat je lief is'') geschreven door Nicola Yoon. Alles wat je lief is is haar eerste boek en kwam meteen op nummer 1 van de New York Times bestsellerlijst.     

Liefs, Suzanne

We watched the sunset...

3 months ago

In Zwitserland zaten we dan wel hoog in de bergen, toch konden we soms een zonsondergang bewonderen. In dit artikel laat ik je een paar foto's zien zodat jij ook een klein beetje kan meegenieten :)


Thyon by night


Een paar uur eerder..
❤❤❤

Een paar dagen later..Wat fotografeer jij graag?
Liefs, Suzanne

Websites by this publisher

WebsiteViewsUniqueSocialPrice
readingtraveller.blogspot.nl
MediaKit: Reading Traveller
0
0
0
0
0 1.7k
https://twitter.com/xxxxx
1.4k
https://www.instagram.com/reading_traveller
€ 0 - € 250
Share