MediaKit: Website Influencer

Influencer: Suzanne van de Ven

Suzanne van de Ven

Een creatieve lifestyle blogger. Ik schrijf over uiteenlopende onderwerpen, zoals beauty, opvoeding, koken en mindstyle.

4 reviews

Offered products

  • Post € Login for price
  • Giveaway € Login for price
  • Review € Login for price

Statistics

1k - 10k
Reach
(unique visitors)
910
Views
68
Domain Authority
343
Trust flow
204
Citation flow
77
TF/CF
Verified

Demographics

Gender

Age

The demographics below are an example. Log in to see the actual demographics.

Deze leuke hebbedingetjes staan op mijn wishlist

9 months ago

Ons interieur lijkt steeds meer vorm te krijgen nu we bezig zijn met het uitzoeken van vloer en de meubels. Nu we hiermee bezig zijn, ga ik zelf al een paar stappen verder denken, namelijk de woonaccessoires. Vandaag deel ik mijn wishlist van leuke hebbedingetjes. Ik ben echt dol op leuke woonaccessoires, kleine tierelantijntjes en items die verder alles behalve nuttig, maar simpelweg te leuk voor woorden zijn. De laatste tijd sla ik al deze items op voor het geval dat ik nog een leuk hoekje in huis over heb om leuk te decoreren.  Doordat ik alle items steeds opsla en de merken/webshops ga volgen op Instagram, ontdek ik ook steeds meer andere items. Zo kwam ik onlangs de webshop Noa May tegen. Een hele leuke webshop met prachtige woonaccessoires. Prachtige onderzetters, kussens, manden voor aan de wand, maar mijn grote favoriet is de decoratie standaard met de gouden lippen.

Het bericht Deze leuke hebbedingetjes staan op mijn wishlist verscheen eerst op Suzanne Elisa.

De producten voor mijn acne gevoelige huid

9 months ago

Een acne gevoelige huid. Ik heb altijd al een gevoelige huid gehad. Een huid die snel rood en geïrriteerd is, niet altijd even goed reageert op verzorgingsproducten, wat zich vervolgens uit in een droge huid met acne. De laatste jaren had ik het redelijk onder controle tot een poos geleden. Hormoonschommelingen en het dragen van een mondkapje doet niet veel goeds voor mijn huid. Momenteel ben ik weer erg strikt in mijn verzorgingsroutine en heb ik producten gevonden die het nog enigszins onder controle houden. Vandaag deel ik deze producten voor mijn acne gevoelige huid met je. Lavera Neutral Ultra Sensitive-lijn  Momenteel gebruik ik de producten uit de Neutral Ultra Sensitive-lijn van Lavera. Ik ben zelf al langere tijd bekend met de producten van Lavera en deze bevallen mij altijd erg goed. Ik merkte alleen dat mijn huid de laatste tijd nog heftiger reageerde en meer aandacht verdiende en daarom ben ik de producten uit deze Neutral Ultra Sensitive-lijn gaan proberen.  Deze lijn is speciaal ontwikkeld voor mensen met een extreem gevoelige huid. De producten zijn vrij van kunstmatige conserveermiddelen en microplastics en bevatten ingrediënten van biologische landbouw.  De producten uit deze lijn bevatten de beste natuurlijke milde ingrediënten voor […]

Het bericht De producten voor mijn acne gevoelige huid verscheen eerst op Suzanne Elisa.

Het jaar waarin wij gaan samenwonen! Update 4

9 months ago

Het is inmiddels een maand geleden dat ik een update plaatste over de bouw. In de tussentijd is er enerzijds heel veel gebeurd en anderzijds heeft het even stil gestaan vanwege de feestdagen. Gelukkig is het nieuwe jaar weer begonnen en zijn ze druk bezig met de bouw van ons huisje! Hoog tijd voor een update van ons nieuwbouwhuis. Net voor de feestdagen heb ik nog een update gedeeld met een aantal foto’s van hoe het er op dat moment uit zag. De leidingen voor de vloerverwarming waren op dat moment gelegd, de trap stond en ze begonnen heel langzaam de voorbereidingen te treffen om te metselen. Hierna bleef het even stil vanaf de bouw, want de feestdagen kwamen eraan. Wel kregen we nog net voor de feestdagen te horen wanneer ons volgende bouwbezoek zou zijn. Tijdens het volgende bouwbezoek krijgen we namelijk de datum te horen van de vooroplevering en de daadwerkelijke oplevering. De afgelopen maanden heb ik telkens naar ieder bouwbezoek toegeleefd en afgeteld, maar inmiddels had ik niets meer om naar toe te leven en af te tellen. Gelukkig kregen we meer informatie en kunnen we nu toeleven naar het bouwbezoek van begin februari en vanuit daar […]

Het bericht Het jaar waarin wij gaan samenwonen! Update 4 verscheen eerst op Suzanne Elisa.

Social media and content channels by Suzanne van de Ven

suzanne-elisa.nl

Suzanne van de Ven Suzanne van de Ven 1k - 10k
Suzanne-Elisa is mijn persoonlijke blog over lifestyle, carrière en ouderschap.

suzanne_elisa

Suzanne van de Ven Suzanne van de Ven 1k - 10k
☆Suzanne-Elisa.nl ☆ Happiness, Lifestyle & Productiviteit
Share

Access to
the marketplace

If you want to view and compare the profiles and rates of all our influencers. Upgrade your subscription and handpick your favourite influencers to work with or plan a demo to get to know more about the influencers we have to offer.

Sign up